Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Moziszoba építés
Moziszoba építés
érdekes center megoldás, egy pár RF7 II fektetve
+ egy ütős mozi szoba, itt a subok 38cm-sek!
Aavik - Borresen - Ansuz
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Moziszoba építés
Nem kis szubláda ott a bal sarokban Csak a mély kedvéért dobtam be a képet!
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Csak érdekesség, a Miskolci Praktiker áruházban láttam ma, kő mintázatu nikecell lapokat,álkőfal épitéshez.....
Hát én melóztam vele rendesen azért.Az is cél volt hogy ne legyen benne két egyforma. A praktiker által kínált álkőfallal az a baj hogy mikor kirakod egy teljes falra szinte mutattja a kirajzolódó mintázatot mert mindegyik lap egyforma.Így a hatása is művibb.Persze nem mondom hogy nem jó dolog.Nem bánom én a kép alapján szerintem gagyibbnak tűnik a "praktikeres"
Moziszoba építés
Jó képek, ismét! Azért 1-2 helyen nem spóroltak a subbal...
Aavik - Borresen - Ansuz
Moziszoba építés
Csak érdekesség, a Miskolci Praktiker áruházban láttam ma, kő mintázatu nikecell lapokat,álkőfal épitéshez..... egy jó ötlet sincs biztonságban ezektől a multiktól
Moziszoba építés
Csak érdekesség, a Miskolci Praktiker áruházban láttam ma, kő mintázatu nikecell lapokat,álkőfal épitéshez.....
- Firekiller
- V.I.P.

- Értékelés: 353
Moziszoba építés
Ja,és a cicának az gondolom nem az állandó helye a két mélykocka között...bár dorombolni ezek is tudnak,csak egy kissé másként
- Firekiller
- V.I.P.

Moziszoba építés
Négy ekkora subot berakni egy szobába...bele sem merek gondolni mit szólhat,ha egyszer megküldi a rendszert!Spielberg Harmadik típusú találkozások c.hatalmas filmje jut eszembe,mikor kommunikáltak az emberek az idegenekkel,és viszont..
- ValhallA
- Tizezresek klubja

- Értékelés: 7280
Moziszoba építés
Házimozi ML módra.
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
My PB 12 Plus and PB 13 Ultra
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Hogy ne legyen túlzottan OFF a topik,ápoljuk tovább jó "kis" rendszerekkel!
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
A hátsó sorokban ülők lábait,az előttük ülők masszírozzák?Nehéz elképzelnem hogy ez mennyire lehet kényelmes egy Ben-Hur hosszúságú film nézése során...
Jóvammá'! Te má' könnyen vagy Puccos mozis garnítúra már otthon figyel a helyén beállítva!
Még egy ilyen szettel kiegészíted és már hátra is dőlhetsz!
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
raklapbol-butor-divatos-de-nem-veszelytelen.jpg
Azért mindennek van határa. Ez már borzalom szerintem.A TV mögötti megoldás. Én ezeket a raklapos barkács dolgokat inkább kertekben,kerti ülők,hinta stb tudom elképzelni.
- Firekiller
- V.I.P.

Moziszoba építés
Rég jártam erre. Találtam egy spéci és nagyon ötletes ülőalkalmatosságot melyet normál EUR szabványos raklapokból építettek. A kialakítását nézve simán el lehet egy ekkora "bútort" képzelni egy méretes moziszobában ha valaki kisebb pénzből gazdálkodik.Szerintem nagyon pofás biztosan kényelmes is és jó sokan elférnek rajta.
ülőalkalmatosság.jpg
A hátsó sorokban ülők lábait,az előttük ülők masszírozzák?Nehéz elképzelnem hogy ez mennyire lehet kényelmes egy Ben-Hur hosszúságú film nézése során...
Moziszoba építés
raklapbol-butor-divatos-de-nem-veszelytelen.jpg
Imádom a stílust, háttérben a DIY kőfallal
Moziszoba építés
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB; Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Rég jártam erre. Találtam egy spéci és nagyon ötletes ülőalkalmatosságot melyet normál EUR szabványos raklapokból építettek. A kialakítását nézve simán el lehet egy ekkora "bútort" képzelni egy méretes moziszobában ha valaki kisebb pénzből gazdálkodik.Szerintem nagyon pofás biztosan kényelmes is és jó sokan elférnek rajta.
- Muszklismick
- V.I.P.

- Értékelés: 229
Moziszoba építés
Szia!
Még a végén egy predator maszk-al rukkolok elő Hát kéne hozzá jó vastag XPS hogy formázni lehessen. A festés és az árnyalatok kivitelezése már nem volna vészes annyira.. Tény hogy nagy kedvencem a film és a figura is és valóban elfogadnám a szoba falán komoly méretben..
Na igen... Annó vettem egy makettet, úgy 30 cm-es Predator volt, lándzsával, gyönyörűen kivitelezett. Sajnos a test festését elrontottam ezért sosem lett összerakva. Lehet, hogy előbányászom valamikor, hátha még meg lehet csinálni.
- fodesz
- V.I.P.

Moziszoba építés
Fodesz, már megismerkedtél, a polistirol formázásának rejtelmeivel. Itt az ideje a tovább lépésnek. Sajnos a linket nem találom, de annak idején láttam egy életnagyságú Warhammer 40K-s orkot elkészülni belőlle mellszoborként (azt már nem tudom, hogy a lába elkészült-e később. Nem semmi meló lehetett. Azt tudom, hogy több hónapon keresztül tartott a project. De én is csináltam már belőlle pl életnagyságú és élethű koponya másolatot is. szike, smirgli és festék ami kell hozzá, meg pva glue.
Harcra és munkára fel
aztán persze mi is láthassuk az elkészült művet
Szia!
Még a végén egy predator maszk-al rukkolok elő Hát kéne hozzá jó vastag XPS hogy formázni lehessen. A festés és az árnyalatok kivitelezése már nem volna vészes annyira.. Tény hogy nagy kedvencem a film és a figura is és valóban elfogadnám a szoba falán komoly méretben..
Moziszoba építés
Az a baj hogy engem ezek a kis színes csecsebecsés figurák nem hoznak lázban annyira.Néhányuk messziről olyan mint a fiam játékai .Inkább a komolyabb modellek amik viszont írtó drágák.Pl Predator fej ,Alien,Terminator fej stb ezek is nagy méretben és élethűen nem műanyagból egybe kiöntve.
Pl egy ilyen maszk a falon durva lenne :
Fodesz, már megismerkedtél, a polistirol formázásának rejtelmeivel. Itt az ideje a tovább lépésnek. Sajnos a linket nem találom, de annak idején láttam egy életnagyságú Warhammer 40K-s orkot elkészülni belőlle mellszoborként (azt már nem tudom, hogy a lába elkészült-e később. Nem semmi meló lehetett. Azt tudom, hogy több hónapon keresztül tartott a project. De én is csináltam már belőlle pl életnagyságú és élethű koponya másolatot is. szike, smirgli és festék ami kell hozzá, meg pva glue.
Harcra és munkára fel
aztán persze mi is láthassuk az elkészült művet