Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 387
Heed Audio termékek
Sajnos nem talált, régebbi cucc volt az!
Annyit azért segítek, hogy az is innen érkezett, csak lehet akkor még Zsolt Audio volt a cégnév.
Heed Audio termékek
Esetleg vagy talán Enigma 5?
- Giorgio12
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Fireman, köszi!
Gondoltam feloldom a punnyadást!
Azt a régi képet véletlenül találtam meg a gépemen.
Újabb rejtvény nem jut hirtelen az eszembe, hacsak az nem, hogy milyen hangsugárzó volt
a Rega Planet.- Heed Obelisk páros után kötve?
Huszti úr ebből a fordulóból ki van zárva! Sajnálom!
Heed Audio termékek
Huszti Zsolt,Majik, Fapaci 1-es, mehetnek a helyükre!
Plexibela 5-ös, Trane 5-ös fölé!
Osztály átlag 2,6, siralmas fiaim! Holnap próbálkozhattok újra!
Köszi Giorgio12.
Nekem nagyon tetszett ez a kis agytorna.
Jöhet az új két pirospontért...
- Giorgio12
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Huszti Zsolt,Majik, Fapaci 1-es, mehetnek a helyükre!
Plexibela 5-ös, Trane 5-ös fölé!
Osztály átlag 2,6, siralmas fiaim! Holnap próbálkozhattok újra!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11024
- Kapcsolat:
Heed Audio termékek
Addig is egy találós kérdés. Mi van az Obelisk fölött a félhomályban?
15x15 mm-es zártszelvény és üveglap.
Heed Audio termékek
Na mi van itt? Téli szünet?
Aki kitalálja, kap egy mozgó piros pontot, hogy örüljön!
Asterix?
Heed Audio termékek
Rega Planet CD játszó
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2618
Heed Audio termékek
Semmi kakasos nyalóka..?
- Giorgio12
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
Ha a coax vagy toshlink bemenentes dac elégséges, akkor valami 10-15 éves DAC-ot keresnék..
A Zsoltnál is láttam néha hasonló korú (bár lényegesen drágább) készüléket, de ki tudja.. hívd fel Őket és kérdezz rá.
Köszönöm a választ, Zsoltnak hála, a mai napon gazdagabb és boldogabb lett a barátom az Elixír+Dactilus élménnyel
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
Heed Audio termékek
Én a Canalotra szavaznék. Már csak a külön táp miatt is.
De holnap már többet fogsz erről tudni.
Köszi az eddigi segítségeket
Heed Audio termékek
Egy kis segítség kellene: Canalot vagy Elixir, melyik jobb fejhallató kimeneten?
Esetleg a Thesis tipusok között létezik fejhallgató kimenetes?
Előre is köszi.
Én a Canalotra szavaznék. Már csak a külön táp miatt is.
De holnap már többet fogsz erről tudni.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Barátomat fertőzöm éppen a Heed-del és ajánlottam Neki az Elixír-t a Sennheiser HD599-eséhez.
Van valakinek tapasztalata erről a párosról?
A hangfala Jamo Classic 6-os, ezt egyelőre nem fogja cserélni, de gondolom együtt fog működni szépen az Elixírrel, pláne, hogy most 5.1-es erősítőről használja.
DAC-ot mit ajánlotok hozzá kb. 50 eFt-ig (coax vagy Toshlink bementtel)?
Üdv.
Ha a coax vagy toshlink bemenentes dac elégséges, akkor valami 10-15 éves DAC-ot keresnék..
A Zsoltnál is láttam néha hasonló korú (bár lényegesen drágább) készüléket, de ki tudja.. hívd fel Őket és kérdezz rá.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Barátomat fertőzöm éppen a Heed-del és ajánlottam Neki az Elixír-t a Sennheiser HD599-eséhez.
A hangfala Jamo Classic 6-os, ezt egyelőre nem fogja cserélni, de gondolom együtt fog működni szépen az Elixírrel, pláne, hogy most 5.1-es erősítőről használja.
Üdv.
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
Heed Audio termékek
Sziasztok!
Üdv.
Heed Audio termékek
Egy kis segítség kellene: Canalot vagy Elixir, melyik jobb fejhallató kimeneten?
Esetleg a Thesis tipusok között létezik fejhallgató kimenetes?
Előre is köszi.
Heed Audio termékek
Amennyiben Si vagy Si2, úgy mindenképpen érdemes az X2 felé kacsintgatni. Amennyiben Si3, úgy nem feltétlenül szükséges.
Az a modell a jelenleg rendelhető , az az Si3-as?
Heed Audio termékek
Mint korábban írtam HEED Obelisk Pre és PS.
Köszönöm.
Heed Audio termékek
Mint korábban írtam HEED Obelisk Pre és PS.
Heed Audio termékek
Elmondod nekünk, hogy milyen HEED cuccokról van szó?
Heed Audio termékek
Tehát.Valóban nem Huszti Zsolt volt.Érdekes ez nekem csak most tűnt fel.De ez számomra most nem lényeges. Folytatom. A zenehallgatás különleges állapota az EMBERnek. Semmivel össze nem hasonlítható. A magamfajta zenekedvelő egész életében arra törekszik, hogyha hazaér a melóból, megöleli az asszonyt és utána közvetlenül zenei élményre vágyik. Ezt többnyire roppant nehéz kielégíteni (nem úgy mint az egyéb vágyakat).Az agyunkban cikáznak a milliók, a különböző hangok, melyeket a korábban hallottakkal összevetni nem könnyű (a fül rossz emlékező, mint az közismert). Aztán amikor úgy eltelik 20-30-40 év az egyszerű ember életéből és ráakad valami olyasmire ("HEED"), amire nem számított, akkor bepárásodik a szeme alja (gyengébbek kedvéért potyognak a könnyei) és némi szégyenérzet lengi körül emiatt. De a rendes feleség azonnal jelzi, hogy jól hallom, nem bennem van a hiba. Persze nyilván a zene is befolyásolja az érzelmeket, de ma nem ez volt a fő irány. Egyszerűen olyan élmény ért amire nem számítottam. Nem ragozom tovább, inkább hallgatok még egy kis zenét az új HEED cuccomon.
Pedig a hiba nem a rendszerben van. Ha majd visszaolvasol akár itt a Heed topicban, látni fogod, hogy a te írásodnál jóval hosszabbak is születtek. Tehát elő a pennával.
Írtam volna még, de a RENDSZER nem engedte. Ezt jelzésnek veszem, és nem írok többet. Hallgassatok HEED berendezéseket. Köszönöm az élményt az alkotóknak.
Heed Audio termékek
Pedig a hiba nem a rendszerben van. Ha majd visszaolvasol akár itt a Heed topicban, látni fogod, hogy a te írásodnál jóval hosszabbak is születtek. Tehát elő a pennával.
Írtam volna még, de a RENDSZER nem engedte. Ezt jelzésnek veszem, és nem írok többet. Hallgassatok HEED berendezéseket. Köszönöm az élményt az alkotóknak.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Köszönöm, ez jó hír. Jól gondolom, hogy az opcionális külső táp növeli dinamikát, teljesítmény tartalékot? Komplexebb zenére ( tehát nem csak jazz és akusztikus zene) kb 20-25 nm-re elég önmagában, vagy ajánlott a külső táp?
Köszönöm, ez jó hír. Jól gondolom, hogy az opcionális külső táp növeli dinamikát, teljesítmény tartalékot? Komplexebb zenére ( tehát nem csak jazz és akusztikus zene) kb 20-25 nm-re elég önmagában, vagy ajánlott a külső táp?
Amennyiben Si vagy Si2, úgy mindenképpen érdemes az X2 felé kacsintgatni. Amennyiben Si3, úgy nem feltétlenül szükséges.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Zsolt zenebarát társ segítségével ...
Tisztázzuk, ez nem én voltam.