Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi erősítők, processzorok

zoltan84
Isten Hozott! :)
Értékelés: 4

Házimozi erősítők,processzorok

Hozzászólás Szerző: zoltan84 »

Sziasztok!
Harman/kardon avr 370-es erősítőmhöz keresnék letölthető teljes, magyar használati útmutatót!
A doboz nem tartalmazta, csak egy pár oldalas kis füzet volt, és persze angol teljes.
Köszi

viragok
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: viragok »

Szia!
Nekem tx-sr608-hoz van magyar nyelvű leírásom. Alap beállítások szerintem passzolhatnak a 609-hez.

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Bocsi nem is néztem igazad van!
PDF fordító létezik
Csak a gépedbe legyen elég memória

Próbáld meg ezt nekem müxik

https://translate.google.hu/translate?h ... rev=search

Köszi a linket, itt megtaláltam a Yamaháét is, amit kerestem!!   

Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Sajnos nem léteik hivatalos magyar kézikönyv. 
Pedig a törvény előírja, hogy kötelező lenne adni!!!

http://fogyasztovedelem.hu/Varia_x/rendeletek.htm

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Sziszasztok! Tudja e valaki hogy adnak e az Onkyo-okhoz Magyar leirast. Most adtam el a 609-esemet es az uj vevo nem nezte jo szemmel hogy nincs hozza Magyar leiras. En pedig nem emlekszem hogy volt e, mivel az angolt hasznaltam. Ha netan valakinek lenne ilyen Magyar leiras BP kornyeken, lehet hogy kolcson kernem lemasolni. Segitsegeteket elore is koszonom.

Sajnos nem léteik hivatalos magyar kézikönyv. 

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Hát ezzel a linkel nem sokra megy.
Bocsi nem is néztem igazad van!
PDF fordító létezik
Csak a gépedbe legyen elég memória

Próbáld meg ezt nekem müxik

https://translate.google.hu/translate?h ... rev=search

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

http://www.e-manual.eu/hu/hasznalati-ut ... bnrHLWwcng
Hát ezzel a linkel nem sokra megy.

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

Sziszasztok! Tudja e valaki hogy adnak e az Onkyo-okhoz Magyar leirast. Most adtam el a 609-esemet es az uj vevo nem nezte jo szemmel hogy nincs hozza Magyar leiras. En pedig nem emlekszem hogy volt e, mivel az angolt hasznaltam. Ha netan valakinek lenne ilyen Magyar leiras BP kornyeken, lehet hogy kolcson kernem lemasolni. Segitsegeteket elore is koszonom.
http://www.e-manual.eu/hu/hasznalati-ut ... bnrHLWwcng

caorama
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: caorama »

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Nekem is volt hasonló 72cm-es Sony Trinitron. (azaz még meg is van valahol) Milyen nagy szám volt akkoriban a PIP/POP funkció!? Egyszerre több csatornát is nézhetett az ember.
Most meg egyet sem nézünk.   

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 934

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Pontosan 99-ben vettem 72 cm Sony tv-t és rendesen összeszaladt a család, hogy milyen csúcs volt akkoriban ez a tv....ha jól emlékszem 200e volt ..:-)
"Az igazi barát szemből támad."

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

na ja..de gondolom 72cm -sre gondolsz..
Csak 72 centire gondoltam

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

Hozzászólás Szerző: Fish »

én házimozi szinten beszéltem róla 97 be 1 tv 72 colos 5 havi kereset volt.
na ja..de gondolom 72cm -sre gondolsz..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

azért a hozzád vágják az még mindig 200e től felfelé és valljuk be őszintén , nagyon sok ember  kb. 80-100 nettóért geccsől havonta még mindig és ebből tart el 2-3 embert,jó esetben csak magát , de nekik ez még álom kategória ,mert félrerakni ebből esélytelen jól tudjuk.. hitelre megveszi a max 40" tv-t 80e ft ért amit 2-3 évig fizet vissza..ez a nagy magyar valóság sajna. és akkor ő még tehetősebb ,mert valakinek enni sem jut már  a hó végén.. :-( 
én házimozi szinten beszéltem róla 97 be 1 tv 72 colos 5 havi kereset volt.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Nálunk, kishazánkban kb. a 40" körüli lehet a best sztem.. de tök jó ,hogy ezt az erősítős,procis topicban beszéljük 
Sajnos Magyarország nem nagy piac,ezért nem is mérvadó!  Jó is lenne

Mivel processzor rovat ,íme egy jó kis proci !

Fish
V.I.P.
V.I.P.

17 éve még képcsöves 72 cm TV-ém volt  sony 300 ropiért .
15 éve 42"plazma 500 ropi ma meg kap 55 colos TV-ét hozzád vágják  .
Egyszer megjelenik a piacon utána hamarosan leszalad az ára.

azért a hozzád vágják az még mindig 200e től felfelé és valljuk be őszintén , nagyon sok ember  kb. 80-100 nettóért geccsől havonta még mindig és ebből tart el 2-3 embert,jó esetben csak magát , de nekik ez még álom kategória ,mert félrerakni ebből esélytelen jól tudjuk.. hitelre megveszi a max 40" tv-t 80e ft ért amit 2-3 évig fizet vissza..ez a nagy magyar valóság sajna. és akkor ő még tehetősebb ,mert valakinek enni sem jut már  a hó végén.. :-( 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Top 10 best selling Tv North Amerca az első 6 helyen 50" és 60" közötti TV-k vannak.
Nálunk, kishazánkban kb. a 40" körüli lehet a best sztem.. de tök jó ,hogy ezt az erősítős,procis topicban beszéljük 

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Nagyon előre loholtunk, persze Zemeckis is másképp látta 2015, mint amilyen lett. Nincs légdeszka, és az autók sem repülnek. Az óriás tévék pl. 3m képátlójú eléggé odébb van. Persze mutatnak be a gyártók giga tévéket érdekesség szempontjából, de nem terjednek. Egyrészt nincs rá igény, mint többször mondtam, az emberek túlnyomó többségénél 82cm tévé van. Gondolom komoly szakemberek, komoly piackutatásokat tartanak, illetve figyelik, h milyen méretből fogy, mire van felvevő piac. Gyártó sorokat csak megtérülő befektetésre fognap építeni. Nem véletlen, h ódzkodnak az OLED-től is, pedig egyértelműen jobb a jelenleg futó technikánál. Nem kétlem, h lesz összetekerhető, de ez még tényleg messze van, jó pár állomás lesz még addig. A projektor világ is fejlődhet még bőséggel, LED, lézer stb.
Top 10 best selling Tv North Amerca az első 6 helyen 50" és 60" közötti TV-k vannak.

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

Nagyon előre loholtunk, persze Zemeckis is másképp látta 2015, mint amilyen lett. Nincs légdeszka, és az autók sem repülnek. Az óriás tévék pl. 3m képátlójú eléggé odébb van. Persze mutatnak be a gyártók giga tévéket érdekesség szempontjából, de nem terjednek. Egyrészt nincs rá igény, mint többször mondtam, az emberek túlnyomó többségénél 82cm tévé van. Gondolom komoly szakemberek, komoly piackutatásokat tartanak, illetve figyelik, h milyen méretből fogy, mire van felvevő piac. Gyártó sorokat csak megtérülő befektetésre fognap építeni. Nem véletlen, h ódzkodnak az OLED-től is, pedig egyértelműen jobb a jelenleg futó technikánál. Nem kétlem, h lesz összetekerhető, de ez még tényleg messze van, jó pár állomás lesz még addig. A projektor világ is fejlődhet még bőséggel, LED, lézer stb.
17 éve még képcsöves 72 cm TV-ém volt  sony 300 ropiért .
15 éve 42"plazma 500 ropi ma meg kap 55 colos TV-ét hozzád vágják  .
Egyszer megjelenik a piacon utána hamarosan leszalad az ára.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 934

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Beszélgetünk Batyóval és arra a következtetésre jutottunk , hogy ha így fejlődik a technológia a vásárlás  következő képen fog zajlani 10-15 év múlva .
Jó napot kívánok szeretnek 1 megjelenítőt .
Eladó mekkora legyen ?
Jó nagy 120"
Bemegy a boltos a raktárba és előslattyog 1 3,5méteres hatalmas erős  papír hengerrel meg pici dobozzal , majd megkérdezi TV modult szeretne hozzá ?
Természetesen.
Lekapja a polcról a boltos és eléd rakja . Fizetsz kimész a parkolóba felkötöd a kocsi tetejére és go haza.
Majd hazaérve kitekered felakasztod a falra és modult behajítod az asztal alá pár beállítás és élvezed.

Sajnos tudomásul kell venni ahogy a discman eltűnt a projektor is halálra van ítélve az idő ellene dolgozik

Ez mind nagyon szépen hangzik csak győzd megfelelő mennyiségű kaviccsal is a dolgot. és legyen ekkora falfelületed de sztem ez a legkisebb akadály....    
"Az igazi barát szemből támad."

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

helyesbítek 6 év
Esetleg nem szeretnél róla beszélni ?
Info megosztás ?

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Hozzászólás Szerző: Pianno »

helyesbítek 6 év
Lehet,de én két éve voltam és akkor láttam.

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég

Ha te is ott voltál 2 éve a Samsung napon, akkor ott láthattad,de ha nem,akkor nagyon rá hibáztál. Ez annyira igaz,hogy már 2 éve bemutatták Jászfényszarun a Samsung gyárban.
helyesbítek 6 év

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Hozzászólás Szerző: Pianno »

Beszélgetünk Batyóval és arra a következtetésre jutottunk , hogy ha így fejlődik a technológia a vásárlás  következő képen fog zajlani 10-15 év múlva .
Jó napot kívánok szeretnek 1 megjelenítőt .
Eladó mekkora legyen ?
Jó nagy 120"
Bemegy a boltos a raktárba és előslattyog 1 3,5méteres hatalmas erős  papír hengerrel meg pici dobozzal , majd megkérdezi TV modult szeretne hozzá ?
Természetesen.
Lekapja a polcról a boltos és eléd rakja . Fizetsz kimész a parkolóba felkötöd a kocsi tetejére és go haza.
Majd hazaérve kitekered felakasztod a falra és modult behajítod az asztal alá pár beállítás és élvezed.

Sajnos tudomásul kell venni ahogy a discman eltűnt a projektor is halálra van ítélve az idő ellene dolgozik

Ha te is ott voltál 2 éve a Samsung napon, akkor ott láthattad,de ha nem,akkor nagyon rá hibáztál. Ez annyira igaz,hogy már 2 éve bemutatták Jászfényszarun a Samsung gyárban.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”