Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Accuton kerámia és gyémánt hangsugárzók
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7130
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
"Ez az a hangfal amivel szívesen leélek egy életet."
Szerintem aki eljut erre a pontra az már igazán nagyszerű dolog.Gratulálok hozzá.Használd egézséggel még nagyon sokáig.
Az erősítő is rendben van.Szóval te már révbe értel.
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Pár nap mulva lesz 5 éve, hogy megvettem a Kharma Ceramique 3.0-ás hangfalamat. Gondoltam megosztom gondolataimat az elmúlt évekrol és a jovorol.
Mikor megláttam, hogy van egy eladó fix áron, nagyon megorultem, hiszen egyet már elszalasztottam korábban. Ez a "most vagy soha" pillanata volt. Gyorsan kellett dontenem. Elmentem, meghallgattam és ahogy az elso akkordok felcsendultek már tudtam! Megtaláltam. Ezt kerestem. Elonytelen akusztikai korulmenyek kozott is eltudott kápráztatni egy pillanat alatt. Mondjuk elég komoly rendszer volt elé kotve az igaz.
Megalkudtunk az eladóval egy mindkettonknek elfogadható osszegben, mert ugye alkudni azért kell
Ez a legkisebb álló hangfala a Kharmának de a tomege 55kg/db. A doboz anyaga hasonlít a billiárd golyókéhoz. Vann benne egy 7 rétegu csillapítás ami titkos osszetevoket tartalmaz. Ebben a magas még nem is kerámia csak a mélykozép.
Az elso egy évben erosítok jottek-mentek, de a hangfal maradt. Aztán 4 éve meglett az erosíto is, ami azóta is szolgálja.
Az erosítot ugyan leakartam cserélni-bár elégedett vagyok a hangjával-de amire mégis szívesen lecseréltem volna hibás volt. Így maradt az is.Ot év után is mindennap elkápráztat a hangfal minden tulajdonságával. Szépségét nem lehet megunni. Olyan idot álló a dizájn, hogy valószínuleg 10-20 év mulva is "divatos" és kívánatos lesz. Hangjában minden megvan amit ezidáig kerestem.
Nem gondolkodtam el cserén! Ha felbukkanna egy nagyobb típus, mondjuk egy Ceramique 2.3 és elfogadható árban lenne valószínuleg cserélnék. De annyira megvagyok elégedve a hangjával, hogy nem érzek késztetést... Ez az a hangfal amivel szívesen leélek egy életet.
Tudom nem Accuton, de gyémánt!
Nagyon korrekt az ár. Ha nem lenne most épp hangalam már mennék is meghallgatni:
http://www.hifiwigwam.com/showthread.ph ... Mint-boxed
-
- V.I.P.
- Értékelés: 849
Ezek szerintem egyre rondábbak. Érdekes, hogy ugyanaz a cég, amelyik az egyik legszebb hangfalat gyártja (Exquisite Classique), ebben a drtágább, megfizethetetlen kategóriában hogy tud ilyen fazont kiadni. Tudom, nem könnyű ekkora méretben valami értelmeset összehozni, de a dizájnernek pont ez lenne a dolga.
A hangfal közepe igazi giccsparádé.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- hifis
- Törzsvendég
- Értékelés: 356
Kharma
Ezek szerintem egyre rondábbak. Érdekes, hogy ugyanaz a cég, amelyik az egyik legszebb hangfalat gyártja (Exquisite Classique), ebben a drtágább, megfizethetetlen kategóriában hogy tud ilyen fazont kiadni. Tudom, nem könnyű ekkora méretben valami értelmeset összehozni, de a dizájnernek pont ez lenne a dolga.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Kharma
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Gyémántközép. 80mm.
Az új középhangszóró. Talán hamarosan nálam is lesz egy pár.
Én már fogtam kézben ilyesmit.....de sajnos még nem hallottam. Pedig nagyon kíváncsi lennék a hangjára.....a magas után kiváltképp...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Az új középhangszóró. Talán hamarosan nálam is lesz egy pár.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- ValhallA
- Tizezresek klubja
110 millió ft.... olcsó
- hifis
- Törzsvendég
- Értékelés: 356
A 2014-es CES-ről való a kép a Marten büdzsé hangfaláról: Coltrane Supreme 2 (480 000 USD)
morel, accuton, eton. (járódnak )
- ValhallA
- Tizezresek klubja
HIRO Acoustic Laboratory
Én egy ilyen trióval ellennék úgy érzem.
Még talán a színe is maradhatna.
Ennek a kistestvére zenél nálam a szub nélkul. Minden paraméterben felul múlta a várakozásaim.
Én egy ilyen trióval ellennék úgy érzem.
Még talán a színe is maradhatna.
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Thl audio Angelus