Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Hát ez elég megválaszolhatatlan kérdés.
Több okból is.
Az első hogy kevés ember lesz, aki ezt a két- amúgy elég ritka féle - erősítőt korrekten és kb egyforma körülmények között hallotta.
Másrészt
mi az a minden zenei műfaj???
harmadjára meg nekem a szőke nő jön be neked a barna a harmadik meg a fekete vagy a vörös nőre esküszik
tehát hogy lehetne ízlésbeli dolgokból konkrét vásárlási tanácsot adni?
Lehet de nagy merészség.
Segítséget kért. Ha van véleményed a két erősítőről, azt megírhatnád.
Én csak az egyiket ismerem, ezért én az Evergreen-t venném meg.
Te melyiket vennéd meg?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Sztereó erősitők
Hali!
Tanácsot szeretnék kérni, már ha tudtok segíteni.
Két erősítő közül melyiket válasszam, melyikkel járok jobban?
Melyik a kettő közül, amelyik minden zenei műfajon megállja a helyét?
Almássy Audio Power 1, vagy Dunaudio Evergreen A30???
Melyiknek szebb a hangja?
Tud valaki segíteni?
Nagyon szépen köszönöm előre is!!!
Üdv.
Atis.
Hát ez elég megválaszolhatatlan kérdés.
Több okból is.
Az első hogy kevés ember lesz, aki ezt a két- amúgy elég ritka féle - erősítőt korrekten és kb egyforma körülmények között hallotta.
Másrészt
mi az a minden zenei műfaj???
harmadjára meg nekem a szőke nő jön be neked a barna a harmadik meg a fekete vagy a vörös nőre esküszik
tehát hogy lehetne ízlésbeli dolgokból konkrét vásárlási tanácsot adni?
Lehet de nagy merészség.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8971
Sztereó erősitők
Ezt szerette volna: Linkjeim
Köszönöm priusz! Igen ez lenne...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sztereó erősitők
A linket nem lehet megnyitni.
Ezt szerette volna: Linkjeim
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdést, mert a D-amp fórumban nem válaszolt senki, hátha itt...
A segítségeteket szeretném kérni.
Hosszas nézegetés után úgy döntöttem, hogy megrendelek az Ebay-ről egy Topping TP30-as erősítőt http://www.audioheur...arkk_wp/?p=163. 2 kis JBL control one-t hajtana meg, olyan hordozható mindenhová magammal cipelős rendszert szeretnék, a jelforrás a telefonom lenne. (esetleg más hordozható kütyü, laptop, tab pc, ipod, stb...)
Ha esetleg valakinek van tapasztalata ilyesmi erősítővel vagy van észrevételé, ötlete, azt szívesen venném.
Előre is
A linket nem lehet megnyitni.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8971
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Felteszem itt is a kérdést, mert a D-amp fórumban nem válaszolt senki, hátha itt...
A segítségeteket szeretném kérni.
Hosszas nézegetés után úgy döntöttem, hogy megrendelek az Ebay-ről egy Topping TP30-as erősítőt http://www.audioheur...arkk_wp/?p=163. 2 kis JBL control one-t hajtana meg, olyan hordozható mindenhová magammal cipelős rendszert szeretnék, a jelforrás a telefonom lenne. (esetleg más hordozható kütyü, laptop, tab pc, ipod, stb...)
Ha esetleg valakinek van tapasztalata ilyesmi erősítővel vagy van észrevételé, ötlete, azt szívesen venném.
Előre is
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Sztereó erősitők
Hali!
Tanácsot szeretnék kérni, már ha tudtok segíteni.
Két erősítő közül melyiket válasszam, melyikkel járok jobban?
Melyik a kettő közül, amelyik minden zenei műfajon megállja a helyét?
Almássy Audio Power 1, vagy Dunaudio Evergreen A30???
Melyiknek szebb a hangja?
Tud valaki segíteni?
Nagyon szépen köszönöm előre is!!!
Üdv.
Atis.
- rozoga62
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Sztereó erősitők
Mivel a Harmanokkal nem szimpatizálok, így a kettő közül az utóbbit.
Én inkább Marantzot néznék hozzá.
Sztereó erősitők
Sziasztok, tanácsot kérek,
melyiket vennétek:
Harman Kardon 630
vagy
Cambridge Audio A 300
Rendszer:
Mission 731 pro hangfalakhoz, a forrás: Marantz cd48 (ezt ma 5 eFt-rt árulták valahol, én még (viszonylag) isszonyú pénzt fizettem érte). De valószínűleg irány lesz a flac + külső usb-s hangkártya kombó, ha lesz egy kis pénzem rá, illetve lehet, hogy a kb. 300 db-os lp gyűjteményemet is elővenném, tehát a phono is számit valamennyire.
Zene:
Klasszikus 90 % (ezen belül is főleg Mozart és korábbi), 10 %: jazz + népzene
köszi:
Perecz
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Sztereó erősitők
Köszi, akkor sztem maradok vagy a sony-nál vagy a harman kardon avr21-nél! Mégegyszer köszönöm a segítségeteket és a gyors válaszotokat!
Az AVR21 pl. ennél jobbnak bizonyult: Denon DRA500
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Sztereó erősitők
Mondanám, hogy inkább Denon, de a 120 W felvétel kicsit karcsúnak tűnik.
Köszi, akkor sztem maradok vagy a sony-nál vagy a harman kardon avr21-nél! Mégegyszer köszönöm a segítségeteket és a gyors válaszotokat!
Sztereó erősitők
Mondanám, hogy inkább Denon, de a 120 W felvétel kicsit karcsúnak tűnik.
Sztereó erősitők
Köszi szépen a választ! Tehát akkor jó döntés lenne egy ilyen ha mondjuk gondolnék a jövőre is picit
Ezekről mit tudtok?
http://www.vatera.hu/sony_gx_311_jo_aro ... 67142.html
http://www.vatera.hu/denon_pma_300v_2x8 ... 91467.html
http://www.vatera.hu/technics_sa_ex_140 ... 02867.html
Sztereó erősitők
Ez bőven elég: http://www.vatera.hu/muszaki_cikk_elekt ... 75420.html
Köszi,ezt pont néztem én is vaterán:)
Sztereó erősitők
Az AVR21 egy pro-logic "ősi" mozi erősítő, egészen tisztességes sztereó hangra képes.
Ha ilyet vennél, akkor kb. két "kategóriányi" hangdoboz csere után (felfelé) is megfelelhet... (béna mondat, de a lényeg - gondolom - "fogható")
Köszi szépen a választ! Tehát akkor jó döntés lenne egy ilyen ha mondjuk gondolnék a jövőre is picit
- LiveSound02
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 6
Sztereó erősitők
Szobaméret: elég kicsi amiben most vagyok (koli) de nyilván nem itt szeretném leélni az életem...
ár: max 20.000 ft körülire gondoltam, nézegettem egy ilyet HARMAN KARDON AVR21 csak nem tudom ez pl elég lenne e a hangfalaknak vagy elég egy kisebb kategóriás is? Általános célra használnám, ez alatt azt értem, hogy nem vagyok se rock se klasszikus zene rajongó. Előnyt jelent a választásnál ha van benne FM tunner is. Igazából az aranyközép utat akarom megtalálni mint árban mint hangzásban... A legjobb ha találnék egy nem túl drága de ezekhez a hangfalakhoz elég stereo erősítőt ami fm tunneres. Köszönöm , hogy válaszoltál és hogy megpróbálsz segíteni a "nagy" választásban:)
Ez bőven elég: http://www.vatera.hu/muszaki_cikk_elekt ... 75420.html
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Sztereó erősitők
Szobaméret: elég kicsi amiben most vagyok (koli) de nyilván nem itt szeretném leélni az életem...
ár: max 20.000 ft körülire gondoltam, nézegettem egy ilyet HARMAN KARDON AVR21 csak nem tudom ez pl elég lenne e a hangfalaknak vagy elég egy kisebb kategóriás is? Általános célra használnám, ez alatt azt értem, hogy nem vagyok se rock se klasszikus zene rajongó. Előnyt jelent a választásnál ha van benne FM tunner is. Igazából az aranyközép utat akarom megtalálni mint árban mint hangzásban... A legjobb ha találnék egy nem túl drága de ezekhez a hangfalakhoz elég stereo erősítőt ami fm tunneres. Köszönöm , hogy válaszoltál és hogy megpróbálsz segíteni a "nagy" választásban:)
Az AVR21 egy pro-logic "ősi" mozi erősítő, egészen tisztességes sztereó hangra képes.
Ha ilyet vennél, akkor kb. két "kategóriányi" hangdoboz csere után (felfelé) is megfelelhet... (béna mondat, de a lényeg - gondolom - "fogható")
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
ok ajánlok neked erősítőt.
najó, komolyra fordítva,ezt így nem lehet.
Szobaméret? zenei stílusok? Mennyi a max. összeg amit rászánnál? Ha ezeket leírod, azzal már el lehet indulni valamerre.
Ne vicceljünk. Kb mindegy mit vesz hozzá. Na jó, azért ne egy videoton legyen.
(Hogy jön az erősítőhöz a szobaméret?)
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Sztereó erősitők
Jó reggelt!
Szeretnék segítséget kérni! Kezdő vagyok teljesen. 2db Clatronic LB796 hangfalat akarok valamivel meghajtani, de nem tudom mi lenne a legjobb mint árban mint teljesítményben? Nem akarom széthajtani sem a hangfalakat,de az erősítőt se akarom "szenvedtetni" Ha tudnátok vmit ajánlani azt megköszönném! Üdv: egy lelkes kezdő
ok ajánlok neked erősítőt.
najó, komolyra fordítva,ezt így nem lehet.
Szobaméret? zenei stílusok? Mennyi a max. összeg amit rászánnál? Ha ezeket leírod, azzal már el lehet indulni valamerre.
Sztereó erősitők
Jó reggelt!
Szeretnék segítséget kérni! Kezdő vagyok teljesen. 2db Clatronic LB796 hangfalat akarok valamivel meghajtani, de nem tudom mi lenne a legjobb mint árban mint teljesítményben? Nem akarom széthajtani sem a hangfalakat,de az erősítőt se akarom "szenvedtetni" Ha tudnátok vmit ajánlani azt megköszönném! Üdv: egy lelkes kezdő
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2693
Sztereó erősitők
Hali mindenkinek !
Lehet láma kérdés,de nem vagyok jártas ezügyben:Svetlana 300B csöveket hol lehet szerezni MO-n?
köszi
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Sztereó erősitők
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni,erősítő cserén gondolkozom.
Jelenleg Arcam Alpha 9 -em van és Naim Nait 5i (nem dőlt betűs)a kiszemelt áldozat.
Arcam Alpha 8SE cd a forrás és Proac Tablette 2000 dobozokat hajtana.
Szerintetek érdemes egy próbát tenni?
Milyen a Naim hangja az Arcam-hoz képest?Már amennyire azt le lehet írni.
Köszönöm!
Árpi
Naim Nd5xs2 ---->Gato Amp150 ---->Dynaudio Special 25
Sztereó erősitők
Igazad van, valóban belekényszerül az ember ilyen kategóriák felállításába. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy most jó áron meg tudtam venni egy olyan erősítőt, ami tetszik. Az ára alapján olcsó kategória, a hangja alapján drága. Na, ennyit a különféle kategóriákról.
Megkérdezhetem hogy melyik a szóban forgó erősítő
Sztereó erősitők
A HK és a Tannoy szerintem jó párosítás , a pioneer cd szerintem nem éri el az erősítő és a hangdoboz színvonalát . Ha javítani akarsz a hangminőségen , kezd a cd-vel . Próbálj kölcsönkérni néhányat , akár itt a fórumon is !
Köszi a tippet!