Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Heed Audio termékek

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2207

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Érdekes amit írsz, valóban kevés az infó az Obelisk MKIII-ról, Én is örülnék bármilyen beszámolónak. SI MKII-vel élek együtt, már másodszor(eladtam, megbántam, vettem újra egyet) és talán csak egy kis extra wattal kellene megtámogatni a ProAcokat, de egyszerűen nincs kedvem még szétszedni sem. Lehet nem is kellenek az extra wattok ?
Tőlem csak a testemen keresztül vihetnék el az mkII-est. És eladni?,á hát az nem létezik.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Én is hiányolom a beszámolókat személyes tapasztalatokról. Nálam a sima Si + X2 páros van. Zsolt azt mondja azért meg kell hallgatni az MkIII-at, nem érdemes kapkodni. Ha valakinek lenne Győrben már mennék is hallgatózni.
Hát igen,az mkII úgy jó ahogy van,szuper erősítő a külső tápjával,és hosszútávú megoldás lehet erősítő fronton.A hármasról az új külső tápjával nagyon keveset tudhattunk meg,pedig ebben a több újdonság (extra wattok,stb) mellett szerepelhet a nagy dackártya is,ami máshol igen jól teljesít.
Ki kell próbálni,csak úgy juthatunk valamire.
Mondjuk ez is olyan nyögvenyelősen indul,mert olyan jó az mkII hogy nem is nagyon kíván jobbat az ember,és inkább csak a kíváncsiság hajthat az újabb kipróbálásához.

cotag
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 44

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: cotag »

Érdekes amit írsz, valóban kevés az infó az Obelisk MKIII-ról, Én is örülnék bármilyen beszámolónak. SI MKII-vel élek együtt, már másodszor(eladtam, megbántam, vettem újra egyet) és talán csak egy kis extra wattal kellene megtámogatni a ProAcokat, de egyszerűen nincs kedvem még szétszedni sem. Lehet nem is kellenek az extra wattok ?
Én is hiányolom a beszámolókat személyes tapasztalatokról. Nálam a sima Si + X2 páros van. Zsolt azt mondja azért meg kell hallgatni az MkIII-at, nem érdemes kapkodni. Ha valakinek lenne Győrben már mennék is hallgatózni.

Peger
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 133

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Peger »

Köszi,ez rendben is van,de nem ez volt a kérdés.Egyértelműen jobb volt nálam is a pree-ben,és a nagy da-ban is a 2.1-es dac kártya a kis kártyától,de én az mk3-as si-ben való szereplésére voltam kíváncsi.
Ha ott is olyan drasztikus a különbség,mint az hallható volt a pree-ben,és a da-ban is,akkor nagyon finom hangja lehet az új si-nek.És akkor még ott az új külső táp is,amiről szintén kevés infót olvashattunk tulajoktól.
Valszeg kipróbálom,nagy bajom nem lehet belőle.

"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee

leoneottiz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 643

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: leoneottiz »

Az album pontos címe Farkashajsza. 
Osu no seishin!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

http://ear.hu/?p=5754Köszi,ez rendben is van,de nem ez volt a kérdés.Egyértelműen jobb volt nálam is a pree-ben,és a nagy da-ban is a 2.1-es dac kártya a kis kártyától,de én az mk3-as si-ben való szereplésére voltam kíváncsi.Ha ott is olyan drasztikus a különbség,mint az hallható volt a pree-ben,és a da-ban is,akkor nagyon finom hangja lehet az új si-nek.És akkor még ott az új külső táp is,amiről szintén kevés infót olvashattunk tulajoktól.
Valszeg kipróbálom,nagy bajom nem lehet belőle.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2610

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: mishow »

valamiért Ear írása eddig nem volt látótéren nekem, utánanézek

http://ear.hu/?p=5754

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Minden szavaddal egyetértek, évek óta ezzel nyitom ezt a borús szezont. 

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Szeretnék információt kérni arról, hogy az Obelisk SI I, II, III miben különbözik egymástól?
Előre is köszönöm!

Bocs, de ez ennyire egyszerűen nem fog menni.
Jó hír az, hogy a témát sokszorosan kitárgyaltuk itt a topicban, csak vissza kell olvasnod. 
A műszaki tartalomról és a hangzásbeli különbségekről is találsz sok infót.

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 867

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Minden szavaddal egyetértek, évek óta ezzel nyitom ezt a borús szezont. 

Konkretizálnám a "remek hangulat" mibenlétét: depresszió, világfájdalom, suicid gondolatok + vitriolba mártott irónia ... 

A lemez egyébként zseniális, imádom, de a hangulata azért ütős - gondolom gyuszmo ezért is tette a vigyori szmájlit a végére. Amúgy valóban kötelező lemez, bár egy bizonyos életkor alatt szerintem nehezen érthető. Jah, és szerintem a Lajtától nyugatra se igen vágják a lényegét. Zenei és kortörténeti csemege is egyben. 
Bocs az OFF-ért, talán ennyi belefér itt!

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Hallgasd meg Hobotól a Viszockij dalok albumot is, ilyenkor összel - tél előtt remek hangulatot tud varázsolni a szobába.

Konkretizálnám a "remek hangulat" mibenlétét: depresszió, világfájdalom, suicid gondolatok + vitriolba mártott irónia ... 

A lemez egyébként zseniális, imádom, de a hangulata azért ütős - gondolom gyuszmo ezért is tette a vigyori szmájlit a végére. Amúgy valóban kötelező lemez, bár egy bizonyos életkor alatt szerintem nehezen érthető. Jah, és szerintem a Lajtától nyugatra se igen vágják a lényegét. Zenei és kortörténeti csemege is egyben. 
Bocs az OFF-ért, talán ennyi belefér itt!

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hallgasd meg Hobotól a Viszockij dalok albumot is, ilyenkor összel - tél előtt remek hangulatot tud varázsolni a szobába.
Feltétlenül! Köszönöm az ajánlást!

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 867

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Szintén így vagyok én is. Most épp Hobo Blues Band szól.. Annyira jó! Folyik a zene. Pedig tőlem messze van ez a műfaj, és mégis az utóbbi hetekben nagyon megszerettem. Az Si ebben is partner. Leülők elé és csak hallgatom sorban a lemezeket. Valamikor többször ugyanazt. Mikor kezdtem a hifizést 10 éve, akkor először Heed erősítőt szerettem volna. Csak megérkeztem végül..
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tök egyszerű oka van: Forget hifi... Remember music. Nálam nagyon így van!  

Szintén így vagyok én is. Most épp Hobo Blues Band szól.. Annyira jó! Folyik a zene. Pedig tőlem messze van ez a műfaj, és mégis az utóbbi hetekben nagyon megszerettem. Az Si ebben is partner. Leülők elé és csak hallgatom sorban a lemezeket. Valamikor többször ugyanazt. Mikor kezdtem a hifizést 10 éve, akkor először Heed erősítőt szerettem volna. Csak megérkeztem végül..

klutakistvan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: klutakistvan »

Áá nem.Viszont ez az s3-as,az új dac kártyával lehet érdekes történet lenne nekem.
Szerintem beruházok rá.
Ezt még azért átbeszélem,magammal.

Ez a lehető legjobb ötlet.És utána az erősítő-projektet el is felejtheted.Nekem már az Si is nagy kedvencem volt - főleg külső táppal -,de a 3-as akkora ugrás,hogy ezt hallani kell-aztán gyorsan haza vinni!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Üdv!

Szeretnék információt kérni arról, hogy az Obelisk SI I, II, III miben különbözik egymástól?
Előre is köszönöm!
Sok dologban...Egyik jobb mint a másik!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Doky »

Tisztelt urak!
Esetleg valakinek lenne éppen használaton kívüli Dactilusa amit kölcsön adna kipróbálásra, összehasonlításra?
Nem pattanok meg vele!
Még mindig keresném a lehetőséget!Sajnos múltkor lecsúsztam egy vételről (rossz időzítés) ill. továbadtam a lehetőséget...
De még mindig nagyon foglalkoztat a dolog!!!

Help!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 289

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: st81 »

Üdv!

Előre is köszönöm!
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

kellene egy heed rendszer az üzletbe?
Áá nem.Viszont ez az s3-as,az új dac kártyával lehet érdekes történet lenne nekem.
Szerintem beruházok rá.
Ezt még azért átbeszélem,magammal.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1715

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Na végre valaki.Köszi az infót,valamiért Ear írása eddig nem volt látótéren nekem,utánanézek.
Mást nagyon nem tehetek,unatkozom.
Itt gubbasztok az üzletben,és sehol senki.Úgy eltüntek a vásárlóim,mint a szamarak a ködben.Annyit sétálgattam már az üzlet előtt,hogy már azon sem csodálkoznék,ha megállna egy autó mellettem és leszólítana.

kellene egy heed rendszer az üzletbe? 

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

2.3: azt tudja, amit Ear írt róla. Szórol szóra.

gyt

Na végre valaki.Köszi az infót,valamiért Ear írása eddig nem volt látótéren nekem,utánanézek.
Mást nagyon nem tehetek,unatkozom.
Itt gubbasztok az üzletben,és sehol senki.Úgy eltüntek a vásárlóim,mint a szamarak a ködben.Annyit sétálgattam már az üzlet előtt,hogy már azon sem csodálkoznék,ha megállna egy autó mellettem és leszólítana.

gyt
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 237

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: gyt »

Az is vicces,hogy pl egy egy sz@ros kábelről vagy kiegészítőről olyan szaftos élménybeszámolók olvashatók a topikokat böngészve,hogy az ember szinte rohanna venni egyet,a lényegről meg alig olvasható valami.
Fura,nem?
Na be is fejezem,kizsörtölődtem magamat.
Szép napot mindenkinek.

2.3: azt tudja, amit Ear írt róla. Szórol szóra.

gyt
Heed, Soulines, Power-R

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Még valami és tényleg befejezem.
Megálapítottam hogy a Heed tulajok nem szószátyárok.Pletyka létrejötte a kommentjeik után a lehetetlen kategória.
De nem is baj,hallgassák elégedetten a Zenét,az a lényeg.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Az is vicces,hogy pl egy egy sz@ros kábelről vagy kiegészítőről olyan szaftos élménybeszámolók olvashatók a topikokat böngészve,hogy az ember szinte rohanna venni egyet,a lényegről meg alig olvasható valami.
Fura,nem?
Na be is fejezem,kizsörtölődtem magamat.
Szép napot mindenkinek.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Egyébként fura hogy itt ez az erősítő,amit még igaz nem hallgattam,de az elődöket ismerve biztosan zseniális hangja van ennek is,és olyan "csend" van körülötte,mintha nem is létezne.
Pedig ha kicsit is jobb mint az előd,már megér minden pénzt.Ezt hallgatva tutira nem megy el a kedvünk a zenehallgatástól egy kiállításon hallottak,vagy egy koncert produkciója után,sőt még mosolyoghatunk is,hogy lám ott sem élveztük jobban a zenét.
Hiányérzet nélküli zenehallgatás akár egy életen át,kevés hasonló rendszer tudja ezt.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”