Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 868

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

Ákos, ha választani kellene az alábbi csapat, és egy "egyszintis" lagzi zenekar között, akkor szerinted? Tudom tudom, a kérdés is sértő! :)

Jó zenét ezekkel a zsenikkel!

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7601

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Isten éltessen sokáig Ákos! 
Köszönöm Csaba! 
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Isten éltessen sokáig Ákos! 

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Boldog születésnapot!   :happy bday:

Köszönöm Csaba!
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

mr-oxygen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: mr-oxygen »

MA 30 ÉVE!

Ezt nekem is volt szerencsém megélni, meghatározó élménye volt az életemnek...
Boldog születésnapot!   :happy bday:

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Az isten éltessen Uram!

Köszönöm Imi!

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 579

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: petimre »

Az isten éltessen Uram!

Kívánom, hogy az ágyad alatt reggelre ezüst, és platina bánya legyen,s jónéhány aranytömb, hogy az Aura széria soha ki ne apadjon..

Zenéből pedig egy mai popos swing, magyar előadótól:

üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Boldog születésnapot kívánok Ákos ezzel az általam sajnos még csak mostanában megismert új kedvenccel! Van benne minden, mint régen!
Köszönöm Gyuri!

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Boldog születésnapot kívánok Ákos ezzel az általam sajnos még csak mostanában megismert új kedvenccel! Van benne minden, mint régen!

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

MA 30 ÉVE!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Kedves Ákos!

Boldog születésnapot kívánok!

Köszönöm Sanyi!

Shinagawa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Shinagawa »

Kedves Ákos!

Boldog születésnapot kívánok!

tothn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 253

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: tothn »

TUDJUKKI :-) már örül neki mint majom a banánnak. És joggal mert igazi arisztokrata, teljes jogon nemes ékszerek ezek.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Le a kalappal Ákos! Az anyagminőség és a kivitelezés példa értékű. Azt meg szabad kérdezni hogy merre utaztak a kábelek?
A napokban sikerült beszereznem egy példányt a CuAg-X tápkábelből (ezüst/réz hibrid, 7N tisztaságú Cryo kezelt vezetők), mely bár jó pár kategóriával az Aura alatt játszik, de így is elképesztő mi mindent kihoz az Audionet SAM erősítőmből. El se tudom képzelni hogy mit tudhat az Aura...

Szia Máté!

Köszönöm! Szerencsére ezek a kábelek hazánkban fognak "szolgálni". Örülök, hogy sikerült találnod megfelelő kompromisszumot tartalmazó kábelt az erősítő táplálásához. Sok kellemes zenehallgatással töltött órát kívánok hozzá!
Az Aura Reference és úgy általánosságban az összes Aura kábel abban jeleskedik leginkább, hogy a neutrális tonalitást sikeresen ötvözi a referencia minőségű térleképzéssel méghozzá úgy, hogy nem áldoz fel információt a hosszan hallgathatóság oltárán...
A hifis szemléletű kábelezgetés és azok tökéletes rendszerbe integrálása kicsit olyan, mint a borszakértés... Megszámlálhatatlan kiváló bor létezik a világon és mindegyik más és más, méghozzá annyira, hogy objektíven vizsgálva lehetetlen rangsort állítani az egyéni ízlés előtérbe helyezése nélkül. Az én sajátságos ízlésemhez legközelebb álló "bor" az Aura Reference!

Máté84
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 131

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Máté84 »

Le a kalappal Ákos! Az anyagminőség és a kivitelezés példa értékű. Azt meg szabad kérdezni hogy merre utaztak a kábelek?
A napokban sikerült beszereznem egy példányt a CuAg-X tápkábelből (ezüst/réz hibrid, 7N tisztaságú Cryo kezelt vezetők), mely bár jó pár kategóriával az Aura alatt játszik, de így is elképesztő mi mindent kihoz az Audionet SAM erősítőmből. El se tudom képzelni hogy mit tudhat az Aura...
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Aura V2/2 hálózati armada behajózás előtt.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Szia!

Köszönöm válaszod!

Viszont nekem sima, "mezei" XLR kábelpárra lenne szükségem (tehát nem AES/EBU), 2,5 m-es kivitelben. Árban a 60.000-70.000 Ft közötti szegmensben gondolkodok.

Kedves Róbert!

Nem érkezett privát megkeresés itt az AVX-en, amire reagálhattam volna...
Elérhető vagyok az AVX-en privát üzenetben, illetve a Valhalla Audio facebook oldala is évek óta aktív, naponta frissülő tartalommal.:
https://www.facebook.com/Valhalla-Audio ... 797352225/

Máté valóban jól írta, nincsen a megjelölt ársávban kábelem.
Érdemes megkeresni Fapaci fórumtársat, akinek számtalan kábele akad a megjelölt ársávban.

Üdv,
Ákos

Máté84
Törzsvendég
Törzsvendég

ValhallA világa

Szia!

Köszönöm válaszod!

Viszont nekem sima, "mezei" XLR kábelpárra lenne szükségem (tehát nem AES/EBU), 2,5 m-es kivitelben. Árban a 60.000-70.000 Ft közötti szegmensben gondolkodok.

Valamit elírhattál. Az XLR/AES-EBU csatlakozók összekötő kábeleken vannak, a hangfalkábelekre sarut, banándugót vagy Z dugót szoktak rakni... Ezenkívül szerintem semmilyen Ákos féle hangfalkábelt nem fogsz megkapni 2,5m-es hosszban 60-70e Ft-ért...
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712

csrobert27
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: csrobert27 »

Szia!

Nekem pont van egy Ákos féle eladó ezüst/réz összetételű hangfalkábelem:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1957944

Keress meg privátban ha érdekel!

Szia!

Köszönöm válaszod!

Máté84
Törzsvendég
Törzsvendég

ValhallA világa

Szia!

Nekem pont van egy Ákos féle eladó ezüst/réz összetételű hangfalkábelem:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1957944

Keress meg privátban ha érdekel!

csrobert27
Értékelés: 0

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: csrobert27 »

Sziasztok!

Nem tudom jó helyen járok-e, ha esetleg nem, akkor elnézést érte. Hangfalkábel vásárlás előtt állok, a topikot böngészve, olvasgatva felkeltették az érdeklődésemet Ákos kábelei, viszont sajnos privátban nem tudom őt elérni, ezért is bátorkodtam ide írni, hátha kapok egy kis segítséget ezügyben.

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Szeretnék ajánlani a kedves idelátogatóknak egy bődületesen jó funky groowe-ot a 70-es évekből honnan máshonnan, mint Japánból!
Jó zenét!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Mick Fleetwood

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Jó zenét!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

AgPt-RX Ultimate

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”