Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Accuton kerámia és gyémánt hangsugárzók
Az az Estelon akár a rút hangdobozok topicba is bekerülhetne.Nekem speciel tetszik.Nem kell feltétlenül koporsó formájú hangdobozokban gondolkodni.
Gondolom, a funkcionalítása is közrejászott a formája megalkotásakor.
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Az az Estelon akár a rút hangdobozok topicba is bekerülhetne.Nekem speciel tetszik.Nem kell feltétlenül koporsó formájú hangdobozokban gondolkodni.
Gondolom, a funkcionalítása is közrejászott a formája megalkotásakor.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- jános bácsi
- V.I.P.
- Értékelés: 132
Az az Estelon akár a rút hangdobozok topicba is bekerülhetne.
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
- ValhallA
- Tizezresek klubja
- Értékelés: 7130
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- ValhallA
- Tizezresek klubja
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
Bemutatjuk az új Sense hangdobozunkat. A rendelésre készült doboz az Accuton C90-6-724 középsugárzó köré szerveződik. A tulajdonos szobájának akusztikai környezete miatt célszerűnek tűnt egy függőlegesen nyalábolt magassugárzót alkalmazni, illetve a hátradöntésről lemondani. Mivel nem volt szempont az f.t.f. (feleség tűrő faktor) ezért mód nyílt a nagy méretre, a mély tartományt 136l szolgálja ki, 26Hz-es alsó határfrekvencia mérhető (-3dB), és 20kHz-ig +/-2dB-en belül marad az átvitel.
Csoportkép a testvérekkel:
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Estelon
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Selah Audio, Home Audio Connection, Blue Circle Audio
Finesse !
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Progressive Audio / Transformer 2 / 2.8
Sziasztok!
Bocsi, hogy ebbe a topicba írom a kérdésem, de hirtelen nem találtam más, kerámia hangszórókkal foglalkozó témát. Van valakinek tapasztalata TangBand kerámia magassugárzókkal?
Tang Band 25-1744S
Tang Band 25-1719S
Nem nagyon találtam róluk érdemben semmit, pedig jónak tűnnek...
Köszi a válaszokat előre is!
Szia! a Hobby Hifi tesztelte a 25-1744-et viszonylag magas torzitás, 15kHz-nél egy nagy beszakadás ha hihetünk a méréseknek szerintem felejtős.
Közben megtaláltam a másikat is .Ez azért már jobb egy fokkal pedig olcsóbb.Főleg az ár -érték arányát emelik ki és a magas érzékenységet összességében jó magas de csodát nem kell várni.
Sziasztok!
Bocsi, hogy ebbe a topicba írom a kérdésem, de hirtelen nem találtam más, kerámia hangszórókkal foglalkozó témát. Van valakinek tapasztalata TangBand kerámia magassugárzókkal?
Tang Band 25-1744S
Tang Band 25-1719S
Nem nagyon találtam róluk érdemben semmit, pedig jónak tűnnek...
Köszi a válaszokat előre is!
Sensing The Progressive Feeling...
- ValhallA
- Tizezresek klubja
AR is próbálkozott gyémánt bevonatú hangszóróval.
Talán néhányan emlékeznek erre a hangsugárzóra? Amikor megjelent nagy "durranás" volt. Ugyan Magyarországon a Status sorozat volt a legpopulárisabb, de ebben a csúcs verzióban Gyémánt bevonatú magassugárzó volt és nem volt eszement drága maga a hangfal annó. Mondjuk én magam egyet sem hallotam.
Ha jól emlékszem valamelyik magyar magazin is tesztelte vagy ezt, vagy azt amelyikben az aktív Sunfire szub van.
Most van egy az ebayen nevettséges áron.
Acousttic Research 310HO
Tomorrow morning NewsWatch will air the interview with Charles van Oosterum on History Channel from 6.00-6.30am (local time) and Bio Channel from 7.00-7.30am (EST)
http://www.monoandstereo.com/2014/01/po ... ystem.html
Jézusom!
"midrange reproduction is 48cm² of pure diamond. No other loudspeaker in the world today has been constructed to this level of ambition."
- ValhallA
- Tizezresek klubja
Nem annyira kerámia vagy gyémánt, inkább egy érdekes osszegzés a CES-rol, hangsugárzókra kihegyezve.
http://www.theabsolutesound.com/article ... -ces-2014/
Steve Norber aki az EDGE elektronikák tervezoje saját hangfalat epített:
Prana Fidelity
Mert a macskák is figyelnek a minoségre!
Mint az enyém British Racing Green színben
Van élet az Isophon után is!
Gauder Akustik