Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
dvd készítés
dvd készítés
Esetleg ha nagyon fontos az anyag megpróbálhatod kijavíttatni a CdCheck nevű programmal, működik file üzemmódban is.
Ez a CdCheck működik DVD képfájlokkal is? Köszi, utánanézek.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
dvd készítés
El sem indul aWinRar?Hogy értetted azt hogy üres lemez?
A WinRAR már meg van nyitva, amikor megnyitom a fájlt. A WinRAR kiírja a hibaüzenetet és nem csinál semmit.
Asszem lemondok róla, majd egyszer megszerzem rendesen.
Bocs, hogy ha úgy érzed hülyének nézlek, ez NEM így van, csak nem tudhatom ki mit tud, mennyire ért egy adott programhoz. Viszont próbálok segíteni.
Úgy csinálod, hogy: elindítod a winrart, betallózod a képfájlt, de NEM nyitod meg, hanem nyomsz egy jobbegeret, és kijelölöd az archivum kijavítását?
Esetleg ha nagyon fontos az anyag megpróbálhatod kijavíttatni a CdCheck nevű programmal, működik file üzemmódban is.
dvd készítés
El sem indul aWinRar?Hogy értetted azt hogy üres lemez?
A WinRAR már meg van nyitva, amikor megnyitom a fájlt. A WinRAR kiírja a hibaüzenetet és nem csinál semmit.
Az üres lemez azt jelenti, hogy a DVD Decrypter legalsó sorában a Disc Empty felirat jelenik meg, a Commandernél üresen marad a panel, de nem köpi ki a meghajtó betűjelét. A Neroban ha a Disc Info-t választok, akkor kiírja, hogy üres lemez. Szóval üres lemeznek látja a gép.
Asszem lemondok róla, majd egyszer megszerzem rendesen.
dvd készítés
Ugyanaz a hibaüzenet.
Elsem indul aWinRar?
Hogy értetted azt hogy üres lemez?
dvd készítés
Ugyanaz a hibaüzenet.
dvd készítés
Próbáltad kibontani WinRar-al? Ha nem próbáld meg, ha sikerült nézesd meg a Clone-val, és a Shrink-kel hogy mit lép rá. Virtuális meghajtó?
Próbáltam. Nem mertem írni, mert néhányan hülyének néztek volna. Én is csak véletlenül jöttem rá más .iso fájloknál, hogy a WinRar is látja a belsejét, sőt ki is tudja bontani. Sajnos az említett .iso fájlnál hibaüzenettel leállt.
A virtuális meghajtóról már írtam, hogy nem látott semmit.
(Megint nem a kérdéssel kapcsolatos, de erről jutott eszembe: egy kellemes meglepetés viszont a Shrink .iso fájl kezelése: ugyanúgy végigellenőrzi, mintha .vob fájlok esetében! Belelátunk a tulajdonságaiba, kiírja szinkronnyelveket és a feliratokat, stb., ugyanúgy szerkeszthetjük a kimenő lemezt, mint normál .vob bemenet esetén! :taps: )
WinRar Archivum javítása?
dvd készítés
Próbáltad kibontani WinRar-al? Ha nem próbáld meg, ha sikerült nézesd meg a Clone-val, és a Shrink-kel hogy mit lép rá. Virtuális meghajtó?
Próbáltam. Nem mertem írni, mert néhányan hülyének néztek volna. Én is csak véletlenül jöttem rá más .iso fájloknál, hogy a WinRar is látja a belsejét, sőt ki is tudja bontani. Sajnos az említett .iso fájlnál hibaüzenettel leállt.
A virtuális meghajtóról már írtam, hogy nem látott semmit.
(Megint nem a kérdéssel kapcsolatos, de erről jutott eszembe: egy kellemes meglepetés viszont a Shrink .iso fájl kezelése: ugyanúgy végigellenőrzi, mintha .vob fájlok esetében! Belelátunk a tulajdonságaiba, kiírja szinkronnyelveket és a feliratokat, stb., ugyanúgy szerkeszthetjük a kimenő lemezt, mint normál .vob bemenet esetén! :taps: )
dvd készítés
Újabb problémám vetődött fel.Kaptam olyan DVD lemezről készített .iso képfájlt, amit egyetlen programom sem ismer fel (valszeg sérült lehet???), ugyanis ha kiírom újraírható lemezre lemezképfájlként, akkor az eredmény üres lemez lesz. Eddig próbáltam Neroval, Shrinkkel és Clone DVD2-vel. Virtuális meghajtó sem ismeri fel a fájlt.
DEVISZONT:
Ha átírom a kiterjesztését .vob-ra, akkor a PowerDVD és a Windows Media Player is elkezdi lejátszani a filmet valahonnan a közepétől.
Próbáltam beletúrni TMPGEnc DVD Authorral és PowerProducerrel, de egyik sem volt hajlandó beolvasni.
Ha egyszer lejátszható a film, akkor valamivel hozzá is lehetne férni a tartalmához. Tudnátok nekem ilyen progit ajánlani?
dvd készítés
Újabb problémám vetődött fel.
Kaptam olyan DVD lemezről készített .iso képfájlt, amit egyetlen programom sem ismer fel (valszeg sérült lehet???), ugyanis ha kiírom újraírható lemezre lemezképfájlként, akkor az eredmény üres lemez lesz. Eddig próbáltam Neroval, Shrinkkel és Clone DVD2-vel. Virtuális meghajtó sem ismeri fel a fájlt.
DEVISZONT:
Ha átírom a kiterjesztését .vob-ra, akkor a PowerDVD és a Windows Media Player is elkezdi lejátszani a filmet valahonnan a közepétől.
Próbáltam beletúrni TMPGEnc DVD Authorral és PowerProducerrel, de egyik sem volt hajlandó beolvasni.
Ha egyszer lejátszható a film, akkor valamivel hozzá is lehetne férni a tartalmához. Tudnátok nekem ilyen progit ajánlani?
dvd készítés
Vagy figyelmesen olvasd visszafelé a topikot, és megtalálod a választ!
Na igen, vannak kifinomultabb megoldások is, de egy kezdőre nem akartam ráijeszteni 2-3 komolyabb beállítást igénylő program egymás utáni használatának ötletével.
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
dvd készítés
HI ALL!
Lenne egy-két kérdésem. Itt van DVD író és találtam progit ami leszedi a régió kódot (anydvd 5.3.2.1). Tud valaki kódot hozzá?
A kérdés az, hogy a gyári DVD nagyobb mint 4.7 GB ezt mivel lehet megoldani, hogy át tudjam venni?
Ja igen és mivel tudom vinyóra tenni? Milyen formátum a jó?
sajna még nem haználtam DVD írót és ezek értek mint probléma.
Előre is köszi a segítséget!
Neked való a DVD Shrink, ami egyszerre leszedi a régiókódot, összetömöríti a filmanyagot és kiírja lemezre.
Ha kérdésed van ezután, nézz át a DVD Shrink saját topicjába.
Vagy figyelmesen olvasd visszafelé a topikot, és megtalálod a választ!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
dvd készítés
HI ALL!
Lenne egy-két kérdésem. Itt van DVD író és találtam progit ami leszedi a régió kódot (anydvd 5.3.2.1). Tud valaki kódot hozzá?
A kérdés az, hogy a gyári DVD nagyobb mint 4.7 GB ezt mivel lehet megoldani, hogy át tudjam venni?
Neked való a DVD Shrink, ami egyszerre leszedi a régiókódot, összetömöríti a filmanyagot és kiírja lemezre.
Ha kérdésed van ezután, nézz át a DVD Shrink saját topicjába.
dvd készítés
HI ALL!
dvd készítés
igen meg kell írni sima adatként.nálam dvd-ről gyorsabban jönnek be a képek, mint cd-ről (gondolom az adatátviteli sebesség miatt). amúgy mindkettőt be kell, hogy olvassa.
még egy saját tapasztalat: érdemes több mappát létrehozni, és azokba kevesebb képet berakni, mert ez is gyorsítja a megjelenítést (bár gondolom ez lejátszófüggő). egyszer próbáltam úgy, hogy ~ 400 kép volt egy mappában és az bizony elég lassúcska lett.
ja és egy Orion típ. lejátszón nézegettem.
méretre tudtommal nincs megkötés (az enyém átméretezi úgy is a TV felbontására), a formátum jpeg legyen ovkósz.
Thank You!
dvd készítés
igen meg kell írni sima adatként.
nálam dvd-ről gyorsabban jönnek be a képek, mint cd-ről (gondolom az adatátviteli sebesség miatt). amúgy mindkettőt be kell, hogy olvassa.
még egy saját tapasztalat: érdemes több mappát létrehozni, és azokba kevesebb képet berakni, mert ez is gyorsítja a megjelenítést (bár gondolom ez lejátszófüggő). egyszer próbáltam úgy, hogy ~ 400 kép volt egy mappában és az bizony elég lassúcska lett.
ja és egy Orion típ. lejátszón nézegettem.
méretre tudtommal nincs megkötés (az enyém átméretezi úgy is a TV felbontására), a formátum jpeg legyen ovkósz.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
dvd készítés
Helló! Bocs hogy lehet hogy hülyeséget kérdezek, de most vettem dvd leátszót és ott van a dobozán hogy JPEG lemezt is le tud játszani. Ez gondolom csak jpeg formátumú képekkel van tele. Azt szeretném kérdezni én is tudok ilyet írni, és ha igen akkor csak egyszerűen írjak meg egy sima lemezt tele jpeg képekkel? Van valami megkötés a formátumra vagy képméretre? ÉS CD-re is meg DVD-re is lehet így jpegnek írni? Előre is kösz!!!
dvd készítés
Ne full disc, hanem reauthor módba tedd, és akkor szépen sorra bahúzhatod a jobboldalról a bal oldali ablakba a filéket amiket akarsz.
Most ki is próbáltam, működik
Igen!!! Kössszi!!
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
dvd készítés
Ne full disc, hanem reauthor módba tedd, és akkor szépen sorra bahúzhatod a jobboldalról a bal oldali ablakba a filéket amiket akarsz.
Most ki is próbáltam, működik
dvd készítés
Shrinkben kiválasztod az Open files fület, onnan a két részt megnyitod, így aztán majd a progi felírja neked 1 lemezre.
Próbálkozom, de a kettőt együtt nem tudja megnyitni a Shrink.
Két külön mappában van a 2 rész, és vagy ezt vagy azt nyitja meg, egyszerre nem megy neki.
dvd készítés
Shrinkben kiválasztod az Open files fület, onnan a két részt megnyitod, így aztán majd a progi felírja neked 1 lemezre.
dvd készítés
Kikölcsönöztem a Büszkeség és balítélet c. TV sorozatot. Persze nem tudtuk egy este megnézni mindegyik részt, így gyorsan berippeltem.
A sorozat 6 részes, 3 - 3 rész: 2 lemezen.
Namost pont 2 rész fér rá 100%-osan egy DVD-RW-re. Tehát így a 3. és 4. rész kerülne egy lemezre, de ezek 2 különböző (gyári) lemezen vannak. Hogy lehet ezt összehozni?
(persze lehet úgy is, hogy kiírom a 3. részt, megnézzük, aztán törlés, majd kiírom a 4.-et. de ezt szeretném elkerülni. Nem hiányzik 20 perc szünet a két rész között, most pedig éppen nincs másik szabad RW lemezem)
tenxinadvansz!
dvd készítés
Helló Olyan szerkesztő progi érdekelne, amely segítségével ifo-ból tudok DVD-t irni. DVDdecrypt-el leszedtem ifoba a cuccot (SW3 DVD-ről van szó), hogy kiszedjem a rárakott menüt, az AVs videoconverter 3 progi kezelte ifosan és kiírva (próbaként egy része) futott a Panán, mert kimaradt a menű. de az a gondom, hogy nincs regisztrálva az AVS Videoconv 3-as így felíratot rakott a felvételbe. Az AVS vc 3.1 pedig, melyhez van reg, nem kezeli az ifo-t.
Ezért ha tudna valaki segíteni egy olyan progi ajánlásával, mely beolvassa az ifo-t és átszerkeszti ill. kiírja a végén dvd formátumba, nagyon megköszönném. Próbáltam a DVDx-et de az lekodolta és utána kikodoltam a Divx.. progival de rosszabb lett a minősége.
Hány helyre írtad be ugyanazt a kérdést?
dvd készítés
Helló
Olyan szerkesztő progi érdekelne, amely segítségével ifo-ból tudok DVD-t irni. DVDdecrypt-el leszedtem ifoba a cuccot (SW3 DVD-ről van szó), hogy kiszedjem a rárakott menüt, az AVs videoconverter 3 progi kezelte ifosan és kiírva (próbaként egy része) futott a Panán, mert kimaradt a menű. de az a gondom, hogy nincs regisztrálva az AVS Videoconv 3-as így felíratot rakott a felvételbe. Az AVS vc 3.1 pedig, melyhez van reg, nem kezeli az ifo-t.
Ezért ha tudna valaki segíteni egy olyan progi ajánlásával, mely beolvassa az ifo-t és átszerkeszti ill. kiírja a végén dvd formátumba, nagyon megköszönném. Próbáltam a DVDx-et de az lekodolta és utána kikodoltam a Divx.. progival de rosszabb lett a minősége.
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
dvd készítés
A Terminál éppen ma küldött róla értesítést!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!