Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Jó poén volt...
Mi ebben a vicces? Azok a hangfalak valóban parádésan szólnak. A Dyno is és a HS is. Egyiknek sincs mit szégyelnie a másik előtt.
én még 62 000.- ft- ért vettem, Hivox tuninggal, 2010 tavaszán.
Annyiért valóban nem volt olcsó.
Gondolom erről is kaptál számlát.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
- stromfeusz
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Még ott volt, és ott is maradt... Meghallgattam, mellette volt egy Jamo S606 HCS3 szett. Amint bekötötte, azonnal mondtam, hogy viszem. Olyan szinten jobb volt a jamo hangzásvilága, hogy az nem is igaz. Csak ajánlani tudom mindenkinek, most 120-ról 80-ra van leárazva a médiában. Itt a fórumon árulnak egy magnat szettet, még jó hogy kavar az eladó, és nem tudtam megvenni. Most ezt csinálnám:
További szép hétvégét mindenkinek!
ok, de a magnat 19.900 Ft volt nem 80.000Ft. Más kérdés, hogy hosszú távra tervezve én sem veszek olcsó dolgokat, mert késöbb megbánom...
Tunying az kell.
Kivéve, ha nem.
És van olyan forumtárs, akinél a Dyno C1-el hasonlítottuk össze.
Jó poén volt...
Adott egy 5.0 házimozi szett. Mekkora gond ha a center nem ugyanolyan, mint a frontok és hattérsugárzó?...nem ugyanaz a márka, típus stb..
Az Orion HS280 viszont az Isten, ugye?
Ne csodálkozz, ha hifi téren senki sem vesz komolyan!
Kb. 40 alkalommal tuningoltunk eddig SoundArt dobozokat. Te vagy az egyetlen, akinek nem tetszett, mindenki más meg volt vele elégedve. Szerintem ez nem rossz statisztika. És pont te nyilvánítasz véleményt egy fórumon. Na ezért célszerű óvatosan tekinteni a fórumon megnyilvánuló véleményekre.
Te nem hallottad szólni nálam az ORION HS 280-ast.
Úgy mondasz róla véleményt, hogy a Pilisben vagy, miközben én a Duna másik partján hallgatom. Onnan nem hallani, szerintem emiatt Te nem vagy hiteles.
Aki eljött hozzám, annak eltér a vélemyénye a Tiedtől.
És van olyan forumtárs, akinél a Dyno C1-el hasonlítottuk össze.
De a Te szakmai büszkeséged megakadályoz abban, hogy meghallgasd nálam, és utána mondj róla véleményt. Tudod mit? Legyen igazad, és nekem jó ez így, ahogy van.
Persze, nem örülsz neki, hogy a HIVOX dac és erősítő helyett ESEL-t hallgatok, értem én.
annak sem örülsz, hogy eladtam az ALCES-t.
Azt, hogy sikerült találnom egy jó állapotban levő párat, amit Puklics Józsi felújított, és nekem tetszik ennek a hangja, az az én szerencsém. ( Béla kedvéért írom csak, hogy a tuningról kaptam számlát, anélkül, hogy kértem volna).
Mértél egy Oriont, évekkel ezelőtt, másik erősítővel, más kábelekkel, ezt nem is hallottad, és én vagyok a hülye.
Azzal persze semmi gond, hogy te a kábeleket a tuning
során fordítva kötögeted be, attól még te vagy a hitelesség megtestesítője...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
és melyik másik 29000 Ft-os dobozt halottál jobban szólni?
én még 62 000.- ft- ért vettem, Hivox tuninggal, 2010 tavaszán.
eredetileg a QUAD 12L2- t akartam megvenni, de Fülelek megggyőzött, hogy ez is jól szól. Hülye voltam, hogy elhittem, tanulópénznek jó volt. nem egy kategória a 160 ezres hangfallal.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Szia!
A Jamo S606 HCS3 5.0-ás szett ára 80.000FT? Melyik Médiában?
Kép: Epson
Lejátszó: Panasonic BD-UB450
Erősítő: Anthem MRX-500
Hangfal: Monitor Audio Silver RS8 5.0
Sub: Velodyde CHT-R8.
Még ott volt, és ott is maradt... Meghallgattam, mellette volt egy Jamo S606 HCS3 szett. Amint bekötötte, azonnal mondtam, hogy viszem. Olyan szinten jobb volt a jamo hangzásvilága, hogy az nem is igaz. Csak ajánlani tudom mindenkinek, most 120-ról 80-ra van leárazva a médiában. Itt a fórumon árulnak egy magnat szettet, még jó hogy kavar az eladó, és nem tudtam megvenni. Most ezt csinálnám:
További szép hétvégét mindenkinek!
Gondolod, hogy estig meglesz még ?
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5227
Nekem nagyon nem tetszett a hangja.
Az Orion HS280 viszont az Isten, ugye?
Ne csodálkozz, ha hifi téren senki sem vesz komolyan!
Kb. 40 alkalommal tuningoltunk eddig SoundArt dobozokat. Te vagy az egyetlen, akinek nem tetszett, mindenki más meg volt vele elégedve. Szerintem ez nem rossz statisztika. És pont te nyilvánítasz véleményt egy fórumon. Na ezért célszerű óvatosan tekinteni a fórumon megnyilvánuló véleményekre.
és melyik másik 29000 Ft-os dobozt halottál jobban szólni?
Webáruház:
Csumika!
Sound Art W2 hangfalról mi a véleményetek?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Nem rossz kis doboz az áráért. A tuning ráfér.
Pontosan!!!
De a tuningolt (HiVox által) már valóban nem rossz doboz!
Viszont 16-20 nm feletti térbe nem igen való!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Nem rossz kis doboz az áráért. A tuning ráfér.
Csumika!
Sound Art W2 hangfalról mi a véleményetek?
Monitor sugárzót akarok ebbe az árkategóriában Yamaha rxv 350 -hez kellene.
Mozira és zenére kell.
Gondolom hasonló a hangja a wharfi diamod 10.1-hez.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- stromfeusz
- V.I.P.
Én is azt láttam..))
Gondolod, hogy estig meglesz még ?
Én is azt láttam..))
Szia !
Tegnap láttam az Óbudai MM-ben Magnat Supreme 800-as párat 19.900 Ft-ért szerintem annyiért jó vétel aztán majd veszel hozzá centert meg hátteret...
- stromfeusz
- V.I.P.
Szerintem ne az adatlap alapján dönts hanem hallgasd meg őket, és amelyik jobban tetszik. Komolyan mondom.
Szia !
Tegnap láttam az Óbudai MM-ben Magnat Supreme 800-as párat 19.900 Ft-ért szerintem annyiért jó vétel aztán majd veszel hozzá centert meg hátteret...
Sziasztok!
Ti melyiket ajánlanátok?
Onkyo SKF-4700 + SKS-4700 5.0(adatlap)
Magnat Supreme 800 5.0(adatlap)
Köszi a segítségeket....
Szerintem ne az adatlap alapján dönts hanem hallgasd meg őket, és amelyik jobban tetszik. Komolyan mondom.
Sziasztok!
Ti melyiket ajánlanátok?
Onkyo SKF-4700 + SKS-4700 5.0(adatlap)
Magnat Supreme 800 5.0(adatlap)
Köszi a segítségeket....
Milyen 5.0-ás hangfalrendszert ajánlanátok egy Onkyo TX-NR609-es HM erősítőhöz? Csak az igényes mozihang a fontos!!!!
Hallgasd meg a JBL ES szettet hozzá.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Sziasztok!
Milyen 5.0-ás hangfalrendszert ajánlanátok egy Onkyo TX-NR609-es HM erősítőhöz? Csak az igényes mozihang a fontos!!!!
Köszönöm a válaszokat!
Ki mit vél igényes mozihangnak. Szerintem ami jó zenén annak jónak kell legyen mozin is, fordítva viszont nem feltétlen igaz.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Kép: Epson
Sziasztok!
Eladó állványt keresek, a hátsó hangfalakhoz! Van valakinek eladó? Tudtok ajánlani valamit?
Ha van akkor eladó fali tartót is keresek. Ahogy látom azok olcsóbbak.