Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
2008 végén vettük,ha jól emlékszem nem volt egészen 120e ft. Lg 32ld750 za
A net szerint ez 2010-es modell.
A második betű jelzi az évjáratot (illetőleg évjáraton belül a kategóriát):
F – 2015
B, C – 2014
A, N – 2013
M, S – 2012
W, V, K – 2011
X, E, D – 2010
H – 2009
G – 2008
F – 2007/2009
C – 2005
B – 2004/2007
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen tévéd van? 2007-ben jelentek meg a legelső smart tévék, de akkor még nagyon drágák voltak.
Szia!
2008 végén vettük,ha jól emlékszem nem volt egészen 120e ft. Lg 32ld750 za
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia! Köszönöm a választ,ettől tartottam én is de azért túl éljük, csak kényelmes volt.
Üdv!
Milyen tévéd van? 2007-ben jelentek meg a legelső smart tévék, de akkor még nagyon drágák voltak.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia
Ha jol tudom megszunt a youtube tamogatas a 2012 elotti tvken...
Szia! Köszönöm a választ,ettől tartottam én is de azért túl éljük, csak kényelmes volt.
Üdv!
Sziasztok! Keresek egy hozzáértő embert,aki tudna segíteni abban,hogy miért nem működik az Lg smart tv-n a youtube,más haszontalan net alkalmazás persze igen.
Pontos típusa: 32LD750
Ezt az üzenetet játssza: https://www.youtube.com/watch?v=UKY3scPIMd8
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv! Gábor
Szia
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1101
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok! Keresek egy hozzáértő embert,aki tudna segíteni abban,hogy miért nem működik az Lg smart tv-n a youtube,más haszontalan net alkalmazás persze igen.
Ezt az üzenetet játssza: https://www.youtube.com/watch?v=UKY3scPIMd8
Üdv! Gábor
Szia
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm az útmutatást! Arra jutottam, hogy most egy jo full hd a legjobb választás. (55H6740)
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem tudom mekkorában nézel tv-t de fhd és fhd között is van különbség nem kicsit függ a forrástól is de ma már nem vennék komolyabb tv-t 4k nélkül 50" tól felfelé mert hosszú távon biztos meghálálja a választás sztem.
A 4k térhódítása nem lesz olyan gyors de sajna a mai technika nagyon gyorsan elavult majd ahogy telik az idő, nézd meg kB 15 évvel ezelőtt mennyibe került egy 42" plazma vagy legalábbis és hasonlítsd össze az árakat és a minőséget. ..
Semmiféle 4k nem jobb a mostani 50"-os plazma GT50-emnél, ebben biztos vagyok...
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem meg ha van rá keret és persze kedv a cserélgetésre, akkor inkább most egy jó képminőségű FHD tv, mert a UHD-k még nem biztos, hogy kiforrtak meg forrás se nagyon van rá, aztán pár év múlva, ha normalizálódik az áruk és fejlődnek is, akkor érdemes 4K tv-t venni, addig azért, hogy az elején megnézzél rajta pár demót aztán lehet, hogy csak két év múlva filmeket, semmi értelme, persze el lehet mondani, hogy nekem van
Mondjuk az ismerősi körömben a 3D-vel is ez a helyzet, ahogy én látom a 3d tv-k 90%-án megvásárlásukkor néztek 3d-t aztán azóta sem...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a full hd és a 4k között akkor éreznél valódi különbséget, ha ahhoz való anyagot néznél mindkettőn. Anélkül mindegy...
Így is látok minden szőrszálat, fűszálat, stb., a hangyák pl. egy focimeccsen a fűben már nem igazán érdekelnek
Nem tudom mekkorában nézel tv-t de fhd és fhd között is van különbség nem kicsit függ a forrástól is de ma már nem vennék komolyabb tv-t 4k nélkül 50" tól felfelé mert hosszú távon biztos meghálálja a választás sztem.
A 4k térhódítása nem lesz olyan gyors de sajna a mai technika nagyon gyorsan elavult majd ahogy telik az idő, nézd meg kB 15 évvel ezelőtt mennyibe került egy 42" plazma vagy legalábbis és hasonlítsd össze az árakat és a minőséget. ..
"Az igazi barát szemből támad."
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem wifin megy a tévé, azt először össze kellett hangolni a router-rel valami kódokkal, utána egyszer beléptem a youtube-ra, minden ment szépen.
Köszi de nem így gondoltam.
Hiànyosan fogalmaztam.
Tehát a tv kb 2007 es,eddig hibátlanul ment a youtube de idén áprilistól valamit változtattak a youtube elérésnél ezért nem működik.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem wifin megy a tévé, azt először össze kellett hangolni a router-rel valami kódokkal, utána egyszer beléptem a youtube-ra, minden ment szépen.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a full hd és a 4k között akkor éreznél valódi különbséget, ha ahhoz való anyagot néznél mindkettőn. Anélkül mindegy...
Így is látok minden szőrszálat, fűszálat, stb., a hangyák pl. egy focimeccsen a fűben már nem igazán érdekelnek
(Majd a Hangya filmnél )Akkor inkább egy nagyobb méretű FHD 3D TV-t választok. A 4K 3D nagy méretben dragabb is. Majd ha lesznek olyan mennyiségben 4K filmek, mint most FHD, akkor lecserélem majd. (a mostani felkonvertálásban nem hiszek)
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerinted hajlanom kellene arra az állításra, miszerint 55"-tol fölfelé 4K? Mivel én nem szeretek 2m-ről TV-zni, inkább a korábban mar megadott távolságokon ülve érzem jól magam. Ezek alapján, ilyen távolságból egy 55FHD, vagy egy 55UHD között számottevő sok különbség lelhető fel a két felbontású TV képe között?
Múltkor MM-ban ezt nem tudtam letesztelni, mivel olyan hülyén vannak elrendezve a készülékek, hogy egyik takarja a másikat egy ilyen fajta vizsgálat során. Csak egy "terem" van kialakítva ilyen célra, de ott ívelt cucclé volt elhelyezve, illetve 55+ készülékek UHD felbontásban.
Valakinek van tapasztalata a samu 60F6100-as modellről? A Smart mint mondtam, nem lényeg, ellenben a tavolsagnak megfelelő nagyság, illetve szép kep (3D is) a lényeg. Eddig ez az egy olyan TV ami ilyen méretnel es persze 3D tulajdonsagaval az egyik legjobb áru TV (számomra)
Lcd, Led, Oled TV-k
Ezt az üzenetet játssza:
Üdv! Gábor
Lcd, Led, Oled TV-k
Ezt az üzenetet játssza:
Üdv! Gábor
Lcd, Led, Oled TV-k
Egy 55-ös tv-n 4-5m-ről majdhogynem meg sem mondod, hogy full hd vagy 4K...
Oké nyilván szebb lenne ha lennének rá filmek... De közel sem akkora a különbség mint a SD meg a HD között...
Én inkább a jobb képminőségre szavaznék mint 4K-ra...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Lcd, Led, Oled TV-k
(Az kimaradt, hogy a 60f6100 használt ámde garanciális.)
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerinted hajlanom kellene arra az állításra, miszerint 55"-tol fölfelé 4K? Mivel én nem szeretek 2m-ről TV-zni, inkább a korábban mar megadott távolságokon ülve érzem jól magam. Ezek alapján, ilyen távolságból egy 55FHD, vagy egy 55UHD között számottevő sok különbség lelhető fel a két felbontású TV képe között?
Múltkor MM-ban ezt nem tudtam letesztelni, mivel olyan hülyén vannak elrendezve a készülékek, hogy egyik takarja a másikat egy ilyen fajta vizsgálat során. Csak egy "terem" van kialakítva ilyen célra, de ott ívelt cucclé volt elhelyezve, illetve 55+ készülékek UHD felbontásban.
Valakinek van tapasztalata a samu 60F6100-as modellről? A Smart mint mondtam, nem lényeg, ellenben a tavolsagnak megfelelő nagyság, illetve szép kep (3D is) a lényeg. Eddig ez az egy olyan TV ami ilyen méretnel es persze 3D tulajdonsagaval az egyik legjobb áru TV (számomra)
Lcd, Led, Oled TV-k
Reméljük!
Meg annyit, hogy egy 55 3D aktív es egy passzív TV-t (Fhd) milyen távolságból érdemes nézni?
Az elfogadott nézési távolság az a képátló 2,5-szerese.
Nekem 50-es a tévém, 4 méterről nézem. Először baromi nagy volt, most már elviselném a 60-ast is...
A 3D kb. 2 méterről lenne élvezetes.
Lcd, Led, Oled TV-k
Reméljük!
Meg annyit, hogy egy 55 3D aktív es egy passzív TV-t (Fhd) milyen távolságból érdemes nézni?
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyébként ekkora tavolsagnal mennyire észre vehető, hogy Fhd vagy uhd a tv?
Nem igazán. Persze egymás mellett látható, de nem különösebben érdemes 4K TV-t venni.
Projin láttam igazán különbséget, de anyag sincs rá, sem lejátszó még egyenlőre emberi áron.
Remélem mások is tudnak tanácsot adni.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Lcd, Led, Oled TV-k
Erre a kérdésre nem tudom a választ, mert nem ismerem.
Annyit tennék hozzá, hogy a 3D főleg csak nagy méretben élvezhető. 4-4.5m távolságból még egy 60" TV-n sem. Akkor inkább érdemes volna venni egy olcsóbb 3D DLP projit. Pl Benq W1070. (Esetleg W700 körülit, akkor Half-OU 3D is mehet.) Hozzá egy butább 42-50" nem 3D TV-t, ami mehet reggeltől estig. Persze csak, ha van rá lehetőség.
Természetesen egyik megoldás sem kompromisszummentes. Szokás szerint a nagy kép-jó minőség-megfizethető ár hármasból csak kettő opciót tudsz választani.
Esetleg lecserélhetnem a kanapét olyanra, aminek a hátulján lenne valami polc szeru vagy valami. Így előrébb tolhatnam.Egyébként ekkora tavolsagnal mennyire észre vehető, hogy Fhd vagy uhd a tv? Mármint egy 60-as TV-n a Fhd nem lesz olyan szép mint az uhd. De a 60uhd nem olcsó mulatság, főleg, ha 3D-s.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Lcd, Led, Oled TV-k
Gondoltam rá én is, viszont az drágább
Mivel fontos. 3D, de a Smart nem annyira, ezert szerinted egy 60f6100 jo választás lehet?
Erre a kérdésre nem tudom a választ, mert nem ismerem.
Annyit tennék hozzá, hogy a 3D főleg csak nagy méretben élvezhető. 4-4.5m távolságból még egy 60" TV-n sem. Akkor inkább érdemes volna venni egy olcsóbb 3D DLP projit. Pl Benq W1070. (Esetleg W700 körülit, akkor Half-OU 3D is mehet.) Hozzá egy butább 42-50" nem 3D TV-t, ami mehet reggeltől estig. Persze csak, ha van rá lehetőség.
Természetesen egyik megoldás sem kompromisszummentes. Szokás szerint a nagy kép-jó minőség-megfizethető ár hármasból csak kettő opciót tudsz választani.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Lcd, Led, Oled TV-k
Eddig csak ennyi infót találtam róla: http://m.emag.hu/samsung-60f6100-3d-led ... BM/reviews
Azt mondtak, hogy ilyet ne vegyek, mivel kifutott régi masina. Inkább H vagy J szériát.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nos, mivel messziről néznéd, ezért a nagyobb méretet volna érdemes választani. Ebből következik, hogy értelmetlen a 4K, mivel messziről nézed. TV-ben nincs is értelme szerintem. Viszont visszakanyarodva a nézési távolságra, inkább 60"-ost javasolnék. Gondoltam rá én is, viszont az drágább Mivel fontos. 3D, de a Smart nem annyira, ezert szerinted egy 60f6100 jo választás lehet?