Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ADL by Furutech EH-008 fülhallgató
A dobozában pihen használatlanul!
Egyébként csak egy gumipárnát használtam, a gyáriakon felül pedig szereztem hozzá +2 párat tartaléknak.
35 e. Ft
36 e. Ft
Újra vihető 38 e. Ft.
Félreértés történt beszámítani nem szeretnék!
Péntekig jegelve!
Mit jelent az, hogy gyari allapot. Nem volt egyaltalan hasznalva?
Fejhallgatót használok azt is csak viszonylag ritkán így ez nincs használatban! Állapota hibátlan, mint az új!
BÚÉK!
Mit jelent az, hogy gyari allapot. Nem volt egyaltalan hasznalva?
Köszi. Kár, hogy nincs rá már gari.
Egy fülhallgatónál nem tartom nagy jelentőségét a garanciának, ha megfelelően működik akkor szerintem nincs mitől félni. Szerintem akkor mehet tönkre, ha nem megfelelően van használva (mechanikai rongálás pl.: vezeték elszakítása, vagy esetleg túlterhelés bár ez sem valószínű előbb károsodna a hallás). Esetleges probléma felmerülése esetén gondolom a szervizháttér működik.
Az ár normális keretek között alkuképes, aztán mindenki döntse el mennyit ér neki a garancia (a bolti ár tartalmazza).
Köszi. Kár, hogy nincs rá már gari.
Szia. Garanciális? MO-i vásárlás?
Szia!
Kácsás vásárlás blokk van vásárlás ideje: 1016.04.04. (szerintem 1 év volt a gari)
Szia. Garanciális? MO-i vásárlás?
Eladó egy ADL by Furutech EH-008 High Grade dual dynamic driver fülhallgató. A fülhallgató karcmentes gyári állapotú. A teljes gyári csomagolás tartozékokkal együtt hiánymentesen rendelkezésre áll. A fülhallgató új ára: 77.400 Ft az eladási irányár pedig: 42.000,- Ft. Érdeklődni a 30/6424973 telefonszámon lehet.
Magyar nyelvű teszt:
https://www.av-online.hu/fejhallgato/ad ... teszt_1355