Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
ok, csövesekhez fogalmam sincs...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
nemtudom miért izélnek itt a dynokra az érzékenység miatt..
ha van egy jobb erölködö, mint pl kiskorso..akkor semmi gond nincs.. vas kell alá, nem papírzacskó...
pl én sose tudtam felénél feljebb tekerni 20 nm szobában a kiskorsot, pedig nem nagy vas...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
kimber, én még soha nem is láttam SA hangfalat a dyno előtt, de az én fülemnek az SA jobb tetszett.
Az 1550-t nem vitatom, hogy elegendő mélyet adna, az 1530 is csak egy hajszálnyival volt kevesebb az A52-től.
sajti vidd az erősítőt a tesztre. Helyedben SA-t vennék (SA vs Dyno közül csövire).
Dyno talán még 86dB sincs, viszont a min. impedanciája 2 ohm körül van.
Legalábbis ezt olvastam egy fórumon.
Üdv
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
Ki mondta h az én láncom? Akusztikában hallgatóztunk.
Igaz! Nem olvastam elég figyelmesen Akkor az akusztika láncában lehetett a gond
Istenigazából félek kicsit a Dynaudiótól, mert nem tudom, hogy a most épülő csöves erősítőm meg tudja-e hajtani majd...
sajti
Ki mondta h az én láncom? Akusztikában hallgatóztunk.
Én az 52-essel hasonlitottam. De ez volt az egyetlen negativum amit észleltem, minden másban jobbnak tünt a dyno.De hosszútávon az az arcbamászó közép nekem nem lenne jó, érted?
Nem lehet, hogy az arcbamászó közepeket valami egyéb produkálta a láncodban?
sajti
Én az 52-essel hasonlitottam. De ez volt az egyetlen negativum amit észleltem, minden másban jobbnak tünt a dyno.
De hosszútávon az az arcbamászó közép nekem nem lenne jó, érted?
hát nemtudom, én hallottam dyno-t, és SA-t egymás után, de az SA nem volt a dyno közelében (a62 vs SA1530)
Most olvastam a neten egy tesztet, ami jó alaposan lehúzza a Focus 220-at.... Hááááát, egyelőre maradnak az MS-ek
sajti
hát nemtudom, én hallottam dyno-t, és SA-t egymás után, de az SA nem volt a dyno közelében (a62 vs SA1530)
Szia!
Ez a hangfalcsalád azoknak lehet előnyös, akiknek szép hangú de (relatíve) kis teljesítményű erősítőjük van. Azokak tényleg
jobb választás az SA mint a Dyno. Én a közeltéri mikrofonozással rögzített énekhangokat kevésbé éreztem forszírozottnak
az SA hangfalból hallott hangot, mint a Dynóból. Utóbbiból nagyon arcbamászósnak tűnt az énekhang.
Üdv!
Plusz az E50 ára (60e HUF / db) a hangfalra szánt keret plafonja...
Micsoda? A digitalko.hu-n 89.990 Ft a pár! Ha már nem sikerül lebeszélni róla, legalább ne költs feleslegesen. Ha megrendeled tőlük, jobban jársz...
Sikerült lebeszélnetek róla, most kezdhetek felfejlôdni olyan hangfalakból, amelyekrôl életemben nem hallottam...
Plusz hallgathatom az asszonytól, hogy mi a f@sznak ennyire fain hangdoboz, nekünk jó az átlagnál kicsit jobb is, stb. De én már csak olyan marha vagyok,
hogy a pénzembôl szeretném kihozni a legjobbat... AKkor is, ha az csak egy lakótelepi nappaliban fog szólni...
Köszönöm még egyszer a hozzászólásaitokat, igyexem keresgélni ebben az árkategóriában minél jobb cuccot...
P.S.: Ja, még nem bízom annyira a virtuális kereskedésekben, hogy tôlük rendeljek cuccokat, pláne ami drága és törékeny...
.. De ha eladom a mostaniakat, és a még mindig meglévő sztereó Marantzot, aztán életfogytig tartó adósságba verem magam (sok éjszakai túlórával, mint most), akkor meg tudnám venni. És most, hogy ezt így leírtam, lehet, hogy bele is vágok....
sajti
És akkor még mindig tudod majd hallgatni este, alvás közben
Relaxációs zenehallgatás???
sajti
Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy irigyelek Ha én így elengedném magam anyagilag, és ennyit tudnék, vagy inkább akarnék költeni hangfalakra, akkor nagy valószínűséggel a Sonus Faber tájékán nézelődnék. Nekem az jobban bejön
Én a helyedben mindenesetre nagyon megfontolnám a dínókat, mert ezért a pénzért nem kevés minőségi cég kínál még dobozokat
Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy irígylem magam A láncban előbb utóbb feljesztenem kell a hangfalakat, mert mostmár ezek látszanak a leggyengébb láncszemnek.
Miután leginkább progresszív rockot, bluest, és jazz-t hallgatok, ezért szerintem a Dynaudio egy jó választás lenne
sajti
a focus hol helyezkedik el a contour szériához képest?
Állítólag az Audience sorozat SE verziójival egyenértékűek a Focus-ok.
C70.... nagyon jó gép
főleg dynaudioval... beleköltöznék
Ezt honnan veszed? Mert, én úgy tudom, hogy a csúcskategóriás Volvo XC90-be a premium sound felszereltséggel, 12db Bose hangfal van...
Az új C70ben és a most bemutatkozó S80ban van csak egyelőre Dynaudio. A következő modell ami megkapja a C30 lesz,.. de ez már kezd off lenni .
A Lexusban lévő M&L állítólag annyira nem jó, mint amennyire drága. (én azért elviselném asszem.. a lexust is.. )
egyel alatta. A conturból viszont az állók közül a legkissebb is olyan 1,3 millió Ft körül van. a kis polc meg 800eFt körül lehet. Aztán meg még van felette 2 széria...
a focus hol helyezkedik el a contour szériához képest?
-
Vendég
Képzelem mennyi be fájhat majd az új Volvo S80-ba rendelhető 12 dynaudio hangszórós hifi... (Állítólag ez lesz a világ legjobb széria autóhifije..)
Ezt honnan veszed? Mert, én úgy tudom, hogy a csúcskategóriás Volvo XC90-be a premium sound felszereltséggel, 12db Bose hangfal van...
Qrva jól szólhat főleg a sztereo tere lehet irgalmatlanul érdekes
Nem adnám két jó frontért, meg egy subért...
Képzelem mennyi be fájhat majd az új Volvo S80-ba rendelhető 12 dynaudio hangszórós hifi... (Állítólag ez lesz a világ legjobb széria autóhifije..)
Üdv,
NGabor
Bakker, nem is gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a Dynaudio cuccok. Képzelem mennyi be fájhat majd az új Volvo S80-ba rendelhető 12 dynaudio hangszórós hifi... (Állítólag ez lesz a világ legjobb széria autóhifije..)
Lexusban Mark Levinson van. Azt talán nem fogja űberelni. Bár a hangsugárzókészletet nem ismerem a Lexusban, de ha az is ML, akkor lehet hogy mégsem olyan jó.
(egyébként olyan 3millió körül raknak bele MLt. Extra felszerelcségben van benne csak)
.. De ha eladom a mostaniakat, és a még mindig meglévő sztereó Marantzot, aztán életfogytig tartó adósságba verem magam (sok éjszakai túlórával, mint most), akkor meg tudnám venni. És most, hogy ezt így leírtam, lehet, hogy bele is vágok....
sajti
És akkor még mindig tudod majd hallgatni este, alvás közben
Bakker, nem is gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a Dynaudio cuccok. Képzelem mennyi be fájhat majd az új Volvo S80-ba rendelhető 12 dynaudio hangszórós hifi... (Állítólag ez lesz a világ legjobb széria autóhifije..)
Őszininétn irigyellek, hogy van egy pár hangdobozra 650.000.-Ft-od!!! Vagy ez csak vicc volt?
Na ennyi nincs. De ha eladom a mostaniakat, és a még mindig meglévő sztereó Marantzot, aztán életfogytig tartó adósságba verem magam (sok éjszakai túlórával, mint most), akkor meg tudnám venni.
És most, hogy ezt így leírtam, lehet, hogy bele is vágok....
sajti
OFF
Saját gondolat:
Ennyi pénzért én elgondolkoznék egy Thiel-en vagy valami hasonlón...
ON
Őszininétn irigyellek, hogy van egy pár hangdobozra 650.000.-Ft-od!!! Vagy ez csak vicc volt?
Na ennyi nincs. De ha eladom a mostaniakat, és a még mindig meglévő sztereó Marantzot, aztán életfogytig tartó adósságba verem magam (sok éjszakai túlórával, mint most), akkor meg tudnám venni.
És most, hogy ezt így leírtam, lehet, hogy bele is vágok....
sajti
Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy irigyelek
Ha én így elengedném magam anyagilag, és ennyit tudnék, vagy inkább akarnék költeni hangfalakra, akkor nagy valószínűséggel a Sonus Faber tájékán nézelődnék. Nekem az jobban bejön
Én a helyedben mindenesetre nagyon megfontolnám a dínókat, mert ezért a pénzért nem kevés minőségi cég kínál még dobozokat
De ha mér itt vagyunk:
Mi a véleményetek a Celestion új F 8-as szériájú hangfalairől (F18, F28, F38)?