Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Autós topik autósoknak

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 110

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: GeriB »

Kia Novo

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: -KP- »

http://hvg.hu/cegauto/20150402_A_BMW_du ... osebb_tref

Április elsején a világon mindenki bolondok napi poénokkal támadott, de a legütősebbet alighanem az új-zélandi BMW márkaképviselet dobta. Aki bevállalta, hogy esetleg teljesen hülyének nézik, egy vadonatúj 1-essel hagyhatta el a kereskedést: egy fiatal hölgy lett a befutó.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ne mindig csak új széria autók legyenek.

OK.
Legyen egy rusnya kombi.
http://hvg.hu/cegauto/20150402_Ime_a_fo ... 2015_04_02
Íme, a földkerekség legdurvább Audi kombija
Jon Olsson svéd síelő és autóépítő a tetőcsomagtartós szupersportautóiról híresült el, de ezúttal sem hazudtolta meg önmagát az eddigi legdurvább Audi RS6 Avant megalkotásával.

Jon Olsson neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a svéd síelő az utóbbi években többször is felhívta magára a figyelmet az egyedileg átalakított szupersportautóival, amiket télen sem rakott le a fűtött garázsban, hanem tetőboxot pakolt rájuk és vígan járt velük síelni.
Olsson legutóbbi járgánya egy Audi RS6 Avant, amit idén kivételesen nem cserélt le, hanem elhatározta, hogy DTM-stílusban újjáépíti az autót, a versenysorozatra jellemző látványos légterelőkkel és hatalmas szélesítésekkel. Ebben Leif Tufvesson, a Koenigsegg egykori főmérnöke is a segítségére volt, akivel megalkották a földkerekség legdurvább Audi kombiját.
A megvadított külsőhöz kellően fejlett műszaki tartalom is dukál, ami a Stertman Motorsport szakértelmét dicséri. Az átalakítás részeként 18-karátos arannyal bevont turbófeltöltőket kapott a 4.0 literes V8-as motor, amely a Milltek sportkipufogóval és a módosított motorvezérlő elektronikával a gyári 560 lóerő helyett nagyjából 950 paripát produkál hagyományos benzinnel, míg verseny üzemanyaggal meghaladja az ezer lóerőt a teljesítménye.
Az aszfaltszaggató lóerők mellé egyedi Intrax Black Titan sportfutómű került az autó alá, valamint a Movit legnagyobb fékei, amik még befértek a gigantikus papucsok mögé. A pontot az i-re a hiperelegáns, 56Nord karbon tetőcsomagtartó teszi fel, illetve újfent vagány lett az autó fóliázása, amit Olsson saját maga tervezett.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9255

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Ne mindig csak új széria autók legyenek.
Ez a 323, három gyémánt szívvel megér egy misét

Kedvcsinálónak egy kép:

http://www.themotorhood.com/themotorhoo ... da-familia
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

NA VÉGRE!

2015 NEW YORK: SUBARU BRZ STI CONCEPT DEBUTS AT NEW YORK AUTO SHOWAPRIL 1, 2015

View All (19) Photos

By: Christopher Nelson

2015 Subaru BRZ price starts at $25,695 > Learn More

There is no Subaru BRZ STI, and it’s very unlikely there ever will be a Subaru BRZ STI, a production version of the rear-wheel-drive, turbocharged coupe you’ve pined for. Subaru has made it very clear to us that the car it debuted at the 2015 New York International Auto Show, the Subaru BRZ STI Concept, is just that: a concept.

For Subaru Tecnica International, the automaker’s skunkworks, the Subaru BRZ STI Concept is a showcase to display its engineering aptitude. The car is powered by the EJ20 turbocharged flat-four from Subaru’s BRZ GT300, which competes in Super GT, a Japan-based racing series. That means the Subaru BRZ STI Concept should be good for just under 300 hp. It has a six-speed manual transmission and remains rear-wheel drive. It has a sportier interior, including a steering wheel fitted with shift lights and a manettino dial, and an uber-aggressive exterior, complete with a wide-body kit, a big carbon-fiber wing, and a center-exit dual exhaust.
Cool, but who cares? We won’t get a production Subaru BRZ STI anytime soon, if ever, and so we refuse to get on bended knee to praise this false idol. Instead we urge Subaru to consider tacking these five pieces and parts from the concept on to the next-generation Subaru BRZ.

One: the lie-flat door handles. They make the BRZ’s side look clean and smooth, and their brushed aluminum finish contrasts beautifully with the body paint.

Two: the Recaro racing seats. Trimmed in leather and faux suede, the thin seats with sculpted bolsters look very track-worthy.

Three: the digital race widget. The LCD display functions as a stopwatch and g-force meter, and it monitors bits like throttle input and tire temperature.

Four: the six-piston front brake calipers. Some would say Brembo brakes (especially Brembos with six-piston binders) might be overkill for a 2,750-pound, 200-hp coupe, but we say it simply allows us to brake later.

And five: those sexy taillights. Let’s just hope they don’t have the same condensation issue as the taillights on today’s BRZ.
If we could pick a sixth, it would be the turbocharged flat-four, but that won’t happen. Subaru will be bringing the BRZ tuned by STI (tS) -- a BRZ with a slew of suspension upgrades -- stateside in the next couple years, but not a BRZ built by STI.

Read more: 

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Erre befizetnék egyszer:
Itt a McLaren alapmodell

Bár nagyon nagy név, a brit sportkocsigyár eladásokban és fejlesztési lehetőségekben még mindig nagyon távol áll az olyan ellenfelektől, mint a Ferrari vagy a Lamborghini. Ám az is látszik, hogy megpróbálják behozni a lemaradást – a most bemutatkozó 570S pontosan ezt a célt szolgálja. Ezért azonban nem fejlesztettek új műszaki megoldásokat, így az alapmodell sok tekintetben ugyanazt nyújtja, mint a drágább McLarenek.

Galéria: McLaren 570S Coupé

Már a forma is ezt sugallja. Az autó arányaiban alig tér el a korábbi modellektől, és a fontosabb jellegzetességek is ismerősek lehetnek, a bumeráng-forma első lámpák és a farrész kialakítása is a P1-est idézi. A nagy különbség az, hogy az 570S lágyabb formáival és keskenyebb farával sokkal inkább látszik utcai sportkocsinak. De ez nem csak az autó külsejére jellemző: a belső teret is lágyabb, barátságosabb formák jellemzik, mint eddig.

A burkolat alatt azonban ismét csak a szabvány McLaren megoldásokkal találkozunk. Az autó alapja ugyanúgy a karbonszálas kabin, mint eddig – bár módosítottak rajta, így itt alig nyom 80 kilogrammot – és a 3,8 literes biturbó V8-as is maradt, bár a teljesítményét, ahogy ez a típusjelzés alapján sejthető, 570 lóerőre állították be, a maximális nyomatékot pedig 600 Nm-re. Az alacsonyabb teljesítményt azonban valamelyest ellensúlyozták a tömeg csökkentésével: az új sportkocsi összesen 1313 kilogramm üresen, a gyáriak szerint durván 150 kilóval kevesebb, mint a legkönnyebb konkurens. Ennek megfelelően az autó dinamikája is elképesztő: 3,2 másodperc alatt gyorsulhat 100 km/h-ra, 9,5 másodperccel az indulás után már 200-zal száguldhat, a végsebessége pedig 328 km/h. Ezzel ugyan a számok szintjén egy kicsivel elmarad az új Ferrari 488 GTB-től, de ha igaz, annál olcsóbb is lesz.

Érdekes, hogy a McLaren meg sem próbált spórolni az olyan megoldásokkal, mint a karbon-kerámia tárcsás fékrendszer vagy az aktív lengéscsillapítás: mindkettő jár az 570S-hez, ahogy a többi McLarenből ismert hétfokozatú szekvenciális váltónak sem kerestek olcsóbb alternatívát. Ez is azt jelzi, hogy az 570S révén a McLaren igyekszik túllicitálni a konkurenciát, és ezzel elcsábítani a vásárlókat a Ferraritól és a Porschétól.

Egy lényeges információ azonban még hiányzik ahhoz, hogy felmérhessük, ez mennyire sikerülhet: az alap-McLaren ára. Úgy hallani, a Porsche 911 Turbo árszintjét lőtték be a britek, ami 165 ezer euró, azaz átszámítva közel 50 millió forint. Ám az ár sem lesz már sokáig titok, hisz az élő premiert holnap tartják a New York Auto Show-n.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Lincoln Continental

Forrás:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... a_fordtol/

A gyártó oldalán bővebb infók és képek:

http://www.lincoln.com/continental-concept/

Nekem nagyon teccik.

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Jubileumi Alpina BMW

Forrás:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... bb_alpina/

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Mercedes GLE

Forrás:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... aga_a_gle/

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Mercedes pick-up

Forrás:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... s_pick-up/

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

1700 Le-s sportkocsi a Lyons Motor Car-tól:

Forrás:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... 700_loval/

http://autopult.hu/ujdonsagok/1700-loer ... r-car.html

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Jaguar XF

Forrás:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... jaguar_xf/

Nagyon szép autó.

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 749

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: arzachel »

A Tuning Show-ról egy csoda autó...Höchst.

Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Sziasztok!

Nem tudom jó helyen járok-e. Bmw e38 gyári subjában szeretném lecserélni a hangszórókat, mivel megette őket az idő vasfoga. Mit ajánlanátok (atc akciós lista) vagy ki tudna segíteni ebben a témában?

Köszönettel: Derta

Bontóban, eBay-en fillérekért kapsz másikat.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

De jó!

derta
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: derta »

Sziasztok!

Nem tudom jó helyen járok-e. Bmw e38 gyári subjában szeretném lecserélni a hangszórókat, mivel megette őket az idő vasfoga. Mit ajánlanátok (atc akciós lista) vagy ki tudna segíteni ebben a témában?

Köszönettel: Derta

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Smart tank

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Kerék bilincs és az emberi kreatívítás:

http://autovezetes.network.hu/blog/kozl ... romaniabol

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Acme »

Köszi a tippeket. Írtam mindegyiknek, meglátjuk mit ajánlanak ki.

Casco mindenképpen lesz a kocsin, de gyári riasztót nem kértem (maga az autókereskedő mondta, hogy fölösleges bele). Ők amúgy váltózárat ajánlottak, de nem akarom szétbarmoltatni a kocsi belsejét.

Mivel sokat parkolok utcán, valami védelmet mindenképpen szeretnék - hiába fizet a Casco, egy csomó papírmunka van lopás esetén (rendőrség stb), és ki tudja, mikor fizetnek. Addig zsebből vegyek másik kocsit? Ráadásul van önrész is. Szóval csak a Cascotól még nem alszom elég nyugodtan.

Üdv

Acme
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Tényleg úgy ajánlasz valamit, hogy fogalmad sincs róla, milyen valójában???

Nem ajánlottam, csak megemlítettem, hogy ilyen is létezik.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Nem tudom milyen a Cerberos, most hallottam csak róla:

http://www.cerberos.hu/

Tényleg úgy ajánlasz valamit, hogy fogalmad sincs róla, milyen valójában???

GeriB
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Személyes tapasztalat alapján ajánlottam. 
Leszögezem, én nem vagyok a híve egyik riasztónak sem. A Pajzs és a Blue is iszonyatosan meríti az akksit, ha nem használod rendszeresen az autót, akkor hamar le tud merülni. A Váltózár más lopásvédelmi kategória, de az ára is más.
A Blue 16 jelenleg a legjobb szerintem. Hívd fel őket és kérj egy árajánlatot, mindkét helyről, valamint beszélgess pár percet velük, utána dönts.
Amennyiben meghaladja anyagi lehetőségeid, akkor tetess be egy sima rejtett kapcsolót vagy köss egy lopás cascót, havi 5000 Ft-ért és aludj nyugodtan.

Nem tudom milyen a Cerberos, most hallottam csak róla:

http://www.cerberos.hu/

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Köszi a tippet!

Sajnos ez még a Pajzsnál is drágább, és még sose hallottam róla. Van esetleg személyes tapasztalat?

Vagy a másik kettővel? (Váltózár/Pajzs rendszer)

Üdv Acme

Személyes tapasztalat alapján ajánlottam. 
Leszögezem, én nem vagyok a híve egyik riasztónak sem. A Pajzs és a Blue is iszonyatosan meríti az akksit, ha nem használod rendszeresen az autót, akkor hamar le tud merülni. A Váltózár más lopásvédelmi kategória, de az ára is más.
A Blue 16 jelenleg a legjobb szerintem. Hívd fel őket és kérj egy árajánlatot, mindkét helyről, valamint beszélgess pár percet velük, utána dönts.
Amennyiben meghaladja anyagi lehetőségeid, akkor tetess be egy sima rejtett kapcsolót vagy köss egy lopás cascót, havi 5000 Ft-ért és aludj nyugodtan.

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Acme »

Köszi az infót!

Ez alapján nem túl meggyőző a pajzs. Mondjuk nekem a sziréna nem kéne bele, csak hogy ne lehessen ellopni.

A TC-n volt egy olvasói levél hogy a váltózár szerelést gányolva végezték el valahol, ez viszont a váltózártól vette el a kedvemet...

http://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2014 ... _minosegi/

én ma reggel a nyugati téri postáról rohantam utóljára miatta, mikor felértem az emeletre és beálltam a sorba , hallottam hogy ordít..lassan már kiborít
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

xyz77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: xyz77 »

Az enyém 4 éve hibátlanul működik. Új autót venni drágább, én sajnos tudom, szóval megéri.
én ma reggel a nyugati téri postáról rohantam utóljára miatta, mikor felértem az emeletre és beálltam a sorba , hallottam hogy ordít..lassan már kiborít

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”