Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Magátòl biztos, hogy nem.
Köszi!
Na ezt a telepítést még átolvasom aztán meglátjuk.
- gyurmaember
- V.I.P.
- Értékelés: 101
Pc alapú audio lejátszás
Penről boot-ként kell indítani,nem törli az egész merevlemezt?
- gyurmaember
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Furcsa, hogy nem azon a sz.gépen kell mókolni, amire telepítve van.
Sima windows-os megosztott mappát még nem sikerült megetetnem vele.
Èpp az a lènyege, hogy a gèp csendben elvan a dac mellett, nem is kell hozzányùlni.
A diyaudion azt találtam, hogy a sambát be kell állìtani hogy fogadjon vendègeket. Nfs-t nem tudsz beállìtani? A microsoft honlapján találtam hozzá segèdletet.
Pc alapú audio lejátszás
nem, sot ha jol emlekszem, a hdd-re csak akkor lehet tovabbtelepiteni, ha nincs lefoglalva.
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne
Pc alapú audio lejátszás
Felrakhatod egy pendrive ra is, amikor nem hallhatsz zenèt csak kihùzod, ès használhatod másra is a gèpet.
Penről boot-ként kell indítani,nem törli az egész merevlemezt?
Pc alapú audio lejátszás
csipesz12: nekem AMD GT48E 1.4 GHz procival gyonyoruen muzsikal...ki kell probalni.
win mappa megosztas: settings-storage-network drive-add new-cifs: pl.: "felhasznalonev@192.168.0.104:/w/Zene", jelszo, R/W kipipálni, alul save&settings, ujraindulas utan zold pipa a sor vegen, ha rendben van
távirányítás:
- telorol is böngészőből, pl.chrome: ip vagy daphile/local, vagy
- android app: Squeezer,
Orange Squeeze
Squeeze Commander
Anthem AVM70 EarthquakeCinénovaGrande7BR LG77"CX3 Christie HD14K-M+Griffyn4K32RGB HC Cseneles Edition Pana PT-RQ13 SepiScreen3m HTPC MadVr PCszerver32TB Dynaudio Contour60i C25i ExciteX16 Ocos triple VdHBreeze,Thunderl. Siltech, WBT Audioquest Soundcare HarmonyOne
Pc alapú audio lejátszás
Mit nem sikerült megoldani?
Furcsa, hogy nem azon a sz.gépen kell mókolni, amire telepítve van.
Sima windows-os megosztott mappát még nem sikerült megetetnem vele.
- gyurmaember
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Hét ez a Daphile tényleg jól szól. És itt kb vége is van az előnyöknek.
Mit nem sikerült megoldani?
Pc alapú audio lejátszás
Hét ez a Daphile tényleg jól szól. És itt kb vége is van az előnyöknek.
Pc alapú audio lejátszás
Köszönöm mindenkinek a választ.
Most van fent Kodi, Foobar, Jriver-Jplay, Server2012, összehasonlítom, kíváncsi vagyok
az eredményre.
- gyurmaember
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Külön partícióra kell telepíteni, egyből a program indul?
Felrakhatod egy pendrive ra is, amikor nem hallhatsz zenèt csak kihùzod, ès használhatod másra is a gèpet.
- gyurmaember
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Angol nekem sem megy sajnos.
Jól olvasom hogy AMD procival nem működik?
Tabletra milyen program kell?
Bármivel lehet távirányìtani ami kèpes megnyitni egy böngèszőt! Èn a smart tv-vel irányìtom.
Pc alapú audio lejátszás
2 partíció kell neki ha nem a teljes diszket teszed alá és bízod rá. A leírásában ki van fejtve.
Természetesen AMD procival is működik.
Particionálásra a gparted live cd-t tudom javasolni, mindent kezel.
Pc alapú audio lejátszás
En nemnagyon tudok angolul de rogton a masodik mondatba irjak hogy ez zenei server es lejatszo operacios rendszer.
Kulon particiora mert kulonben felulirnad a masikat.
Tabletot javasolnak tavvezerelni Wifi-n keresztul.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 876
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok. Mint alig hozzáértő kérdeznék.
A Daphile egy Linux alapra épült program?
Hogyan lehet távvezérelni?
En nemnagyon tudok angolul de rogton a masodik mondatba irjak hogy ez zenei server es lejatszo operacios rendszer.
Kulon particiora mert kulonben felulirnad a masikat.
Tabletot javasolnak tavvezerelni Wifi-n keresztul.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok. Mint alig hozzáértő kérdeznék.
A Daphile egy Linux alapra épült program?
Hogyan lehet távvezérelni?
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Próbáld ki ezt, ehhez nem kell Optimizer, stb..egyéb bűvészkedés, mivel ebben eleve nincs benne az, amit az Optimizernek le kellene tiltania ....ez Linux
Lehuztam, este megprobalom felinstalalni ugyis van egy particio amit kimondottan ilyenre szanok.
Epp ma jott ki valami uj verzio mert egy ideig nem tudtam lehuzni es most a 16-07-es verzio van fent delelott meg a 16-06-os volt.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Pc alapú audio lejátszás
Tulontul? Meg csak egy PP USB kartyat vettem pluszba.
Nem úgy, hogy már elköltöttél rá rengeteg pénzt, hanem szerintem arra vágysz nagyon. Vagy nem? Pedig az csak egy paraméter a sok közül, ráadásul sokszor pont az élvezhetőség ellen dolgozik, gondolok itt arra, hogy ha minden más paraméter nincs ugyan azon a szinten, akkor akár rontani is tud. De ezt nem rossz szándékkal írom, hidd el, sőt!
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Túlontúl kergeted a felbontást szerintem. Ahhoz hogy annyira jó legyen a felbontás, meg minden más is, rengeteg pénzt kéne beleölni még, lehetőleg egyben, hogy tudd pontosan, mit veszel. Ezek az optimalizáló dolgok önmagukban semmit nem érnek.
Tulontul? Meg csak egy PP USB kartyat vettem pluszba.
- gyurmaember
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Fülelek ajánlására kipróbáltam a Daphile-t. Bátran kijelenthetem, nekem eddig ez a legjobb pc-s rendszer !
Egy kis tenyérnyi passzív mini ITX-re (kétmagos 1,4GHz AMD, 2GB ram, 16GB mSata) tettem fel, először pendrive-ról, azután a belső ssd-re. Egyszerű telepíteni, a dacomat azonnal, mindenféle driver és állítgatás nélkül kezelte, még DSD-vel is. Tényleg játszik memóriából is, úgyhogy most nem veszek audiofil sata kábelt....
Nagyon stabil, hálózatról (WIN server) is működik. Visszanézve a verziókat látszik, hogy tényleg sokat foglalkoztak vele, ha felbukkant egy bug, szinte azonnal javították. Egyedül az SACD ISO-kat kellet dsf-be kicsomagolni, de ez semmiség a kapott élményhez képest. Ez az oprendszer "csak" zenél, de azt nagyon.
Próbáld ki ezt, ehhez nem kell Optimizer, stb..egyéb bűvészkedés, mivel ebben eleve nincs benne az, amit az Optimizernek le kellene tiltania ....ez Linux
Èn már nagyon règòta elègedett felhasználòja vagyok, de ha ajánlottam valakinek mintha süket fülekre talált volna, lehetsèges, hogy egy ùjrahasznosìtott laptop nem kelt elèg high-end benyomást...
Pc alapú audio lejátszás
Senki sem hasznal ilyet. Vagy szedik az uborkat. Arra lennek kivancsi, hogy egy sima PC-ben is hoz annyit, hogy megerje ertem ezt ugy, hogy ne ugy keljen figyelni a zenere na itt hallottam valamit de azert visszatekerem biztosan azt-e hallottam. Bar ez mar annyira specifikus, hogy megjobban szukult a kor mar ha van egyaltalan.
Túlontúl kergeted a felbontást szerintem. Ahhoz hogy annyira jó legyen a felbontás, meg minden más is, rengeteg pénzt kéne beleölni még, lehetőleg egyben, hogy tudd pontosan, mit veszel. Ezek az optimalizáló dolgok önmagukban semmit nem érnek.
Pc alapú audio lejátszás
Senki sem hasznal ilyet. Vagy szedik az uborkat. Arra lennek kivancsi, hogy egy sima PC-ben is hoz annyit, hogy megerje ertem ezt ugy, hogy ne ugy keljen figyelni a zenere na itt hallottam valamit de azert visszatekerem biztosan azt-e hallottam. Bar ez mar annyira specifikus, hogy megjobban szukult a kor mar ha van egyaltalan.
Fülelek ajánlására kipróbáltam a Daphile-t. Bátran kijelenthetem, nekem eddig ez a legjobb pc-s rendszer !
Egy kis tenyérnyi passzív mini ITX-re (kétmagos 1,4GHz AMD, 2GB ram, 16GB mSata) tettem fel, először pendrive-ról, azután a belső ssd-re. Egyszerű telepíteni, a dacomat azonnal, mindenféle driver és állítgatás nélkül kezelte, még DSD-vel is. Tényleg játszik memóriából is, úgyhogy most nem veszek audiofil sata kábelt....
Nagyon stabil, hálózatról (WIN server) is működik. Visszanézve a verziókat látszik, hogy tényleg sokat foglalkoztak vele, ha felbukkant egy bug, szinte azonnal javították. Egyedül az SACD ISO-kat kellet dsf-be kicsomagolni, de ez semmiség a kapott élményhez képest. Ez az oprendszer "csak" zenél, de azt nagyon.
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Pc alapú audio lejátszás
Senki sem hasznal ilyet. Vagy szedik az uborkat. Arra lennek kivancsi, hogy egy sima PC-ben is hoz annyit, hogy megerje ertem ezt ugy, hogy ne ugy keljen figyelni a zenere na itt hallottam valamit de azert visszatekerem biztosan azt-e hallottam. Bar ez mar annyira specifikus, hogy megjobban szukult a kor mar ha van egyaltalan.Mindenki használ, vagy eredetit, vagy törtet.Vannak sorrendek, amit illik betartani, nem evvel érdemes kezdeni.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- tottyi
- Hazajáró lélek
Pc alapú audio lejátszás
Van itt a forumon aki hasznal AudiophileOptimizer-t? Par szot valtanek vele privatban. Koszi.
Pc alapú audio lejátszás
Tárgytalan, már megoldódott.