Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

zz7
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 363

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: zz7 »

Ha teljesen egységes kábelezés lenne a cél, akkor olyan drótokat kellene használni, amivel a Heed készülékek belül is kábelezve vannak. Csak így lenne teljesen egységes.
Amúgy nem is lenne olyan nagy hülyeség szerintem. Egy Heed teljes rendszer ettől még nem lesz különösebben rosszabb mint bármilyen speciális hifi kábeltől.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

Nem felesleges.Nálam nagyon beváltak a Heed készülékekhez ValhallA tápkábelei,érezhetően jobb velük a hang mint a mezei pc kábelekkel.Ic kábelt nem használok,viszont digitkábelnek a legjobbnak a Heed saját produktuma vált be igazán.Hangfalkábelnek nálam jó a gotham,de az már erősen hangfalfüggő hogy kinek mi jön be igazán.Az említett cable talkra én is kíváncsi vagyok,valszeg ki is próbálom majd.Az egységes kábelezést szerintem nem nagyon kell erőltetni,de biztosan van aki erre esküszik és be is válik nála.

A feleslegességet természetesen nem arra gondoltam, hogy nincs értelme jobb minőséget használni. Egyszerüen csak arra, hogy nincs semmi konkrét ajánlás (a te hozzászólásodat leszámítva), Zsolttól meg pláne nem, mert cserélget - aminek az okát egyébként értem, csak ez rajtam nem segít.

A Heed-es digit kábel kipróbálásán én is gondolkodom, bár igazság szerint majd minden kábelem drágább mint az övék.
Hangfalkábel talán az egyetlen amiben biztos vagyok. Ott nálam Titan II van.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2168

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Pont ezt furcsállom, hogy elméletben van nekik sajátjuk és mégsem azt használják..lehet felesleges is a kábelekkel foglalkoznom.

Nem felesleges.Nálam nagyon beváltak a Heed készülékekhez ValhallA tápkábelei,érezhetően jobb velük a hang mint a mezei pc kábelekkel.Ic kábelt nem használok,viszont digitkábelnek a legjobbnak a Heed saját produktuma vált be igazán.Hangfalkábelnek nálam jó a gotham,de az már erősen hangfalfüggő hogy kinek mi jön be igazán.Az említett cable talkra én is kíváncsi vagyok,valszeg ki is próbálom majd.Az egységes kábelezést szerintem nem nagyon kell erőltetni,de biztosan van aki erre esküszik és be is válik nála.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

A hangfalkábele pl. Mostanság Cable Talk 3.1, tökéletesen passzol a készülékekhez, nagyon komoly hang is átmegy rajta, én semmi pénzért nem cserélném le!

Pont ezt furcsállom, hogy elméletben van nekik sajátjuk és mégsem azt használják..lehet felesleges is a kábelekkel foglalkoznom.

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Ismerem Zsolt véleményét a kábelekről.

A tápkábelek esetén én is számítógépeseket használok jelenleg.

Viszont IC és hangfalkábelt a Heed is árul "sajátot", az árlistájukon is szerepel. Nemtudom ez milyen és hangban hová tehető.
Mindenesetre mindenképpen valami egységes dolgon gondolkozom.

A hangfalkábele pl. Mostanság Cable Talk 3.1, tökéletesen passzol a készülékekhez, nagyon komoly hang is átmegy rajta, én semmi pénzért nem cserélném le!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Ismerem Zsolt véleményét a kábelekről.

A tápkábelek esetén én is számítógépeseket használok jelenleg.

Viszont IC és hangfalkábelt a Heed is árul "sajátot", az árlistájukon is szerepel. Nemtudom ez milyen és hangban hová tehető.
Mindenesetre mindenképpen valami egységes dolgon gondolkozom.

Vendég

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Esetleg Chord kábelek...

adamthebrave
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 545

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: adamthebrave »

Ahogy szaporodnak a komponensek, úgy jön elő újra és újra bennem a kérdés, hogy érdemes lenne-e a kábeleket is valahogy konszolidálni.
Készülékek terén kezd már nálam egyeduralkodó lenni a Heed. Így ott megvan a szinergia.
A kábelek terén meg QED ic, Hivox ic-k, nehai féle hangfalkábel "káosz" van (sőt még van egy speckó DIY vdh ic-m is). Tápkábelek azok teljesen alapok.

Elsősorban Heed tulajokat kérdezném, hogy kábelek terén érdemes-e valami egységességre törekedni. Ha igen akkor pedig milyen irányban (Heed féle kábelek?), tápkábel csere gondolom felesleges (vagy leginkább utolsó helyen van).

Tapasztalatok?

Nincs egyébként semmi gondom a jelenlegi hanggal..inkább csak a "szememet" bántja az egész.

Ha ez neked válasz, akkor Zsolt a saját rendszerében és a bemutatóban is mezei, számítógépes tápkábeleket használ, illetve a saját, szintén - a hifis kábelcsodákhoz mérve - filléres összekötőket használ.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Ahogy szaporodnak a komponensek, úgy jön elő újra és újra bennem a kérdés, hogy érdemes lenne-e a kábeleket is valahogy konszolidálni.
Készülékek terén kezd már nálam egyeduralkodó lenni a Heed. Így ott megvan a szinergia.
A kábelek terén meg QED ic, Hivox ic-k, nehai féle hangfalkábel "káosz" van (sőt még van egy speckó DIY vdh ic-m is). Tápkábelek azok teljesen alapok.

Elsősorban Heed tulajokat kérdezném, hogy kábelek terén érdemes-e valami egységességre törekedni. Ha igen akkor pedig milyen irányban (Heed féle kábelek?), tápkábel csere gondolom felesleges (vagy leginkább utolsó helyen van).

Tapasztalatok?

Nincs egyébként semmi gondom a jelenlegi hanggal..inkább csak a "szememet" bántja az egész.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: lehoako »

A DC-t megenné a magas előtti váltó.

OK, köszi!

KMT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: KMT »

Az átlag erősítő viselkedése természetesen nem teszi tönkre a hsz-t, de most én diszfunkciót feltételezek (egyik csinálja, másik nem), ami akár DCt is küldhet a magasra. Oszt nyekk. Nem?

A DC-t megenné a magas előtti váltó.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

Franciául kéne neki leírni, mert nem érteni magyar!

31_1_21.gif

Érteni ezt is, érteni azt is. Meg el is adni erősítődet ángolul.

Peace & Love.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

De, egy erősítő diszfunkciója vezethet oda, de egy átlag erősítő ki vagy bekapcsolásakor keletkező membránmozgás nem ilyen, nem is lehet diszfunkciónak hívni. Ennyi erővel a az ultraszónikus szűrő nélküli, függesztett vázas lemezjátszókban is gyaníthatnánk a membrángyilkosokat.

Ami be tud tenni egy magasnak, az a jó sok torzítás, akármilyen illedelmesen is relézték az erősítő ki és bekapcsolását.

Ugyanazt gondoljuk akkor.

Az átlag erősítő viselkedése természetesen nem teszi tönkre a hsz-t, de most én diszfunkciót feltételezek (egyik csinálja, másik nem), ami akár DCt is küldhet a magasra. Oszt nyekk. Nem?

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: AVX »

SEAS koaxiális hangszóróval készült.

Ez van benne:Seas T18RE/XFCTV2

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 580

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Klaca »

Davone a neve.

Köszi! Látom, nem is cipő, hanem napozóágy. Persze lehet, hogy a hölgy lábán is van egy ilyen.

Vendég

Heed Audio termékek

Davone a neve.

Csajok sztereóban járnak hozzá? :kiraly:

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: kalmi »

Davone a neve.

SEAS koaxiális hangszóróval készült.

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

A soros C szűrők miatt a magassugárzóra nem veszélyes EZ a jelenség, de szerintem a mélysugárzóra sem. Amelyik hangszóró ezt nem viseli el, annak úgy kell...

Franciául kéne neki leírni, mert nem érteni magyar!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11029
Kapcsolat:

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Valamit nem értek: ezek szerint az erősítő diszfunkciója nem vezethet oda, hogy elszáll a magassugárzó?

A soros C szűrők miatt a magassugárzóra nem veszélyes EZ a jelenség, de szerintem a mélysugárzóra sem. Amelyik hangszóró ezt nem viseli el, annak úgy kell...

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

A magassugárzók pár uF értékű kondin keresztül kapcsolódnak a végfokra, ugyanakkor a ki/bekapcsolási impulzusokban kevés a magasfrekis (a "kondin átjutó") energia >> nem tud "kipúposodni".

Valamit nem értek: ezek szerint az erősítő diszfunkciója nem vezethet oda, hogy elszáll a magassugárzó?

Vendég

Heed Audio termékek

Bizonyára. És a magassugi mennyire púposodhat ki? Azt mennyire lehet túlterhelni?

A magassugárzók pár uF értékű kondin keresztül kapcsolódnak a végfokra, ugyanakkor a ki/bekapcsolási impulzusokban kevés a magasfrekis (a "kondin átjutó") energia >> nem tud "kipúposodni".

Klaca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 580

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Klaca »

Azt tudja valaki, hogy mik ezek a tűsarkú cipők?

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2942

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: earforce »

Bizonyára. És a magassugi mennyire púposodhat ki? Azt mennyire lehet túlterhelni?

Nálam egy canopost hajtott túl egy dyno, említettem már?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

Mitől lenne veszélyes? Rendes hangszórónak ennyi ideig a többszörös túlterhelés sem árthat.

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Heed Audio termékek

25th Anniversary!

http://zsoltaudio.blogspot.com/2012/01/ ... rsary.html

Én is kívántam boldog születésnapot, csak elvitte a cica...

Biztos nem tetszett Zsoltnak. Se.

Boldog 25. születésnapot, Heed!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”