Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 441

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

A villanyórán nekem Memera van, azt volt a legegyszerűbb "engedélyeztetni", ízlés és elmű-s kapcsolat kérdése, ki, milyet tetet be.

A villanyóra biztosítékétól megy egy vezeték a biztosítéktáblához. Erre a vezetékre bármelyik villanyszerelő rákötheti direktben az "ösvényt".
Közvetlenül a villanyórai biztosítékra csak ELMŰ-s szakember, mert ahhoz le kell szerelni a villanyórát.

AC-kábelnek javaslom, annak a gyártónak kábeléből válassz egy megfizethetőbb típust, amelyiktől a készülékedbe bekötött AC-kábeleidet vásároltad.
(pl. nálam az órától Siltech SPx20, aminek a végére közvetlenül rá van forrasztva 2 db Siltech Ruby Hill a CD és erősítő részére; a házimozinál pedig szintén SPX 20 a bejövő, a DVD-t Ruby Hill-el, a hm-erősítőt, szubot, TV-t pedig  SPX 20-szal hajtom)

Sajnos nincs Elmü-s kapcsolatom de ez nem tűnik lehetetlennek némi aprópénzért biztos lesz aki megcsinálja! Villanyórát hány évente cserélik? Akkor lenne talán a legegyszerűbb és legolcsóbb kicseréltetni!

"AC-kábelnek javaslom, annak a gyártónak kábeléből válassz egy megfizethetőbb típust, amelyiktől a készülékedbe bekötött AC-kábeleidet vásároltad"
Na ez nem lesz egyszerű! Sem a Harmonic-nak sem Valhalla Ákosnak nem tudok olyan kábeléről amelyikből ebben az évszázadban meg tudnák venni 8-10 métert!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 771

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: arzachel »

A villanyórán nekem Memera van, azt volt a legegyszerűbb "engedélyeztetni", ízlés és elmű-s kapcsolat kérdése, ki, milyet tetet be.

Ez igen...ezt nem egyszerű elintézni az elvtársakkal.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: hosszu »

Az előbb kimentem és megnéztem a biztosítékot!
32A F&G márkájú! E helyett milyet érdemes beépíteni?

A tápösvény direktbe kötését is csak az Elmü-s ember csinálhatja vagy bármelyik villanyszerelő?

Én inkább kihagynám a köztes lépéseket és elsőre a tuti-t vagy majdnem tuti-t csinálnám! Milyen jobb ac-kábelben érdemes gondolkodni?

A villanyóra biztosítékétól megy egy vezeték a biztosítéktáblához. Erre a vezetékre bármelyik villanyszerelő rákötheti direktben az "ösvényt".
Közvetlenül a villanyórai biztosítékra csak ELMŰ-s szakember, mert ahhoz le kell szerelni a villanyórát.

AC-kábelnek javaslom, annak a gyártónak kábeléből válassz egy megfizethetőbb típust, amelyiktől a készülékedbe bekötött AC-kábeleidet vásároltad.
(pl. nálam az órától Siltech SPx20, aminek a végére közvetlenül rá van forrasztva 2 db Siltech Ruby Hill a CD és erősítő részére; a házimozinál pedig szintén SPX 20 a bejövő, a DVD-t Ruby Hill-el, a hm-erősítőt, szubot, TV-t pedig  SPX 20-szal hajtom)
longkft.hu/audioblog/

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

A villanyóra után a sajátod a hálózat, tehát azzal csináltatod, akivel akarod és mered.
Köszi! Akkor ezek szerint kell keressek egy jó villanyszerelőt!
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11194
Kapcsolat:

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

A tápösvény direktbe kötését is csak az Elmü-s ember csinálhatja vagy bármelyik villanyszerelő?
A villanyóra után a sajátod a hálózat, tehát azzal csináltatod, akivel akarod és mered.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Egy kis "összefoglalás" "ösvény" ügyben.

1.
A legfontosabb biztosíték az, ami a villanyórán található. Feltétlenül érdemes kicserélni 32 Amperesre (ettől többet alaphelyzetben nem engedélyeznek). Hivatalosan csak olyan típusra cseréltethetjük, ami szerepel az elektromos művek engedélyezési listáján, de igazából a cserét végző elektromos munkatárson múlik.
Ezen biztosíték jobbra(?!) való cseréje közvetlenül hat audió/videó készülékeinkre, közvetve pedig szintén, hisz a hűtőnk és egyéb elektromos készülékek áramfelvétele kevesebb zajt termel a villanyóra biztosítékában, így kevesebb jut audió/videó készülékeinkbe.

2.
Jól hallható, látható hatása van, ha kicseréljük a biztosítéktáblán azt a biztosítékot jobb minőségűre, mely mely audió/videó készülékeinket ellátó áramkörön van. Nem kell feltétlenül valami nagy összegben gondolkodni, már egy pár ezer forintos Memera is komoly változást hozhat.

3.
Jól hallható, látható hatása van, ha kicseréljük a biztosítéktáblán az összes biztosítékot jobb minőségűre - az ok ugyanaz, mint a villanyórai biztosíték cseréjénél.

4.
A legjobb hangminőséget biztosíték ügyben akkor kapjuk, ha a készülékeinket ellátó "ösvényt" közvetlenül a főbiztosítékra kötjük, kihagyva ezzel egy biztosítékot az elosztó-táblán.
Nem szokványos, de technikailag, érintésvédelmileg nem inkorrekt.

5.
És akkor az "ösvény"...
Már 1 ösvény is jobb, mint a semmi, de persze lehet továbbfejleszteni - külön-külön digitális és analóg, külön-külön minden készülékhez, megválasztani minden készülékhez az ideális kábelvastagságot.

6.
Az "ösvényeket" minden gond nélkül köthetjük ugyanarra a biztosítékra, de jobb hang-, képminőséget kapunk, amennyiben külön-külön biztosítékot használunk. Ismét jelzem, a legjobb minőséget akkor kapjuk, ha "ösvényeinket" közvetlenül a villanyórai biztosítékra kötjük.

7.
És akkor a szomorú valóság! Az összes ösvényünket kidobjuk, ha egyszer meghallgatjuk rendszerünket egyetlen, de valamilyen jobb AC-kábellel bekötve a villanyóra főbiztosítékára...

8.
...mert van tovább is, de személyesen még nem próbáltam

Ezeket a lépéseket érdemes végigpróbálni türelemtől, lehetőségektől, pénztárcától függően.
A 3. 4. pont már készülékcserével felérő változást hozhat.
Az 5. 6. 7. pont által hallható minőségi javulásért pedig már biztosan komoly pénzeket kellene ráfizetnünk, ha készülékcserével szeretnénk elérni.

Az előbb kimentem és megnéztem a biztosítékot!
32A F&G márkájú! E helyett milyet érdemes beépíteni?

Én inkább kihagynám a köztes lépéseket és elsőre a tuti-t vagy majdnem tuti-t csinálnám! Milyen jobb ac-kábelben érdemes gondolkodni?

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Cső! Látom.... ...azért is lepődtem meg....
Azt megértem ha pl a panelban a lapos mivolta miatt használják. De ahol amúgy is vésnek,miért nem használnak védőcső+MCU kombinációt.....

Apám haverja volt a villanyszerelő és gondolom nem akart annyit vésni! Ha nem fúrod szét akkor nincs gond vele szerintem!

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1228

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: violin »

Szeva Vili!

Dehogynem használnak láthatod! :D
Ha jól van méretezve cserélni sosem kell a fúrásra meg oda kell figyelni! Körbe van fotózva az egész ház!

Cső! Látom.... ...azért is lepődtem meg....
Azt megértem ha pl a panelban a lapos mivolta miatt használják. De ahol amúgy is vésnek,miért nem használnak védőcső+MCU kombinációt.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

hosszu
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Egy kis "összefoglalás" "ösvény" ügyben.

1.
A legfontosabb biztosíték az, ami a villanyórán található. Feltétlenül érdemes kicserélni 32 Amperesre (ettől többet alaphelyzetben nem engedélyeznek). Hivatalosan csak olyan típusra cseréltethetjük, ami szerepel az elektromos művek engedélyezési listáján, de igazából a cserét végző elektromos munkatárson múlik.
Ezen biztosíték jobbra(?!) való cseréje közvetlenül hat audió/videó készülékeinkre, közvetve pedig szintén, hisz a hűtőnk és egyéb elektromos készülékek áramfelvétele kevesebb zajt termel a villanyóra biztosítékában, így kevesebb jut audió/videó készülékeinkbe.

2.
Jól hallható, látható hatása van, ha kicseréljük a biztosítéktáblán azt a biztosítékot jobb minőségűre, mely mely audió/videó készülékeinket ellátó áramkörön van. Nem kell feltétlenül valami nagy összegben gondolkodni, már egy pár ezer forintos Memera is komoly változást hozhat.

3.
Jól hallható, látható hatása van, ha kicseréljük a biztosítéktáblán az összes biztosítékot jobb minőségűre - az ok ugyanaz, mint a villanyórai biztosíték cseréjénél.

4.
A legjobb hangminőséget biztosíték ügyben akkor kapjuk, ha a készülékeinket ellátó "ösvényt" közvetlenül a főbiztosítékra kötjük, kihagyva ezzel egy biztosítékot az elosztó-táblán.
Nem szokványos, de technikailag, érintésvédelmileg nem inkorrekt.

5.
És akkor az "ösvény"...
Már 1 ösvény is jobb, mint a semmi, de persze lehet továbbfejleszteni - külön-külön digitális és analóg, külön-külön minden készülékhez, megválasztani minden készülékhez az ideális kábelvastagságot.

6.
Az "ösvényeket" minden gond nélkül köthetjük ugyanarra a biztosítékra, de jobb hang-, képminőséget kapunk, amennyiben külön-külön biztosítékot használunk. Ismét jelzem, a legjobb minőséget akkor kapjuk, ha "ösvényeinket" közvetlenül a villanyórai biztosítékra kötjük.

7.
És akkor a szomorú valóság! Az összes ösvényünket kidobjuk, ha egyszer meghallgatjuk rendszerünket egyetlen, de valamilyen jobb AC-kábellel bekötve a villanyóra főbiztosítékára...

8.
...mert van tovább is, de személyesen még nem próbáltam

Ezeket a lépéseket érdemes végigpróbálni türelemtől, lehetőségektől, pénztárcától függően.
A 3. 4. pont már készülékcserével felérő változást hozhat.
Az 5. 6. 7. pont által hallható minőségi javulásért pedig már biztosan komoly pénzeket kellene ráfizetnünk, ha készülékcserével szeretnénk elérni.

longkft.hu/audioblog/

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

óóóóóóóó! Azt hittem már vagy 20 éve nem használnak mm fal vezetéket.....

Nem rossz,de cserélni vagy javítani lehetetlen.....

Szeva Vili!

Dehogynem használnak láthatod! :D
Ha jól van méretezve cserélni sosem kell a fúrásra meg oda kell figyelni! Körbe van fotózva az egész ház!

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1228

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: violin »

Mi az előnye annak ha két ösvény van kialakítva és külön vannak az analóg és a digitális komponensek?
Nagyfelújítást még nem tervezek mert 10 éve épült a ház! Viszont lehet, hogy a kismegszakító szekrényt kicserélem egy nagyobbra! Persze ezt előbb még az asszonnyal is jóvá kellene hagyatnom!
Így néz ki a vakolat alatt a mostani kábelhelyzet ahonnan jobbra a bejárati ajtó felett kellene elindulnom az ösvénnyel:
P1010002.JPG

óóóóóóóó! Azt hittem már vagy 20 éve nem használnak mm fal vezetéket.....

Nem rossz,de cserélni vagy javítani lehetetlen.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Egy ösvény is több, mint a semmi, legfeljebb egy elosztóba lesznek az analóg és a digitális készülékek is bedugva. De ez mindenképpen kényelmetlenségekkel szokott járni, legtöbben nagyfelújításnál szokták kialakítani.
Mi az előnye annak ha két ösvény van kialakítva és külön vannak az analóg és a digitális komponensek?
Nagyfelújítást még nem tervezek mert 10 éve épült a ház! Viszont lehet, hogy a kismegszakító szekrényt kicserélem egy nagyobbra! Persze ezt előbb még az asszonnyal is jóvá kellene hagyatnom!
Így néz ki a vakolat alatt a mostani kábelhelyzet ahonnan jobbra a bejárati ajtó felett kellene elindulnom az ösvénnyel:

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 728

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: tollact »

A két ösvény kizárt! Sem anyagilag sem fizikailag nem tudom megvalósítani! Nincs már 2 kismegszakítónak hely a dobozban már a Fi relét sem tudom hova fogom tenni! Na meg ha normális elosztót szeretnék abból 2 már horror árban van!
Egy ösvény is több, mint a semmi, legfeljebb egy elosztóba lesznek az analóg és a digitális készülékek is bedugva. De ez mindenképpen kényelmetlenségekkel szokott járni, legtöbben nagyfelújításnál szokták kialakítani.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Nem lehet ugyanabba a kismegszakítóba kötni a két ösvényt, és ez két konnektort, vagy elosztót is feltételez. Kismegszakítóból Merlin, Legrand, vagy Schrack bőven megteszi, nem drágák, és nem olyan rosszak. Inkább két ösvény, két olcsóbb (kontavill) elosztóval, mint egy drága elosztóval. Szerintem. 

Szerk.: ha meg tényleg csak egy ösvényre van lehetőséged, akkor kipróbálhatsz a végén egy Hivox Alcest is, biztos kapsz kölcsön. 

A két ösvény kizárt! Sem anyagilag sem fizikailag nem tudom megvalósítani! Nincs már 2 kismegszakítónak hely a dobozban már a Fi relét sem tudom hova fogom tenni! Na meg ha normális elosztót szeretnék abból 2 már horror árban van!

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 814

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: lacy »

A két ösvényt lehet ugyanabba a kismegszakítóba kötni vagy abból is kettő kell? Ez a megoldás eléggé megdrágítaná a dolgot mert elosztóból is kettő kell ami nem kis költség ha a tervezettet veszem!
Egyébként sima tömör drótot tervezek!

kismegszakító helyett inkább olvadós porcelános, abban nincs mozgó érintkező ami kis felület és kh esélyes
a porcelánosat ki lehet venni évente és megpucolni hogy tiszta és jól érintkező legyen amit egy kismegszakítóval nemigen lehet megjátszani

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2213

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Shimano »

A két ösvényt lehet ugyanabba a kismegszakítóba kötni vagy abból is kettő kell? Ez a megoldás eléggé megdrágítaná a dolgot mert elosztóból is kettő kell ami nem kis költség ha a tervezettet veszem!

3×2.5-ös réz,és egy elosztó.Kismegszakítókat rá érsz később is tesztelgetni,elsőre egy sima 16-os merlin is jó lesz,de próbálhatsz memerát is,nekem az van és bejött, semmi gondom a kapott hanggal.Én biztosan nem költenék sokat kismegszakítóra,inkább vegyél lemezeket azért a pénzért.

antz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 138

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: antz »

Sziasztok!

Tápösvény kialakításán gondolkodom a villanyórától a rendszeremig! Olvasgattam utána és többféle kábel szóba került! A kérdésem az lenne, hogy milyen kábelt vegyek?
- 5x2,5mm2
- 3x6mm2
- 3x10mm2
- 5x6mm2
- 5x10mm2

Illetve, hogy kismegszakítóból milyet vegyek? Erre érdemes áldozni? :http://www.audiophil-online.de/hifitest ... lIIIg.html

Pár oldalt ha visszaolvasol, volt róla szó nemrég.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Ha teheted, akkor legalább két ösvényt építs ki, egyet az analógnak, egyet a digitálisnak. Analógnak jó a 3x6mm-es, digitálisnak elég a 3x2,5 mm-es, vastagabb szerintem felesleges. Sima bolti tömör réz drót megteszi. Nálam is ez van, bőven elégedett vagyok vele. 

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Sziasztok!

Tápösvény kialakításán gondolkodom a villanyórától a rendszeremig! Olvasgattam utána és többféle kábel szóba került! A kérdésem az lenne, hogy milyen kábelt vegyek?
- 5x2,5mm2
- 3x6mm2
- 3x10mm2
- 5x6mm2
- 5x10mm2

Illetve, hogy kismegszakítóból milyet vegyek? Erre érdemes áldozni? :http://www.audiophil-online.de/hifitest ... lIIIg.html

FaemaFun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 17

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: FaemaFun »

Valaki ismeri, esetleg van tapasztalata, RAE-Akustik kábelekkel ?

Ezek közül is egy AC 3 Power Cable, 1,50 m-est néztem ki.

Remélem ebbe a témába belefér

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3202

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: audioline »

Egyik haveromnál is ez a helyzet, mindig azt mondják, hogy minden csatlakozás egy torzítás

...ill. veszteség.
.

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1662

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: viri »

...igen, minden egyes csatlakozónak, aljzatnak megvan a saját jól felismerhető karaktere, melyekkel hangolhatjuk (és elhangolhatjuk!) rendszerünket.
Furutech hálózati dugót pl. a NAIM használ saját, kissé döglött hálózati kábelei magas-tartományának kiemelésére.

Saját rendszeremben ezen okok miatt kiiktattam minden mechanikus csatlakozási pontot a hangjel útjából - az IC-kábel egyik vége a CD-játszó paneljébe a másik az erősítőbe van beforrasztva; a hangszóróvezeték eleje pedig szintén az erősítőpanelbe, vége pedig a keresztváltóba.

A hálózati-elosztót is kiváltottam az IEC dugókkal, aljzatokkal együtt, a villanyórától bejövő vezeték végére ráforrasztottam a CD és erősítő tápkábelét (hydra).

Az összesen 30 különféle csatlakozó/aljzat száműzése okozta (pozitív) hangkép-változást nem lehet a szokványos jelzőkkel (mélyebb, magasabb, dinamikusabb, stb.) szavakkal leírni. A zene (nem pusztán a hang!) oldottabb, lazább, simogatóbb, ellazítóbb, de ha a zenemű megkívánja dögösebb, mocskosabb, felzaklatóbb lett.

Egyik haveromnál is ez a helyzet, mindig azt mondják, hogy minden csatlakozás egy torzítás
Már régóta töröm ezen a fejem én is, csak sajnálom megbontani a gyári készülékeket, de lehet, hogy egyszer elszánom magam.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3202

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: audioline »

...igen, minden egyes csatlakozónak, aljzatnak megvan a saját jól felismerhető karaktere, melyekkel hangolhatjuk (és elhangolhatjuk!) rendszerünket.
Furutech hálózati dugót pl. a NAIM használ saját, kissé döglött hálózati kábelei magas-tartományának kiemelésére.

Saját rendszeremben ezen okok miatt kiiktattam minden mechanikus csatlakozási pontot a hangjel útjából - az IC-kábel egyik vége a CD-játszó paneljébe a másik az erősítőbe van beforrasztva; a hangszóróvezeték eleje pedig szintén az erősítőpanelbe, vége pedig a keresztváltóba.

A hálózati-elosztót is kiváltottam az IEC dugókkal, aljzatokkal együtt, a villanyórától bejövő vezeték végére ráforrasztottam a CD és erősítő tápkábelét (hydra).

Az összesen 30 különféle csatlakozó/aljzat száműzése okozta (pozitív) hangkép-változást nem lehet a szokványos jelzőkkel (mélyebb, magasabb, dinamikusabb, stb.) szavakkal leírni. A zene (nem pusztán a hang!) oldottabb, lazább, simogatóbb, ellazítóbb, de ha a zenemű megkívánja dögösebb, mocskosabb, felzaklatóbb lett.

Ejnye, a forrasztások kiváltására kitalálhatnál valamit!

A jelenség egyébként ismerős, a végfokokból nálam is a nyákról indul a hangsugárzó kábel.
.

hosszu
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Saját tapasztalom van a Furutech IEC aljzat hangjáról.Elég kemény katasztrofális hang.Amint kicseréltem egy régi 30 éves Magyar IEC aljzatra ami ráadásul még ezüstözött is volt ,egyből megszünt a keménység.
A régi WBT RCA dugók meg verhetetlenek.Szerintem ezek a részegységek ugyanúgy beleszólnak a hangzásba mint az összes többi elem.

longkft.hu/audioblog/

jott/ment
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 320

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: jott/ment »

Az is igaz, hogy jó dolog megelégedettségre törekedni, bár nem könnyű a HiFi világában!

Így igaz, a HIFI világában nem könnyű! Erre a ZENE világa a gyógyír!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”