Igy járt a Lii Audio hangfal is, 1-2 nap alatt 80 ezret drágult, igaz ezt eddig máshol hirdette az eredeti eladója.Vinkler írta: ↑2025.12.07., vas. 14:34Önmagában az, hogy megveszel valamit, amit 1-2-3 év múlva drágábban eladsz, azzal nincs baj. A baj azzal van, ha azonnal haszonszerzés céljából adod el. Ráadásul az sem elegáns, hogy ugyan azon a fórumon.
Nem nézünk át minden hirdetést, ha ilyen van, jelezzétek.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 220
egyet értek.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- teophilus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 66
- Kapcsolat:
Mint minden általánosítás, ez is erősen sántít. És ki is kérném magamnak, sőt, az itteni "régiek" nevében is, de gondolom, ez nem nyugtatna meg téged.
- Audio Note TT-One, ARM-2, Goldring G1042
- Audio Note CD2, Naim Uniti 2
- Naim NAC-N172 XS
- Audio Note Soro SE Phono, Naim SuperNait mkI, Naim Hi-Cap, Naim StageLine N
- Audio Note AN-J/L, Naim Ovator S400
- Audio Note AN-L, AN-Lexus, Naim NAC-A5, Naim SNAIC
- Audio Note CD2, Naim Uniti 2
- Naim NAC-N172 XS
- Audio Note Soro SE Phono, Naim SuperNait mkI, Naim Hi-Cap, Naim StageLine N
- Audio Note AN-J/L, Naim Ovator S400
- Audio Note AN-L, AN-Lexus, Naim NAC-A5, Naim SNAIC
- Világjáró atti
- Nincs visszaút

- Értékelés: 36
Nos én csak szeretnék 1 drakot használtan...
Számolja be,vagy vegye meg valaki az enyémet és jó napot....
Engem ez már nem érdekel!
Tök egyszerű a képlet
Beszámol+Zsozsó€ vagy huf=Boldog mindenki!
Ha valakit érdekel ez az egyszrű üzlet nyomjuk!
Üdv,mindenkinek Ati!
Számolja be,vagy vegye meg valaki az enyémet és jó napot....
Engem ez már nem érdekel!
Tök egyszerű a képlet
Beszámol+Zsozsó€ vagy huf=Boldog mindenki!
Ha valakit érdekel ez az egyszrű üzlet nyomjuk!
Üdv,mindenkinek Ati!
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 86
Honnan tudod, hogy veszítettél, ráadásul 1 cuccra hármat is?Világjáró atti írta: ↑Tegnap, 20:48
Én vesztettem 3 vevőtt vele együtt+húzta az időm kb 1hétig tartott ez az egész procedúra. Nagyon kellemetlenűl éreztem magam.Olyan vontatt volt minden...
Komolyan miért nem adtad el az elsőnek ha vontatottnak érezted mint írtad is?
Szerintem ezeket csak magadnak róhatod fel.
Egyébként meg nem kötelező eladni és vásárolni sem, ha valami nem kóser tovább kell lépni.
Már a B oldal forog így 60 felett...
- Világjáró atti
- Nincs visszaút

Sanálom Misi!
EZ NEM ÉRT ENNYIT NEKEM.
ÉN NEM ILYEN VAGYOK!
EZ NEM ÉRT ENNYIT NEKEM.
ÉN NEM ILYEN VAGYOK!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9563
A privát üzeneteket töröltem.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Világjáró atti
- Nincs visszaút

Persze...
Jelentkezett a hírdetére...
Megkérdezte,hogy HC-e a kábel.Igen persze mondtam csak lemaradt.
Őt érdekli...szuper mondtam!
Írtam neki azért adom el mert szeretnék egy Drakot! Ha elmegy jó,ha nem úgy is mert jó a v3 kábel is.
Mire ő neki pont van 1eladó Draco ...értem mondtam!
Mit szeretnél kerdeztem? Beszámolod?
Ő igen. Okés,kértem tel számot adott.
Mondta 600-620eft a kábel és beszámolja az ennyémet,de aludjak rá egyett...okés mondom.
Másnap legyen 600eft kereken! Mire ő tudtam,hogy ezt mondod...nem vagyok elensége magamnak mondtam! Akkor most ő alszik rá egyet....úristen most mivan gondoltam?
Másnap eltűnt teljesen....hívtam nem reagált!
Írtam neki,hogy van érdeklődő 2 hifista.1 az Avx-en 315eft postával,meg telefon 320eft-ért
Másnap írt,hogy beteg neharagudjak...okés mondom,jobbulást! Írtam legyen 610eft köztes ár gondoltam ez a baja,elfogadta!!! Az volt...
Mondtam neki küldjön adatott az utaláshoz+ megadtam a cimem a posta miatt! Mire ő holnap intézi a postát meg az infót ami még kell.Szuper gyorsulnak az események...
Még aznap szolt,hogy jegeljem a hírdetést mert neki kell a kábel!!
Írtam természetesen....
Másnap közölte majd ha haza érek csak akkor lesz üzlett...itt már nagyon kezdtem ideges lenni mert nem ezt beszèltük!!! Gondolm nem bízott bennem...nem volt rá oka,de megértem...
Még aznap írtam,meg mondtan neki pörgesük fel a dolgokat mert ez màr nagyon vontatott. Küldtem neki egy jobb képet a kábelről a HC miatt. Valahogy nem hitte...közben próbáltam meggyőzni,hogy nem vagyok szélhámos.A 3m VH Leviatan táp kábel is nálam van azt is így vettem itt az avx en.400eft előleg küldi a kàbelt a kolléga postán én pedig a csere kábelt.Ott minden rendben is volt!!!
Aztán meg ma reggel ez fogadott amit be masoltam! Küldjek 610eft ott ha akkarom a kábelt és ő majd lehet megveszi a kábelt ha minden ok vele....lehet! Miért ne lenne olyan. Írtam volna ha nem olyan.Azt éreztem csak rám szeretné sózni a kábelt és,hogy az enyém nem is kellet neki soha!
Én vesztettem 3 vevőtt vele együtt+húzta az időm kb 1hétig tartott ez az egész procedúra. Nagyon kellemetlenűl éreztem magam.Olyan vontatt volt minden...
Küldtem volna neki 280eft előleget ellőre ő pedig elküldi a kábelt ahogy beszéltük korában.Én meg ha haza érak utána küldtem volna a VH v3 mat.Svédben dolgozom ezt mondtam neki az elején!!! Próbáltam néhány kollégát mondani aki igazol az AVX-en.
Gondolom továbbra sem hit bennem,amihez joga van,nyilván.
Csak akkor ne húzzuk egymás idejét!
Sajnálom az egészet nem szerettem volna ezt megtapasztalni.Lehet neki is rossz tapasztalata volt valakikkel.Kellet volna a kàbel amolyan kari ajándék magamnak! Sokat vagyok távol és a hifiben találom meg az egyik nyugalmam.
Sajnálom...
Ez volt úgy röviden!
Jelentkezett a hírdetére...
Megkérdezte,hogy HC-e a kábel.Igen persze mondtam csak lemaradt.
Őt érdekli...szuper mondtam!
Írtam neki azért adom el mert szeretnék egy Drakot! Ha elmegy jó,ha nem úgy is mert jó a v3 kábel is.
Mire ő neki pont van 1eladó Draco ...értem mondtam!
Mit szeretnél kerdeztem? Beszámolod?
Ő igen. Okés,kértem tel számot adott.
Mondta 600-620eft a kábel és beszámolja az ennyémet,de aludjak rá egyett...okés mondom.
Másnap legyen 600eft kereken! Mire ő tudtam,hogy ezt mondod...nem vagyok elensége magamnak mondtam! Akkor most ő alszik rá egyet....úristen most mivan gondoltam?
Másnap eltűnt teljesen....hívtam nem reagált!
Írtam neki,hogy van érdeklődő 2 hifista.1 az Avx-en 315eft postával,meg telefon 320eft-ért
Másnap írt,hogy beteg neharagudjak...okés mondom,jobbulást! Írtam legyen 610eft köztes ár gondoltam ez a baja,elfogadta!!! Az volt...
Mondtam neki küldjön adatott az utaláshoz+ megadtam a cimem a posta miatt! Mire ő holnap intézi a postát meg az infót ami még kell.Szuper gyorsulnak az események...
Még aznap szolt,hogy jegeljem a hírdetést mert neki kell a kábel!!
Írtam természetesen....
Másnap közölte majd ha haza érek csak akkor lesz üzlett...itt már nagyon kezdtem ideges lenni mert nem ezt beszèltük!!! Gondolm nem bízott bennem...nem volt rá oka,de megértem...
Még aznap írtam,meg mondtan neki pörgesük fel a dolgokat mert ez màr nagyon vontatott. Küldtem neki egy jobb képet a kábelről a HC miatt. Valahogy nem hitte...közben próbáltam meggyőzni,hogy nem vagyok szélhámos.A 3m VH Leviatan táp kábel is nálam van azt is így vettem itt az avx en.400eft előleg küldi a kàbelt a kolléga postán én pedig a csere kábelt.Ott minden rendben is volt!!!
Aztán meg ma reggel ez fogadott amit be masoltam! Küldjek 610eft ott ha akkarom a kábelt és ő majd lehet megveszi a kábelt ha minden ok vele....lehet! Miért ne lenne olyan. Írtam volna ha nem olyan.Azt éreztem csak rám szeretné sózni a kábelt és,hogy az enyém nem is kellet neki soha!
Küldtem volna neki 280eft előleget ellőre ő pedig elküldi a kábelt ahogy beszéltük korában.Én meg ha haza érak utána küldtem volna a VH v3 mat.Svédben dolgozom ezt mondtam neki az elején!!! Próbáltam néhány kollégát mondani aki igazol az AVX-en.
Gondolom továbbra sem hit bennem,amihez joga van,nyilván.
Csak akkor ne húzzuk egymás idejét!
Sajnálom az egészet nem szerettem volna ezt megtapasztalni.Lehet neki is rossz tapasztalata volt valakikkel.Kellet volna a kàbel amolyan kari ajándék magamnak! Sokat vagyok távol és a hifiben találom meg az egyik nyugalmam.
Sajnálom...
Ez volt úgy röviden!
Ösdze tudnád foglalni?
Köszi előre is!
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3726
Nem teljesen egyértelmű, hogy mi is történt, eléggé követhetetlen számomra a bemásolt levek tartalma.Világjáró atti írta: ↑Tegnap, 17:54Igen ez igaz!
Nyilván fogalmad sincs az előzményekről...
Kérdezd meg Falco 62!
Mind1 nálam ő redfleg..
Ösdze tudnád foglalni?
Köszi előre is!
Csak a Marantz! :-D
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9563
Önmagában az, hogy megveszel valamit, amit 1-2-3 év múlva drágábban eladsz, azzal nincs baj. A baj azzal van, ha azonnal haszonszerzés céljából adod el. Ráadásul az sem elegáns, hogy ugyan azon a fórumon.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 220
Szerintem inkább arról van szó, hogy régen itt megvették a készülékeket és a Hifi Piacon árulták jóval drágábban.Viszont most hogy letérdelt a H.P.így kénytelen itt árulni.
A Vatyerán meg a Józsifogáson nem lehet ilyen drága dolgokat értékesíteni.
A Vatyerán meg a Józsifogáson nem lehet ilyen drága dolgokat értékesíteni.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Sajnos ide jutott ez az oldal.
Régen volt egy-két nepper,mára nagyrészt azok vannak.
Én ezt annak tulajdonítom,hogy pár éve még kergették itt őket,mára a deklarált jelszó:mindenki annyiért árul,amennyiért akar,legfeljebb nem adja el.
Régen volt egy-két nepper,mára nagyrészt azok vannak.
Én ezt annak tulajdonítom,hogy pár éve még kergették itt őket,mára a deklarált jelszó:mindenki annyiért árul,amennyiért akar,legfeljebb nem adja el.
- gyeniko
- Törzsvendég

- Értékelés: 282
Nagyon szomorúan olvasom és nem a saját zsebem miatt...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
"A nepperkedést sosem toleráltuk és nem is fogjuk."
Én pár hete jeleztem, hogy fox013 a gyeniko-tól 2 ezer forintért vett blu-ray lemezeket 4-6 ezerért árulja.
Amelyik film elkelt gyeniko gyűjteményéből, az pár nap múlva megjelent fox013 "gyűjteményében".
viewtopic.php?f=34&t=222031
Én pár hete jeleztem, hogy fox013 a gyeniko-tól 2 ezer forintért vett blu-ray lemezeket 4-6 ezerért árulja.
Amelyik film elkelt gyeniko gyűjteményéből, az pár nap múlva megjelent fox013 "gyűjteményében".
viewtopic.php?f=34&t=222031
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6468
Én nem tudom mit-kitől-hogyan-mennyiért vett és tett fel vissza eladni. Ezek kinyomozására végképp nincs időm...
Ha talál valaki ilyesmit (és az előzmény is látszik) akkor nyugodtan jelentse bárki.A nepperkedést sosem toleráltuk és nem is fogjuk.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

A többi hirdetése is ilyen vagy ilyen volt.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

LukacsBeni hm erősítő hirdetését töröltem, mivel egy nap alatt csak 140e ft-al drágult meg nála a fórumon vásárolt erősítő.
Innentől mindenki döntse el, hogy szeretne-e vásárolni tőle.
Innentől mindenki döntse el, hogy szeretne-e vásárolni tőle.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

Re: SCHNERZINGER Operator
Köszönjük!
Az eddig is egyértelmű volt, hogy nem a saját dolgait árulja...
Az ilyenekkel jobb az óvatosság..
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

A hozzászólás átkerült a helyére.
VIGYÁZZATOK, Ficzek Gyula átveri az ügyfeleket!!!
-
dumdum
- Kezdő Fórumlakó

Nos, így már tudjuk mi az ok.
Deeee, te hirdetted meg úgy, hogy nem említetted meg a hirdetésben amit.
Ennyit írt: "A korrektség kedvéért azt is érdemes jelezni, hogy a Netradio már nem megy rajta."
Ne is haragudj de ez nem kötekedés, te hallgattad el, ennyi.
Engedd el a témát....
Deeee, te hirdetted meg úgy, hogy nem említetted meg a hirdetésben amit.
Ennyit írt: "A korrektség kedvéért azt is érdemes jelezni, hogy a Netradio már nem megy rajta."
Ne is haragudj de ez nem kötekedés, te hallgattad el, ennyi.
Engedd el a témát....
-
Mythos
- Nincs visszaút

- Értékelés: 9
Nos Marci nem vagyunk egyformák és ha veled történt hasonló, hogy csak kötekedésből írtak rád, te válaszoltál a legjobb tudásod szerint majd ezek után tele okádja hülyeségekkel a fórumot rólad, te akkor ezek szerint ezt elfogadod :-)
Ebben rejlik az élet szépsége, hogy különbözőek vagyunk :-)
Ebben rejlik az élet szépsége, hogy különbözőek vagyunk :-)
Azért törölték, mert láthatóan neki volt igaza és nem neked. 
Usher - Valhalla - Emotiva
-
Mythos
- Nincs visszaút

Egyébként, mivel már én is unom ezt , inkább leírom mi történt aztán mindenki döntse el hogy milyen ember vagyok.
Musicland fórumtárs megkérdezte hogy az általam hírdetett pioneer streamer tud e netrádiót. Nos mivel kb 4 éve megszüntette a pioneer a rádió támogatást, és ő ezt tudta hiszen állítólag neki is van/ volt egy ilyen streamere és egy megoldást kerestem neki és elmondtam, hogy úgy lehet netrádiózni ha összeköti usb-n egy laptoppal vagy pc-vel.
Erre az volt a rövid válasza : " Szóval nem tud! Köszönöm!
Bemásolom mit válaszoltam:
" Elküldve: 2025.09.08., hétf. 19:06
Feladó: Mythos
Ezt akkor is tudtad már amikor megkérdezted :-) Meg lehet oldani de így. Legközelebb amikor unatkozol légyszíves lapozz el az én hírdetéseimről :-) Köszönöm ! "
Ezek után nyílván nem leveleztünk tovább ám ő tele böfögte a fórumot hogy én milyen sértödékeny, felháborodott ember vagyok hogy ilyet mertem neki írni, majd 10 nappal később ide is beírt és hirtelen törölte magát.
Tényleg én vagyok a hülye mert nem hagyom ,hogy valaki baromságokat írjon rólam?
Köszönöm innentől kezdve nem akarok foglalkozni ezzel, még megvárom a kedves adminok válaszát hogy miért törölték az én hozzászolásomat, meghagyva az ővét úgy hogy nem volt igaza és ez azért már nettó rágalmazás, de az már más kérdés.
Musicland fórumtárs megkérdezte hogy az általam hírdetett pioneer streamer tud e netrádiót. Nos mivel kb 4 éve megszüntette a pioneer a rádió támogatást, és ő ezt tudta hiszen állítólag neki is van/ volt egy ilyen streamere és egy megoldást kerestem neki és elmondtam, hogy úgy lehet netrádiózni ha összeköti usb-n egy laptoppal vagy pc-vel.
Erre az volt a rövid válasza : " Szóval nem tud! Köszönöm!
Bemásolom mit válaszoltam:
" Elküldve: 2025.09.08., hétf. 19:06
Feladó: Mythos
Ezt akkor is tudtad már amikor megkérdezted :-) Meg lehet oldani de így. Legközelebb amikor unatkozol légyszíves lapozz el az én hírdetéseimről :-) Köszönöm ! "
Ezek után nyílván nem leveleztünk tovább ám ő tele böfögte a fórumot hogy én milyen sértödékeny, felháborodott ember vagyok hogy ilyet mertem neki írni, majd 10 nappal később ide is beírt és hirtelen törölte magát.
Tényleg én vagyok a hülye mert nem hagyom ,hogy valaki baromságokat írjon rólam?
Köszönöm innentől kezdve nem akarok foglalkozni ezzel, még megvárom a kedves adminok válaszát hogy miért törölték az én hozzászolásomat, meghagyva az ővét úgy hogy nem volt igaza és ez azért már nettó rágalmazás, de az már más kérdés.
-
Mythos
- Nincs visszaút

Sőt ha kell negyedjére is és tudod miért? Mert egy nettó faszság miatt írt ide amit nem bírt elviselni a nárcisztikus kis lelke :-)