Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio Analogue Puccini

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Lezárt
meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Audio Analogue Puccini

Hozzászólás Szerző: meunier »

Eljegesedve!

meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Audio Analogue Puccini

Jég feloldva.

meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Audio Analogue Puccini

Egyenlőre jég alatt a Puccini.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6514

Audio Analogue Puccini

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Köszi, hogy szóltál.

Szóval: ezüst a drága és a "sima" Puccini, a távirányító nélkülni. Az előlap vastagságát nem mértem eddig. Amint nálam lesz, megmérem.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Audio Analogue Puccini

Pár kérdés (bár nem tartozom a potenciális vevőid közé), ami könnyíthet az eladáson:
- ezüst vagy fekete
- 5 vagy 10mm-es előlapos
- "sima" Puccini vagy távos (Puucini-R)
Egyébként pedig a jó kis erősítőnek, meg a korrekt árnak!

Köszi, hogy szóltál.

Szóval: ezüst a drága és a "sima" Puccini, a távirányító nélkülni. Az előlap vastagságát nem mértem eddig. Amint nálam lesz, megmérem.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6514

Audio Analogue Puccini

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Sziasztok.

Családiállapot változás és költözés miatt felszámolom a szeretett, de nagyon keveset használt audió felszerelésem. Elsőnek az erősítőm hírdetem meg. Kiváló állapotnak örvend. Garantáltan belenyúlásmentes. Sajnos a doboza nincs már meg. Viszont nem dohányzom és a készülék sem dohányszagú.
Helyileg Dabason található vagy szeptember 18-a után Budapesten.

Irányár: 95000 forint. Ebben az árban benne van a házhozszállítás Pest-megye, Budapest, esetleg az ország középső régiójában (Bács-kiskun-megye, Nógrád-megye, Szolnok-megye, Veszprém-megye).

A személyes találkozó híve vagyok, így a készüléket nem postázom.

Elérhetőségeim: itt privát üzenet, email: monichlaszlo1974@yahoo.hu vagy pedig telefon: telekom
4272négyhetvenhét.

Fényképet sajnos most nem tudok feltölteni, mert jelen pillanatban Budapesten vagyok, a Puccini meg Dabason.

Pár kérdés (bár nem tartozom a potenciális vevőid közé), ami könnyíthet az eladáson:
- ezüst vagy fekete
- 5 vagy 10mm-es előlapos
- "sima" Puccini vagy távos (Puucini-R)
Egyébként pedig  a jó kis erősítőnek, meg a korrekt árnak!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

meunier
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Audio Analogue Puccini

Sziasztok.

Családiállapot változás és költözés miatt felszámolom a szeretett, de nagyon keveset használt audió felszerelésem. Elsőnek az erősítőm hírdetem meg. Kiváló állapotnak örvend. Garantáltan belenyúlásmentes. Sajnos a doboza nincs már meg. Viszont nem dohányzom és a készülék sem dohányszagú.
Helyileg Dabason található vagy szeptember 18-a után Budapesten.

Irányár: 95000 forint. Ebben az árban benne van a házhozszállítás Pest-megye, Budapest, esetleg az ország középső régiójában (Bács-kiskun-megye, Nógrád-megye, Szolnok-megye, Veszprém-megye).

A személyes találkozó híve vagyok, így a készüléket nem postázom.

Elérhetőségeim: itt privát üzenet, email: monichlaszlo1974@yahoo.hu vagy pedig telefon: telekom
4272négyhetvenhét.

Fényképet sajnos most nem tudok feltölteni, mert jelen pillanatban Budapesten vagyok, a Puccini meg Dabason.

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”