Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Apple számítógépes zenehallgatáshoz

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 154

Hozzászólás Szerző: hubee »

Kérdezd suminator968-at neki volt. 
köszi. (milyen jó is lenne egy funkció hogy hozzászólásban megjelölök valakit és értesítőt kapna az illető róla hogy az neki szól.. )

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757

Hozzászólás Szerző: Big »

MacBook Air-t esetleg azóta próbált valaki hifire?
Kérdezd suminator968-at neki volt. 
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

hubee
V.I.P.
V.I.P.

Volt nálunk egy napot egy Macbook Air kipróbálásra.

Nagyon tetszett. Egyszerűen elképesztő, hogy mennyire strapabíró érzést sugall, kézben tartva. Gyors és tökéletesen halk, semmi, de semmi hangja nincs működés közben, nem melegszik egyáltalán.

Annuska lányom, mikor mondtam, hogy vegye ki a dobozából, azt kérdezte, miután kézbe kapta, hogy hol a komputer, a dobozban? A kinyitása után 3 órán keresztül nem lehetett kivenni a kezéből, azt hiszem a nők különösen imádni fogják.

Le a kalappal az Apple előtt.

A hangját nem próbáltam ki, mielőtt bárki megkérdezné.

MacBook Air-t esetleg azóta próbált valaki hifire?

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 887

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Hello, nemtudja valaki mi lehet a gond macbookal hogy a safari nem akarja lejatszani a vevo-s youtubos videoklippeket? Na meg ha lehetne reklamtalanitani mint a windowsban az is jo lenne.
(lehet megiscsak windowsos medialejatszo lesz a vegen ez olyan hatulgombolos kabat a celnak megfelel csak.....)

Problema megoldva, Chrome-ot kell hasznalni. De azon a macbookon nekem nagyon szaggat a youtube es nagyon forrosodik meg zenehalgatas kozben is. (2006-os, OSX 10.7)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hello, nemtudja valaki mi lehet a gond macbookal hogy a safari nem akarja lejatszani a vevo-s youtubos videoklippeket? Na meg ha lehetne reklamtalanitani mint a windowsban az is jo lenne.
(lehet megiscsak windowsos medialejatszo lesz a vegen ez olyan hatulgombolos kabat a celnak megfelel csak.....)
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hello, vegre sikerult atinstalalnom a Mac-et 10.7-es OSX-re igy mar mennek az audio programok es az XMOS driver is, kiprobalni meg nemnagyon tudom mert 31 fok van a lakasban sajnos es nincs kedvem ilyenkor meg zenet sem halgatni.
Meg annyit segitseget szeretnek hogy ehez a Mac-hez http://www.everymac.com/systems/apple/m ... specs.html milyen Mini DVI atalakitot HDMI-re lehetne rakotni ami mukodni is fog a TV-vel?

Megoldva egy kinabol rendelt atalakitoval. Egy kedves forumtars segitett koszonom neki.
http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-DVI-Male ... 2353de6d9b

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hello, vegre sikerult atinstalalnom a Mac-et 10.7-es OSX-re igy mar mennek az audio programok es az XMOS driver is, kiprobalni meg nemnagyon tudom mert 31 fok van a lakasban sajnos es nincs kedvem ilyenkor meg zenet sem halgatni.
Meg annyit segitseget szeretnek hogy ehez a Mac-hez http://www.everymac.com/systems/apple/m ... specs.html milyen Mini DVI atalakitot HDMI-re lehetne rakotni ami mukodni is fog a TV-vel?

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Hozzászólás Szerző: hifis »

3 hónapig ki lehet próbálni ingyenesen, az alatt mindenki el tudja dönteni, hogy kell-e neki vagy nem.
Bár nem találtam rá külön információt, de az iTunes storera épül, ezért valószínűleg nem lesz CD minőség, tehát a Tidal ebből a szempontból jobb választás 3.000 ft havidíjért.

Ha már Tidal, le lehet tölteni az Amarra for Tidal programot a Sonicstudio oldaláról. Hasonlítgatom a Tidal saját programjával. Szerintem jobb az Amarra, feszesebb, tisztább hang, de drámai különbség nincs. (Bár hosszabb távú hallgatásnál a csuda tudja...) Egy próbát megér.

QBB
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Hozzászólás Szerző: QBB »

Avagy 2.4dollár, ha hatfelé osztom a családi csomagot... :-)

Kiváncsi leszek mit hoznak ki... nekem a spoty sem igazán jött be, szerintem ez sem fog. Meglátjuk.

NTX
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 102

Hozzászólás Szerző: NTX »

havi 3000ért3 hónapig ki lehet próbálni ingyenesen, az alatt mindenki el tudja dönteni, hogy kell-e neki vagy nem.Bár nem találtam rá külön információt, de az iTunes storera épül, ezért valószínűleg nem lesz CD minőség, tehát a Tidal ebből a szempontból jobb választás 3.000 ft havidíjért.

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: csövi »

Apple Music zenei streaming szolgáltatás
http://imagazin.hu/wwdc-15-apple-music/

havi 3000ért
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

NTX
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 102

Hozzászólás Szerző: NTX »

Apple Music zenei streaming szolgáltatás
http://imagazin.hu/wwdc-15-apple-music/

Freedy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Freedy »

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tudja itt valaki,hogy az Audirvana vagy az Amarra vezérelhető/távirányítható-e iPad-ról vagy iPhone-ról?
Ha nem akkor esetleg valami más Mac Minin futó programról tud valaki ami lejátsza a flac-ot?
Talán túl banális kérdés,de még nem használtam ilyesmit ezért nincs tapasztalatom

Audirvanaról biztosan tudom, hogy nem, viszont készülőben van hozzá remote alkalmazás. Én TeamViewer-rel szoktam irányítani Audirvana-t vagy Apple Remote-tal

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1474

Hozzászólás Szerző: vazze »

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Tudja itt valaki,hogy az Audirvana vagy az Amarra vezérelhető/távirányítható-e iPad-ról vagy iPhone-ról?
Ha nem akkor esetleg valami más Mac Minin futó programról tud valaki ami lejátsza a flac-ot?
Talán túl banális kérdés,de még nem használtam ilyesmit ezért nincs tapasztalatom

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

hubee
V.I.P.
V.I.P.

Sziasztok!

Windows gépről szeretnék egy Mac Minit jó minőségben, sebességben stb. távvezérelni. Tudom, hogy nem osx fórum.. de hátha van javaslat. Ezeket találtam, talán tudtok jobbat! Örülnék  mac->win irányban nem lenne gond..

1. VNC alapon -az osx alapból tartalmaz egy "vnc server" funkciót, windowsos vnc klienssel lehet csatlakozni. Használható, de nem tökéletes, van akinek laggol stb.

Azt írják ilyen esetben a gyári desktop sharet kikapcsolva és a Vine servert feltéve ez megoldódik.

vine-al esetleg... android/iosre is van vnc kliens +piros pötty

2. iRAPP terminál szerver macre , bármely remote desktop alapú windows kliennsel lehet csatlakozni "For me this solution has way more performance than any VNC I have tried"

gyors, kényelmes, drága

3. windowsra és macre is egy adott cég softwarét feltenni és ezen keresztül vezérelni

pl. logmein/ teamviewer / chrome addon / NoMachine (https://www.nomachine.com/)

utóbbira ugyan egy kicsit promo szagú ajánlás de jó lehet, és android/iosre is van NoMachine kliens +piros pötty

"Personally I think the best solution is not bitmap-based.

NoMachine (and other groups like FreeNX) offer something called NX. It is an X windows interface that provides for bitmap caching and compresses the line drawing commands that are sent to the graphical device. NX can be very fast over low speed connections because it does not send differences between screens as does the VNC protocol. Over high speed connections the quality and performance is excellent. It's at least as good, or better, than Remote Desktop on Windows.

NoMachine offers a free version of their server and client. They support Windows, Linux, Apple Mac and are now working on Android and iOS. "

források:

http://apple.stackexchange.com/question ... pplication

https://www.raymond.cc/blog/remote-acce ... windows/2/

http://www.howtogeek.com/180953/3-free- ... s-desktop/

http://superuser.com/questions/117419/r ... ows-ubuntu

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hi, nincs veletlen valakinek 10.6-os OSX verzio ami bootol es meg tudna osztani velem? Mar 4 felet lehuztam de sajnos nem sikerult bootolhatova tennem illetve felinstalalnom.

Freedy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Freedy »

Nekem se működik 10.10.3-mal

Ahogy nézem csak a legújabb változat támogatja a 10.10-et.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Sajnos nem sikerult felinstalalni erre a macbookra a 10.4.7-es nem fogadta el, probalkoztam felujitani ujabb OSX-re de sikertelenul max a 10.6-os mehetne fel de valamilyen okbol nem akart felbootolni pedig tobb verziot is probaltam.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Korg Audiogate 2.3.3. az egyik legjobb ingyenes progi.
A program élesítéséhet  a Twitteren kell regisztrálni..
DSD anyagok lejátszására is alkalmas..DSD DAC.kal

Koszi szepen majd otthon kiprobalom es megegyszer koszi hogy a linkel rogton tolti bar csak mindig igy lenne es nem kellene +15 oldalon keresztul bizonygatni hogy igenis le akarom tolteni amit le akarok tolteni.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Hello, tud valaki valamilyen jo lejatszot macbook-ba ami a FLAC-ot is lejatsza?
Ilyen macbookba kellene. http://www.everymac.com/systems/apple/m ... specs.html

Korg Audiogate 2.3.3. az egyik legjobb ingyenes progi.
A program élesítéséhet  a Twitteren kell regisztrálni..
DSD anyagok lejátszására is alkalmas..DSD DAC.kal

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hello, tud valaki valamilyen jo lejatszot macbook-ba ami a FLAC-ot is lejatsza?
Ilyen macbookba kellene. http://www.everymac.com/systems/apple/m ... specs.html

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hello, tud valaki olyan programot PC ala ami tudja kezelni a ".dmg" fileokat? Vagy akar pendrivra ki tudja irni mint bootolos rendszert? Mar joparat probaltam de eddig sikertelenul, volt egypar ahol kellett volna OSX is de ha azt akarom felinstalalni egy szuz gepre akkor igy nyilvan nincs meg.
A tegnapi napom rament de megerte mert megtalaltam a megfelelo programot a kicsomagolasra vagy akar a dvd-re valo masolasra. UltraISO Premium Edition esetleg ha valakinek szuksege lenne ra.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Hello, tud valaki olyan programot PC ala ami tudja kezelni a ".dmg" fileokat? Vagy akar pendrivra ki tudja irni mint bootolos rendszert? Mar joparat probaltam de eddig sikertelenul, volt egypar ahol kellett volna OSX is de ha azt akarom felinstalalni egy szuz gepre akkor igy nyilvan nincs meg.

contaxg
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 204

Hozzászólás Szerző: contaxg »

Ha már itt hoztuk szóba a Tidal veszteségmentes online zenelejátszót, két érdekes cikk a háttérről:

http://www.theverge.com/2015/3/25/82888 ... piro-jay-z

http://www.theverge.com/2015/1/30/79503 ... on-spotify

https://www.billboard.com/articles/6465 ... -expansion

..és most a Deezer is rákapcsol úgy látszik.... igaz, továbbra is Sonos támogatással

hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog

fül-, és fejhallgató blog

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Hozzászólás Szerző: hifis »

Ha már itt hoztuk szóba a Tidal veszteségmentes online zenelejátszót, két érdekes cikk a háttérről:

http://www.theverge.com/2015/3/25/82888 ... piro-jay-z

http://www.theverge.com/2015/1/30/79503 ... on-spotify

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”