Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9248
Autós topik autósoknak
Szerintem ez.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Autós topik autósoknak
Autóvédelmi kérdés:
Váltózár vagy Pajzs technológia?
Van valakinek Pajzs a kocsijában? Megéri a dupla árat?
Köszi
Acme
PS: Tetszik ez a Cross Climate, kíváncsi leszek az árra.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
- Vinkler
- Adminisztrátor
Autós topik autósoknak
Tökéletes játszópajtás?!
Hajrá! Jöhet négy darab az autómra....195/50 R15-ös méretben,darabjáért max 20 ezret vagyok hajlandó adni......
Autós topik autósoknak
Hajrá! Jöhet négy darab az autómra....195/50 R15-ös méretben,darabjáért max 20 ezret vagyok hajlandó adni......
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Autós topik autósoknak
Nem nagy kunszt.....a kétüteműekben,de pl a Wankel motorokban sincs vezérműtengely......
Csak,hogy ez soros motor és ránézésre v 10
Autós topik autósoknak
miben lett jo ?
Kb 10 Km-t ha mentem vele.
A régi már kopott volt. 22000 volt benne.
Azt vettem észre, hogy picit sem csúsztatta meg a farát, ha odaléptem a gázra.
A felrakás előtt megtapiztam a gumikat. Mivel az enyém már 4 éves, így jóval puhábbnak éreztem.
Nincs összehasonlításom más új gumival, csak az eddigihez tudom mérni.
Ennyi pénzért jó választás volt. Nagyon tetszenek a barázdái. Nekem fontos volt, hogy esőben stabil legyen. Erre A kategóriát kapott. Az üzemanyag fogyasztásra meg E-t. Ez sem baj, mert ez azt jelenti, hogy jól tapad.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Autós topik autósoknak
Ma felrakták az új Yokohama gumikat.
Nagyon jó lett. Jó választás volt.
miben lett jo ?
a sok aspektusbol szerintem talan a zaj es komfort itelhetö meg azonnal, tapadas biztos hogy egy ma felrakottal meg erdemben valtozni fog (persze normal hasznalatban nem tesztelünk :-) fogyasztas/gördülesi ellenallas, kopas pedig csak hosszabb tavon
nem kötözködesnek szanom, erdekel (autogepesz mernökkent keresem 20+ eve a kenyerem es a hangsugarzok arat is inkl. Swans M1S :-)
Autós topik autósoknak
Ez egy Toyota Corolla T-Sport.
Yamahával közösen fejlesztett motor a különlegessége, amely 8250-et forog. 1.8-as, szívó és 192 Le.
Ma felrakták az új Yokohama gumikat.
Nagyon jó lett. Jó választás volt.
Webáruház:
Autós topik autósoknak
Régóta dolgoznak már rajta.....és persze nem csak a Koenigsegg-nél.....
Próbálkoztak már sűrített levegős,elektromos segédenergiával működtetett vezérlésekkel....de még nem született meg a jó megoldás.
Talán majd nemsokára sikerül.
Ezek után igazán kíváncsi vagyok Köenigsegg vezérmű tengely nélküli megoldására.
Próbálkoztak már sűrített levegős,elektromos segédenergiával működtetett vezérlésekkel....de még nem született meg a jó megoldás.
Autós topik autósoknak
Ezek után igazán kíváncsi vagyok Köenigsegg vezérmű tengely nélküli megoldására.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Autós topik autósoknak
Máig megoldatlan tömítési problémák,magas fajlagos üzemanyag fogyasztás,és az egyszerűsége ellenére elég háklis technika miatt.....
De miért nem terjedt el a Wankel motor?
Sok helyen azt hallottam, hogy jó a Wankel motor.
A Mazda RX-8 is Wankel motoros.
Máig megoldatlan tömítési problémák,magas fajlagos üzemanyag fogyasztás,és az egyszerűsége ellenére elég háklis technika miatt.....
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Nem nagy kunszt.....a kétüteműekben,de pl a Wankel motorokban sincs vezérműtengely......
Vezérműtengely nélküli motor:
Forrás:
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... uli_motor/
Autós topik autósoknak
Vezérműtengely nélküli motor:
Forrás:
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2015/0 ... uli_motor/
- Vinkler
- Adminisztrátor
Autós topik autósoknak
ez milyen autó is pontosan?
Ez egy Toyota Corolla T-Sport.
Yamahával közösen fejlesztett motor a különlegessége, amely 8250-et forog. 1.8-as, szívó és 192 Le.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1697
Autós topik autósoknak
Ha már realitás.
Én örülök a héten beszerzett kis autómnak is. Pont ilyen (típus, szín, felni), csak jó helyen van a kormány
TS.jpg
ez milyen autó is pontosan?