Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Off
már megint az ostobaságok a tápkábelekről. Amikor gáz van, akkor a gázálarcban lévő emberke is csak azért veszi fel a az álarcot, hogy azon a kis szakaszon több szennyeződés ne kerüljön be, vagy azért, hogy szűrje az összes többi belélegzett levegőt?!
A tápkábel is szűr. Mivel energia a készülékbe csak ezen keresztül jut a készülékbe ezért elég gyenge duma azt mondani, hogy Paksig milyen szar a kábelezés. Ha a végén szűrjük, az minden képpen jót tesz.
Amúgy szvsz az extrémül drága készülékek esetén már nyogodtan kiindulhatnak abból, hogy aki kiad milliós pénzeket hifirendszerére, az beruház egy 100 ezres nagyságrendü stabilizátorra is, amiröl hajtja a készülékeit.
Amúgy szerintem se kell egyenlőségjelet tenni a drága és a komoly közé.
gordon314.fw.hu
Cd játszók
Ilyenkor kezdek el gondolkodni azon, hogy magában ez nem lenne -e elég bizonyíték valakinek arról, hogy semmi haszna a tápkábel variálásnak, ha még ilyen komoly cuccokat is fix kábellel adnak...
De láttam már sok más drága cuccot fix kábellel (>800e Ft milliós kategória) ez eléggé elgondolkodtató, nem?
Különösen azon gondolkodom el ilyenkor, hogy akkor mi a fenének cserélehető a tápkábele a harmad árú Denon házimozi cuccoknak?
Erről az egész tápkábel témáról annyi a véleményem, hogy szerintem sokkal fontosabb, hogy az eszközben rendesen meg legyen szűrve a bejövő táp, mint hogy a van egy tápkábeled, ami jól árnyékolt, nem torzítja a bejövő jelet de belül az összes zaj megmarad amit a távkábel összeszedett pakstól.
Na nem offolok tovább.
Cd játszók
Úgy néz ki nagyon leszűkült a jelöltek köre, nagyjából egy pont lett belőle , ez pedig (ki hitte volna ) pont a CA 640C. Mind a dizájn, mind pedig amit olvastam róla (fórum+net), rendkívül meggyőző, így elsőként őt szeretném meghallgatni (persze azért egy-két Denon és Marantz sem marad el).
A kérdésem az lenne, hogy hol tehetem meg ezt Pesten, hol forgalmaznak CA-t? A Hifibarlang sajnos kilőve, most hívtam fel őket, de ők is a nagykert várják...
Meg tudod hallgatni még az Akusztikában is!
Cd játszók
Úgy néz ki nagyon leszűkült a jelöltek köre, nagyjából egy pont lett belőle , ez pedig (ki hitte volna ) pont a CA 640C. Mind a dizájn, mind pedig amit olvastam róla (fórum+net), rendkívül meggyőző, így elsőként őt szeretném meghallgatni (persze azért egy-két Denon és Marantz sem marad el).
A kérdésem az lenne, hogy hol tehetem meg ezt Pesten, hol forgalmaznak CA-t? A Hifibarlang sajnos kilőve, most hívtam fel őket, de ők is a nagykert várják...
TV: Panasonic TX-21AP1P A/V Receiver: Denon AVR-1803 DVD: Denon DVD-900 Lemezjátszó: 2X Technics SL-1210MKII Pick up: Ortofon Concorde Pro Keverő: Pioneer DJM-300S Füles: Sony MDR-V700 Front, Surround: JBL ATX60 Center, Surround back: JBL ATX10C Kábelek: front, center: vdH CS-122 surround: Neotech KS-0821 surround back: Neotech KS-1007B digit koax: Monitor Seventyfive Blue scart: Monitor interconnect: majdani CA 640C, jelenleg DVD: vdH The First, Pio DJM-300S: Dietz
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Cd játszók
Különösen azon gondolkodom el ilyenkor, hogy akkor mi a fenének cserélehető a tápkábele a harmad árú Denon házimozi cuccoknak?
Bár lehet, hogy ez a CD lejátszó, amikor még készült nem tartották fontosnak a cserélhető hálózati kábelt.
Ne viccelj már!
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Cd játszók
Ilyenkor kezdek el gondolkodni azon, hogy magában ez nem lenne -e elég bizonyíték valakinek arról, hogy semmi haszna a tápkábel variálásnak, ha még ilyen komoly cuccokat is fix kábellel adnak...
Komoly cucc, vagy csak drága? A két dolog nem feltétlenül jár együtt
Akkor komolynak szánt...
Cd játszók
Bár lehet, hogy ez a CD lejátszó, amikor még készült nem tartották fontosnak a cserélhető hálózati kábelt.
- Nincs visszaút

Cd játszók
Komoly cucc, vagy csak drága? A két dolog nem feltétlenül jár együtt
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
- Nincs visszaút

Cd játszók
De láttam már sok más drága cuccot fix kábellel (>800e Ft milliós kategória) ez eléggé elgondolkodtató, nem?
Cd játszók
- Nincs visszaút

Cd játszók
DCD-S1Ő is egy rendesen megépített játékos!
Aki teheti csapjon le rá szerintem nagyon jó vétel.
Te jó ég, jól látom, fix hálózati kábele van? :smile2:
Ennyi pénzért azért ez elég gáz...
- Nincs visszaút

Cd játszók
Tényleg szép darab!
Ja, kár, hogy a licit végére szvsz 2.000 - 2.500,- € körül fog megállni
Még annyiért is piszkosul megérné.
Az új ára kb 1.3M
Akkor hajrá!
Amúgy én meg tudok egy fél éves Bentley Continental R-t eladót, az új ár harmadáért, 25 milla. Ennyiért ajándék! Megadjam a tulaj számát?
-
Vendég
Cd játszók
Kérdés: Denon DCD 980-ről vki ha nyilatkozna, és a DCD 1500 II-ről.Az 1500-at el tudnám cserélni a Philips dvdm-re, a 980-as az olcsóbb.
Melyikkel érdemes foglalkozni? 21st..?
Nekem van egy Denon DCD-1400-am, elég jó kis CD pörgető. Az 1500-as állítólag hasonló karakter, csak valamivel energikusabb, "támadósabb". Ha szép állapotban van, és az ára is reális ( 30-35 eFt ), akkor érdemes rá lecsapni. Ez egy tisztességesen megépítet játékos, közel 10 kg-ot nyom.
980-ast nem ismerem...
Ja, és ne feledkezzünk meg a szolgáltatások bőséges listájáról: fix és szabályozható analóg kimenet, optikai és coax digitális kimenet, fejhallgató csatlakozó stb.
Köszönöm szépen az infót!
Cd játszók
Tényleg szép darab!
Még annyiért is piszkosul megérné.
Az új ára kb 1.3M
Cd játszók
Ez nagyon mocskosul néz ki..
elég disznó darab, így ránézésre .........
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Cd játszók
Ez nagyon mocskosul néz ki..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Nincs visszaút

Cd játszók
Tényleg szép darab!
Cd játszók
Tényleg szép darab!
- Torzonborz
- Fórumlakó

Cd játszók
Nemsokára lesz egy eladó CA 640C-m ezüst színben... Jó kis gép, csak nincs rajta variable kimenet, ez azokat érinti (mostanában pl. engem...) akik szimplán végfokkal akarják használni előfok vagy integrált erősítő nélkül.
Ha vkinek kell majd, jelezze, de a használt topicban úgyis meghirdetem.
Természetesen a NetDepós 86e ft-os árhoz képest jóval olcsóbban, úgy 65e ft körül akarom adni majd.
Engem érdekelne a dolog, bár most éppen nincs rá kp.-m. Mikor lesz az a "nemsokára"?
Cd játszók
DCD-S1
Ő is egy rendesen megépített játékos!
- Nincs visszaút

Cd játszók
Kérdés: Denon DCD 980-ről vki ha nyilatkozna, és a DCD 1500 II-ről.Az 1500-at el tudnám cserélni a Philips dvdm-re, a 980-as az olcsóbb.
Nekem van egy Denon DCD-1400-am, elég jó kis CD pörgető. Az 1500-as állítólag hasonló karakter, csak valamivel energikusabb, "támadósabb". Ha szép állapotban van, és az ára is reális ( 30-35 eFt ), akkor érdemes rá lecsapni. Ez egy tisztességesen megépítet játékos, közel 10 kg-ot nyom.
980-ast nem ismerem...
Ja, és ne feledkezzünk meg a szolgáltatások bőséges listájáról: fix és szabályozható analóg kimenet, optikai és coax digitális kimenet, fejhallgató csatlakozó stb.
- Nincs visszaút

Cd játszók
980-ast nem ismerem...
-
Vendég
Cd játszók
És az én kérdésemmel ki tudna foglalkozni?
Nehogy elvigyék előlem.
Cd játszók
Kis reklám - sorry!
Nemsokára lesz egy eladó CA 640C-m ezüst színben... Jó kis gép, csak nincs rajta variable kimenet, ez azokat érinti (mostanában pl. engem...) akik szimplán végfokkal akarják használni előfok vagy integrált erősítő nélkül.
Ha vkinek kell majd, jelezze, de a használt topicban úgyis meghirdetem.
Természetesen a NetDepós 86e ft-os árhoz képest jóval olcsóbban, úgy 65e ft körül akarom adni majd.
Miért akarsz te minden jó cuccodtól megszabadulni???
Szerintem érthető okokból, mert, amilyen előfokra tsc vadászik az mostanában nincs, így viszont olyan CD lejátszó kellett, aminek varibla kimenete is van!
Cd játszók
Miért akarsz te minden jó cuccodtól megszabadulni???
Jó kérdés!!!
Ez egyszerű, még jobbat akar..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline