Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

meridián
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 544

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: meridián »

Szerintem....egyszerű a képlet...kérjél Szabitól....vizsgáltasd be

és mindenki megnyugszik.....Jó Zene hallgatást mindenkinek!
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 298

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: béres-jános »

fm szerintem folyóméter
Bocsi ! Igen ezt benéztem! olcsóbb is mint 750 Ft!! 
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Hangsugárzó:T+A Criterion TMR 60 (mod)T+A Tal110 (Mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábelezzünk

Keress rá a kábel apróban és készíts interjút néhány felhasználóval. Lemaradtál, van ilyen. Az ezüstnek kikiáltott "valami"-ből készült kábelek 10-ből 9 emberkénél beváltak. Van még új a nap alatt. Nahát...
Nem maradtam le semmiről!!! Egy szóval sem vitattam a kábel hangra gyakorolt hatását! Sem pozitív sem negatív értelemben nem tudok a hangról nyilatkozni!! Az ára pedig nem is 750 Ft hanem kevesebb,Ami biztos hogy ennyi pénzért ezüst kábelt nem veszel!! Szálljunk már le a földre!! Ettől függetlenül persze lehet jó kábel! De ígérem ha hozzájutok egy darabhoz beviszem a munkahelyemre és ott megtudják mondani hogy %-osan milyen ötvözőket tartalmaz!
Erősítő:Music-Hall A25.2 (mod) ,Godina audio GA15 ,Előerősítő:Audiolab 8000q (mod)Cd:Music-hall cd 35.2 (mod)
Kábelek:Furutech FS-Alpha hangsugárzó.Összekötő:Siltech sq28 ,Furutech FS-Alpha s22 Tápelosztó:Furutech TP 60E,Tápkábel:IsoTek optimum

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1290

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Jól teszed. Miért generálnánk vitát?
Hátha annyira felverné a kábeleid árát, hogy érdemes lenne eladni.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3193

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: audioline »

Meg sem merem kérdezni miket hagyott maga mögött ez a nagyon jó silver cable.
Jól teszed. Miért generálnánk vitát?
.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Pontosan ez történt. A maradékot aztán eladtam. Természetesen spejzoltam 50-50 métert...
Meg sem merem kérdezni miket hagyott maga mögött ez a nagyon jó silver cable.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

750m mem nagy mennyiség. Nem gondolom, hogy túl sokan jutottak hozzá. De ha olyan jó volt meg miért adtad el? Ilyen kincstől nem szabadul meg az ember. Vagy elmegy baráti körben.

Pontosan ez történt. Önmagam és a baráti kör jóllakatása után a maradékot eladtam. Természetesen spejzoltam 50-50 métert...
.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Egyetlen kész darabot sem készítettem másoknak. Hozzájutottam egy elfekvő készlethez. Nálam bevált, ezért folyóméterben árultam lelkes DIYereknek. Jelenleg nincs. Elfogyott. Ha botrányosan hitvány lett volna, valószínűleg nem megy el c.a 750m. Aki vette a fáradságot és ilyen-olyan átmérőben/hosszban kipróbálta, tudott jót összehozni belőle. Privátban mentek a tapasztalatok és a segítségnyújtás, hogy hova hány szálból fonva vált be stb, stb.

Az "Én" kábelemet jellemezted, amit mint kiderült nem is tőlem vettél. Ki tudja, tulajdonképpen kinek a kábele fordult meg nálad, ill. hova és miként próbáltad..., de talán nincs is jelentősége. Lapozzunk.

750m mem nagy mennyiség. Nem gondolom, hogy túl sokan jutottak hozzá. De ha olyan jó volt meg miért adtad el? Ilyen kincstől nem szabadul meg az ember. Vagy elmegy baráti körben.
Eddig egyetlen egy diy kábellel voltam elégedett azok közül amit hallottam. Valhalla egyik hálózatijával.( ezt az egy termekét hallottam csak)

sz0989
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 23

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: sz0989 »

Egyetlen kész darabot sem készítettem másoknak. Hozzájutottam egy elfekvő készlethez. Nálam bevált, ezért folyóméterben árultam lelkes DIYereknek. Jelenleg nincs. Elfogyott. Ha botrányosan hitvány lett volna, valószínűleg nem megy el c.a 750m. Aki vette a fáradságot és ilyen-olyan átmérőben/hosszban kipróbálta, tudott jót összehozni belőle. Privátban mentek a tapasztalatok és a segítségnyújtás, hogy hova hány szálból fonva vált be stb, stb.

Az "Én" kábelemet jellemezted, amit mint kiderült nem is tőlem vettél. Ki tudja, tulajdonképpen kinek a kábele fordult meg nálad, ill. hova és miként próbáltad..., de talán nincs is jelentősége. Lapozzunk.

Azért most megnyugodtam egy kicsit, hogy nem rontom senki bizniszét, hiszen már elfogyott az a 750m, ami egyszer volt, és már soha többé nem lesz.
Én csak leírtam, hogy milyen "szokott" lenni az olcsó ezüst kábelek hangja. A tiéd biztosan más volt, majd támogatólag hozzászól néhány vásárlód.
Az a bajom, hogy olyasmiről beszélünk, ami tulajdonképpen nincs, de az tutira jó volt. Nem igazán segíti azt a kedves fórumozót, aki MOST szeretne pl egy IC kábelt venni. A tiédből már nincs, de vegyen valaki mástól "olcsó" ezüstből készített kábelt, mert azt olvasta, hogy az ilyesmi 10-ből 9-nek beválik? Én csak fel hívtam a figyelmet arra, hogy nagyon ritkán sikerül olcsón igazán jót összehozni. Az is lehet, hogy csak én sajnálom az időt a hosszas kísérletezésre, és inkább megveszem az ismert gyárit, akár súlyos tízezrekért, és addig is élvezem a zenehallgatást. Ezt mindenki eldöntheti saját magának.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Most már emlékszem, hogy nem tőled vettem, hanem egy másik "olcsó ezüst" kábelt áruló fickótól, akinek szintén tele van dicsérő jelzőkkel az oldala.
Elsőre nekem fel sem tűnt, hogy készíted, és árulod ezeket a kábeleket, csak hozzászóltam ahhoz az állításodhoz, hogy 10-ből 9-nek megfelel az olcsó ezüst is.
A topik címe: Kábelezzünk. Hol máshol írhatnám le a véleményemet arról, amit megtapasztaltam az olcsó, drága, és még drágább ezüst kábelek terén?

.

sz0989
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Kábelezzünk

Amennyiben üzleteltünk (?) privátban megírhattad volna. Vártam az őszinte visszajelzéseket. Ha akkor nem, hát most. Nem értem miért ennyi idő után kell erről kinyilatkozni és miért itt. Jó lenne pontot tenni a végére. Ez a topik sejtésem szerint nem erre való.
Most már emlékszem, hogy nem tőled vettem, hanem egy másik "olcsó ezüst" kábelt áruló fickótól, akinek szintén tele van dicsérő jelzőkkel az oldala.
Elsőre nekem fel sem tűnt, hogy készíted, és árulod ezeket a kábeleket, csak hozzászóltam ahhoz az állításodhoz, hogy 10-ből 9-nek megfelel az olcsó ezüst is.
A topik címe: Kábelezzünk. Hol máshol írhatnám le a véleményemet arról, amit megtapasztaltam az olcsó, drága, és még drágább ezüst kábelek terén?

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Akkor még nem tudtam, csak abban bíztam, hogy egy "mezei" rézkábelnél jobb lesz. Nem lett jobb. Az eladó topikját meg nem barmoltam szét negatív jelzőkkel, de itt megengedem magamnak ezt a véleményt.
Egyébként ősidők óta megy a küzdelem, hogy olcsón jót, de ritkán sikerül. Nekem bejött az ezüst a rézhez képest, de nem a filléres változat.

Amennyiben üzleteltünk (?) privátban megírhattad volna. Vártam az őszinte visszajelzéseket. Ha akkor nem, hát most. Nem értem miért ennyi idő után kell erről kinyilatkozni és miért itt. Jó lenne pontot tenni a végére. Ez a topik sejtésem szerint nem erre való.
.

sz0989
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Kábelezzünk

Ha ezt ennyire jól tudod miért vettél belőle ? A többi vásárló nyilván mind süket.
Akkor még nem tudtam, csak abban bíztam, hogy egy "mezei" rézkábelnél jobb lesz. Nem lett jobb. Az eladó topikját meg nem barmoltam szét negatív jelzőkkel, de itt megengedem magamnak ezt a véleményt.
Egyébként ősidők óta megy a küzdelem, hogy olcsón jót, de ritkán sikerül. Nekem bejött az ezüst a rézhez képest, de nem a filléres változat.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Bocs, hogy közbeszólok, de akkor én vagyok az az egy a 10-ből, akinek nem jött be a az olcsó ezüst teflonba bújtatva.
Pont olyan hangja van, amilyennek le szokták írni az olcsó ezüst hangját: agresszív, vékony, idegesítő. Egy darabig küzdöttünk, aztán szó szerint kidobtam a szemétbe. Ja, hogy az eladó topikjában sokan dicsérik?

Szia!

Ezzel a felhasználó névvel biztos nem vettél tőlem. Amúgy no problemo, nincs mindenütt jól szereplő vezeték. A kuka helyett visszaküldhetted volna.

Szép napot!
.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11159
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

...milyen ezüstöt lehet venni 750 Ft / méter áron?
Van az a keresztmetszet, ami kijön ennyiből tiszta ezüstből, persze szigetelés nélkül és közvetlenül gyárból rendelve, tehát kis mennyiség vásárlása nem lehetséges, általában 100 gramm a minimálisan kérhető tétel.

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Bocs, hogy közbeszólok, de akkor én vagyok az az egy a 10-ből, akinek nem jött be a az olcsó ezüst teflonba bújtatva.
Pont olyan hangja van, amilyennek le szokták írni az olcsó ezüst hangját: agresszív, vékony, idegesítő. Egy darabig küzdöttünk, aztán szó szerint kidobtam a szemétbe. Ja, hogy az eladó topikjában sokan dicsérik?

Ha ezt ennyire jól tudod miért vettél belőle ? A többi vásárló nyilván mind süket.

Tom40
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 279

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Tom40 »

Jumper kaosz szetszedes elott.

Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel

sz0989
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Kábelezzünk

Keress rá a kábel apróban és készíts interjút néhány felhasználóval. Lemaradtál, van ilyen. Az ezüstnek kikiáltott "valami"-ből készült kábelek 10-ből 9 emberkénél beváltak. Van még új a nap alatt. Nahát...

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Hogyan lehet a kákán csomót keresni? Olcsón megveszed és drágán eladod.

Az audiofilll kábel készítés és forgalmazás alapelve.
.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Elmondanád hogy milyen ezüstöt lehet venni 750 Ft / méter áron?? Ennyiért talán teflont lehet venni ,de ezüstöt biztos hogy nem! Max valami ezüstnek kikiáltott valamit!

.

opel123
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 421

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: opel123 »

Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat. 

Elmondanád hogy milyen ezüstöt lehet venni 750 Ft / méter áron?? Ennyiért talán teflont lehet venni ,de ezüstöt biztos hogy nem! Max valami ezüstnek kikiáltott valamit!

fm szerintem folyóméter

béres-jános
Fórumlakó
Fórumlakó

Kábelezzünk

Úgy érzékelem, nehéz bármivel is mély benyomást tenni rád...   Eclipse árú vezetékből ösvényt építeni, hát nem is tudom. Én inkább készülékekre és akusztikára költeném azt pénzt. Mélyen tisztelt hazai iparosainktól pedig kérnék próbára alapanyagot, amiből kiválasztanék egyet ösvényhez. Számomra a 2,5-ös UP-OCC tömör réz is elégségesnek bizonyult, persze kinek hol van a lélektani határ. Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat. 

Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat. 

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Úgy érzékelem, nehéz bármivel is mély benyomást tenni rád... Eclipse árú vezetékből ösvényt építeni, hát nem is tudom. Én inkább készülékekre és akusztikára költeném azt pénzt. Mélyen tisztelt hazai iparosainktól pedig kérnék próbára alapanyagot, amiből kiválasztanék egyet ösvényhez. Számomra a 2,5-ös UP-OCC tömör réz is elégségesnek bizonyult, persze kinek hol van a lélektani határ. Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat.
Volt már alkalmam magyarországi mesterek kábeleihez. A ww- re meg azt írtam nem tett rám elég jó benyomást. Ezt pontosítom. A hangja nem jó, az ára meg nagyon sok. Az elmúlt hetekben volt alkalmam kábeleket hallgatni. Így elég határozott véleményem alakult ki többféle vonalon. Egyik az ösvény anyaga lett.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Na, mondj valami jót ! Hátha elcsábulok!
Úgyis épp "ösvényen" is gondolkodom.
Azt tervezem, a Wireworld Silver Eclipse 7- nél jobb kerül be. Azért ezt említem mert nemrég sikerült meghallgatnom , de nem tett túl jó benyomást rám.

Úgy érzékelem, nehéz bármivel is mély benyomást tenni rád...   Eclipse árú vezetékből ösvényt építeni, hát nem is tudom. Én inkább készülékekre és akusztikára költeném azt pénzt. Mélyen tisztelt hazai iparosainktól pedig kérnék próbára alapanyagot, amiből kiválasztanék egyet ösvényhez. Számomra a 2,5-ös UP-OCC tömör réz is elégségesnek bizonyult, persze kinek hol van a lélektani határ. Nemrég adtam el kb. 750 fm teflonos ezüst belső kábelt, azt jó szívvel ajánlottam volna, de már késő. Elvitték. Magamnak tartalékoltam valamennyit... Persze lehet, hogy nálad nem vált volna be, mert nincs rajta "prestige" felirat. 
.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Nem jó helyen guberálsz...
Na, mondj valami jót ! Hátha elcsábulok!
Úgyis épp "ösvényen" is gondolkodom.
Azt tervezem, a Wireworld Silver Eclipse 7- nél jobb kerül be. Azért ezt említem mert nemrég sikerült meghallgatnom , de nem tett túl jó benyomást rám.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”