Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PCWorld DVD-vel?
PCWorld DVD-vel?
Az új számban Komáromi Zsombor szerk.-ben egy egész laprész foglakozik "Digital Wold" címmel az otthoni szórakoztatóelektronikáról. csak kezdőknek
system
PCWorld DVD-vel?
Ma végre válaszolt a PCW
jogos,
de én eddig se a dvd film miatt voltam vevő.
az tényleg ajándék volt.
rétegfilmet, szám.tech-hez kapcsolódó filmet elbírna a lap.
(tavaly még volt Bagdadi tolvaj...)
system
PCWorld DVD-vel?
Ma végre válaszolt a PCW (nevét státuszát nem adom ki, akit érdekel annak forwardolom mailen.)
"Valóban nem tervezzük -- számunkra addig volt ez érdekes, amíg
unikumnak számított. Ma már a kereslet megszabja a kínálatot,
gyakorlatilag az újságárusok zsúfolásig vannak mindenféle DVD-s
lappal. Éppen a mostani Kiskegyeden is van valami -- na nem, ez már
végképp nem a PC World területe és színvonala. És igazából versenyezni
sem kívánunk a filmjogokért -- nem értünk hozzá, nem profilunk, mi
számítástechnikai lap voltunk, vagyunk és leszünk. A DVD filmsávját
egyelőre csakis a PC Studio "adásaival" kívánjuk megtölteni.
Üdvözlettel,
PC World"
PCWorld DVD-vel?
modjatok valami bíztatót, mert lejár az előfizetésem hamarosan :smile19:
Hajrá!
de :smile19: is vagy! :vazeg:
system
PCWorld DVD-vel?
modjatok valami bíztatót, mert lejár az előfizetésem hamarosan :smile19:
Hajrá!
gordon314.fw.hu
PCWorld DVD-vel?
Lassan itt az ideje egy filmmellékletnek. Valaki tud valamit?
Egyelőre nem terveztünk DVD film megjelenését... Inkább más extrákat próbálunk kitalálni, lévén a filmeket már minden zöldségesnél megveheted.
ez igaz, de most úgy tűnik van rá kereslet.
nem lehet hogy ez azért rásegített az eladásokra?
(Bár régi olvasóként mondhatom, a tartalom önmagában is megállja a helyét.)
Arról nem beszélve, hogy olyan filmek jelentek meg a PCW-ben, amik máshol nem fognak,
tehát kitöltött egy szegmenst a dvd-mellékletek piacán.
system
PCWorld DVD-vel?
Lassan itt az ideje egy filmmellékletnek. Valaki tud valamit?
Egyelőre nem terveztünk DVD film megjelenését... Inkább más extrákat próbálunk kitalálni, lévén a filmeket már minden zöldségesnél megveheted.
PCWorld DVD-vel?
Remélem hamarosan jön valami jó dvd ismét.
Tipp: Kairo, japán film, nem hiszem, hogy magyarországi forgalmazója lenne (itt egy hosszabb leírás). Kapcsolódik az internet felhasználáshoz, persze nem szakmai értelemben.
(Tudom, hogy utálják a kéréseket a szerkesztők, de akkor is )
system
- Ginger Ale
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
PCWorld DVD-vel?
Ha jól emléxem 1h 16 perc környékén (amikor mászik fel a fejen, a pókos csata után) van egy 3-4mp-es megakadás/ugrás a filmben, a számláló is "ugrik". Másnál is előfordult?
Nálam is van ilyen.
Nekem is tökéletesen müxik.
PCWorld DVD-vel?
Ha jól emléxem 1h 16 perc környékén (amikor mászik fel a fejen, a pókos csata után) van egy 3-4mp-es megakadás/ugrás a filmben, a számláló is "ugrik". Másnál is előfordult?
Nálam is van ilyen.
Nekem nem tűnt fel, de lehet, hogy csak éppen félrenéztem akkor.
Elkúrtuk
- stackpointer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
PCWorld DVD-vel?
Nálam is van ilyen.
PCWorld DVD-vel?
system
PCWorld DVD-vel?
7végén sikerült megnéznem a filmet.
A lejátszómnak semmi baja nem volt a lemezzel.
Ahhoz képest, hogy nem egy mai film, teljesen jó a minősége, bár az idő vasfoga néhol beleharap a képbe.
Gratula a PC World-nek a mellékletért.
Lehet süríteni a filmmellékleteket.
Elkúrtuk
PCWorld DVD-vel?
Persze szar helyen, mert a tartalomjegyzék második oldala áldozódott fel a nemes célra, csak azt nem értem, hogy a pár oldallal odébb lévő reklám túlsó oldalára miért nem volt jó rátenni, talán mert az praktikusabb?
Ez felmerült néhány hozzászólással elébb, és válaszolt is rá egy ott dolgozó forumtárs.
system
-
Vendég
PCWorld DVD-vel?
Az újságban nincs benne a borító?A Chipnek volt az a jó tulajdonsága, hogy legalább az egyik lapról ki lehetett vágni a tokba illő borítót.
Bocsánat, a borító az borítás, azaz tok. A kép az benne volt az ujságban.
Persze szar helyen, mert a tartalomjegyzék második oldala áldozódott fel a nemes célra, csak azt nem értem, hogy a pár oldallal odébb lévő reklám túlsó oldalára miért nem volt jó rátenni, talán mert az praktikusabb?
Volt ugyan valaki akinek a tartalom sem volt fontos, szerinte mindegy,, ez is egy nézőpont, de ha valamit keresek, mert emlékszem, hogy valahol olvastam, akkor mennyivel jobb, ha nem kell az egész ujságot átnyalni, mert a tartalomjegyzkéből kiderül, benne van-e ami érdekel.
Szóval, ha lehet, és illetékes is olvassa (amire volt már példa ) akkor jogdíjmentes javaslatomat a közjó javára bocsájtottam.
PCWorld DVD-vel?
1300-ért még egy jó kis ujsit is kaptam...
Szia!
Ne haragudj a kérdésért, de te protekciós vagy? Én ugyanis 1996 Ft-ért vettem az újságot, s ez az ár van rányomtatva. Igaz, hogy a DVD mellé volt valami számitástechnikai CD is, ami engem teljesen hidegen hagyott. Lehet, hogy létezik az újság csak DVD-vel, az általad is jelzett áron?
Kétféle létezik belőle:
1 DVD + 1 CD kombináció: 1396.-Ft
(Ez a DVD-n a filmet tartalmazza a CD-n egyéb programok)
2 DVD-s változat: 1996.-Ft
(Az egyik DVD-n a film, a másikon programok, plusz egyéb videók)
-
Vendég
PCWorld DVD-vel?
1300-ért még egy jó kis ujsit is kaptam...
Szia!
Ne haragudj a kérdésért, de te protekciós vagy? Én ugyanis 1996 Ft-ért vettem az újságot, s ez az ár van rányomtatva. Igaz, hogy a DVD mellé volt valami számitástechnikai CD is, ami engem teljesen hidegen hagyott. Lehet, hogy létezik az újság csak DVD-vel, az általad is jelzett áron?
PCWorld DVD-vel?
Az újságban nincs benne a borító?A Chipnek volt az a jó tulajdonsága, hogy legalább az egyik lapról ki lehetett vágni a tokba illő borítót.
A PC World-be volt kivágható borító (Sas leszállt). A Chipben (Hyppolit) nem volt.
Carnivoor honlapja (fényképek)
DVD "rendszer": Samsung Plano 21", Pioneer DVR-440H DVD-író, Panasonic S-75 DVD, Philips MZ-7 stereo mini-torony
Számítógép: FuSi Amilo M3438G + Creative Inspire 2100
Fényképezőgép: Nikon D80 + Nikkor 18-200 VR
PCWorld DVD-vel?
Az újságban nincs benne a borító?
A Chipnek volt az a jó tulajdonsága, hogy legalább az egyik lapról ki lehetett vágni a tokba illő borítót.
-
Vendég
PCWorld DVD-vel?
Jelenlegi melléklet a Bagdadi tolvaj című egészen remek fantasy / mesefilm. Szépen felújított színes kép és eredeti szinkron, angol hang és magyar felirat. Megvettem, teljesen rendben van - csak ajánlani tudom mindenkinek.
Az mind semmi, a Netpiac ma ezt kűldte:
" A bagdadi tolvaj --> ALACSONY ÁR: 2 700 Ft! "
1300-ért még egy jó kis ujsit is kaptam, igaz a borítót is meg kellett venni, az még egy százas, és a fotó is más a borítón, mint az ujságban levő, de ha a DVD azonos, akkor így is roppant megérte.
Tényleg szép a képe, és az erdeti szinkron (túl azon, hogy a korához képest nagyon jó) mindent megér.
Úgyhogy szurkolok a PC World-nek mindnél több ilyen jó kis mellékletet sikerüljön összehozniuk, így biztos vevő leszek.
PCWorld DVD-vel?
Jelenlegi melléklet a Bagdadi tolvaj című egészen remek fantasy / mesefilm. Szépen felújított színes kép és eredeti szinkron, angol hang és magyar felirat. Megvettem, teljesen rendben van - csak ajánlani tudom mindenkinek.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
PCWorld DVD-vel?
Szia ooz!
Fel tudnád tenni a Nyugaton a helyzet változatlan c. film borítóját is?
felraktam
Köszi szépen, letöltöttem.