Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Énnekem is előszörre a Krell ugrott be, de nem látam rajta a feliratot, pontosabban nem lehet kivenni a képen. Jólenne, ha a tulaj felvilágosítana minket. A shakti köveket én is láttam. Olyan ez a rendszer, mint aminek fotóit a házimozi magazin hátsó fejezetén lehet látni.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Ja hát érrtelmük annyi van...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Meg shakti kövek... ....
Shakti kövek??? Én szallagparkettának nézem
gordon314.fw.hu
Ezek pedig Krellek.
Krell Showcase processor és Krell Showcase Amplifier.
Riszpekt.
Hűűűh. A shakti kivek fel sem tűntek, de most hogy mondod...
Az erősítő tényleg Krell-re emlékeztet, de szerintem nem az, mert arról 5km-ről el lehetne olvasni, hogy KRELL. De formailag teljesen megegyezik vele, főlleg az ívelt króm sarka miatt.
Primare SP31.7 proci és Primare A30.5MK2 öt csatornás végfok...
Nem voltak elég jók? :smile19:
Meg shakti kövek...
elég komoly rendszer.. bár illene oda valami normális állvány - rack
Én inkább krellre tippelek :-)
Close652
nem gondolkodtál esetleg azon, hogy felcseréled a dvd lejátszó és video helyét a receiverrel? Azoknak jobban árt a por, meg többet is kell hajolgatni miattuk. Vagy csak én vagyok ilyen kényelmes?
Ja a CD nagyon ismerős! Egyszer majd a következő AVBT alkalmával összevethetnénk, hogy mekkora a különbség a tuningolt és a gyári változat hangja között!
avr / dvd+vhs éppen tegnap cserélt helyet kényszerűségből
kábelgondok miatt, ahogy azt az interconnect topicban már elővezettem
én is kiváncsi vagyok milyen lehet a tuningolt meg a sima közti különbség.
Mivel te siófoki vagy, az Dél-Dunántúl, szóval: klikk
system
enzsé, írd már ki milyen cuccok vannak a képen.
Ha jól látom van egy Accuphase proci és végfok páros is igaz?
A tied a primare proci és végfok?
Ha jól látom triangle hangfalak és myrad dvd.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Nomégegy
Az előbb nem jött össze
Close652
nem gondolkodtál esetleg azon, hogy felcseréled a dvd lejátszó és video helyét a receiverrel? Azoknak jobban árt a por, meg többet is kell hajolgatni miattuk. Vagy csak én vagyok ilyen kényelmes?
Ja a CD nagyon ismerős! Egyszer majd a következő AVBT alkalmával összevethetnénk, hogy mekkora a különbség a tuningolt és a gyári változat hangja között!
gordon314.fw.hu
Utóbbi 1 hónapban nagyot fejlődtél! Gratula hozzá!
a cd helyén lesz a center
Úgy legyen!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
A típusát most így hirtelen meg nem mondom, de ha megtalálom a honlapjukon akkor leírom. Egyébként még ennyi leírást találtam rólla:
,,Ezüstözött réz, teflon szigetelés, monofil szálak."
És ennek van valami gyártója, vagy csak maszek felhasználásban lett audió kábel?
A márkája HABIA.
és itt egy link hozzá.
Akitől vettem ő maga rakta össze az egészet és igen igényes darab lett belőlle.
És ennek van valami gyártója, vagy csak maszek felhasználásban lett audió kábel?
hopp a kép meg lemaradt:
Na ezt a kábelt ma szerváltam. Bár nem valami jó minőségű a kép, de legalább van valami.
A kábelt egyébként egy Nordost Valkyra-val hasonlítottuk össze és alig van némi külömbség. Kb. a BlueHeaven és a RedDawn közé lehetne sorolni.
Egyébként ez a kábel egy hadiipari cég kábeléből készült. Taflon szigetelés, oxigénmentes réz stb.
Gordon,
elárulod, hol vetted azokat az állítható tüskéket, amit végül is beépítettél a virágállványba? Nekem is szükség lenne egy pár darabra...
sima Hilti szeg M6-os menetes persellyel
gordon314.fw.hu