Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Analogue Bellini előerősitő és 2 db Audio Analogue Donizetti mon

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
petig1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Hozzászólás Szerző: petig1 »

Jogos én kérek elnézést
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"

Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"

Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"

megabor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: megabor »

Tessék figyelmesebben elolvasni a hirdetés szövegét: az újszerűség a távirányítóra vonatkozott, amely a megvásárlás óta alig volt használatban.
(Az ebay-en éppen hirdetnek egyet 28000 forintért)
http://www.ebay.com/itm/Audio-Analogue- ... Sw7ThUj7Cr

Kérdéseidre válaszolva:
1. A készülékek az elmúlt 6 évben használaton kívül voltak, emiatt a végfokrelék oxidálódtak. A cseréjük gazdasági és egyéb szempontból is indokolt volt.
2. A potméter a bal csatornán 0 és 7-9 óra közötti állásában időnként halkan recsegett. Mozgatásra ez a hiba megszűnt ugyan, de mindig előjött - a leendő vásárló bizonyára nem örült volna ennek - ezért cserélve lett.

petig1
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Hozzászólás Szerző: petig1 »

Nem kekeckedésből csak nem értem.Ha alig használt miért kellett új poti,meg relé?
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"

Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"

Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"

lac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 184

Hozzászólás Szerző: lac »

Tisztelt hirdető, szeretném felhívni a figyelmed a szabályzat ezen pontjára:

"2.7.2. Az oldalon hirdetett termékekért minden esetben a hirdetés feladója köteles felelősséget vállalni."

Nem gond, ha a barátod cuccát hirdeted, csak a fentieket tartsd szem előtt az esetleges bonyodalmak (reméljük nem lesz) végett

Ismerve az eladót, semmiféle bonyodalomtól nem kell tartani.
Egy végtelenül korrekt, szimpatikus úriemberről van ugyanis szó.
Részemről maximális ajánlás a portékájával együtt.

megabor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Igen, ez az újabb verzió.

Amatőr61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 121

Hozzászólás Szerző: Amatőr61 »

most rontani szerettél volna mert ez jött le..

a, ez első verzio

b, annyiba kerül mint ujkorában..

a piac belövi majd az árat...

megjelenésekor nagy álmom volt sajnos sosem birtokolhattam

egy fülelésre beneveznék ha szabad..

Valamit nagyon elnézhettél, ugyanis az itt meghirdetett (3 db) készülék egyértelműen a későbbi, átdolgozott verzió.

toti71
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: toti71 »

Az első hozzászólásban ez szerepel:

"Aszódon (Pest megye) első tulajdonostól eladó 1 db Audio Analogue Bellini előerősítő és 2 db Audio Analogue Donizetti monoblokk, újszerű (alig használt) fém távírányítóval, gyári tápkábellel és dobozokkal."

Tehát ez a második verzió, kb féláron hirdetve, ezzel mi a baj?

a, ez első verzio

zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA

Titan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: Titan »

Egy kis matek...
Az általad említett széria előerősítője 160700 forintba, az egybeépített végerősítője pedig 172200 forintba került annak idején, ez összesen 332900 Ft.
Pár évvel később a már átdolgozott, felfrissített változatnál a távvezérelhető Bellini előfok 233900 forintba, a Donizetti monoblokk darabja pedig 189900 forintba került, azaz összesen: 613700 forintot kellett a forgalmazónál hagynia annak, aki erre a trióra vágyott.

a, ez első verzio

Zidoo UHD3000-Primare pre30- Primare A32 -KEF104.2-Martin Logan Ethos

Amatőr61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 121

Hozzászólás Szerző: Amatőr61 »

Először is leszögezném, hogy ez egy nagyon jó hangú trió. Sokáig hasonlót hallgattam (nálam nem 2 monoblokk volt, hanem egybe voltak építve) és szerettem.
Amit te hirdetsz, az ráadásul távirányítható, ami egy plusz előny, az első szériáknál nem lehetett sajnos.
Viszont úgy érzem az árat egy kicsit át kellene gondolnod, ha nem csak hirdetni, hanem eladni szeretnéd.
Tényleg nem trollkodni akarok, de én vagy fél évig hirdettem mire elment és nem ennyiért.

Sok sikert az eladáshoz!

Egy kis matek...
Az általad említett széria előerősítője 160700 forintba, az egybeépített végerősítője pedig 172200 forintba került annak idején, ez összesen 332900 Ft.
Pár évvel később a már átdolgozott, felfrissített változatnál a távvezérelhető Bellini előfok 233900 forintba, a Donizetti monoblokk darabja pedig 189900 forintba került, azaz összesen: 613700 forintot kellett a forgalmazónál hagynia annak, aki erre a trióra vágyott.

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 870

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Tisztelt hirdető, szeretném felhívni a figyelmed a szabályzat ezen pontjára:

"2.7.2. Az oldalon hirdetett termékekért minden esetben a hirdetés feladója köteles felelősséget vállalni."

Nem gond, ha a barátod cuccát hirdeted, csak a fentieket tartsd szem előtt az esetleges bonyodalmak (reméljük nem lesz) végett.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

norbert76
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: norbert76 »

Sokáig kerestem Bellini előfokot a Donizetti végfokomhoz, de sajnos ritka mint a fehér holló főleg magában végfok nélkül, így megváltam a Donizettitől. Nagyon szerettem a hangját, oda meg vissza voltam érte. (bár ez ízlés dolga is) Ez a páros nagyon kellemes és hosszan hallgatható, rengeteg szép percet okoz a gazdájának. 
Aki ilyenre vágyik vagy csak simán érdekli majd eldönti megér e neki ennyit. Én anno áldoztam volna az előfokra külön, de nem találtam sehol.
Kicsit furcsa mennyire alulértékelik ezt a márkát, pedig remek készülékeik vannak és nem a belépő árkategória.
Más felkapot márkákat meg korukhoz és állapotukhoz képest drágábban adnak el. Gondolom értelmes ajánlat esetén az ár is változhat úgyhogy hajrá érdemes meghallgatni és esélyt adni neki.
Zenére fel !!!

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1157

Hozzászólás Szerző: 4you »

Először is leszögezném, hogy ez egy nagyon jó hangú trió. Sokáig hasonlót hallgattam (nálam nem 2 monoblokk volt, hanem egybe voltak építve) és szerettem.
Amit te hirdetsz, az ráadásul távirányítható, ami egy plusz előny, az első szériáknál nem lehetett sajnos.
Viszont úgy érzem az árat egy kicsit át kellene gondolnod, ha nem csak hirdetni, hanem eladni szeretnéd.
Tényleg nem trollkodni akarok, de én vagy fél évig hirdettem mire elment és nem ennyiért.

Sok sikert az eladáshoz!

hát igen, nagyon kúsznak azok az árak, de az eladó tudja.
Jó cuccok ezek az AA készülékek, sok síkert!
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

Kobak
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 282

Hozzászólás Szerző: Kobak »

Sok sikert az eladáshoz!

Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

megabor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A címből lemaradt, hogy " és A. A. Donizetti monoblokkok". Kérném valamelyik tisztelt moderátort, hogy legyen szíves egészítse ki ezzel a címet, és aztán ezt a hozzászólást törölje. Köszönöm.

megabor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Egy barátom kért meg, hogy segítsek neki meghirdetni a címben szereplő erősítőt, ezért ne nekem írjatok, hanem a hirdetés végén látható telefonszámot hívjátok. Köszönöm.

Aszódon (Pest megye) első tulajdonostól eladó 1 db Audio Analogue Bellini előerősítő és 2 db Audio Analogue Donizetti monoblokk, újszerű (alig használt) fémtávírányítóval, gyári tápkábellel és dobozokkal.Az előerősítőben új potméter, a monoblokkokban pedig új végfokrelé van, a készülékek hibátlan állapotban vannak. (Totel Bt.)Az előerősítő 2 pár előfokkimenettel (bi-amp), 5 db vonalbemenettel, egy magnó kimenettel (REC) és MM/MC hangszedőt is fogadni tudó Phono bemenettel rendelkezik. Az előlapon a RECORD kapcsoló segítségével kiválasztható, hogy a magnó kimenet (felvételhez) melyik forrásról kapja a jelet.Mérete: 445 x 318 x 85 mmSúlya: 7 kgA monoblokkok felfűzhetőek, mert két pár RCA bemenetük egyben kimenetként is funkcionál, továbbá kézzel Standby állapotba kapcsolhatóak: ha nem kapnak jelet az előfokról, akkor egy idő után automatikusan készenlétbe helyezik magukat.A monoblokk teljesítménye: 1 x 110 W/8 OhmMérete: 220 x 380 x 85 mmSúlya: 8,1 kgRöviden a hangjáról: meleg, finom és precíz analógos megszólalás nagy dinamikával.Az eladás oka: rendszer leépítés.Előzetes telefonos egyeztetés után Aszódon meghallgatható.A készülékek kizárólag egyben vásárolhatóak meg, csere vagy beszámítás nem jöhet szóba.Az ára: 315000 Ft.Tel.: 06/30 468-4556

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”