Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Kb egy hónap amíg megjön azt mondták ezt nem szokták pirosban rendelni, hanem inkább fehérben.
De hogy miért ne lehetne egy "teherautó" piros?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Autós topik autósoknak
..Már eldőlt most voltam befizetni a renaultra...
- Renault rulz!!!
- amugy a PSA konszern HDi-jeit veri csuklobol a Renaul DCi-je..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Autós topik autósoknak
Nekem az 1.4 HDI van - még.
Ha erről kell vmi info, szivesen tudok róla mesélni.
Az 1.5-ös Renault DCI erősebb, de nekem anno a kinézet miatt a 206-ra esett a választás, plusz mikor én vettem még a renault volt a drágább is.
Enyim meg is lett chippelve, így egész jól döcög 150-ig. Fogyasztás 4 - 5l közt, bármilyen lábbal nyomva.
A 80-120 -ra gyorsítás 5.-ben most valami 11 sec, ami 1.4-es autótól sztem elég korrekt. A totalcar most letesztelt pár benzines kisautót, azok 4.-ben vicces 23-26mp-es értékeket virítottak.
Most már az 1.6 HDI-t venném 110Le-vel, 260 Nm-el. Chippelve kb. 135 Le, nagyon jól mehet.
Köszi!
Már eldőlt most voltam befizetni a renaultra...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Autós topik autósoknak
Mit számít a rugalmasság - előzésnél - ha a jármű, amivel előzöl gyakorlatilag 2 dimenziós. Motorral úgyis ott előzöl ahol akarsz.
Aztán, mint minden motoros, előbb utóbb 250-el fának (vagy kamionnak, suzukinak) csapódsz. Azonban addig, mindent bele!
Autós topik autósoknak
A TSC álltal emlíett 80-120 gyorsítás nem tudom van e 1 sec!
Autós topik autósoknak
Ez van ha egy fácán 250-nél "beköszön"....
Ne is mond végig ettől féltem... ugyanis most voltam kipróbálni az FJR1300-as VASAT
Bukóval együtt leszakítja a fejed... de csak pár galamb kekeckedett...
Autós topik autósoknak
Akkor jöjjenek a kisebb autók, kisebb motorral...Renault Clio 1.5dci vagy 206 1.4 hdi?
A cliot 2.200.000 ért adnák oda, abs, 2 légzsák, elektromos ablak, manuális
klima, vonohorog, csomagtérfedéllel, a 206-ost pedig 2.300.000-ért hasonló
felszereltséggel.
A Cliohoz húzok, 82Le 182 Nm-es motor miatt.
Szerintetek?
Nekem az 1.4 HDI van - még.
Ha erről kell vmi info, szivesen tudok róla mesélni.
Az 1.5-ös Renault DCI erősebb, de nekem anno a kinézet miatt a 206-ra esett a választás, plusz mikor én vettem még a renault volt a drágább is.
Enyim meg is lett chippelve, így egész jól döcög 150-ig. Fogyasztás 4 - 5l közt, bármilyen lábbal nyomva.
A 80-120 -ra gyorsítás 5.-ben most valami 11 sec, ami 1.4-es autótól sztem elég korrekt. A totalcar most letesztelt pár benzines kisautót, azok 4.-ben vicces 23-26mp-es értékeket virítottak.
Most már az 1.6 HDI-t venném 110Le-vel, 260 Nm-el. Chippelve kb. 135 Le, nagyon jól mehet.
Autós topik autósoknak
- gyoriek nemgyozik a tdi-ket gyartani a VW konszern-nek.. errol ennyit., fsi-meg 'akadozik'..
Ezért írtam korábban, hogy sokak szerint az FSI egy zsákutca . . .
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Autós topik autósoknak
A régi M5-ös BMW V8-asa sem volt egy rossz darab Vezettem olyat...
sajti
És ne feledkezzünk meg a soros 6-osokról sem, like M3 . . . .
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
Autós topik autósoknak
- gyoriek nemgyozik a tdi-ket gyartani a VW konszern-nek.. errol ennyit., fsi-meg 'akadozik'..
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
A BMW jelenleg szerintem is verhetetlen a motorok terén. audit nem leírni!!! Az Audi azzal főz, amivel a VW. Nagyon kevés saját gyártású motorja van.
- haat pedig a VW konszert legjobban sikerult motorjait per pillanat epp az audi kesziti
És az sok vagy kevés? Kevés.
Mellesleg a 5.0 V10 TDI is VW, ami az utóbbi időben egyedüliként szerepelt a legjobb motorok között (idén ugye volt még a 2.0 TFSI, de az valóban Audi, bár az alap VW).
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Autós topik autósoknak
A BMW jelenleg szerintem is verhetetlen a motorok terén. audit nem leírni!!! Az Audi azzal főz, amivel a VW. Nagyon kevés saját gyártású motorja van.
- haat pedig a VW konszert legjobban sikerult motorjait per pillanat epp az audi kesziti
T A M I . H U
Autós topik autósoknak
Csak hátha kiderül, hogy sz*r az a motor.... ki tudja a gyakorlati tapasztalatok sokat érnek...Teljes 30.000 forint engedményt sikerült a Clionál kiverekedni, kb. a vonóhorgot adják ajándékba...
Szerintem már elfogyott a Peugeot előnye a Diesel-motorok terén, a Renault motorja ugyanolyan megbízható.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Autós topik autósoknak
Csak hátha kiderül, hogy sz*r az a motor.... ki tudja a gyakorlati tapasztalatok sokat érnek...
Teljes 30.000 forint engedményt sikerült a Clionál kiverekedni, kb. a vonóhorgot adják ajándékba...
Autós topik autósoknak
Akkor jöjjenek a kisebb autók, kisebb motorral...Renault Clio 1.5dci vagy 206 1.4 hdi?
felszereltséggel.
Szerintetek?
Én is.
De szerintem egyértelmű.
Autós topik autósoknak
Akkor jöjjenek a kisebb autók, kisebb motorral...
Renault Clio 1.5dci vagy 206 1.4 hdi?
felszereltséggel.
Szerintetek?
Autós topik autósoknak
A VW 1.8-as turbósa sem egy rossz darab. Igaz, hogy V8-hoz nem lehet hasonlítani...
sajti
Csak egy baromi régi konstrukció, össze nem lehet vetni a mai motorokkal.
Azért ma se sokan csinálnak hengrenként 5 szelepes motort. (Már a VW se )
sajti
Audi eredetű motor volt, nem VW.
Autós topik autósoknak
A VW 1.8-as turbósa sem egy rossz darab. Igaz, hogy V8-hoz nem lehet hasonlítani...
sajti
Azért ma se sokan csinálnak hengrenként 5 szelepes motort. (Már a VW se )
sajti
Autós topik autósoknak
sajti
Autós topik autósoknak
A dízel mellett a nyomaték szól (és persze a lóerők is) de azért egy turbós benzines motor sem rossz
Ha auto upgrade lesz valszeg arra fogok nézelődni...mondjuk nem az új TFSI-k terén hanem vmi régebbi és számomra megfizethetőbb 2.2T max 2.7T lesz az áldozat...
Turbóval könnyű erős benzin mocit csinálni !
Turbó nélkül - like BMW - az igazi !
A BMW jelenleg szerintem is verhetetlen a motorok terén.
audit nem leírni!!!
Az Audi azzal főz, amivel a VW. Nagyon kevés saját gyártású motorja van.
sajti
Autós topik autósoknak
Főként az 5 lityis M5-M6 motor rulez !
Ezért baj, hogy a Forma-1 átáll a V8-as motorokra, mert a BMW direkt a tízhengeresek miatt vállalta be a k*rva drága fejlesztést, ami az F1-es motoron alapult, erre tessék!
Na különösebben nem féltem őket, hogy ne tudnának ugyanilyen jó nyolchengerest csinálni. Különben is a V8 legendás motorfajta, volt is belőle jópár kellemes darab a BMW-kben.
sajti
a v8 as motor egy tradicionális fajta, ott talán még az amerikaiak is tudnak legendás erőforrásokat felmutatni! pl. a versenysprotban Ford, Corvette...... de azt hiszem lehetne sorolni még a világ más helyeiről is igen kiválló v8 asokat.
A régi M5-ös BMW V8-asa sem volt egy rossz darab Vezettem olyat...
sajti
Autós topik autósoknak
Főként az 5 lityis M5-M6 motor rulez !
Ezért baj, hogy a Forma-1 átáll a V8-as motorokra, mert a BMW direkt a tízhengeresek miatt vállalta be a k*rva drága fejlesztést, ami az F1-es motoron alapult, erre tessék!
Na különösebben nem féltem őket, hogy ne tudnának ugyanilyen jó nyolchengerest csinálni. Különben is a V8 legendás motorfajta, volt is belőle jópár kellemes darab a BMW-kben.
sajti
a v8 as motor egy tradicionális fajta, ott talán még az amerikaiak is tudnak legendás erőforrásokat felmutatni! pl. a versenysprotban Ford, Corvette...... de azt hiszem lehetne sorolni még a világ más helyeiről is igen kiválló v8 asokat.
Most is van pl. a Chryslernek kiváló HEMI V8-asa, az új Jeep Grand Cherokee - egyelőre - legerősebb változata ez, hengerűrtartalma 5.7 liter.
Autós topik autósoknak
A dízel mellett a nyomaték szól (és persze a lóerők is) de azért egy turbós benzines motor sem rossz
Ha auto upgrade lesz valszeg arra fogok nézelődni...mondjuk nem az új TFSI-k terén hanem vmi régebbi és számomra megfizethetőbb 2.2T max 2.7T lesz az áldozat...
audit nem leírni!!!
Az Audi azzal főz, amivel a VW. Nagyon kevés saját gyártású motorja van.
Autós topik autósoknak
audit nem leírni!!!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.