Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5244

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Még mindig jobb, mint egy Technics.
A Wartburg is sokkal jobb autó (volt), mint a Trabant
(mai fiataloknak: a Twingo is jobb autó, mint a Matiz /Spark/)

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

A Marantz a Denonnal együtt sajnos mára már egy kínai márka.
Attól, hogy Kínában készül, még nem kínai márka.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3217
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alto »

Ha van rá lehetőséged akkor nyugodtan ajánlom a h80-as hegelt is. Szerencsémre november óta birtoklok egyet és az elöző marantz pm 6005-hez képest drámai a változás! Pedig a marantzokra is a japán rézletező, finomkodó hangzást sütik rá. Sajnos. 
 A Marantz a Denonnal együtt sajnos mára már egy kínai márka.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: ZZZolika »

Bocsánat rosszul írtam a Hegelből a H70 et gondoltam, mert a H160 az 1misi és biztos hogy alázza a többit...
De ez a szubjektív dologra azért kíváncsi lennék hogy vakteszten a 200eft és a 400eft közötti ársávba eső(meglehetősen sok) készülék közül melyik vinné a prímet...

Ha van rá lehetőséged akkor nyugodtan ajánlom a h80-as hegelt is. Szerencsémre november óta birtoklok egyet és az elöző marantz pm 6005-hez képest drámai a változás! Pedig a marantzokra is a japán rézletező, finomkodó hangzást sütik rá. Sajnos. 
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

A Sony "csúcskategóriában" sem alkotott soha jobb hangot egy gyenge közepesnél...
Még mindig jobb, mint egy Technics.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6315

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Sziasztok!

Hol kaphatnék Cyrus 3i-be való banándugót? Kisebb, mint a szabványos...

Az angol ebayen én ezt találtam, az ára párra értendő:
http://www.ebay.co.uk/itm/2-DELTRON-BFA ... 3641.l6368
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2112

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Sziasztok!

Én innen szeretem az egyik ismerősömnek.. egész jó minőségű... http://www.ebay.com/itm/1Pair-EC3-Banan ... Swd0BV6koL
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

adodaniel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 37

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: adodaniel »

Sziasztok!

Systemdek --- Linn --- Goldring --- Heed --- Hegel --- Focal

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9240

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Ezt ugye nem kell elhinni????
Dehogy, elég, ha meghallgatod.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2615

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: supravox »

A Sony "csúcskategóriában" sem alkotott soha jobb hangot egy gyenge közepesnél...Ezt ugye nem kell elhinni????
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5244

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Nem hinném, hogy csalódnál ezekben, elvégre, a Sony csúcskategóriáját képviselik.
A Sony "csúcskategóriában" sem alkotott soha jobb hangot egy gyenge közepesnél...

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Kb nyáron lehet esedékes egy komolyabb erősítő vásárlás nálam, de nibcs tapasztalatom, 2 éve kezdtem hifizni, de nem érdeklődök a műszaki mélységek iránt, hagyom h a zene ragadjon meg ne az h tudom h mi van benne.
Kritérium csak annyi h sony es legyen, ez még gyerekoromból jön ez a megmagyarázhatatlan és eltántoríthatatlan kritérium. ))

Egy 88db, 35w, 8ohmos hangfalhoz keresnék valamit amit szándékaim szerint "örökre" veszek.

Nem is olyan régen a most futó erősítőre kérdeztem itt rá, nem okozott nagy lelkesedést az infó közlésben, nyilván nem véletlen, viszont itt van kettő amit szintén nézegetek egy ideje, mik az előnyök, hátrányok akár egymáshoz képest? Egyáltalán illik bármelyik is a közölt hangfalhoz?

Sony TA-F808ES:
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Sony_TA-F_808_ES

Sony TA-FA50ES:
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Sony_TA-FA_50_ES

Nem hinném, hogy csalódnál ezekben, elvégre, a Sony csúcskategóriáját képviselik.

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: franz »

Kb nyáron lehet esedékes egy komolyabb erősítő vásárlás nálam, de nibcs tapasztalatom, 2 éve kezdtem hifizni, de nem érdeklődök a műszaki mélységek iránt, hagyom h a zene ragadjon meg ne az h tudom h mi van benne.
Kritérium csak annyi h sony es legyen, ez még gyerekoromból jön ez a megmagyarázhatatlan és eltántoríthatatlan kritérium. ))

Egy 88db, 35w, 8ohmos hangfalhoz keresnék valamit amit szándékaim szerint "örökre" veszek.

Nem is olyan régen a most futó erősítőre kérdeztem itt rá, nem okozott nagy lelkesedést az infó közlésben, nyilván nem véletlen, viszont itt van kettő amit szintén nézegetek egy ideje, mik az előnyök, hátrányok akár egymáshoz képest? Egyáltalán illik bármelyik is a közölt hangfalhoz?

Sony TA-F808ES:
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Sony_TA-F_808_ES

Sony TA-FA50ES:
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Sony_TA-FA_50_ES

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4486
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: revox »

Veszek neked Revi, esküszöm, oszt' elhozom a tőccsért meg a FAL-at, hogy ne zavarjon. Néha eljöhetsz meghallgatni Kökénnyel, ha hiányzik. Aztán már csak Mactone köll a furuyamához, oszt' csókolom, én hátradőltem.
Indulhatok?

ha már itt vannak,csak megtartom egyébként a FAL jól szuperál P2SE-vel is. de ha tényleg nem akarnék soakt költeni,kb a vázolt rendszerrel boldogan ellennék na jó, épp a Bolondvadászatot hallgatom a tölcsérekkel,... azért jobb ez így
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3190

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: audioline »

Megnyugodhatsz egyébként, mert itt kivétel nélkül mindenki bolyong ebben a bizonyos erdőben. 

Én mááá nem, vagy még is?   
.

yesname
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: yesname »

Mert abból a márkából(Pl. Parasound) Európában nem is fogy annyi.
Világszintről beszélek....
Processzor: Arvus H1-D DAC: Merging Hapi MKII + DA8P és Merging Anubis Pro DRC: Audiolense Végfok: 2xNilai 500DIY Mono, Apollon 5xNCx500 / Zajkeltők: Elac FS 407, Elac CC 400, B&W 685 S2 Kábelek: AQ Carbon USB, AQ King Cobra XLR IC, HiDiamond 8 Display: Samsung QE65QN95 Egyéb: Isotek EVO3 Sirius és Premier

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Nem értem hogy miért dívik minden topicban mikor valaki illedelmesen megkérdez valamit, kinevetni, mert "ÉN na én tudom hogy mi a tuti mert van 20 év tapasztalatom!" Mindent elfogadok és ha valaki normálisan leírja akkor meg is értem.
Az erősítőm már megvan, ezért nem kívánom lecserélni, de fel fogok utazni hangfal ügyben Pestre és ha már ott vagyok meg fogom hallgatni a többi terméket is. Igazából lehet hogy egy Hegel vagy Primare jobb, de nekem 200 volt a keret erősítőre és ezekkel a paraméterekkel ez fért bele. Azt is elfogadom hogy az igazi audiofil illetve High-end termékek nem feltétlenül a legismertebb gyártók soraiból kerülnek ki, hanem "Bütyök Laci bácsi" 40 évig reszelgetett csöves elektronikája.. Vagy adott esetben ha van is vele egy tudású termék az kb 10x áron csak azért mert mint mindenben itt is a márkát kell megfizetni... Az teljesen egyértelmű hogy egy termék árát nem a benne lévő alkatrészek ára határozza meg, hanem a köré épített marketing és szellemi tőke.
Nem vagyok megszállott akinek ez a hobbija, demozni jár és ez tölti ki a mindennapjait, már az x-edik erősítője vagy/és hangfala van. Nem kívánom cserélgetni, úgyis mindig van jobb! Ésszerű keretek között szeretnék egy rendszert amit hosszú-hosszú évekig élvezhetek.

Hidd el, eszem ágában sem volt ezzel megbántani, kinevetni és pláne lenézni Téged, de  olvasva az utóbbi napok hozzászólásait ez "jött" le belőlük. Van erősítőd, de milyen lehet hozzá képest a többi, ennyi pénzért mit, annyiért mit és miért stb. Ez már maga az erdő, de még nem a sötét oldala. Megnyugodhatsz egyébként, mert itt kivétel nélkül mindenki bolyong ebben a bizonyos erdőben.

De hogy valami értelmeset is írjak, én a CA erősítőhöz és a könnyűzenéidhez a Monitor Audio márkát is felvenném a listára. 

skorpio-
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 59

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: skorpio- »

Azért emeltem ki a márkát, mert ugyanabban a(z ár)kategóriában lévő mást visoznt nem lehet tömegével találni. Pl. Parasound Integrated 2.1 és kategóriatársai.
Mert abból a márkából(Pl. Parasound) Európában nem is fogy annyi.

Speedy Gonzales
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 218

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Speedy Gonzales »

mai fejjel,ha most kezdeném, vennék egy audio innovations alto erősítőt(szerencsével 50ezer) és CD-t, ami egy távirányítóval a fotelből müködtethető. hozzá valami alr jordan, vagy quad vagy régi szériés AN AZ
Veszek neked Revi, esküszöm, oszt' elhozom a tőccsért meg a FAL-at, hogy ne zavarjon. Néha eljöhetsz meghallgatni Kökénnyel, ha hiányzik. Aztán már csak Mactone köll a furuyamához, oszt' csókolom, én hátradőltem.
Indulhatok?
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Gondolom a Hegel H80-ra gondolsz, H70ről én nem tudok.

Amit még melegen tudnék ajánlani ebben az árkategóriában az a Heed Obelisk Si 405.000 Ft-ért, most gratis DAC kártyával.

rátokklattyoltam...

http://www.bartimexaudio.hu/index.php/t ... ena-detail

lövésem sincs,mit tud,de xar nem szokott lenni
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Kondo kábelek, AN..., ez pont nem a 'filléres jó hang' kategória. Amúgy értem miről írsz, csak sztem nem ennyire fehér/fekete a történet... A megelégedettségre való törekvés bölcs dolog, ahhoz tényleg nem szükséges csilliárdos cucc, az fejben dől el...
ez attól függ,honan nézem. ha azt vezsem,hogy ez kijön az kondo ksl lp interkonnek tárából és a maradékból mélg elmehetsz nyaralni 2fő tengerpart,akkor filléres

ez elég olcsó? szélessávú hanhsugárzók és mindent tud vettem hozzá egy sencor mediaplayert és megy a youtube-ról az indoor cycling
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_na ... 05922.html

és ha most komolyna kell beszélni róla,lehet hallgatni. már annyira egyszerű,hogy nem tudták elbaszni. bass-treeble nullán és épp jól tolja
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Nem értem hogy miért dívik minden topicban mikor valaki illedelmesen megkérdez valamit, kinevetni, mert "ÉN na én tudom hogy mi a tuti mert van 20 év tapasztalatom!" Mindent elfogadok és ha valaki normálisan leírja akkor meg is értem.
Az erősítőm már megvan, ezért nem kívánom lecserélni, de fel fogok utazni hangfal ügyben Pestre és ha már ott vagyok meg fogom hallgatni a többi terméket is. Igazából lehet hogy egy Hegel vagy Primare jobb, de nekem 200 volt a keret erősítőre és ezekkel a paraméterekkel ez fért bele. Azt is elfogadom hogy az igazi audiofil illetve High-end termékek nem feltétlenül a legismertebb gyártók soraiból kerülnek ki, hanem "Bütyök Laci bácsi" 40 évig reszelgetett csöves elektronikája.. Vagy adott esetben ha van is vele egy tudású termék az kb 10x áron csak azért mert mint mindenben itt is a márkát kell megfizetni... Az teljesen egyértelmű hogy egy termék árát nem a benne lévő alkatrészek ára határozza meg, hanem a köré épített marketing és szellemi tőke.
Nem vagyok megszállott akinek ez a hobbija, demozni jár és ez tölti ki a mindennapjait, már az x-edik erősítője vagy/és hangfala van. Nem kívánom cserélgetni, úgyis mindig van jobb! Ésszerű keretek között szeretnék egy rendszert amit hosszú-hosszú évekig élvezhetek.

nyugi,nem nevetett k isenki. én speciel dbrnsk dumájhán röhögtem,mert frappáns volt. ettől még ne érezd magad xarul,hogy néhány vín majom elkuncorog. a hozzászólásokból próbáld meg kiszűrni az érdemi infót
halfnote.hu

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1697

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Szia,

Én sem értem. Szerintem elég egyértelműen leírtad hogy van ez az erősítőd, és hangfalat keresel mellé. Én elsőre is megértettem  

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3217
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alto »

Bocsánat rosszul írtam a Hegelből a H70 et gondoltam, mert a H160 az 1misi és biztos hogy alázza a többit...
De ez a szubjektív dologra azért kíváncsi lennék hogy vakteszten a 200eft és a 400eft közötti ársávba eső(meglehetősen sok) készülék közül melyik vinné a prímet...

Gondolom a Hegel H80-ra gondolsz, H70ről én nem tudok.

Amit még melegen tudnék ajánlani ebben az árkategóriában az a Heed Obelisk Si 405.000 Ft-ért, most gratis DAC kártyával.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Lela
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Lela »

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”