Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
- muhamma-dali
- Nincs visszaút
- Értékelés: 73
Még egy kis gitár a kedvenceim közül. Valószínűleg sokan ismeritek. Nálam nincs ideje porosodni. Kakaóval az igazi!
.
- Batka
- V.I.P.
- Értékelés: 202
És akkor egy kis gitár...
Remek mikrofonozással rögzített album. Talán az egyik legélethűbb 'gitárhang' amit konzervből halottam...
Valóban kiváló felvétel és a zene is bejövős! Köszi!
Házimozim: TV: Panasonic P65VT60 - AVR: Primare SPA23 - Front Speakers: Vienna acoustics BEETHOVEN Concert Grand - Center Speaker: Vienna acoustics MAESTRO Grand - Rear Speakers: Vienna acoustics WALTZ Grand - Speaker Cable Front: Acoustic Zen Absolute Silver - Speaker Cable Center & Rear: OehlBach Silver Stream 4mm2, MS Audio 5N pure silver bananas - Blu-ray Player: OPPO UDP-205 CFW - Media Player: Dune HD Solo 4K - Cables: AudioQuest Carbon HDMI 1m & 3m, Acoustic Zen Absolute Silver RCA 1m, Luxor Gold IC RCA 0.8m - Mains Filter: Lab12 Gordian - Black Matt - Power Chords: Valhalla AgIIi, CuAgIIi, CuIVi, Cu-X - Headphone: Beyerdynamic DT1770 Pro & Kimber (Russ Andrew's) GQ-24-4m - Headphone Stand: Fodesz 101 - Remote: Logitech Harmony 650 - PC Speakers: Genelec M040 - DAC: Furutech ADL Stratos - USB Card: JCAT USB Card FEMTO - Speaker Cables: Oyaide FTVS-910 XLR 1m - USB Cable: Kimber B BUS Ag 1.5m
Remek mikrofonozással rögzített album. Talán az egyik legélethűbb 'gitárhang' amit konzervből halottam...
Tanúsíthatom!
Kiváló nyomásban rendelkezem vele...
Üdv.
Imi
Tanúsíthatom!
Kiváló nyomásban rendelkezem vele...
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
https://www.youtube.com/watch?v=znY2UztQLCc
.
Nálam most épp ez megy CD-ről.
Imádom a Hammond orgonát is, meg Petrucciani zongorajátékát is.
Nem vagy egyedül...!
.
Látom mindenki figyel...
Azt hiszem holnap ér ide Svájcból a csomag..
Az említett új Blackmores Night lemez, a Melody Gardot, Parov Stelar-tól az Art of Samling, és Eleanor McEvoy-tól a Stuff... Jöjjön most erről egy kilip, mert az még talán nem volt...
Üdv.
Imi
Látom mindenki figyel...
Azt hiszem holnap ér ide Svájcból a csomag..
Az említett új Blackmores Night lemez, a Melody Gardot, Parov Stelar-tól az Art of Samling, és Eleanor McEvoy-tól a Stuff... Jöjjön most erről egy kilip, mert az még talán nem volt...
Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
Együtt a kettő ... zseniális! Pláne, hogy az orgonát Eddy Louiss piszkálgatja
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
Együtt a kettő ... zseniális! Pláne, hogy az orgonát Eddy Louiss piszkálgatja
Az új épp egy hónapja jelent meg
https://www.youtube.com/watch?v=of71HTLbwpg
Ja ja! Megvettem vinylen, fantasztikus minoség! Az elso szám ami egy Ír cigány zene valami oriási hangulata van. Ott érzed magad a cigány sátor táborban a hallgatása kozben.
Akkor neked tetszeni fog a Blackmore`s Night is! Van egy csomó albumjuk.
Az új épp egy hónapja jelent meg
https://www.youtube.com/watch?v=of71HTLbwpg
Néhány napja megvettem a Tori Amos legújabb albumát. Sajnos kiadót váltott, bár nem szól rosszúl az új album, a zongora és a vokál megsem kozelíti a nálam referencia Crucify EP hangminoségét.
Helló,
Itt a fórumon tettem szert Loreena McKennitt - Live in Paris cd-jére amerikai nyomásban, csak ajánlani tudom mindenkinek..
A nagy slágerek mellett a személyes kedvencem, számomra megunhatatlan:
üdv.
Imi
Akkor neked tetszeni fog a Blackmore`s Night is! Van egy csomó albumjuk.
Nem az a 'pontoskodó' HiFis korong szerencsére nálam hallgatható, dinamikus, 'vaskos' felvétel. (Kinek mi a jó...?) Asszem Decca (deluxe album) ami kissé meglepő a műfajt tekintve, igaz kissé más hangulatú az előzőktől..., nekem bejön.
A "My one and only thrill"-nél csak jobban szólhat!
DECCA nem szokott hibázni. Sajnos az enyém dinamikáját tekintve kihívásokkal kuzd. Elvileg Universal/Verve/UCJ lemez, de ezeknek a neveknek a hallatán az ember jobb hangminoséget szokott várni.
Elso albumának hangminoségétol nem voltam elájulva. Ez milyen minoség szempontjából?
Nem az a 'pontoskodó' HiFis korong szerencsére nálam hallgatható, dinamikus, 'vaskos' felvétel. (Kinek mi a jó...?) Asszem Decca (deluxe album) ami kissé meglepő a műfajt tekintve, igaz kissé más hangulatú az előzőktől..., nekem bejön.
.
Nagyon igényes és kifinomult gitárzene:
Estas Tonne (kedvenc albumom: Internal flight)
melody gardot - currency of man albumáról az egyik kedvencem
Elso albumának hangminoségétol nem voltam elájulva. Ez milyen minoség szempontjából?
Helló,
Itt a fórumon tettem szert Loreena McKennitt - Live in Paris cd-jére amerikai nyomásban, csak ajánlani tudom mindenkinek..
itt a másik jó női hang szintén a kelta - ír zenevilágból amúgy a most megjelent új lemezről nagyon sok év után
Nem kis örökzöld... ebben a tálalásban nem bírom megunni...
Imádom a Hammond B-3 hangját, a DeFrancesco família pedig ....
A kis Joey apukája is ott van a szeren
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
Imádom a Hammond B-3 hangját, a DeFrancesco família pedig ....
A kis Joey apukája is ott van a szeren
Egyetértek Veled Imi.....csodálatos hangú Hölgy!
Voltam a koncertjén,szívvel-lélekkel énekel...igazi öröm zenét játszottak.
Számomra élmény volt..
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Helló,
üdv.
Imi
Helló,
üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.
https://www.youtube.com/watch?v=OKAPOMit0Fo
.
Carrie Newcomer
https://www.youtube.com/watch?v=9P4zi8ljf8A
Nagyon jó zene. Nyugis jazz/pop zene amerikai country érzéssel. Meg is rendelem vinylen.