Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2161
Lemezjátszó
Gondolkodom egy ilyen ellensúly beszerzésén. Próbált már Valaki Rega karon ilyet?
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Lemezjátszó
Kedves Hozzászólók
Valahogy vissza lehetne terelni a témát ööö, mondjuk valami lemezjátszóra??)
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Lemezjátszó
Sziasztok!
VE simán működik chrome-val is, csak hozzá kell adni pl. a Hotdpot shield free VPN proxy bővítményt.
Ez is egyszerú csak beállításoknál klikk a bővítményekr és az új bővítmény keresésre, aztán a google áruházban beírod, hogy VPN.
kb.10 másodperc és tényleg működik, ha nekem sikerült, akkor mindenkinek fog.
Lemezjátszó
Virtual Privat Network.
Nyilvanos halozaton letesitett, nem nyilvanos kapcsolat ket, vagy tobb szamitogep kozott.
Magyarul, pl VPN-en keresztül tudok otthonról dolgozni. A saját netkapcsolaton keresztülvagy akár hotel wifijét használva bejelentkezem a VPN-be és elérem a céges szervert biztonságos kapcsolattal. Gondolom annak a webhelynek a tiltását úgy kerüli meg, hogy a céges szervert gondolja bejelentkezőnek, nem magyar IP címet lát..
Lemezjátszó
Mi az a VPN ? És hol lehet beállítani ?
Hülyéknek való magyarázatot kérek,hogy és is megértsem !
Virtual Privat Network.
Nyilvanos halozaton letesitett, nem nyilvanos kapcsolat ket, vagy tobb szamitogep kozott.
- Szilasmenti
- Újonc fórumos

- Értékelés: 3
Lemezjátszó
Nem vagyok IT szakember de valami hálózati biztonsági progi lehet.
Bepötyögöd a legnépszerűbb keresőbe a VPN szót és kidobja milyen böngészőhöz milyen free VPN progit lehet társítani. letöltöd és kész..
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
Lemezjátszó
http://asva.info/mi-is-az-a-vpn-es-hogy ... 10-05.html
Olvasd el elég egyszerűen van leírva. (így egyszerűbb mint, hogy írkáljak)
Opera böngészőben van beépített VPN a címsor előtt van ikonja csak ráböksz és bekapcsolod.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
Pl a Dual Golden. Legalább Rega Planar 3 szint ha nem jobb. Viszont sokkal jobban néz ki. Drága is.
Ez elég bizalomgerjesztően néz ki, de azért ez már nem egy belépő kategória.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3381
Lemezjátszó
Pl a Dual Golden. Legalább Rega Planar 3 szint ha nem jobb. Viszont sokkal jobban néz ki. Drága is.
Ez elég bizalomgerjesztően néz ki, de azért ez már nem egy belépő kategória.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Lemezjátszó
Köszi mindenkinek.
Megy Firefoxal is, a VPN volt a titka.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
- Szilasmenti
- Újonc fórumos

Lemezjátszó
Opera böngésző és kapcsold be a VPN-t valamelyik országra.
Köszi mindenkinek.
Megy Firefoxal is, a VPN volt a titka.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2161
Lemezjátszó
Köszi a választ.
és milyen böngészővel lehet megnyitni? mert már párszor rászaladtam erre a problémára.
Opera böngésző és kapcsold be a VPN-t valamelyik országra.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Lemezjátszó
Köszi a választ.
és milyen böngészővel lehet megnyitni? mert már párszor rászaladtam erre a problémára.
Chrome-al megnyílik.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Szilasmenti
- Újonc fórumos

Lemezjátszó
http://www.thebetteraudiocompany.co.uk/ ... _kits.html
Magyar forrást nem tudok. Én Discoveryvel csináltam anno.
A vinylengine.com-on van egy leírás az átkábelezésről. Ez a honlap viszont hagyományos böngészővel nem nyitható meg.
Köszi a választ.
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1300
Lemezjátszó
Mivel jó pap is holtig tanul, melyik típust hagytam figyelmen kívül? Amiket az 505-ön kívül ismerek tapasztalatból, nem mások véleményéből, azokra bátran mondhatom hogy felejtősek. Az 505-3-on kívül további két Dual lemezjátszóm volt, CS 508 és CS 530, ezek bizony elég silányak. Persze lehet hogy volt még jó lemezjátszója a Duálnak.
Ez súlyos tévedés.
Mivel jó pap is holtig tanul, melyik típust hagytam figyelmen kívül? Amiket az 505-ön kívül ismerek tapasztalatból, nem mások véleményéből, azokra bátran mondhatom hogy felejtősek. Az 505-3-on kívül további két Dual lemezjátszóm volt, CS 508 és CS 530, ezek bizony elég silányak. Persze lehet hogy volt még jó lemezjátszója a Duálnak.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3381
Lemezjátszó
Ez súlyos tévedés.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Lemezjátszó
A mechanikai behatás irányultsága miatt. Amelyik irányból kiindult a sérülés, ott a barázda üregébe benyomódott a anyag,a kimeneti oldalon eltolta az anyagot. Ahol a barázdába benyomult,ott pattanás hallható,a másik oldalon nincs 'plusz jel '.
Ha így érthető .
igen, köszi
- Kellnerművek
- Fórumlakó

- Értékelés: 557
Lemezjátszó
valószínűleg triviális a kérdés, de mi az oka annak, ha egy mély, kb 2 cm-s, a barázdákra merőleges karc okozta tűugrás, pattogás csak a bal hangszórón hallható?A mechanikai behatás irányultsága miatt. Amelyik irányból kiindult a sérülés, ott a barázda üregébe benyomódott a anyag,a kimeneti oldalon eltolta az anyagot. Ahol a barázdába benyomult,ott pattanás hallható,a másik oldalon nincs 'plusz jel '.Ha így érthető .
Lemezjátszó
valószínűleg triviális a kérdés, de mi az oka annak, ha egy mély, kb 2 cm-s, a barázdákra merőleges karc okozta tűugrás, pattogás csak a bal hangszórón hallható?
Lemezjátszó
Sziasztok,
Karkábel cserére szánnám magam. (Thorens 320). Érdekelne az ebben járatosabbak/ tapasztaltabbak véleménye. Ki milyen kábelt ajánl.
-Cardas 33AWG
-Discovery
-VDH Mcs 150M Esetleg más?
Denon 103 és AT 440 a lemez karistoló.
Mik az előnyök , buktatók? Hazai vagy külföldi beszerzés? ect...
Előre köszi a válaszokat.
http://www.thebetteraudiocompany.co.uk/ ... _kits.html
Magyar forrást nem tudok. Én Discoveryvel csináltam anno.
A vinylengine.com-on van egy leírás az átkábelezésről. Ez a honlap viszont hagyományos böngészővel nem nyitható meg.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
Naim Uniti Atom
- Szilasmenti
- Újonc fórumos

Lemezjátszó
Sziasztok,
Karkábel cserére szánnám magam. (Thorens 320). Érdekelne az ebben járatosabbak/ tapasztaltabbak véleménye. Ki milyen kábelt ajánl.
-Cardas 33AWG
-Discovery
-VDH Mcs 150M Esetleg más?
Denon 103 és AT 440 a lemez karistoló.
Mik az előnyök , buktatók? Hazai vagy külföldi beszerzés? ect...
Előre köszi a válaszokat.
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 761
Lemezjátszó
Köszönöm szépen a választ!
Ezekben a DUAL-okban a hangszedő korlátlanul cserélhető? Gyárilag általában milyen van bennük? Vagy érdemes-e őket kicserélni? Feltétlenül nem akarok hangszedőt cserélgetni, ha jó az, ami benne van, akkor maradhat.
Ezek tudtommal DIN csatlakozóval vannak felszerelve. Ezt hogyan érdemesebb megoldani, DIN-RCA átalakítóval, esetleg forrasszak a kábel végére RCA-t, vagy inkább a készülékházba szereljek RCA anya aljzatot, és külső kábellel használjam?
Személyesen akarok vásárolni, mert a valóságot nem minden estben tükrözi a kép. Sokszor a lemezjátszóknál nem látszik (direkt nem mutatják) a képen az esetleges plexi törés/repedés.
Hogyan tudom a legbiztonságosabban szállítani én magam autóval?
Üdvözlettel: Gergő
A tányért vedd le, nehogy a rázkódástól meggörbüljön/deformálódjon a tengelye a kart pedig valamivel (kötegelő, spárga stb.) rögzítsd a kartartó bakhoz. A függesztett vázas Dualokon van 3 rögzítő csavar, lenyomod a rogók ellenében és elfordítod a csavart, ezzel lehet rögzíteni a függesztett vázat.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 783
Lemezjátszó
Dual 601
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- józsibazsi
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 143
Lemezjátszó
Ez a 20.000 Ft.-os keret nagyon karcsú. Én 5000 Ft.-ért vettem egy AKAI-t, hozzá egy hangszedőt, meg kellett egy szíj, 2 RCA dugó és egy kefe, és máris túl vagyok a kereten. És akkor még randa a plexi, rossz ránézni. Persze kísérletezni, szerelgetni, ismerkedni jó volt...
Lemezjátszó
Egyetértek! Én nem hallok különbséget egy 3-szor drágább Thorens-el összehasonlítva , természetesen azonos hangszedő esetén.Egy hete jutottam hozzá egy 1249-es DUAL-hoz. A gyári hangszedő egyből kuka-hiszen nem MM , csak kristály PU. Még jó , hogy a phonóm túlélte a próbát , hiszen többszörös nagyságú jelet kapott. Az tény, hogy egy plussz kontakt kerül a rendszerbe, a hangszedő rögzítése egy karral történik. Csendes járású, nagy súlyú tányér , stroboszkóp -szép látvány egy vintage rendszerben!
Bizony, ezek a régi dual-ok is meghálálják a jobb hangszedőt.
Nekem az 502-ben egy Denon dl110-es van...
- misibringa
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Lemezjátszó
Egyetértek! Én nem hallok különbséget egy 3-szor drágább Thorens-el összehasonlítva , természetesen azonos hangszedő esetén.Egy hete jutottam hozzá egy 1249-es DUAL-hoz. A gyári hangszedő egyből kuka-hiszen nem MM , csak kristály PU. Még jó , hogy a phonóm túlélte a próbát , hiszen többszörös nagyságú jelet kapott. Az tény, hogy egy plussz kontakt kerül a rendszerbe, a hangszedő rögzítése egy karral történik. Csendes járású, nagy súlyú tányér , stroboszkóp -szép látvány egy vintage rendszerben!