Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Projektort vásárolnék
Projektort vásárolnék
Valóban így van ,anno a dlp szétszivárványozta a szemem de még a pana plazmán is láttam.Úgy mentem a kereskedőhoz,hogy nekem csak pana vagy epson jöhet képbe.Miután ledemozta nekem mind a kettőt a pana mellet döntöttem (6000 es ep.7200)volt az álványon .Az Avatar és Éli könyve volt terítéken.De ott csücsült a Benq W1400. is.Mondta, hogy ha kedvem van nézzem meg.Majd le esett az állam az Avatar éjszakai jelenetétől annyira teltebb másabb volt a képe és a szivárvány sehol ,pedig kerestem.
felszámolva
Projektort vásárolnék
Vásárlás előtt tekintsd meg a szivárvanyozását! Az Optomák gyengék e szempontból állítölag.
Vásárlási megtekintéskor nem biztos, hogy fel fog tűnni. Majd otthon, mikor a három napos csoda érzet elmúlik ... Ha egyáltalán nem érzékeny rá, akkor nincs is miről beszélni.
2006-7-ben ez sem volt olcsó HD 80
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Projektort vásárolnék
Köszönöm a válaszokat. Az Optoma HD80-hoz 455 órával tudnék hozzájutni 70 ezer forintért. Mennyire lenne jó boltnak mondható?
Annyit nagyon megér.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Projektort vásárolnék
Köszönöm a válaszokat. Az Optoma HD80-hoz 455 órával tudnék hozzájutni 70 ezer forintért. Mennyire lenne jó boltnak mondható?
Projektort vásárolnék
Ilyenem is volt. Jobb a képe kissé, mint a Samsung-nak. Viszont roppant zajos a venti benne és eléggé szivárványozik is.
Másik alternatíva az A600 helyett ebben az árkategóriában az Infocus sp8600, ez sokkal jobb képű, picit zajosabb, de nem zavaróan.
Még nem szabad elfelejteni a szaklapok szerint,(meg szerintem is) a kategória királyának nevezett Mitsubishi HC 4000-et. Jó még az elődje is HC 3900. Lehet hogy nincs 100E-ért eladó, de 120-130-ért szokott lenni. Csendes,nagy 1.5 zoom,szivárvány alig,éles kép,samsungnál jobb fekete.Megbízható is.
http://www.projektor.hu/a+belepo+katego ... ralya.html
Projektort vásárolnék
Nekem is Samu a600 volt az első. Szerettem. Árához képest bőven jó és maga a készülék is gyönyörű. :-)
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
- Red75
- V.I.P.
Projektort vásárolnék
Optoma HD80-ról mi a véleményetek urak?
Ilyenem is volt. Jobb a képe kissé, mint a Samsung-nak. Viszont roppant zajos a venti benne és eléggé szivárványozik is.
Másik alternatíva az A600 helyett ebben az árkategóriában az Infocus sp8600, ez sokkal jobb képű, picit zajosabb, de nem zavaróan.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Projektort vásárolnék
Optoma HD80-ról mi a véleményetek urak?
Projektort vásárolnék
Akkor már hárman is a samsung A600 mellett tettük le a voksot,szerintem ez jó ajánlás a 100E-s kategóriában.
Projektort vásárolnék
+1 a SPA600-nak. Nem bánnád meg.
- Red75
- V.I.P.
Projektort vásárolnék
Életem első saját projektorát szándékoznám megvásárolni.
Ha nem is 90-100 között, de majdnem: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2032846
Volt nekem is ilyen projim, az árán messze túlmutat a képe. Tud ekkora képméretet, a fényereje is bőven elég, szivárvány alig-alig. Csendes is és még az eladót is ismerem innen a fórumról, szóval jó vétel. Ja és Bp.
Projektort vásárolnék
Abszolút vannak olyan dolgok a hozzászólásodban amit tényleg érdemes lett volna kifejtenem. Maximális távolság ahonnan vetíteni a tudnék, az ezzel szembeni falfelület, ahova vetítenék 3m-es falhossz. Szeretnék legalább 180 centis képet kapni.
Mivel az árak már sokat estek,így nem kell végigjárnod a szamárlétrát.Nem kell venni 800x600, 1024x768, 1280x720 felbontású vetítőt, mint annó nekünk akik régóta projektoroznak. 100E-ért ami jó vétel lehet,és nem lesz nagy csalódás a képe, csendes és jól elhelyezhető az a samsung SP A 600. Megéri az árát. Talán még jó lehet az Optoma HD 20 is. Jobb a képe de nem lehet jól elhelyezni az Infocus X10, hangos és kb 80 colos a kép mérete 3.5 méterről. Ha van még + 10-20% pénz a 100E-n felül, akkor Benq W 5000. Igaz ez is kicsi képet csinál Kb ugyan az mint az infocus x10. Viszont itt az alaplapja is sokszor bedöglik, javítása KB 25.000. Viszont éles a kép,nehéz lesz feljebb lépni ebből az összegből hogy lényegesen jobb legyen,de inkább nem is lehet csak 2x annyiból, vagy csak másabb lesz a kép. Nálam például a Benq W5000 után egy JVC HD 550 jött,és csak a fekete lett jobb,de az sokkal,élesség,részletek rosszabb lett.JVC lágy képet produkál nem keményet,éleset. Kinek mi jön be. Na de az kb 250eft
Projektort vásárolnék
Abszolút vannak olyan dolgok a hozzászólásodban amit tényleg érdemes lett volna kifejtenem. Maximális távolság ahonnan vetíteni a tudnék, az ezzel szembeni falfelület, ahova vetítenék 3m-es falhossz. Szeretnék legalább 180 centis képet kapni.
Projektort vásárolnék
Tisztelt Tagok!
Életem első saját projektorát szándékoznám megvásárolni. Filmnézésre. Régóta ezen kattog az agyam, hogy milyen jó lenne.
Gyakorlatilag annyit olvastam a témában, amikor a sok információtól eljutsz arra a szintre, hogy elbiztonytalanodsz, mit is szeretnél megvenni.
A vásárlás során ami számomra a legfontosabb lenne:
Meg szeretném nézni működés közben, hogy ez-e az a dolog amire nekem szükségem van.
Budapestet erősen preferálnám.
90-100 000 forintot tudnék rászánni. Nagyon jó projektor esetén ez emelkedhet 10%-ot.
Mivel az oldalon nem vagyok egy túl gyakori látogató és nem is vagyok mindig net közelében e-mailre tudok válaszolni.
magdasandor88[kukac]gmail.com címre várnék minden a témához kapcsolódó levelet.
Sok mindent nem lehet erre írni, hisz neked minden teljesen új, ráadásul te magad sem tudod, mit keresel, a választék pedig meglehetősen nagy. A büdzsé az egyetlen, amelyből ki lehet indulni. Először is, ezt a topikot kéne végigböngészned, s kigyűjtened, mik azok a gépek, amelyek egyáltalán szóba jöhetnek. Közben azt is látni fogod, melyeket tudod megsasolni, s melyeket nem. El kéne döntsd, mekkora képet akarsz vetíteni. Úgy fest, vadi új projektort ezért a pénzért nem kapsz. Amúgy pedig hiába kezdjük el neked mondogatni, mit és hogyan nézz, fogalmad sem lesz sajnos, miről beszélünk, mit is kell nézni igazából. Kezdő vagy, nincs értelemszerűleg gyakorlatod, sem összehasonlítási alapod. Sebaj. Éppen ezért azt tudom tanácsolni, próbálj üzemképes, minél fiatalabb projektort keresni, olyat, amelyet láthatóan megkíméltek, nem füstölögtek a közelében. Nem süvít, mint az állat működés közben. Ha még CMS is van a gépben, az hasznos (szín menedzsment, ha netán később kalibráltatni szeretnéd). Bizalomgerjesztő legyen a kinézete, ne legyen összekaristolva, pláne nem az objektív (lencse). Kérd meg az eladót, ne csak filmet vetítsen, hanem valamilyen tesztábrát is, ahol láthatod, éles-e a kép, fehér-e a fehér, stb. Ha lehet, minél kevesebb üzemidővel bírjon mind a gép, mind az izzó. Garancia ha van, tök jó, bár valszeg ez utópisztikus. Megbízható legyen az eladó. Ha nem ismered, legalább valaki olyan ismerje, akit te ismersz. FULL HD felbontású legyen (1920x1080 képpont) és legyen HDMI bemenete. Nézd meg, hogy van elhelyezve a demó helyen, s gondold át, nálad is el lehet-e így helyezni. Ezen felül kérdezz rá, milyen határok között lehet még installálni (magyarán, a vászonhoz képest hova). Kerüld azokat a vetítőket, amelyek 2000 vagy ezt is meghaladó fényárammal tudnak vetíteni. Mozira ezek alkalmatlanok. A(z) 1-chipes DLP vetítők szivárványoznak, de ha nézed a képet, s fél óra után sincs fogalmad arról, miről beszélek, akkor tök mindegy. Ha látod és zavar, keress LCD-t vagy LCOS technológiát (SXRD vagy D-ILA). Anno egy 800x600-as géppel indítottam, s el voltam ájulva a képtől. Te is így leszel ezzel, akármit is veszel. Fél év múlva, mikor leülepszik a lila köd, kezdesz majd rájönni, mitől is jobb az egyik vas a másiknál. Sok sikert és jó mozizást!
Projektort vásárolnék
Természetesen még mindig aktuális!
Projektort vásárolnék
Tisztelt Tagok!
Életem első saját projektorát szándékoznám megvásárolni. Filmnézésre. Régóta ezen kattog az agyam, hogy milyen jó lenne.
Gyakorlatilag annyit olvastam a témában, amikor a sok információtól eljutsz arra a szintre, hogy elbiztonytalanodsz, mit is szeretnél megvenni.
Meg szeretném nézni működés közben, hogy ez-e az a dolog amire nekem szükségem van.
90-100 000 forintot tudnék rászánni. Nagyon jó projektor esetén ez emelkedhet 10%-ot.
Mivel az oldalon nem vagyok egy túl gyakori látogató és nem is vagyok mindig net közelében e-mailre tudok válaszolni.