Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
Kukori -tol vettem a heten egy erositot, mindenkinek tudom ajanlani, nagyon figyelmes volt, eloreutalas utan postan atombiztosan becsomagolva megkaptam hianytalanul mindent ahogy megegyeztunk, es azota mar orommel hasznalom is. Koszonom megegyszer!
NEm hiszem, hogy én leszek az első, aki AAHG fórumtársat ajánlja, de megteszem. Korrekt, segítőkész, önzetlen, köszönök neki mindent.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Igaz, hogy nem üzleteltünk hifivel, de Salaca szakkollégát bátran merem ajánlani mindenkinek!
Jómagam is hasonló (hanghordozós) üzletet követtem el Salacával, teljes és azt hiszem kölcsönös elégedettséggel
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Én pedig AAttilafórumtársat ajánlom mindenkinek, sokat utazott mégis pontosan érkezett és minden a megbeszéltek szerint történt!
Én pedig AAttilafórumtársat ajánlom mindenkinek, sokat utazott mégis pontosan érkezett és minden a megbeszéltek szerint történt!
Gál István már a hírdetésében is több,mint korrekt volt,majd telefonon és személyesen is.A termék kiváló (Velo CHT10) az eladót pedig mindenkinek ajánlom!!!
Igaz, hogy nem üzleteltünk hifivel, de Salaca szakkollégát bátran merem ajánlani mindenkinek!
Csak zenével, de azzal rendesen. Amit ezúton is köszönök.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Én kupeti fórumtárstól vásároltam egy Rega Kyte-ot. Unszolásomra becsomagolta (de még hogy; ahogy egy hangfalat kell, fólia a dobozok köré, karton- és hungarocell támasztékok, stb.), és előreutalás után, az ígért határidőre postázta is rendben. Az üzlet teljesen zökkenőmentesen zajlott. Köszönet ezért neki.
mamut újonc kollegát szeretném csillagos ötössel jutalmazni. Korrekt, megbízható avx-es. Memória modulokat vettem tőle amit azonnal postázott számomra, a csomagolás pedig osztályon felüli volt
NAD T778
- Codi
- V.I.P.
- Értékelés: 294
Öröm volt üzletelni "Szeddy" fórumtárssal. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Korrekt, pontos eladó - nem beszélve a levélkéről, amit a termék mellé kaptam. (telis tele jókívánságokkal..)
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
-segítőkészség
-irigylésre
-hozzáállás
Bocs:)
Elnézést a hibákért,nem jellemző rám.Köszönöm,hogy szóltál.
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Szeretném kiemelni Codi fórumtárs átlagon felüli segítőkészségét és rugalmasságát.
Köszönöm, hogy mindkettőnknek jó üzletet köthettünk!
Csupafül fórumtárs segítő kézsége írígylésre méltó.Köszönöm a korrekt hozzá állását!
-segítőkészség
-irigylésre
-hozzáállás
Bocs:)
Csupafül fórumtárs segítő kézsége írígylésre méltó.Köszönöm a korrekt hozzá állását!
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
Öröm volt üzletelni az elmúlt néhány hétben a következő fórumtársakkal.Gyors és megbízható partnerek:Őket bármikor szívesen ajánlom ha üzletről van szó:

- Goblin
- Józsi63
- Norbee48
- 1001gabor
- kukori
- gabo01
- Sh4rk24
- Pnorbi
korrekt fórumtárs, nyugodt szívvel ajánlom!
Pioneer A-656 erösítő, Pioneer PD-S904 CD, Pioneer F-656 mkII tuner, Pioneer CT-676 deck, T+A Criterion TMR 160
Kefe szakkollégát bárkinek merem ajánlani!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Vásároltam szami fórumtárstól. Az üzlet gyors és rendezett volt!
Azt nem csodálom.
Szami az egyik legrendesebb fórumos.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Vásároltam szami fórumtárstól. Az üzlet gyors és rendezett volt!
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
A napokban bonyolítottam üzletet freestate fórumtárssal. Nagyon korrekt, csak ajánlani tudom!
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- fodesz
- V.I.P.
Az elmúlt időszakban gyors és korrekt üzletet kötöttem a következő tagokkal.Köszönöm skacok!
- DCHODOKI
- BÁDOGEMBER
- PNORBI
- PITTY-PUTTY
- KHARON
- goodman
- V.I.P.
- Értékelés: 504
Nemrég sikeres üzletet bonyolítottunk le minimal fórumtárssal. Nagyon szimpatikus, korrekt és készséges embert ismertem meg személyében! Ajánlom mindenkinek! Köszönöm a gyors és zökkenőmentes lebonyolítást.
Nem írtam még ide, pedig egy kivétellel, minden alakalommal rendben volt, ha vásároltam valamit a fórumtársaktól, ezúton is köszönöm mindenkinek, ha nem is sorolom fel őket név szerint. Egy valakivel most mégis kivételt teszek, mert olyan , a mai világban szokatlan, módon adott el néhány silver-mica kondit, hogy megérdemli. A vételár elutalása előtt elküldte, és azt írta, akkor küldjem a pénzt, ha megkaptam az kondikat. A fórumtárs nick neve MOGYI, le a kalappal előtte. Mondjuk én nem érdemlek dicséretet, mert tegnap mikor megkaptam, napközben a nagy rohangálásban, elfelejtettem bemenni a bankba.
A tegnapi napon Codi fórumtársnál jártam, üzleti ügyben.
Kiváló házigazda volt, és az adás-vétel is sikeresen zárult!
Köszönöm Codi!
-S
- fodesz
- V.I.P.
Ma sikeresen zárult egy üzletem Rottel3D fórumtárssal, ami azért is nagy dolog mert velem elég nehéz megegyezni (állítólag? ), de Rottel3D-vel minden simán ment, rugalmas, gyors, pontos, és főleg türelmes, a bónusz az igényes csomagolás, ajánlom mindenkinek.
A Hevesi gyerekek már csak ilyenek