Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi erősítők, processzorok
Házimozi erősítők,processzorok
Google play meg nem talalja :-(
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 735
Megjelent az audyssey MultEQ Editor app Androidra és iphonera
Kompatibilis eszközök:
Denon AV Receiver: AVR-X6300H, AVR-X4300H, AVR-X3300W, AVR-X2300W, AVR-X1300W, AVR-S920W, AVR-S720W, AVR-S930H, AVR-S730H
Marantz AV Receiver: AV7703, SR7011, SR6011, SR5011, NR1607
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
-
Csutka
Muszáj is neki, mivel az AVR-jei nem ütik meg a csúcs AVR-ek szintjét
De nem is készítenek csúcs AVR-t.
A saját kategóriájuk szintjét megütik. Bőven.
ez így van.. a végfokok sem a legjobbak , és az Avr-ek ,gondolom emiatt maradnak le a többiektől..
Itt is az árkategóriájuk szintjét hozzák a végfokok is.
ez így van.. a végfokok sem a legjobbak , és az Avr-ek ,gondolom emiatt maradnak le a többiektől..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Nincs ebbe semmi extra, csúcs AVR-nek ott a Denon. A Denon-nak nincs procija, itt jön képbe a Marantz. Mintha összebeszélne a két cég.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Marantz nem hiszem.. sokadik generációt tolja, és most jött ki a legújabb (7703) jönnie kell a 8803-nak is... egy jó ideig ő sztem maradni fog ebben a műfajban is..
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett
Szerintem az Onkyo, a Marantz, meg a Yamaha is ki fog ugrani ebből.
Marantz nem hiszem.. sokadik generációt tolja, és most jött ki a legújabb (7703) jönnie kell a 8803-nak is... egy jó ideig ő sztem maradni fog ebben a műfajban is..
-
Csutka
Van ott még AVP-5000, POA-5000, AVP-A1
Igaz, de azok matuzsálemek.
A Sony is leállt a proci-végfok készítéssel.
Régen volt, már régóta nincs.
Azt hiszem ezzel a mozis kalandozasomat le is zartam mert innen mar nincs hova lepni es sztereon egyik csucs mozi proci sem hozza a passziv sztereo elofokom kozvetlen, tiszta eloadasat.
Mozi processor: sztem ez mindent elmond.. a szetero cuccoddal meg nem fogsz tudni atmosban mozit nézni,hallgatni.. ezek valahogy mindig elfelejtődnek.. teljesen más dologra gyártották őket.. nem is csodálkozok ezen.. másnak sem kéne.. hiába vannak több milliós procik+ végfokok arra készültek ,hogy több csatornás filmeket, koncereteket hallgassunk nézzünk rajta.. erre zseniálisak.. 2.0 meg szólnak úgy ahogy, de hozzá kell tegyem azt is jól nyomják,aki vérbeli 2.0 örült annak nem ezt kell venni.. én full elvagyok vele, és több mint kielégítő ... számomra!
-
Csutka
Volt egy par mozi erositom nekem is de a pure directnek csak akkor lattam ertelmet amikor a forras is jobb minosegu volt es analogon ment a jel mert a mozis elofokok vagy integraltak eszmeletlenul szinezik a hangot.
Eddig az etalon egy classe ssp 800 elofok volt de az sajnos nagyon draga. Ma vettem egy marantz 8802 elofokot ami jelenleg a masodik legjobb mozis proci amit eddig hallottam sztereon. A pure direct nekem ezen is csalodas ha hdmin kapja a jelet az oppobol es a malac dacja dolgozik de mint Tonykatol megtudtam neki igy jobban tetszik es ebbol is latszik, hogy kinek a pap...
Azt hiszem ezzel a mozis kalandozasomat le is zartam mert innen mar nincs hova lepni es sztereon egyik csucs mozi proci sem hozza a passziv sztereo elofokom kozvetlen, tiszta eloadasat. Ne ertsetek felre tenyleg nagyon jo a marantz pure direct modja xlr bemenettel de egy picit meg igy is hozzatesz az eloadashoz ami a passziv elofokomnal nincs meg szerencsere.
Neked egy ilyen pont jó lenne/lett volna:
Az OPPO-nak tökéletes társa és a végeredmény lehet a legjobb lenne, miközben nagyon olcsó.
Volt egy par mozi erositom nekem is de a pure directnek csak akkor lattam ertelmet amikor a forras is jobb minosegu volt es analogon ment a jel mert a mozis elofokok vagy integraltak eszmeletlenul szinezik a hangot.
Eddig az etalon egy classe ssp 800 elofok volt de az sajnos nagyon draga. Ma vettem egy marantz 8802 elofokot ami jelenleg a masodik legjobb mozis proci amit eddig hallottam sztereon. A pure direct nekem ezen is csalodas ha hdmin kapja a jelet az oppobol es a malac dacja dolgozik de mint Tonykatol megtudtam neki igy jobban tetszik es ebbol is latszik, hogy kinek a pap...
Azt hiszem ezzel a mozis kalandozasomat le is zartam mert innen mar nincs hova lepni es sztereon egyik csucs mozi proci sem hozza a passziv sztereo elofokom kozvetlen, tiszta eloadasat. Ne ertsetek felre tenyleg nagyon jo a marantz pure direct modja xlr bemenettel de egy picit meg igy is hozzatesz az eloadashoz ami a passziv elofokomnal nincs meg szerencsere.
Természetesen az én szerény zenei ízlésem semmiképp nem mérvadó. Te már jó ideje sztereózol, sokkal magasabb szinten vagy zeneileg, mint én valaha is voltam, illetve leszek.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Hallgass meg eg Denon AVP-A1HD-t is,megéri!
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1078
-
Csutka
Bárki fél karját odaadnám értük.
Igen, azt írtam, hogy egyet készítettek.
De minek is többet, ha az az egy - ilyen!
Bárki fél karját odaadnám értük.
Azt gondoltam ,hogy a tiedet nem jófajta vasak lehetnek az biztos!
-
Csutka
Mely modelleknél nem parasztvakítás?
Mondjuk CA erősítőknél teljesen korrekt a pure direct.
Marantz-nál sokkal jobb a sztereó.
Persze csak azokra értem, amiket én is hallottam.
-
Csutka
van neki több is:
csak pár példa:
https://usa.denon.com/us/product/hometh ... avpa1hdcia
http://denonpro.com/products/view/dn-500av#.WOEoHG_yhhE
https://www.cnet.com/products/denon-avp ... ier/specs/
http://denonpro.com/products/view/dn-a7100#.WOEoi2_yhhE
A DN nem számít, az nekem kicsit kakukktojás.
Kicsit Denon, kicsit Marantz és inkább CI cuccok.
Általában a vágási beállítások sztereóra is vonatkoznak, így a pure direct jelent a szub nélküli sztereózást.
Mely modelleknél nem parasztvakítás?
De mondjuk a Denon sem nagyon gyártott proci-végfokot.
Egyet igen - az nem semmi cucc.
van neki több is:
csak pár példa:
https://usa.denon.com/us/product/hometh ... avpa1hdcia
http://denonpro.com/products/view/dn-500av#.WOEoHG_yhhE
https://www.cnet.com/products/denon-avp ... ier/specs/
http://denonpro.com/products/view/dn-a7100#.WOEoi2_yhhE
-
Csutka
A Pioneer emlékeim szerint házimozi proci végfokot sosem csinált. Szerintem belpiacra sem.
Vajon miért?
Szerintem nincsen különösebb oka.
Régebben sem gyártottak és nem akarták később sem elkezdeni a dolgot.
Elég nekik az AVR-ek piaca, ahol sikeresek.
De mondjuk a Denon sem nagyon gyártott proci-végfokot.
Egyet igen - az nem semmi cucc.
-
Csutka
Pure Direct élményeitekről írjatok integrált esetén.
Van, amivel jobb, van amivel rosszabb az élmény.
Általában a vágási beállítások sztereóra is vonatkoznak, így a pure direct jelent a szub nélküli sztereózást.
Régebbi Pio erősítők meg moziban is pure direct módban szólnak a legjobban.
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 735
Kevesebb a mély, más különbséget nem hallok.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
..... Cutler tudna erre válaszolni. 710 vs AVM60.
Röviden válaszolva, tett hozzá az AVM-60, hosszabban válaszolva, sokat tett hozzá
Az UMC200 nem nagy eresztés, az UMC1 kiváló hozzá, de csak ha van türelem, ahogy leírtam.
Nekem kétszer sikerült jól beállítani de sajnos max 1 hétig volt jó, mindig eldönti az agyát szegényke, de Később jött egy frissités állítólag és utána nem csinálta de sajnos addigra mennie kellet (kétszer is ) pedig türelmes voltam vele...-
Az UMC200 nem nagy eresztés, az UMC1 kiváló hozzá, de csak ha van türelem, ahogy leírtam.
Nekem kétszer sikerült jól beállítani de sajnos max 1 hétig volt jó, mindig eldönti az agyát szegényke, de Később jött egy frissités állítólag és utána nem csinálta de sajnos addigra mennie kellet (kétszer is ) pedig türelmes voltam vele...-
"Az igazi barát szemből támad."