Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
A páncél autó esete az új Mercivel.
Die Hard 5. forgatás. Bocs a minőségért, telefonos..
Képek Magyarországról
Nice.
Van egy stílusa a képnek.Vespa tükrén keresztül készült ez a remek kép?
Köszi!
Vespa lesz az!
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Képek Magyarországról
Margitsziget
Nice.
Van egy stílusa a képnek.Vespa tükrén keresztül készült ez a remek kép?
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Képek Magyarországról
Margitsziget
"És az elsőre dögös "látványvadászat" után egyre többeknek jut eszébe, hogy nem olyan rendszert kellene összeállítani, ami szétszedi a zenét, hanem olyat ami egyben tartja."
Nexus=ex Specialized001
Képek Magyarországról
Zöldes sarkvirág
Hazánk egzotikus kincsei a különböző kosbor fajok. Bár a virágok mérete elmarad a trópusi orchideák mögött, szín és formaviláguk ugyanolyan változatos. Az összes Magyarországon előforduló orchidea védett!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Kikerült a NatGeo-ra is.
Ott a helye!
Nexus=ex Specialized001
Képek Magyarországról
"Ezt a jelenséget rögzítette olvasónk, Pócsai Sándor szombat este Dávodon, egy 156/1035-ös Newton távcső segítségével "
Kikerült a NatGeo-ra is.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Ez is nagyon szép fotó!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Képek Magyarországról
Posza fantasztikus képeket készítesz! Grat!
Koszi fodesz!
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Képek Magyarországról
Szuperhold - az év legnagyobb teliholdja!
Posza fantasztikus képeket készítesz! Grat!
Tihany
Ez is nagyon szép fotó!
Képek Magyarországról
A szokásos pazar kép, grat Posza!
Köszi!
Képek Magyarországról
A szokásos pazar kép, grat Posza!
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Képek Magyarországról
"Ezt a jelenséget rögzítette olvasónk, Pócsai Sándor szombat este Dávodon, egy 156/1035-ös Newton távcső segítségével "
Köszi!
Képek Magyarországról
http://www.baon.hu/b...uperhold-441006
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Képek Magyarországról
Tihany
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Képek Magyarországról
Szuperhold - az év legnagyobb teliholdja!
-
Vendég
Képek Magyarországról
Jól elkaptad a pillanatot, Gratulálok! Nagyon jó a színmélysége (bár D700-al nem nehéz )
De hogy mondjak negatívumot is, szerintem egy kicsit szűk!
Én állitottam be őket dea háttérben volt kompromisszmos olyan zavaró téma amit nem akartam mutatni.Igy legalább a szem a párra öszpontosul nem másra.
A D700 az egy dolog mert az tényleg nem kompromisszum mivel több lehetőséget ad mint egy DX.
Az optika az fontosabb.Igaz amivel ezt fotóztam már eladtam.Van jobb fix 1.4 fényerővel..
Képek Magyarországról
Derecske:
Képek Magyarországról
Törökszentmiklós megint:
Képek Magyarországról
Borongós múlt hét:
Képek Magyarországról
Balatoni szerelem.......
Jól elkaptad a pillanatot, Gratulálok! Nagyon jó a színmélysége (bár D700-al nem nehéz )
De hogy mondjak negatívumot is, szerintem egy kicsit szűk!
CD Futómű: ETHOSZ Audio CD-Transport (+Libra) DAC: ETHOSZ Audio Balanced RTP Vacuum Tube SQ Előfok: ETHOSZ Audio Balanced Zen (Referenc) Végfok: 2x ETHOSZ Audio PA-2.5 SQ (Bi-amp) Hangfal: WATT/Puppy by ETHOSZ Audio Kábelek: Nirvana S-L