Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Viszont továbbra sem találok sehol melléklet nélküli változatot
az elözö számnál, meg a melléklet nélküli volt elöször.(ha jól figyeltem)
Így igaz; de talán ma hazafelé majd sikerrel járok a tigris-es benzinkútnál..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
az elözö számnál, meg a melléklet nélküli volt elöször.(ha jól figyeltem)
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
nekem nincsen mobilom, s ha egy DVDCENTERBEN IS ilyesmiről kell olvasnom, csak ideges leszek
jajistenem, ez de gagyi .... pedig párom elvileg ma beszerzési megbizást teljesit
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Baromira egyetértek, de sajna a G3 tendert is elnyerte a Pannon meg az exWestel. Imhó semmi sem ment meg bennünket ezektől a baromságoktól, és még szarabb telefonokat lehet majd kapni, mert már nem az a fontos, hogy telefonálj rajta, hanem netezz, meg real videókat bámulj (lehetőleg vezetés közben is...meccs van... ) :smile19:
Off: ez a veszély nem fenyeget minket, mert tőlünk nyugatabra is képtelenek az emberek a 3G-at kifizetni, itt meg azt mondták, hogy a jelenlegi előfizetések többszöröse lesz... ON
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni Kaposváron az újságot?
(Esetleg egy olyan helyet ahol a GPS magazin is van?)
Mert fáj a kezem és nem akarok 20 újságost végigjárni miatta...
Egyébként a múlthavi melléklet nélküli magazinból egy van már egy hónaphja kitéva a helyi ABC-ben, de nem viszik....
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Megvettem a legújabb számot, inkább a Serengeti miatt, mint az Oltári Nő miatt.
Ijedten vettem észre, hogy az újságban mobil trelefonok lismertetői is vannak.
Ez csak vicc???
Vagy nem volt elég cikk?, estleg egy kép is megtette volna valamilyen filmből.
Nem kellene a mobilvilág /T3 szintjére zuhanni.
z12
az újság szóljon szerintem a házimozi technikájáról és a filmekről.
Mobiltelefonon nem akarok filmet nézni.
Még internetezni se.
(lehet, hogy én vagyok csak konzervatív)
Baromira egyetértek, de sajna a G3 tendert is elnyerte a Pannon meg az exWestel. Imhó semmi sem ment meg bennünket ezektől a baromságoktól, és még szarabb telefonokat lehet majd kapni, mert már nem az a fontos, hogy telefonálj rajta, hanem netezz, meg real videókat bámulj (lehetőleg vezetés közben is...meccs van... ) :smile19:
Hi!
Most akkor pontosan hogy is van a melléklet? Mert a matricán az áll, hogy "Ez a lap Oroszlánkirály promo DVD-t is tartalmaz", viszont Sampler disc volt benne. Pedig mit vadásztam rá, hogy meglegyen az Oroszlánkirály.
Ezt egy picit átverésnek érzem.
A promo DVD valóban többet jelent(ene), mint a sampler DVD. De nekem egyértelmű volt, hogy mi is lesz benne; mivel a promo anyagokhoz földi halandó általában nem jut hozzá..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Hi!
Most akkor pontosan hogy is van a melléklet? Mert a matricán az áll, hogy "Ez a lap Oroszlánkirály promo DVD-t is tartalmaz", viszont Sampler disc volt benne. Pedig mit vadásztam rá, hogy meglegyen az Oroszlánkirály.
A promo v. sampler (nevezzük akárhogy) nem minden esetben egyenértékű a "rendes" kiadvánnyal - ez így van a zenei cd-k esetében is. Igazából ez a disc arra jó, hogy megnézzed, milyen is a rendes kiadvány, milyen a kép és a hang, stb.
Egyébként ha ennyire vágysz az Oroszlánkirály DVD-re, akkor menj el a Media Markt-ba, ott 1990 forintért megkaphatod - ráadásul egyből 2 lemezes változatot. Ennyit megér, nem?
Hi!
A promóciós kiadvány fogalma kissé zavaros. Vannak teljes kereskedelmi értékű kiadványok melyet promócióban (ajándékként) osztogatnak az újságíróknak és a többi. Maga a promóciós kiadvány viszont egy termékreklámot jelent. (promóció=reklám, hírverés) Néhány szám egy CD-ről vagy néhány fimrészlet, kedvcsináló egy DVD-ről. Itt pontosan erről van szó, szóval én nem érzem átverésnek, inkább tájékozatlanságnak. Ha a teljes kereskedelmi verzió lenne mellékletnek akkor nem lenne odaírva, hogy promó DVD, hiszen a vásárlót nem érinti a melléklet kereskedelmi oldala, magyarán, hogy ingyen volt-e hozzá vagy az újság árával fizette-e meg.
Megvettem a legújabb számot, inkább a Serengeti miatt, mint az Oltári Nő miatt.
Ijedten vettem észre, hogy az újságban mobil trelefonok lismertetői is vannak.
Ez csak vicc???
Vagy nem volt elég cikk?, estleg egy kép is megtette volna valamilyen filmből.
Nem kellene a mobilvilág /T3 szintjére zuhanni.
z12
az újság szóljon szerintem a házimozi technikájáról és a filmekről.
Mobiltelefonon nem akarok filmet nézni.
Még internetezni se.
(lehet, hogy én vagyok csak konzervatív)
Hi!
Szerintem T-Boy elég világosan leirta:
1 db különszám + 1 db régebbi melléklet hozzácsomagolva (a hozzácsomagolt mellékletekből 3 különböző verzió van,de mindig csak 1 db)
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
Az én végleges tippem, aztán abbahagyom a témán rágódást.
1 vadiúj karácsonyfás, nőcis borítós újság
Melléklete: A, B vagy C fajtájú régi újság és a régi újsághoz anno hozzátartozott film. Ez így egybecsomagolva.
Szerintem.
Elkúrtuk
Látom T-Boy arcát, amint jókat rötyög azon, hogyan próbáljuk értelmezni a mondatait!
ha mindez ápr.1.-én lenne.......
system
egy szamhoz egy ujsag lesz csomagolva, es vegyesen lesznek szetosztva
Szavazzuk meg mit jelent ez a mondat!
Minél többször olvasom, annál zavarosabb..
Mit nem értesz te ezen? Pedig evidens.
A különszám ára 1990 Ft. Egy számhoz egy újság lesz csomagolva és vegyesen lesz elosztva.
Ebből adódik, hogy az 1-es kapja a 9-ik számot, a 9-es meg az 1-es számot. A 0-ás természetesen nem kap semmit semmit, így aztán ki is jön a három film.
Egyszerű ez kérem mint a karikacsapás.
Mi van!!!
SZERINTEN:
lesz 1 különszám, amihez lesz ajándék ujság + melléklet
ahol az ujság nem feltétlenül az eredetileg hozzá csomagolt filmet kapja
Vagy mégsem?!.....
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
- gondolom az emlitett regebbi szamok lesznek veletlenszeruen hozzacsomizva..
Én is így gondolom & így is lenne logikus..
Látom T-Boy arcát, amint jókat rötyög azon, hogyan próbáljuk értelmezni a mondatait!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó
- Értékelés: -1
Mit nem értesz te ezen? Pedig evidens.
A különszám ára 1990 Ft. Egy számhoz egy újság lesz csomagolva és vegyesen lesz elosztva.
Ebből adódik, hogy az 1-es kapja a 9-ik számot, a 9-es meg az 1-es számot. A 0-ás természetesen nem kap semmit semmit, így aztán ki is jön a három film.
Egyszerű ez kérem mint a karikacsapás.
- pedig tok ecceru!
- gondolom az emlitett regebbi szamok lesznek veletlenszeruen hozzacsomizva..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
és azt még nem is tudjátok, hogy különféle csajok lesznek a címlapokon
system
Elkúrtuk
Rögtön tippelek is:1 db. új magazin (különszám) + 3 db. régebbi dvd melléklet karácsonyi ajándékba.
(de nem minden csomagban ugyanaz a dvd melléklet ...)
Esteleg 1 különszám ÉS 3 db DVD melléklet
(minden csomagban mind a 3 dvd melléklet ...)
Ennél jobb ötlet?
TV: Philips Video: Philips Erősítő: Denon AVR-1905 Front: Celestion F30 Center: Celestion F35 Surround: Celestion F10 DVD: Panasonic S27 Koax: Monitor Scart: Hama Home Theatre
szomorúan olvasom a az új DVDc 5. oldali szerk.jegyzetét,
hogy a kiadók a másolástól való félelem miatt nem vagy korlátozottan adnak tesztlemezeket az újságoknak.
system
akkor lesz egy teljesen új szám és ahhoz csomagolnak régebbi mellékletet?
Én erre gondoltam, de már semmiben sem vagyok biztos. Infót kérünk!
Rögtön tippelek is:
1 db. új magazin (különszám) + 3 db. régebbi dvd melléklet karácsonyi ajándékba.
(de nem minden csomagban ugyanaz a dvd melléklet ...)