Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3004

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: earforce »

Úgy tudom lesz egy audenciája nálad, szívesen odaadom neki, hogy elvigye és meghallgasd.

Switch!
Lesz nálam egy szeánsza az Excalibur zsinórnak?
Tőlem lehet, mikor? (Úgy is meg akartad hallgatni a mostani állapotot)
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én is szkeptikusan állok a dologhoz, persze ettől függetlenül lehet jó!

Ti írtátok mindig nekem ( és igaz), meg kell hallgatni. Úgy tudom lesz egy audenciája nálad, szívesen odaadom neki, hogy elvigye és meghallgasd.

Vendég

Kábelezzünk

Jól látom, hogy ezek nem előszerelt kábelek, hanem DIY ? Nem mindha egy forrasztás olyan nagy varázslat lenne, de az ördög (és a minőség) mindig a részletekben lakozik.

Jól látod. Ezek hangosításhoz használt kábelek. A dugókat neked kell ráforraszta(t)nod. A minőségük viszont bőven kárpótol a kis plusz vesződségért.

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Ez tényleg azért van benne, mert nem reklámként írta.

Én is szkeptikusan állok a dologhoz, persze ettől függetlenül lehet jó!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

Vendég

Kábelezzünk

SPK 2*2.5 hangfalkábel-re gondolsz ? Dugó kell ezekre, vagy csak bekötöd a végét ?

Igen, nekem is ez van. Erősítő oldalon simán van bekötve, hangfalnál raktam rá Nakamichi babánt, de csak kényelmi szempontból ( korábban ezt használtam a másik hf-hoz is). Sokak véleménye, hogy a dugó is beleszól a hangba, de szerintem ez belépő szinten hanyagolható kérdés.

Peczek
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Peczek »

Egyetértek, belépő szinten nem találkoztam jobbal. Az enyémet el sem adtam, inkább bekötöttem a HM-hez. Nálam az Excaliburok is bejöttek, ezek sem pénztárcaürítő árban vannak.

SPK 2*2.5 hangfalkábel-re gondolsz ? Dugó kell ezekre, vagy csak bekötöd a végét ?

Peczek

Kábelezzünk

Hangfalkábelnek: Klotz vagy Cordial CLS-125 koaxiális

Összekötő: Klotz MC5000 Ugyanitt találsz hozzá Neutrik dugókat is, pl: Neutrik

Jól látom, hogy ezek nem előszerelt kábelek, hanem DIY ? Nem mindha egy forrasztás olyan nagy varázslat lenne, de az ördög (és a minőség) mindig a részletekben lakozik.

Vendég

Kábelezzünk

Szerintem a Gale felejtős, én próbálkoztam vele, eléggé "mosógépnek" bizonyult. Próbáld ki a Gothamet!

Egyetértek, belépő szinten nem találkoztam jobbal. Az enyémet el sem adtam, inkább bekötöttem a HM-hez. Nálam az Excaliburok is bejöttek, ezek sem pénztárcaürítő árban vannak.

Vendég

Kábelezzünk

Sziasztok, milyen hangfal kábelt javasoltok olcsóért? A Gale-t néztem ki magamnak, de mióta a Hifibarlang megszünt, nem találom sehol. Mission 731 pro és egy HK 630 közé kell. Összekötő kábelt is keresek, azt is a belépő szinten, CD és erősítő közé.

Hangfalkábelnek: Klotz vagy Cordial CLS-125 koaxiális

Összekötő: Klotz MC5000 Ugyanitt találsz hozzá Neutrik dugókat is, pl: Neutrik

Vendég

Kábelezzünk

Sziasztok, milyen hangfal kábelt javasoltok olcsóért? A Gale-t néztem ki magamnak, de mióta a Hifibarlang megszünt, nem találom sehol. Mission 731 pro és egy HK 630 közé kell. Összekötő kábelt is keresek, azt is a belépő szinten, CD és erősítő közé.

Szerintem a Gale felejtős, én próbálkoztam vele, eléggé "mosógépnek" bizonyult. Próbáld ki a Gothamet!

Peczek

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Visszaraktad a régi kábeleidet egy pillanatra? Érdekelne, hogy miután kipróbáltad az újat, mit szólsz a régihez.

Most már azok szólnak, a tapasztalatokat switch leírja. Én az elmúlt napokban 3 rendszerben hallottam és mindegyikben jól teljesített. Ezek közül az enyém a leggyengébb lánc. Tényleg fantasztikus a tere, a részletei. Hozzáértők azt gondolták, hogy ezüstözött v. aranyozott, de nem.

Vendég

Kábelezzünk

Hát pont ez az, ami elgondolkodtató számomra.

.

Ez tényleg azért van benne, mert nem reklámként írta.

Vendég

Kábelezzünk

Nem állom meg, hogy ide ne írjak pár szót az új Excalibur IC-ről, mert annyira jó.
Úgy gondolom, hogy egy jó termék megérdemli a propagandát, főlg hogy általa-remélhetőleg annyi jó, és pozitív élménnyel gazdagodnak majd az esetleges új gazdák, mint amennyivel én gazdagodtam az elmúlt két órában...
Ha össze kell foglalnom tőszavakban a hallottakat: tér, felbontás, nyugodság, basszus minőség, természetesség...
Akit érdekel, a részleteket a kábel saját topikjában olvashatjátok el. Ez nem reklám, anno ugyanilyen lelkesedessél írtam a Gotham kábelekkel szerzett tapasztalataimról is :-)

Visszaraktad a régi kábeleidet egy pillanatra? Érdekelne, hogy miután kipróbáltad az újat, mit szólsz a régihez.

Vendég

Kábelezzünk

......... anno ugyanilyen lelkesedessél írtam a Gotham kábelekkel szerzett tapasztalataimról is :-)

Hát pont ez az, ami elgondolkodtató számomra.

.

switch
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: switch »

Nem állom meg, hogy ide ne írjak pár szót az új Excalibur IC-ről, mert annyira jó.
Úgy gondolom, hogy egy jó termék megérdemli a propagandát, főlg hogy általa-remélhetőleg annyi jó, és pozitív élménnyel gazdagodnak majd az esetleges új gazdák, mint amennyivel én gazdagodtam az elmúlt két órában...
Ha össze kell foglalnom tőszavakban a hallottakat: tér, felbontás, nyugodság, basszus minőség, természetesség...
Akit érdekel, a részleteket a kábel saját topikjában olvashatjátok el. Ez nem reklám, anno ugyanilyen lelkesedessél írtam a Gotham kábelekkel szerzett tapasztalataimról is :-)
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.

k.zozo.
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: k.zozo. »

Én se nagyon értem, de határozottan több volt a mély az Inakustikkal.

Elég hihetetlennek tűnik, amit írsz

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Tegnap kicseréltem az Inakustik Sub Star mélynyomó kábelemet egy kácsás KCO SUB3-ra, és az eddigi gatyarázó mélyeknek jó ha a felét produkálja az új zsinór. Hogy lehet ez? Pedig ez a régi Neotech 441SM jó dugókkal, csak a saját nevük alatt forgalmazzák, ez elvileg egy sokkal jobb kábel mint az inakustik. Sztem kábelbejáratódással sem magyarázható ennyi mély visszaesés. Egy órát próbálgattam kb. PolkPSW110 a sub próbáltam LFE és a stereo bemenetek mindegyikére rádugni. Ötletek?

Elég hihetetlennek tűnik, amit írsz

k.zozo.
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kábelezzünk

Legközelebb én is hazahozok próbára egyet mielőtt megveszem.

k.zozo.
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kábelezzünk

Nekem is lehet hogy csak szokatlan volt az a fajta pontosabb mély, de amikor az Inakustik van bent, a Transformers 2 elején rendesen remeg a levegő körülöttem .
Pedig a Sub3 a jobb kábel. Azért még egyszer letesztelem majd.

Szerintem egy kört megér egy ilyen hazaviszem, meghallgatom, visszaviszem dolog.

Ilyen KCO SUB3-kábelt használok. Lehet, érdemes valami másfajtát kipróbálni? Bár nekem cseppet sem kevés a mély.

Barkács
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Barkács »

Az gyári adatlapja szerint, "Stranded copper wire, bare, tinned, silver" vagyis a réz ónozva vagyon és aztán ezüstözve! Mivel személyesen nem ismerem ezt a tipust de hallottam már hasonlót azt kell mondjam én nem törném magam érte túlságosan. Persze az ára nem sok és azt a szintet hozza is, csak kérdés ez-e a cél.

Köszi a választ erre voltam kíváncsi .Akkor már nem is agyalok tovább.

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Ilyen KCO SUB3-kábelt használok. Lehet, érdemes valami másfajtát kipróbálni? Bár nekem cseppet sem kevés a mély.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

k.zozo.
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kábelezzünk

Voltam a kácsánál, visszavittem a kábelt. Azt mondták, hogy a SUB3 kevésbé "búg" mint a Inakustik, vagyis pontosabban fogja meg a mélyet és nem engedi utánrezegni annyira a membránt. Ezért érzem kevesebbnek. Ebben van valami, lehet hogy csak ezt a kábelt szoktam meg nagyon. Elvileg a pontosabb, precízebb mélyek lennének az ideálisabbak. Lehet
hogy később még elhozok egyet próbára.

Tegnap kicseréltem az Inakustik Sub Star mélynyomó kábelemet egy kácsás KCO SUB3-ra, és az eddigi gatyarázó mélyeknek jó ha a felét produkálja az új zsinór. Hogy lehet ez? Pedig ez a régi Neotech 441SM jó dugókkal, csak a saját nevük alatt forgalmazzák, ez elvileg egy sokkal jobb kábel mint az inakustik. Sztem kábelbejáratódással sem magyarázható ennyi mély visszaesés. Egy órát próbálgattam kb. PolkPSW110 a sub próbáltam LFE és a stereo bemenetek mindegyikére rádugni. Ötletek?

Danito
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Danito »

Dolgozol egy csomót és az eredmény nem fog tetszeni.Inkább cseréld le valami angol hangfalra.

Mr Van Den Hul- Köszi a választ!

Lényegében akkor semmi értelme vacakolni vele, mivel ekár még rosszabb is lehet az eredmény?! A hangszórók nem az én tulajdonomban vannak, egy ismerősöm adta kölcsön (a kábelezésbe bele egyezett:D ). Vettem egy NAD stereo erősítőt és nem akartam szétbombázni a házimozit, míg szerzek egy külön álló front sugárzót. Felszabadult egy helység a házban, ahova egy stereo szobát szeretnék csinálni. KEF, vagy Mordaunt Short-t közül lesz majd valami, ha a keret engedi, de addig marad a Magnat, h szóljon valami...

Vendég

Kábelezzünk

Ennyi ezüstöt nem érdemes egy hamisítványba pakolni.

Nem szoktak. A hamis "ezüstkábelek" anyaga jellemzően ezüstözött réz.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”