Én nem tudom mit-kitől-hogyan-mennyiért vett és tett fel vissza eladni. Ezek kinyomozására végképp nincs időm...
Ha talál valaki ilyesmit (és az előzmény is látszik) akkor nyugodtan jelentse bárki.A nepperkedést sosem toleráltuk és nem is fogjuk.

Én nem tudom mit-kitől-hogyan-mennyiért vett és tett fel vissza eladni. Ezek kinyomozására végképp nincs időm...

A többi hirdetése is ilyen vagy ilyen volt.

Köszönjük!

A hozzászólás átkerült a helyére.

Mit foglalkozzak azzal aki nincs itt...?

Ezt pont rólad írta...

Nem igaz, hogy az írott CD-imet nem igazán vitte. Erre már felhívtam a figyelmed. Az általam vit három CD-ből kettőt gond nélkül olvasott és játszott. Amit nem olvasott be, azt az ithoni gépeim sem mindíg olvassák. Arra voltam kíváncsi, hogy ez jobban olvas-e. Ezt is említettem akkor, mire te kíváncsiságból kipróbáltad a sajátodban is.akoos írta: ↑2025.08.27., szer. 08:56Kipróbáltuk közösen, az írott CD-it nem igazán vitte az eladásra szánt masina, azaz előzetesen és közösen megtapasztaltuk, hogy írott CD olvasásban nem bajnok a masina.
Jelentkezett a vevő 2 nap múlva, hogy 20%-ban nem olvassa az írott CD-it. Hol itt az új hír? Kipróbáláskor is ez volt a helyzet, ezért mondtam, hogy ezt nem tudom visszavételi okként kezelni, minek vitte el.
Utána következő egyik üzenetben azt kérdezte, ha azt mondaná, hogy ...... , akkor visszavenném-e. Na itt végleg azt éreztem, hogy palira akar venni.
Valóban nem szükséges feltétlenül indokolni a visszavételi igény okát, de udvariasabb, ha valaki megteszi. De ha megteszi, okként nem egy előzetesen megismert tulajdonságot érdemes megnevezni, mert az eladó joggal érezheti úgy, hogy palira akarják venni.
Üdv
A történeti hűség kedvéért.Vinkler írta: ↑2025.08.27., szer. 09:22Teljesen mindegy, hogy mi okból, ha azt ígérted visszaveszed, akkor illik visszavenni, októl függetlenül, természetesen, ha ugyan abban az állapotban van a masina, mint ahogy átadtad!akoos írta: ↑2025.08.27., szer. 08:56Kipróbáltuk közösen, az írott CD-it nem igazán vitte az eladásra szánt masina, azaz előzetesen és közösen megtapasztaltuk, hogy írott CD olvasásban nem bajnok a masina.
Jelentkezett a vevő 2 nap múlva, hogy 20%-ban nem olvassa az írott CD-it. Hol itt az új hír? Kipróbáláskor is ez volt a helyzet, ezért mondtam, hogy ezt nem tudom visszavételi okként kezelni, minek vitte el.
Utána következő egyik üzenetben azt kérdezte, ha azt mondaná, hogy ...... , akkor visszavenném-e. Na itt végleg azt éreztem, hogy palira akar venni.
Valóban nem szükséges feltétlenül indokolni a visszavételi igény okát, de udvariasabb, ha valaki megteszi. De ha megteszi, okként nem egy előzetesen megismert tulajdonságot érdemes megnevezni, mert az eladó joggal érezheti úgy, hogy palira akarják venni.
Üdv
Ha nem szándékozol visszavenni, akkor viszont ne ígérj ilyet! Ez ilyen egyszerű.
Ígérted, hogy vissza veszed?
Igen!
Vissza vetted?
Nem.
Ez itt a baj!
Kérlek, hogy ígéretednek megfelelően oldjátok meg ezt a kérdést. Vedd fel a kapcsolatot a vevővel. Ez egy jó közösség, ne romboljuk ilyen dolgokkal.

Teljesen mindegy, hogy mi okból, ha azt ígérted visszaveszed, akkor illik visszavenni, októl függetlenül, természetesen, ha ugyan abban az állapotban van a masina, mint ahogy átadtad!akoos írta: ↑2025.08.27., szer. 08:56Kipróbáltuk közösen, az írott CD-it nem igazán vitte az eladásra szánt masina, azaz előzetesen és közösen megtapasztaltuk, hogy írott CD olvasásban nem bajnok a masina.
Üdv
Semmi. Azóta nem válaszol, hogy lezárta a hirdetést.

Ez szerintem attól függ, hogy miben állapodtak meg. Ha csak szóban is ígérte, hogy visszaveszi ha nem tetszik a hangja, akkor is illene visszavennie.Persze nem mindenki úriember az eladás után.