Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
A fájlok TAG-jei rendben vannak? Nincsenek hibás fájlok a mappákban.
Hasonlót MinimServerel tapasztaltam, ahol egy hibás fájlon akadt fenn az adatbázis építés. A logokból kiderítettem melyik fájl volt az. Utána megnézve a fájl tényleg sérült volt, semmi nem tudta lejátszani.
Az albumot és a számot kivéve a könyvtárból normál módon lefutott 1-2 óra alatt az adatbázis építés.
PC-n ereszd rá a MinimServert és hátha nálad is csinál logot, amiből kideríthető, melyiknél akad el.
Volumionál persze, hogy törlődik az adatbázis, amikor még be sem fejezte az előzőt. Csak akkor írja ki lemezre, ha elkészült.
Szia!
Ezt még nem néztem,megpróbálom.
Igen a törlődés gondoltam ,hogy amiatt van mert nem fejezi be.
Köszönöm a tippet,majd megírom ,hogy sikerült.
Pc alapú audio lejátszás
Hasonlót MinimServerel tapasztaltam, ahol egy hibás fájlon akadt fenn az adatbázis építés. A logokból kiderítettem melyik fájl volt az. Utána megnézve a fájl tényleg sérült volt, semmi nem tudta lejátszani.
Az albumot és a számot kivéve a könyvtárból normál módon lefutott 1-2 óra alatt az adatbázis építés.
PC-n ereszd rá a MinimServert és hátha nálad is csinál logot, amiből kideríthető, melyiknél akad el.
Volumionál persze, hogy törlődik az adatbázis, amikor még be sem fejezte az előzőt. Csak akkor írja ki lemezre, ha elkészült.
Szia!
Ezt még nem néztem,megpróbálom.
Igen a törlődés gondoltam ,hogy amiatt van mert nem fejezi be.
Köszönöm a tippet,majd megírom ,hogy sikerült.
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Raspbery/ Volumio-val kapcsolatban lenne egy kérdésem...
Külső hdd-ről nem hajlandó beolvasni az összes mappát,nyolcból hármat beolvas és kész,ha rányomok az újra keresésre akkor beolvas hetet de két nap alatt sem tudta befejezni a maradék egyet.
Újra indítottam és elveszett az egész ,de a három mappa pillanatok alatt újra elérhető lett,a többi sehol,újra több óra beolvasás.
Feltelepítettem a volumiot a pc-re ,és dettó ua.
Alighanem a hajam tépem már ettől.
Ha valaki tudja a megoldást ,kérem jelezze!
Köszönöm!
Sziasztok!
Külső hdd-ről nem hajlandó beolvasni az összes mappát,nyolcból hármat beolvas és kész,ha rányomok az újra keresésre akkor beolvas hetet de két nap alatt sem tudta befejezni a maradék egyet.
Újra indítottam és elveszett az egész ,de a három mappa pillanatok alatt újra elérhető lett,a többi sehol,újra több óra beolvasás.
Köszönöm!
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Köszönöm!
- kopaszbarack
- Nincs visszaút

- Értékelés: 70
Pc alapú audio lejátszás
Streamwriter https://streamwriter.org/en/Köszönöm a válaszod!Leadták már a Jazzy-n azt a koncertet amin ott voltam, de elég ratyi minőségben így nem is baj, hogy nem tudtam rögzíteni. Marad az előadó albuma a Tidalon hallgatva.
Üdv! S
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.
Pc alapú audio lejátszás
Üdv Urak!
Online rádió adást milyen programmal tudok jó minőségben rögzíteni pc-vel?
Köszönöm a választ előre is!
Sándor
Streamwriter https://streamwriter.org/en/
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- zozoweb
- V.I.P.

- Értékelés: 115
Pc alapú audio lejátszás
Mindkettőből építettem 30-40 gépet az elmúlt 5 évben. A Streacom építési minősége, felszereltsége és elérhetősége jobb, de egy kicsit drágább is. A HDPlex-nél előfordulnak minőségi hibák és elfogadhatatlan szállítási késések. Részemről felhagytam a szenvedéssel, amit a velük folytatott ügymenet jelentett néha. Nem tudom, csak sejtem, hogy sok sebből vérzik belülről a cég.
Plusz egy szavazat a Streacomra!
Hűtés és építés szempontjából az egyik legjobb ház!
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: Kölcsi hangfal, Focal Clear Pro
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
- Cinemadness
- Nincs visszaút

- Értékelés: 113
Pc alapú audio lejátszás
Milyen jól emlékszel :-) Igen, ez az új AMD jófajta megoldásnak tűnik az Intel ellenében.
Pont írtam a másikban, ott relevánsabbak az infók, de emlékeztem, hogy kergeted a konkrét típusokat, ahogy engem is érdekelt. :-). Csak akkor jó megoldás, ha kihajtod az iGPU-t, korábban tárgyaltak értelmében Intel még jobb lehet audio PC-nek, ezek pedig HDMI AV kimenetes HTPC mozigépnek. De ha még tart az ellenérzésed és megpróbálkozol vele, számolj be tisztán audio szempontból milyennek találtad.
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Pc alapú audio lejátszás
Milyen jól emlékszel :-) Igen, ez az új AMD jófajta megoldásnak tűnik az Intel ellenében.
FC10-nek Perfect Home Theater klónját használtam passzív A10 APU alá, de a HDPlex ház is jó, nekem a szupporttal sem volt gondom. Apropó, a várva várt APU-d mától már 2 változatban is kapható, sok friss tesztet is olvashatsz. Ha iGPU, biztos ezekre építkeznék.
Pc alapú audio lejátszás
Amikor beszámoltál a problémádról, el is tűnt a HDPLex kínálatából az a tápegység, ezért típushibára gyanakodtam, de most ismét kapható.
Hm, simán lehet. De a ház szerintem rendben van.
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel
- hukkle
- Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás
Nagyon köszöm urak a beszámolókat!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11282
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Igen, nekem volt gondom, jol emlekszel :-) Nem igazan derult ki, hogy mi volt vele a problema...
Amikor beszámoltál a problémádról, el is tűnt a HDPLex kínálatából az a tápegység, ezért típushibára gyanakodtam, de most ismét kapható.
- Cinemadness
- Nincs visszaút

- Értékelés: 113
Pc alapú audio lejátszás
HDplex vs Strecom kapcsán mélázok. valakinek konkrét olyan tapasztalata, ami a specifikációból nem következik? Elsősorban a HDplex 2nd Gen H5 vs Streacom FC10 gondolok.
FC10-nek Perfect Home Theater klónját használtam passzív A10 APU alá, de a HDPlex ház is jó, nekem a szupporttal sem volt gondom. Apropó, a várva várt APU-d mától már 2 változatban is kapható, sok friss tesztet is olvashatsz. Ha iGPU, biztos ezekre építkeznék.
Pc alapú audio lejátszás
Nem Neked volt gondod a HDPlex tápegységgel?
Igen, nekem volt gondom, jol emlekszel :-) Nem igazan derult ki, hogy mi volt vele a problema. Az volt, ha hidegen inditottam a tapot, akkor nem bootolt a gep, csak akkor, ha reseteltem a BIOS-t a gombelemet kiszedve. Eleg furcsa osszefugges, ami lehet igazabol kompatibilitasi gond is az alaplapommal. Aztan veletlen megsutottem egy kicsit, ahogy szorakoztam vele, de a srac (Larry) segitokesz volt, kuldott kabeleket, hatha azok okozzak a gondot, aztan feladtuk es visszakuldtem. A masik tappal semmi gond nem volt/van es a hazzal kapcsolatban sincs semmi minosegi kifogasom. Most, hogy beszelunk rola, talan annyi, hogy a front panel nem nyilik ki teljesen, ami a zsinorok rovidsege es a zsaner sajatossaga miatt van, de ez csak akkor erdekes, ha pl DVD lejatszot raksz bele, es nyitogatni fogod.
Pc alapú audio lejátszás
Nem Neked volt gondod a HDPlex tápegységgel?Esetleg rám gondolsz?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
HDPlex-et építettem,nem volt gondom vele. Se a minoseg, se a szállítás nem volt gond, de ez csak egy elemből álló mintavetel. Viszont a srác tol mindent egyedül, ezért adódhat a csúszás.
Nem Neked volt gondod a HDPlex tápegységgel?
Pc alapú audio lejátszás
HDplex vs Strecom kapcsán mélázok. valakinek konkrét olyan tapasztalata, ami a specifikációból nem következik? Elsősorban a HDplex 2nd Gen H5 vs Streacom FC10 gondolok.
HDPlex-et építettem,nem volt gondom vele. Se a minoseg, se a szállítás nem volt gond, de ez csak egy elemből álló mintavetel. Viszont a srác tol mindent egyedül, ezért adódhat a csúszás.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Mindkettőből építettem 30-40 gépet az elmúlt 5 évben. A Streacom építési minősége, felszereltsége és elérhetősége jobb, de egy kicsit drágább is. A HDPlex-nél előfordulnak minőségi hibák és elfogadhatatlan szállítási késések. Részemről felhagytam a szenvedéssel, amit a velük folytatott ügymenet jelentett néha. Nem tudom, csak sejtem, hogy sok sebből vérzik belülről a cég.
- hukkle
- Törzsvendég

Pc alapú audio lejátszás
- chopper
- Fórumlakó

- Értékelés: 68
Pc alapú audio lejátszás
Elvtársaim!
A Jriver 23 lejátsza-e a DVD Audio ISO fájlokat?
Nekem Jriver 19-em van. Érdemes-e váltanom 23-ra? Ha igen, miért?
Köszönöm válaszaitokat.
- Baszajev
- Nincs visszaút

- Értékelés: 29
Pc alapú audio lejátszás
Nemrégen vásároltam egy kis HP T610 Thin Client-et, kifejezetten média lejátszás céljára.
Ezért legújabban, most Libreelec fut rajta, Kodi 17.6 Krypton-al.
Nagyon jól hangolható lejátszó, elégedett vagyok vele, full HD-re bőven elég, illetve zene lejátszásra is jó lehetne, ha meg tudnám oldani, hogy jó minőségű digitális hang kimenete lenne.
Van egy M2tech Hiface 192 khz digital audio intreface-em (USB - Spdif) de ezt sajnos nem ismeri fel a készülék ( a leírás szerint a Linux-nak driver nélkül látnia kellene) a Kodiban sem tudom beállítani. talán mert ez egy butitott Linux.
A készüléken belül van PCI csatlakozó, amire kompatibilis eszköz csatolható lenne, esetleg komolyabb hangkártya is? Edetleg a Kodiban valahogy felismertethető lehet a Hiface?
http://www.parkytowers.me.uk/thin/hp/t610/index.shtml
Nem vagyok hozzáértő, ha van valakinek javaslata, milyen eszközt vegyek, illesszek hozzá, örülnék neki.
A DVI-HDMI átalakítón átjön a hang is, ez megy a TV-re, onnan egy optikai kábellel a házimozi erősítőre, filmekhez ez elfogadható, zenéhez már nem igazán.
Az analóg hang kimenete egy 3,5" jack aljzat, de ez nem igazán használható semmire.
Az alap helyett 4Gb RAM van benne.
Pioneer VSX-D2011,Wharfedale Diamond 8.4, Wharfedale Diamond 8.2, Wharfedale Power Cube 8, Wharfedale W-H2 dipol, Kenwood KA-405, Pioneer DV-757Ai. Sony CDP-797, Sony ST A3L, TEAC A 103, Revox A78-MKII, Vibavoice Tequila II integra Mini, Tequila 6 DAC, Pioneer DV585A, Kenwood KRF-5060D, AKG K-66, Celestion Ditton 15, DUAL 6006, Popcorn V-ten, Zyxel 520 NAS, Vibavoice Mini Horn, LG 43UF680V, HP t610 thin Client, Vibavoice hangsugárzó választó.
- kopaszbarack
- Nincs visszaút

- Értékelés: 70
Pc alapú audio lejátszás
Üdv Urak!
Online rádió adást milyen programmal tudok jó minőségben rögzíteni pc-vel?
Köszönöm a választ előre is!
Sándor
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.
Pc alapú audio lejátszás
Foobar2000 + DSD plugin és szerintem megoldható a dolog.
Köszi, este kipróbálom.
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Adva van egy egész album .dff formátumban és hozzá a .cue fájl a szükséges információkkal.
Hogyan lehetne külön számokra bontani?
Flac-ra van működő megoldásom, SACD iso-ból is megy a mutatvány, de ez eddig kifogott rajtam.
Van valakinek tapasztalata működő dff splitter-rel? (természetesen a gugli a barátom, és az első jópár találat sikertelen kipróbálása után kérdezem )
Köszi előre is!
Foobar2000 + DSD plugin és szerintem megoldható a dolog.
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Adva van egy egész album .dff formátumban és hozzá a .cue fájl a szükséges információkkal.
Hogyan lehetne külön számokra bontani?
Flac-ra van működő megoldásom, SACD iso-ból is megy a mutatvány, de ez eddig kifogott rajtam.
Van valakinek tapasztalata működő dff splitter-rel? (természetesen a gugli a barátom, és az első jópár találat sikertelen kipróbálása után kérdezem )
Köszi előre is!
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
Pc alapú audio lejátszás
Kaptam ma KBPC 5010-et...
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound