Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Én már ezzel is beérném... Csak azt nem tudom, hogy "to fall in love with"-kategória, vagy ráhord-e egy kicsit a "to die for"-ra is...
http://www.hificolle...rnj2r4mq978ssm6
Ezt még tele kell szórni ellenállásokkal. Meg talán csak mono? :-)
Sztereó erősitők
Látom nem tudsz ülni a hátsódon. Úton két poti te meg egy harmadikra vágysz..
Azt válaszd ami belefér. Az Alps pont beleillik, pláne, hogy panelra forrasztott, ha jól emlékszem. A legjobb megoldás monyákmentesen. A többi az szólhat jobban de barkácsolni kell. A múltkor ajánlottam a Hificollective-en egy 600 fontos Seident, veszel hozzá 4x43db tantált az egész potom 350e Ft-ból megáll. Mit szólsz?
Én már ezzel is beérném... Csak azt nem tudom, hogy "to fall in love with"-kategória, vagy ráhord-e egy kicsit a "to die for"-ra is...
http://www.hificollective.co.uk/catalog ... 4mq978ssm6
Sztereó erősitők
Rossz gombot nyomtam, bocsi.
Sztereó erősitők
Azt válaszd ami belefér. Az Alps pont beleillik, pláne, hogy panelra forrasztott, ha jól emlékszem. A legjobb megoldás monyákmentesen. A többi az szólhat jobban de barkácsolni kell. A múltkor ajánlottam a Hificollective-en egy 600 fontos Seident, veszel hozzá 4x43db tantált az egész potom 350e Ft-ból megáll. Mit szólsz?
Jól ülök, de köszi, hogy aggódsz!
Így van, az ALPS pont cuppan a nyákra, ezért nem eléggé unortodox. Tudod, nem vagyok műszaki ember, inkább olyan álmodóóóóóóóóó, mert manapság "álmodgatok, mert álmodni élvezet"...
Az ALPSról sok összehasonlítást olvastam már korábban is, és -egyáltalán nem szeretnék ÚJABB hitvitát-, akik tesztelték, azok sivítósnak, "treble-ishnek" :-))) hallották. Persze, nem mindenesetben egyértelmű, hogy milyen rendszerben.
Köszi, hogy válaszoltál!
Sztereó erősitők
Szerintem beszélj Laci bácsival, ő kialakított egy hangerő léptető elektronikát a potméter helyett.
Valami olyasmire emlékszem, hogy azért kellett a poti helyett ez a megoldás, mert sokkal jobb így a hangja.
Nekem a secondba ilyet rakott.
Köszi, igen, a stepped-attenuator, vagy ellenálláslétra, asszem, ez a neve mugyurul. Sosek Opel szakkolléga is erre utal, a jó kis tantálovics ellenállásokkal, és télleg, mindössze 350 rongyból megáll. Elgondolkodtató, csak azt tudnám hol kell megfogni a cuccot, hogy gyorsan, egybekörbe rá tudjam forrasztani a 4x43 db ellenállást. Ez lesz itten ezzel a második gond...
Köszi, egyelőre "sima" poti lesz érdekes, az attenuatort sajnálnám a mostani vasba.
Sztereó erősitők
Barátaim, audiofil Hölgyek és Urak!
Sztereo erősítőmet utolérte a tervezett amortizáció, Alps Blue hangerőpotija bő 10 év megbízható szolgálat után cserére szorul. Mint ahogy a jómúltkorában a banánaljzat-cserénél is segítségeteket kértem, most is Hozzátok fordulok: kinek milyen hangerőpotival van felszerelve gyári vagy DIY erősítője, illetve saját tapasztalatok alapján ki mit ajánl.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Sztereó erősitők
Sztereo erősítőmet utolérte a tervezett amortizáció, Alps Blue hangerőpotija bő 10 év megbízható szolgálat után cserére szorul. Mint ahogy a jómúltkorában a banánaljzat-cserénél is segítségeteket kértem, most is Hozzátok fordulok: kinek milyen hangerőpotival van felszerelve gyári vagy DIY erősítője, illetve saját tapasztalatok alapján ki mit ajánl.
Szerintem beszélj Laci bácsival, ő kialakított egy hangerő léptető elektronikát a potméter helyett.Valami olyasmire emlékszem, hogy azért kellett a poti helyett ez a megoldás, mert sokkal jobb így a hangja.
Nekem a secondba ilyet rakott.
Sztereó erősitők
Szvsz. az Alps Blue "több mint tökéletes".
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Jelen!
Mire vagy kíváncsi?
Szia, üzentem privátban.
AVM ; 3D Lab ; Usher Audio ; Ayon
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sziasztok, van valakinek Usher R.1.5 végfoka ? Személyes vélemény; tapasztalat érdekelne vele.
Üdv
Jelen!
Mire vagy kíváncsi?
Sztereó erősitők
Sziasztok, van valakinek Usher R.1.5 végfoka ? Személyes vélemény; tapasztalat érdekelne vele.
Üdv
AVM ; 3D Lab ; Usher Audio ; Ayon
Sztereó erősitők
Viszont a maiak tucat termékek, egy szál IC-vel.
Már az "i" és "e" széria is a 3020-ból egy "butított" verzió volt.
Nem azt írtam, hogy jók, hanem azt, hogy nem kerülnek sokba.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
A NAD mellett döntöttél? Mert egy NAD phono azért nem kerül olyan sokba.
Sztereó erősitők
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Sztereó erősitők
Sok sikert!
Köszönöm!
Sztereó erősitők
Nem, egy kicsit nagyobbat lépek valszeg (csak az erősítő lesz NAD, úgy néz ki) Még kabalából nem mondom, hogy merre, de remélem, hogy minden flottul fog menni.
Az igazat megvallva nem volt nagy túlkínálat phonóból én meg nem akartam annyira sokat utána járni.
Sok sikert!
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Sztereó erősitők
Nem, egy kicsit nagyobbat lépek valszeg (csak az erősítő lesz NAD, úgy néz ki) Még kabalából nem mondom, hogy merre, de remélem, hogy minden flottul fog menni.Az igazat megvallva nem volt nagy túlkínálat phonóból én meg nem akartam annyira sokat utána járni.
Sztereó erősitők
Hűha, azt gondoltam, hogy az erősítőkeresés nem lesz egyszerű küldetés, de a phono az még cifrább
Heed Thesis rendszer
Sztereó erősitők
Innentől kezd majd érdekesebbé válni a móka..
Lehet, hogy egy huszárvágással megoldódik...
Sztereó erősitők
Hűha, azt gondoltam, hogy az erősítőkeresés nem lesz egyszerű küldetés, de a phono az még cifrább
Innentől kezd majd érdekesebbé válni a móka..
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Sztereó erősitők
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Sztereó erősitők
A test.de "hervorragend" értékelésére gondolsz? Hát nem tudom... Mindenesetre komplett rendszert MM phonóval, fejhallgatókimenettel 400 Euroért nem rossz venni. Ha pedig mégsem jó, az Amazonhoz vissza kell küldeni.
http://www.amazon.de...r/dp/B004SY4712
Tény, hogy nagyon jól néz ki.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- Bartfay
- V.I.P.

- Értékelés: 90
- Kapcsolat:
Sztereó erősitők
A test.de "hervorragend" értékelésére gondolsz? Hát nem tudom... Mindenesetre komplett rendszert MM phonóval, fejhallgatókimenettel 400 Euroért nem rossz venni. Ha pedig mégsem jó, az Amazonhoz vissza kell küldeni.
http://www.amazon.de...r/dp/B004SY4712
itt olvastam róla: http://www.hifitest....cd-211_2635.php
illetve van a PA310-es rendszer is ami szintén izgalmasnak tűnik.
JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio
Sztereó erősitők
Sziasztok!
A Telefunken PA 211 rendszerrel van valakinek tapasztalata? Németeknél egész jókat írnak róla.
http://www.amazon.de/Telefunken-System- ... B004SY4712
Heed Thesis rendszer
- Bartfay
- V.I.P.

- Értékelés: 90
- Kapcsolat:
Sztereó erősitők
Sziasztok!
A Telefunken PA 211 rendszerrel van valakinek tapasztalata? Németeknél egész jókat írnak róla.
JZZ.hu hanglemez webshop, Bartfay Audio