Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1421

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Mondjuk itt AVR-ről volt szó 
Csak a pontosítás kedvéért. Az Anthem MRX1120 receiver processzor részéről volt Tonyka-nál szó. A végfok részéhez hozzá sem nyúlt.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Én rendszeresen veszem a Vox újságot és

Én meg Roli előtt hajlok meg!! Végre valaki, aki nem csak a technikáért rajong.    

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Akkor most jöjjön a következő kérdés
Eszem megáll...

Te, vagy más nem szoktatok pl. NET rádiót hallgatni csupán háttérzajként, ami néha-gyakran tele van értéktelen zenékkel? Nem szoktatok tv-t nézni kaja közben vagy unalomból? Ha igen akkor mi  fenén csodálkozol vagy csodálkoztok? 
Az enyém is a NAAAAAGY műmájerkedésen ...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11043
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Már ne is haragudjál, de az esetek 90%-ban a legsilányabb filmektől vársz megváltást. Ezektől a címektől mire számítasz?
Azt hiszem, ezt a nap kérdése. De azóta megjött a válasz is:

"reggelihez-ebédhez-vacsorához-unatkozás elkerüléséhez indítom el. Úgy sejtem ezekről, hogy értéktelenek."

Akkor most jöjjön a következő kérdés, hogy miért áldoz valaki időt értéktelen dolgokra? Tényleg nem értem. Már ott tartunk, hogy reggelizni sem tudunk filmnézés nélkül? Aztán csodálkozunk, hogy a filmipar nem termel ki napi 3-4 nagyszerű alkotást? Eszem megáll...

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Akkor megemelem a kalapom, hogy a mai vilagban meg valaki vesz dvd, BD lemezeket vagy netan ujsagot!!!
En is veszek lemezeket, ha senki nem venne nem lenne Atmos meg UHD es egyebek. Valamirol le kell szedni a nyuves anyagot, azt azert ne felejtsuk mar el.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1074

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

Akkor megemelem a kalapom, hogy a mai vilagban meg valaki vesz dvd, BD lemezeket vagy netan ujsagot!!!

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

Igazad van! Az esetek(filmek) 90 %-a tényleg silány. A címektől semmit, pont ezért nézem őket csak tv-n, de még arra is silányak. 

Kettő! A VÍKEND is jó/érdekes volt Magyar film létére! Az Eddie a sas egész jó film. Amin meglepődtem, hogy eredeti hanggal, feliratosan néztem meg! A film hangja is egész jó! A történet, a kivitelezés, a hang miatt, korhatár nélkül bárkinek ajánlott megnézni! Azt nem mondom, hogy a vetítőt is bekapcsoltam volna miatta, de úgy érzem érdemes volt megnéznem. 

A kölcsönzőben naponta jelennek meg filmek. Sosem lehet tudni alapon, de azért amitől még sem várok sokat azt 720p-ben tötöm le, amitől már majdnem várok valamit azt 1080-ban. Csak a nagy filmnek LÁTSZÓDÓ filmek miatt tőtöm le az iso verziót, és kapcsolom be a vetítőt. Ha ezek a filmek 3D-ben is megjelennek a kölcsönzőben akkor azt a verziót húzom le. A 720-as filmeket reggelihez-ebédhez-vacsorához-unatkozás elkerüléséhez indítom el. Úgy sejtem ezekről, hogy értéktelenek. Ha bebizonyosodik, hogy azok, akkor 15-20 perc után törlöm is.

Az első mondatod helyes. Az esetek (filmek) 90%-a valóban silány ... 

Félreértettél vagy rosszul fogalmaztam. Sok film van ami rossz, de rossz film mindig is volt, viszont Te az esetek 90%-ban mintha szándékosan a rosszakat néznéd.
Szerintem van sok jó film csak inkább alaposabbnak kell lenni.
Például nagyon jó film a Rendes fickók, a most futó Haverok fegyverben, de a Csoda a Hudson folyón is jó lehet, azt sajnos nem láttam.
De úgy nézem egyszerűbb sírni ahelyett, hogy esetleg utánaolvasnának. Én rendszeresen veszem a Vox újságot és nagyon jó ötletek vannak benn, jó kritikákkal és nem csak a Tini nindzsa és tsi kritikáival.
Mindezt megbántás nélkül írom.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Már ne is haragudjál, de az esetek 90%-ban a legsilányabb filmektől vársz megváltást. Ezektől a címektől mire számítasz?
Az utóbbi időben egy cím volt amit említettél az Eddie, a sas.
Azt elmondhatnád mi alapján választod ki ezeket a filmeket?

Igazad van! Az esetek(filmek) 90 %-a tényleg silány. A címektől semmit, pont ezért nézem őket csak tv-n, de még arra is silányak. 

Kettő! A VÍKEND is jó/érdekes volt Magyar film létére! Az Eddie a sas egész jó film. Amin meglepődtem, hogy eredeti hanggal, feliratosan néztem meg! A film hangja is egész jó! A történet, a kivitelezés, a hang miatt, korhatár nélkül bárkinek ajánlott megnézni! Azt nem mondom, hogy a vetítőt is bekapcsoltam volna miatta, de úgy érzem érdemes volt megnéznem. 

A kölcsönzőben naponta jelennek meg filmek. Sosem lehet tudni alapon, de azért amitől még sem várok sokat azt 720p-ben tötöm le, amitől már majdnem várok valamit azt 1080-ban. Csak a nagy filmnek LÁTSZÓDÓ filmek miatt tőtöm le az iso verziót, és kapcsolom be a vetítőt. Ha ezek a filmek 3D-ben is megjelennek a kölcsönzőben akkor azt a verziót húzom le. A 720-as filmeket reggelihez-ebédhez-vacsorához-unatkozás elkerüléséhez indítom el. Úgy sejtem ezekről, hogy értéktelenek. Ha bebizonyosodik, hogy azok, akkor 15-20 perc után törlöm is.

Az első mondatod helyes. Az esetek (filmek) 90%-a valóban silány ... 

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 131

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

Tegnap 3-mat töröltem le úgy, hogy nem bírtam végignézni. Az Ovizsaru2, a Megtehetek bármit, a harmadik címére meg már nem is emléxem úgy felbactam magam   , de jött a helyére ugyan ennyi.
kb. 3 hónap áramtalanított állapot után az Egyiptom isteneit néztük meg vetítőn. A hang az egész jó volt ...
Szenvedek mert legszívesebben együtt rohannék az előlloholókkal , de ilyen film felhozatal mellett, állandóan falba ütközöm.    

Az utóbbi időben egy cím volt amit említettél az Eddie, a sas.
Azt elmondhatnád mi alapján választod ki ezeket a filmeket?

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Lehet,hogy nem(csak)nekem szólt a szurkálódás,de:most ugranunk kellene...?

Nem kell oda "pittyenéses kapaszkodó", elég ha csak az árcédulájára nézünk...
Megveszed 1.5 milláért és szenvedjél még a beállításokkal napokig-hetekig.Pedig állítólag a legjobb kalibrációs cucc van benne...
Ennyiért már elvárnám,hogy bekötöm beállítom max egy óra alatt,és élvezem...nem?
Persze vannak akik aranyszőttes pólyába születnek,és nem vágja földhöz őket ez az összeg,de vannak bérből,fizetésből élők is.

Egyébként abban fehérlaci-nak adok igazat,hogy ezekért a filmekért amik mostanában kijönnek fölösleges sok százezreket rálocsolni a meglévő berendezéseinkre.Sőt  én már a "szar" Clarust is túlzásnak érzem sokszor.
Nekem a komplett cucc(vetítő,vászon,proci,végfokok,hangfalak,lejátszó,kábelek)nem érik el ennek az erősítő árának a 3/4-ét.
Jó a legtöbb 2nd hand beszerzés,de akkor is...és akkor még ezt az erősítőt ki is kell szolgálni hasonló minőségű cuccokkal.Akkor már lassan a családi házunk áránál tartunk...

Vagy legyen autós hasonlat:Mi áll a garázsodban?
Fogadjunk,hogy bárki felsorol neked kapásból egy perc alatt minimum 10 megbízhatóbbat,szebbet(szubjektív),jobban fogyasztót,erősebbet,nagyobbat...stb

Ezen kell rugózni??? Szítani a tüzet???
Mert 10-ből 9-szer ti hozzátok fel a Clarust negatív példaként...lehet,hogy igénytelen paraszt vagyok,de nekem NAGYON is megfelel...
Én a múltkor is csak arra reagáltam...

peace

Nyugodt embernek ismerlek, de eléggé felhúztad magadat.
Kívülállóként nézed az egészet (ahogy én is), de ezeknél a szurkálódásoknál nem a vélemény, vagy az adott készülék számít, hanem az ember. Pontosabban vélt, vagy valós régebbi sérelmek.

Ahogy én olvastam, Tonyka egészen jó véleményt fogalmazott meg az Anthem tényleg piszok sokba kerülő készülékéről.
Mondjuk itt AVR-ről volt szó és egy Marantz procival történt az összehasonlítás.
Azért a többi AVR is drága. A korábbi Z7-es erősítőd is majdnem egymillióba került. Az kb az Anthem 1120 kategóriája és akkoriban az sokkal több pénz volt, mint manapság.
Egy Arcam 600 is 1,5 millió volt. Azt is abba a kategóriába sorolom.
A mostani Arcam AVR850 1,8 millió forint.

Biztosan egyik sem tökéletes egyébként.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Csöpi: Nem vagy igénytelen paraszt mert Clarus-od van. A lényeg, h neked megfelel. Inkább úgy fogalmaznék, h minden Clarus tulaj keményen átvert. Mert gazdagokat lehúzni nem nagy kaland, vehetnek Krell-t csillióért. Viszont akik keményen megdolgoznak minden fillérért azokat lehúzni na az bunkóság. Persze igaz hangot veszünk, de mégsem mehetünk el szó nélkül az mellett, h a legolcsóbb dolgokból összerakott cuccosért elkér valaki igen csak kerek összegeket. Hidd el nekem a Clarus termékek nagy részénél fordítva működik a dolog. Mondjuk egy 60e-be kerülő végfokot megvenni 260-ért már nem is tűnik annyira szegényesnek. Vagy ahogy AVX mesélte h a legolcsóbb hangszórókból építette a dobozokat. Azt is úgy össze - vissza, mikor mihez jutott hozzá akciósan. Egynéhány kép magáért beszélt a belsőről. Kézzel tekert tekercs, igénytelen forrasztások. Egyedül a mély láda kapott viszonylag drága drivert. Ezek a dolgok tények, nem neked, és ellened szólnak, hanem a terméknek, és annak a jellemzése. Mindent összevetve, és mindennek ellent mondva kijelenthetem, h ahhoz képest nem rosszak a Clarusok. De ettől a tény, még tény marad, ezért ne érezd személyes sértésnek az esetleges negatív megnyilvánulást a márka kapcsán. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Tényleg azt gondoljuk, hogy egy szobakorrekciós automatika lefuttatása tökéletesé tesz minden hangrendszert? Máris megspóroltál sok-sok pénzt a kollégáknak.
ezt én sem értem , amúgy meg a világon nem létezik  olyan ,hogy tökéletes!  Az egyéni ízlésekről és megszokásokról már nem is beszélve.. 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Anno ki indította útjára az Emo őrületet? 
nem tudom ,de nem is izgat,, 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

PIONKYO
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: PIONKYO »

Tegnap 3-mat töröltem le úgy, hogy nem bírtam végignézni. Az Ovizsaru2, a Megtehetek bármit, a harmadik címére meg már nem is emléxem úgy felbactam magam   , de jött a helyére ugyan ennyi.
kb. 3 hónap áramtalanított állapot után az Egyiptom isteneit néztük meg vetítőn. A hang az egész jó volt ...
Szenvedek mert legszívesebben együtt rohannék az előlloholókkal , de ilyen film felhozatal mellett, állandóan falba ütközöm.    

Laci itt már többről van szó mint, hogy mennyi és milyen minőségű film felhozatalt néznek itt egyesek...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11043
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Nem akarom tovább ragozni,de Tonykánál sem lehetett 100%-os a beállítás ha nem jöttek elő a nüanszok.
Vagy ennyi a max?

Tényleg azt gondoljuk, hogy egy szobakorrekciós automatika lefuttatása tökéletesé tesz minden hangrendszert? Máris megspóroltál sok-sok pénzt a kollégáknak.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

De. Sőt, nem is kell hozzá egy óra, szerintem elsőre fél óra alatt is megvan a kalibrálás. 

Továbbra sem tartom magam "klubtagnak", csak mert Anthem. (mint ahogy a Clarus idején sem tettem) De ezzel határozottan egyetértek. A bemérőrendszere nálam is hozta a tutit. Ismerkedéssel együtt bőven 1 órán belül megvolt. Ezen kívül nagyon hasznosnak tartom a "Quick Measurement"-et is. Két szubos felállásnál nagy segítség a ládák elhelyezésekor.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Egyébként abban fehérlaci-nak adok igazat,hogy ezekért a filmekért amik mostanában kijönnek fölösleges sok százezreket rálocsolni a meglévő berendezéseinkre.Sőt  én már a "szar" Clarust is túlzásnak érzem sokszor.

csöpi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: csöpi »

De. Sőt, nem is kell hozzá egy óra, szerintem elsőre fél óra alatt is megvan a kalibrálás. Ha meg már párszor csinálta valaki( nem azért mert többször kellene, hanem mert mondjuk változott valami a láncban), akkor meg 15 perc alatt is megy.
Senki sem mondta, hogy hetekig-hónapokig kellene vesződni a beállítással, ezt ne is ragozzuk tovább.

Nem akarom tovább ragozni,de Tonykánál sem lehetett 100%-os a beállítás ha nem jöttek elő a nüanszok.
Vagy ennyi a max?
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1484

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Megveszed 1.5 milláért és szenvedjél még a beállításokkal napokig-hetekig.Pedig állítólag a legjobb kalibrációs cucc van benne...
Ennyiért már elvárnám,hogy bekötöm beállítom max egy óra alatt,és élvezem...nem:
De. Sőt, nem is kell hozzá egy óra, szerintem elsőre fél óra alatt is megvan a kalibrálás. Ha meg már párszor csinálta valaki( nem azért mert többször kellene, hanem mert mondjuk változott valami a láncban), akkor meg 15 perc alatt is megy.Senki sem mondta, hogy hetekig-hónapokig kellene vesződni a beállítással, ezt ne is ragozzuk tovább.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

s a csapból is ez folyik már.. evvel sem lenne semmi baj, csak félek az emotiva útjára lép a dolog, és megint megy majd a veszekedés éjjel nappal mint anno..   de ne legyen igazam..

csöpi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: csöpi »

Én meg arra, hogy hol van a sok gúnyolódó, aki az Anthem esetén ugrik, ha van valami kapaszkodó.
Ja, bocs, a pittyenés nem hallatszódott a T3 elején, ez talan jó kiindulópont

Lehet,hogy nem(csak)nekem szólt a szurkálódás,de:most ugranunk kellene...?

Nem kell oda "pittyenéses kapaszkodó", elég ha csak az árcédulájára nézünk...
Ennyiért már elvárnám,hogy bekötöm beállítom max egy óra alatt,és élvezem...nem?
Persze vannak akik aranyszőttes pólyába születnek,és nem vágja földhöz őket ez az összeg,de vannak bérből,fizetésből élők is.

Nekem a komplett cucc(vetítő,vászon,proci,végfokok,hangfalak,lejátszó,kábelek)nem érik el ennek az erősítő árának a 3/4-ét.
Jó a legtöbb 2nd hand beszerzés,de akkor is...és akkor még ezt az erősítőt ki is kell szolgálni hasonló minőségű cuccokkal.Akkor már lassan a családi házunk áránál tartunk...

Vagy legyen autós hasonlat:Mi áll a garázsodban?
Fogadjunk,hogy bárki felsorol neked kapásból egy perc alatt minimum 10 megbízhatóbbat,szebbet(szubjektív),jobban fogyasztót,erősebbet,nagyobbat...stb

Ezen kell rugózni??? Szítani a tüzet???
Mert 10-ből 9-szer ti hozzátok fel a Clarust negatív példaként...lehet,hogy igénytelen paraszt vagyok,de nekem NAGYON is megfelel...
Én a múltkor is csak arra reagáltam...

peace
Kép:Sony VPL-VW50
ScreenLine Amleto 250x140 1.4Gain
CD-DVD:Sony DVP-S 7700
Erősítő:Yamaha RX-A 3030
Médialejátszó:HTPC+Bluesound Node 2i
Hangfalak:Clarus Titan front,Titan center,Rhea háttér
SUB: Focal Cobalt sw800
Kábelek:Neotech-Audioquest kábelek,Néhai tápelosztó

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Nem tudom, nekem (is) vagy csak Cutlernek egyedül szólt-e a többesszám, de azzal nem árulok el titkot, hogy a 2021-es szőlőtermés minősége könnyebben megsaccolható, mint, hogy Fater mit és mikor vesz. Azért gondoltam, elviszem hozzá, mert már régóta mondogatja, hogy szívesen meghallgatna egy Anthemet saját környezetben. Most is csak egy AVR jött össze, de a processzor része hangzásvilágban hozza azt, amit az AVM60 (RCA-n, XLR az más tészta szvsz). Ezzel együtt simán lehet, hogy a végén Arcam lesz belőle.
Nem rád gondoltam, és Tony val kapcsolatban teljes mértékben egyetértek!  Arcam ugyan :-) sosem  venne olyat, itt lakunk egymástól 20 percre ,de nem érdekli a dolog őt, de a revel performákat sem hallgatta még meg ,, egyedül csak téged érdekelt annyira ,hogy eljöttél ...  Amúgy egy percig sem gondolom azt ,hogy az anthem, ne lenne ugyanolyan jó mint egy arcam vagy bármi más, csak páran túlságosan is tolják és a csapból is ez folyik már.. evvel sem lenne semmi baj, csak félek az emotiva útjára lép a dolog, és megint megy majd a veszekedés éjjel nappal mint anno..   de ne legyen igazam..

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Bocsánat ezt rosszul tudtam, pont fordítva van a gép MAC ciméhez kötött a licensz szóval pont, hogy új készülék vásárlásánál új licenszet kell venni. DIRAC-nál (legalábbis Emotiva esetén) pont forditva van bár az meg kijátszható könnyen

Elvileg 150USD (vagy annak megfelelő helyi valuta) a licensz.

Köszi geza123 megelőztél!

Így van + a Home Movie díja. Így lesz az összegből 60 környéke ami még távolságtól függően változhat. Ez közel sem olcsó, sőt kijelenthetjük, h ez a legdrágább. 

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

2., van licenszdij amit meg kell vásárolnod 1x. Ez ráadásul nem géphez (AVR, proci) kötött hanem személyhez. Tehát eladásnál nem értéknövelő tényező. Az új tulajnak végig kell járnia az utat elölről.

Bocsánat ezt rosszul tudtam, pont fordítva van a gép MAC ciméhez kötött a licensz szóval pont, hogy új készülék vásárlásánál új licenszet kell venni. DIRAC-nál (legalábbis Emotiva esetén) pont forditva van bár az meg kijátszható könnyen

Elvileg 150USD (vagy annak megfelelő helyi valuta) a licensz.

Köszi geza123 megelőztél!

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 461

Hozzászólás Szerző: geza123 »

Egy kis pontosítás:
Az Audyssey Pro licenc egy konkrét termékhez kapcsolódik, nem személyhez, így átruházható.

A robi22 által említett processzor az enyém volt, és én megvettem rá a Pro kalibrálást (licencel, Home Movie-s méréssel együtt). Előtte a "sima" verziót használtam több, mint egy hónapig, és utána következett a Pro mérés.
Füllel jól hallható volt a javulás. Legalább is a mérést végző személy, és jómagam füleivel biztosan. Nyilván mindkét fél érdekelt volt ebben, ő elégedett ügyfelet szeretett volna, én pedig megerősítést, hogy jó helyre került az a jelentéktelennek nem nevezhető összeg. Ami megnyugtatott mindezek mellett, hogy az itthoni, teljesen független kontroll személy (feleségem, akit aztán mindenféle műszaki dolog teljesen hidegen hagy, viszont a filmeket, sorozatokat ő is szívesen fogyasztja) is pozitív változásról számolt be.   

Ezek után egyazon körítés mellett történt egy processzor csere, és számomra bemérés terén is előrelépést tudott adni az ARC. És nem, nem éri meg a dupláját, mint a 7702, de számomra most jött el az a pont, hogy nem nézegetem az aprót, nem nézegetem az új fejlesztéseket, mert elégedett vagyok azzal amit látok, hallok. Így nekem mégis egy olyan következő lépcsőfok, amit cseppet sem bánok.

És közel sem állítom, hogy ennél jobb nincs. Testközelből ismerek DIRAC használót (XMC1 tulaj), akivel a gépeink méréseinek rejtelmeiről, és ami a legfontosabb, eredményeiről rendszeresen beszélgetünk, adunk egymásnak visszajelzést. Az is legalább ilyen eredményre képes. Van amiben az szimpatikusabb nekem, van amiben a sajátom.

A lényeg szerintem, hogy ne a tökéletest keressük, hanem azt, amivel hosszabb távon elégedetten együtt tudunk élni.

Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

Lezárt

Vissza: “Házimozi”