Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jbl

koosimre70
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 85

Jbl

Hozzászólás Szerző: koosimre70 »

köszönöm, erre voltam kíváncsi! akkor még várok tovább, amúgy is egy JBL L20T-re fáj a fogam, csak sajnos nem találok sehol

Szia!
JBL LX44g dobozokra nem gondoltál? Nekem van belőle 2 pár, és szerintem szépen szólnak. Ezek még tényleg jbl-ek!!

Bladelius thor mk2
Cambridge audio azur 851n
Falcon Acoustics ram studio 30
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000

sirdond
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Jbl

Hozzászólás Szerző: sirdond »

nagyon szépen köszönöm az információt!
What is an Audiophile?

Vendég

Jbl

Hozzászólás Szerző: Vendég »

köszönöm, erre voltam kíváncsi! akkor még várok tovább, amúgy is egy JBL L20T-re fáj a fogam, csak sajnos nem találok sehol

Arra érdemes. Az L20T és az L16 (még ha szép állapotú is) nagyon nem egy kategória.
Hívd fel Kovács Tamást, úgy tudom, hogy van egy eladó l20t-je (legalább is nemrég még volt).

sirdond
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

A peremezést elcseszték (a perem mögé van a membrán beragasztva, az utolsó képen jól látszik) és amennyire a homályos képek alapján megítélhető, az állapota sem az a "near mint". Ennek fényében 20 ezernél többet nem adnék érte.

What is an Audiophile?

Vendég

Jbl

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Helló!

Hozzáértő JBL fanatikusoktól kérdezném: eme hangfal úgy ránézésre milyen állapotban van és kb mennyi lenne a reális ár érte, mert szerintem kicsit sok az, amennyiért most hirdetik.

üdv

A peremezést elcseszték (a perem mögé van a membrán beragasztva, az utolsó képen jól látszik) és amennyire a homályos képek alapján megítélhető, az állapota sem az a "near mint". Ennek fényében 20 ezernél többet nem adnék érte.

sirdond
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

Helló!

Hozzáértő JBL fanatikusoktól kérdezném: eme hangfal úgy ránézésre milyen állapotban van és kb mennyi lenne a reális ár érte, mert szerintem kicsit sok az, amennyiért most hirdetik.

üdv
What is an Audiophile?

koosimre70
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jbl

Üdv

Tanácsot szeretnék kérni , melyiket éri megveni
Dali Concept 8 Álló front hangsugárzó de használt ,vagy
JBL ES100 Álló front hangsugárzó ami új
árban mind a kettö ugyan az , ti melyiket választanátok és miért? ellöre is köszönöm!!!

üdv

Szia! Itt a hangsugárzóknál / adás-vétel/ van eladó JBL-L890-es, és szerintem ez mind a kettőnél jobb! Valamikor én is ilyenre vadásztam, de nem jött össze!
Bladelius thor mk2
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000

Promethus
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 66

Jbl

Hozzászólás Szerző: Promethus »

Attól függ mivel hajtod, mindkét hangfal "érzékeny" az erősítőre, szerintem mindkettő lusta, de pl. egy denonnal a jbl jobb, hogy melyik zeneibb? Ez is egy olyan kérdés amire nem lehet konkrétan válaszolni, van amelyik nem szereti az egyik erősítőt van, hogy a másikat nem szereti. Nekem volt concept 6-om és össze tudtam hasonlítani egy e80-al, azonos kategórai, denon erősítővel, a jbl jobban bejött, szebben szólaltatta meg a hangokat. Mozin meg egyértelmű volt a jbl fölénye. Amelyik neked tetszik az adott erősítővel.

Mozin a JBL biztos fasza, zenén pedig az erősítő illetve user ízlése a mérvadó.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Jbl

Hozzászólás Szerző: blakey »

Üdv

árban mind a kettö ugyan az , ti melyiket választanátok és miért? ellöre is köszönöm!!!

üdv

Attól függ mivel hajtod, mindkét hangfal "érzékeny" az erősítőre, szerintem mindkettő lusta, de pl. egy denonnal a jbl jobb, hogy melyik zeneibb? Ez is egy olyan kérdés amire nem lehet konkrétan válaszolni, van amelyik nem szereti az egyik erősítőt van, hogy a másikat nem szereti. Nekem volt concept 6-om és össze tudtam hasonlítani egy e80-al, azonos kategórai, denon erősítővel, a jbl jobban bejött, szebben szólaltatta meg a hangokat. Mozin meg egyértelmű volt a jbl fölénye. Amelyik neked tetszik az adott erősítővel.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Jbl

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

A Dalit.

Egyértelműen a Dalit, ha nem hibás.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Jbl

Hozzászólás Szerző: AVX »

Üdv

üdv

A Dalit.

koosimre70
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jbl

Üdv

üdv

Üdv. Nekem voltak jbl es100-as hangfalaim, házimozira jó volt, de zenére nagyon halovány volt!
Bladelius thor mk2
Power-R reference
Power-R Xlr
Furutech FP-314AG
SVS PB 2000

Giorgio12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 392

Jbl

Hozzászólás Szerző: Giorgio12 »

Üdv.Mindenkunek!

Csak egy kérdés!
Eladósorba kerül a JBL XTi 40 (Made in Denmark)hangsugárzóm.
Annak idején a Hifi Choice ajánlására vettem meg,
az 500 fontos kategóriában Best Buy volt.
Mi lehet a reális ára?
Ha van valakinek rálátása a dologra, kérem segítsen!
Gyuri

arkantos
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Jbl

Hozzászólás Szerző: arkantos »

Üdv

üdv

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Jbl

Hozzászólás Szerző: thomyyyyy »

Fényképezd le a keresztváltót és tedd fel ide , ha a képen nem látszanak az alkatrészek adatai , akkor írd mellé ! Valószínű , hogy a magas csatoló kondi a probléma , annak a cseréje nem nagy mutatvány , és valószínüleg még jobban is fog szólni a dobozod .

Ehhez szét kellene szednem? Nem szívesen szedném szét, vagy elég a hátulját lefotóznom? Nem értek annyira hozzá, hogy szétszedjem!
TV: LG 49UB850V / Médialejátszó: DUNE HD Solo Lite / Receiver: Marantz SR7011 (AURO 3D) / Hangsugárzók: 2 db Dynavoice Challenger M-65 ex V4 (FL,FR) / Dynavoice Challenger c-5 xl (Center) / 2 db JBL ES20 (SHL,SHR) / 2 db Heco Ambient 22 F On Wall edition (SL, SR) / Sub: HECO Elementa 3830a

andrelegrand
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 20

Jbl

Hozzászólás Szerző: andrelegrand »

JBL4307

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Jbl

Hozzászólás Szerző: Posza »

Tegnap takarítottam, és közben észrevettem hogy megadta magát az egyik surround hangfalam mélysugárzója. Ahogy hozzáértem lehullott több darabja is a 20 centis hangszóró peremének. Ma felhívtam a boltost ahol vettem 11(!) éve, és azt mondta, tud a közelbe(Baján) egy gyereket, aki megbízhatóan tudja javítani, semmi roncsolás, olyan mintha új lenne. Egyébként nem butilgumi, hanem habszivacs a perem. Hiába, semmi sem tart örökké...

AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Jbl

Hozzászólás Szerző: muvimi »

...hát ez nem túl jó hír! ...én debreceni vagyok, van itt esetleg olyan, aki tud ajánlani egy helyet itt, ahová nyúgodt szívvel elvihetem és megjavíttathatom? Szervíz ha jól tudom csak pesten van és az lehet nagyon borsos lenne, gari úgysincs rajta. Vagy akkor is inkább JBL szervízbe küldjem? Amúgy neked ez anno mennyit kóstált? Drága dolog?

A válaszodat pedig köszi!

Fényképezd le a keresztváltót és tedd fel ide , ha a képen nem látszanak az alkatrészek adatai , akkor írd mellé ! Valószínű , hogy a magas csatoló kondi a probléma , annak a cseréje nem nagy mutatvány , és valószínüleg még jobban is fog szólni a dobozod .

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

...hát ez nem túl jó hír! ...én debreceni vagyok, van itt esetleg olyan, aki tud ajánlani egy helyet itt, ahová nyúgodt szívvel elvihetem és megjavíttathatom? Szervíz ha jól tudom csak pesten van és az lehet nagyon borsos lenne, gari úgysincs rajta. Vagy akkor is inkább JBL szervízbe küldjem? Amúgy neked ez anno mennyit kóstált? Drága dolog?

Az enyém már nem volt garis, ezért egy helyi tv-szerelő haverommal nézettem meg. Nekem ezért került egy ezresembe mindössze.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

Nekem volt hasonló problémám a Digital 10-esemmel pár éve. Egy kondenzátorcsere megoldotta. A hangszóró csatlakozó vezetékei között(a nyomtatott áramköri lapon) van egy csatoló, így mondta a szerelő. Erősebb lett belerakva, azóta bírja. Viszont így ne használd mert tönkreteheti az erősítőrészt is...

TV: LG 49UB850V / Médialejátszó: DUNE HD Solo Lite / Receiver: Marantz SR7011 (AURO 3D) / Hangsugárzók: 2 db Dynavoice Challenger M-65 ex V4 (FL,FR) / Dynavoice Challenger c-5 xl (Center) / 2 db JBL ES20 (SHL,SHR) / 2 db Heco Ambient 22 F On Wall edition (SL, SR) / Sub: HECO Elementa 3830a

Posza
V.I.P.
V.I.P.

Jbl

Megnéztem!
Ha kihúztam a kábelt, akkor csak egy alaphangja van ami normális,ha visszadugom a kábelt előbb semmi és szép lassan visszahangosodik az a búgás, amiről beszéltem. A kábele a surround hangszórók kábele mellett jön egy kábelcsatornában, mivel a mély mellettem hátul van, nincs helyem máshol. Az lehet a baj? Ha igen, hogyan tudnám orvosolni? Meg egyébként régen is így volt és akkor nem volt hangja. Az erősítő is lehet a ludas?
Az a búgás is inkább holyan recsegésféle amúgy. Nem folyamatos búgás...

Nekem volt hasonló problémám a Digital 10-esemmel pár éve. Egy kondenzátorcsere megoldotta. A hangszóró csatlakozó vezetékei között(a nyomtatott áramköri lapon) van egy csatoló, így mondta a szerelő. Erősebb lett belerakva, azóta bírja. Viszont így ne használd mert tönkreteheti az erősítőrészt is...

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

Megnéztem!
Ha kihúztam a kábelt, akkor csak egy alaphangja van ami normális,ha visszadugom a kábelt előbb semmi és szép lassan visszahangosodik az a búgás, amiről beszéltem. A kábele a surround hangszórók kábele mellett jön egy kábelcsatornában, mivel a mély mellettem hátul van, nincs helyem máshol. Az lehet a baj? Ha igen, hogyan tudnám orvosolni? Meg egyébként régen is így volt és akkor nem volt hangja. Az erősítő is lehet a ludas?
Az a búgás is inkább holyan recsegésféle amúgy. Nem folyamatos búgás...

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Jbl

Hozzászólás Szerző: AVX »

Lehet, hogy az összekötő kábel összeszedte a hálózati zajt... Nézd meg, hogy nincs-e valami brutál gombolyag a kábel körül...

Érdemes kihúzni a kábelt és úgy is megfülelni.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9848

Jbl

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Lehet, hogy az összekötő kábel összeszedte a hálózati zajt... Nézd meg, hogy nincs-e valami brutál gombolyag a kábel körül...

Sziasztok!

Van egy JBL SCS 178as házimozi szettem. Mostanság felfigyeltem egy problémára! A mélynyomó alapjáraton elkezdett zúgni és mintha egyre hangosabb lenne! Régen egy pisszenése sem volt, de már-már zavaróan hallom filmek alatt is, ha csendsebb részek vannak. Ez a sub végét jelenti? Vagy mi lehet a gondja? Esetleg drágán javítható? Gari már nincs rá sajna!

Előre is köszi a válaszokat!

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jbl

Sziasztok!

Van egy JBL SCS 178as házimozi szettem. Mostanság felfigyeltem egy problémára! A mélynyomó alapjáraton elkezdett zúgni és mintha egyre hangosabb lenne! Régen egy pisszenése sem volt, de már-már zavaróan hallom filmek alatt is, ha csendsebb részek vannak. Ez a sub végét jelenti? Vagy mi lehet a gondja? Esetleg drágán javítható? Gari már nincs rá sajna!

Előre is köszi a válaszokat!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”