Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: sajti »

Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy irigyelek Ha én így elengedném magam anyagilag, és ennyit tudnék, vagy inkább akarnék költeni hangfalakra, akkor nagy valószínűséggel a Sonus Faber tájékán nézelődnék. Nekem az jobban bejön
Én a helyedben mindenesetre nagyon megfontolnám a dínókat, mert ezért a pénzért nem kevés minőségi cég kínál még dobozokat

Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy irígylem magam A láncban előbb utóbb feljesztenem kell a hangfalakat, mert mostmár ezek látszanak a leggyengébb láncszemnek.
Miután leginkább progresszív rockot, bluest, és jazz-t hallgatok, ezért szerintem a Dynaudio egy jó választás lenne

sajti

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: tsc »

a focus hol helyezkedik el a contour szériához képest?
Állítólag az Audience sorozat SE verziójival egyenértékűek a Focus-ok.

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: richies »

C70.... nagyon jó gép
főleg dynaudioval... beleköltöznék
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

andix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: andix »

Ezt honnan veszed? Mert, én úgy tudom, hogy a csúcskategóriás Volvo XC90-be a premium sound felszereltséggel, 12db Bose hangfal van...
Az új C70ben és a most bemutatkozó S80ban van csak egyelőre Dynaudio. A következő modell ami megkapja a C30 lesz,.. de ez már kezd off lenni .
A Lexusban lévő M&L állítólag annyira nem jó, mint amennyire drága. (én azért elviselném asszem.. a lexust is.. )

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

egyel alatta. A conturból viszont az állók közül a legkissebb is olyan 1,3 millió Ft körül van. a kis polc meg 800eFt körül lehet. Aztán meg még van felette 2 széria...

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Hozzászólás Szerző: richies »

a focus hol helyezkedik el a contour szériához képest?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Képzelem mennyi be fájhat majd az új Volvo S80-ba rendelhető 12 dynaudio hangszórós hifi... (Állítólag ez lesz a világ legjobb széria autóhifije..)

Ezt honnan veszed? Mert, én úgy tudom, hogy a csúcskategóriás Volvo XC90-be a premium sound felszereltséggel, 12db Bose hangfal van...
Qrva jól szólhat főleg a sztereo tere lehet irgalmatlanul érdekes
Nem adnám két jó frontért, meg egy subért...

NGabor
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: NGabor »

Képzelem mennyi be fájhat majd az új Volvo S80-ba rendelhető 12 dynaudio hangszórós hifi... (Állítólag ez lesz a világ legjobb széria autóhifije..)

Üdv,
NGabor

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Bakker, nem is gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a Dynaudio cuccok.  Képzelem mennyi be fájhat majd az új Volvo S80-ba rendelhető 12 dynaudio hangszórós hifi... (Állítólag ez lesz a világ legjobb széria autóhifije..)
Lexusban Mark Levinson van. Azt talán nem fogja űberelni. Bár a hangsugárzókészletet nem ismerem a Lexusban, de ha az is ML, akkor lehet hogy mégsem olyan jó.

(egyébként olyan 3millió körül raknak bele MLt. Extra felszerelcségben van benne csak)

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

.. De ha eladom a mostaniakat, és a még mindig meglévő sztereó Marantzot, aztán életfogytig tartó adósságba verem magam (sok éjszakai túlórával, mint most), akkor meg tudnám venni. És most, hogy ezt így leírtam, lehet, hogy bele is vágok....

sajti

És akkor még mindig tudod majd hallgatni este, alvás közben

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: andix »

Bakker, nem is gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a Dynaudio cuccok. Képzelem mennyi be fájhat majd az új Volvo S80-ba rendelhető 12 dynaudio hangszórós hifi... (Állítólag ez lesz a világ legjobb széria autóhifije..)

topeti
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: topeti »

Őszininétn irigyellek, hogy van egy pár hangdobozra 650.000.-Ft-od!!!  Vagy ez csak vicc volt?   

Na ennyi nincs. De ha eladom a mostaniakat, és a még mindig meglévő sztereó Marantzot, aztán életfogytig tartó adósságba verem magam (sok éjszakai túlórával, mint most), akkor meg tudnám venni.
És most, hogy ezt így leírtam, lehet, hogy bele is vágok....

sajti

OFF
Saját gondolat:
Ennyi pénzért én elgondolkoznék egy Thiel-en vagy valami hasonlón...
ON
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: klepto »

Őszininétn irigyellek, hogy van egy pár hangdobozra 650.000.-Ft-od!!!  Vagy ez csak vicc volt?   

Na ennyi nincs. De ha eladom a mostaniakat, és a még mindig meglévő sztereó Marantzot, aztán életfogytig tartó adósságba verem magam (sok éjszakai túlórával, mint most), akkor meg tudnám venni.

sajti

Hát hazudnék, ha azt mondanám, hogy irigyelek
Ha én így elengedném magam anyagilag, és ennyit tudnék, vagy inkább akarnék költeni hangfalakra, akkor nagy valószínűséggel a Sonus Faber tájékán nézelődnék. Nekem az jobban bejön
Én a helyedben mindenesetre nagyon megfontolnám a dínókat, mert ezért a pénzért nem kevés minőségi cég kínál még dobozokat

De ha mér itt vagyunk:
Mi a véleményetek a Celestion új F 8-as szériájú hangfalairől (F18, F28, F38)?

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Őszininétn irigyellek, hogy van egy pár hangdobozra 650.000.-Ft-od!!! Vagy ez csak vicc volt?

sajti

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: klepto »

Egy pár Focus 220-ast el tudnék képzelni frontnak...

Na ezzel nem csak Te vagy így!

Az a baj, hogyha sokáig nézegetm még, akkor meg is fogom venni. Aztán meg magyarázkodhatok, hogy az előző nem is volt olyan jó...

sajti

Őszininétn irigyellek, hogy van egy pár hangdobozra 650.000.-Ft-od!!!
Vagy ez csak vicc volt?

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Az a baj, hogyha sokáig nézegetm még, akkor meg is fogom venni. Aztán meg magyarázkodhatok, hogy az előző nem is volt olyan jó...

sajti

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

A Netdepo hangsugárzó kínálata bővült a Dynaudio-val (Audience/Focus széria). Subwooferek még (még) nincsenek. 
Ahogy elnézem milyen jó kis mozit lehetne csinálni 5db Dynaudio Audience 42C centersugárzóból. :smile19: (olyan mint a polk m40, állítva és fektetve is..)

A Dynaudiokat én is nézegettem. Egy pár Focus 220-ast el tudnék képzelni frontnak...

sajti

Gabi77

Hozzászólás Szerző: Gabi77 »

Hali mindenkinek!

Kinéztem egy Wharfedale Diamond 8.4 és WH-20 hangfalszettet valamint egy Yamaha YST-SW515 aktiv mélynyomót. A gondom az, hogy honnan rendeljem meg? Az egyik helyen jók az árak "netdepo", de nagyon sokba kerül vidékre a házhozszállítás . A másik helyen meg az árak magassabbak .

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A Netdepo hangsugárzó kínálata bővült a Dynaudio-val (Audience/Focus széria). Subwooferek még (még) nincsenek.

Ahogy elnézem milyen jó kis mozit lehetne csinálni 5db Dynaudio Audience 42C centersugárzóból. :smile19: (olyan mint a polk m40, állítva és fektetve is..)

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

...borzasztóságosan...

OFFTOPIC:

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

az e60 egy rossz fal, nagyon nincs közepe. e80-90 már teljesen jó, de az e90ben is talán sok már a mély.
Az E80 is borzasztóságosan rossz. Olyan volt, mintha egy másik helyiségből szólt volna bekonténerezve
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

Persze, háttérnek kisebb az igény, az igaz. Bekötöttem őket frontnak, oda nekem se kéne  A frontokat meg nem is szándékszom lecserélni (E60 lenne kb. a megfelelője, vagy E80). De szerintem a JBL a Northridge szériát eleve házimozira, meg csimmbummra tervezte, és nem a perfekt zenélésre. Nekem a Dyno front, bár nem egy A62, vagy hasonló, ráadásul még épített is, egy kb. 20 éves hangszórókészlettel, de nagyon puhán, lágyan, nekem tetszően szól (jól ellensúlyozza az általam főleg favorizált trance, progressive, house zenék keménységét). Biztos vagyok benne, hogy egy JBL front ráerősítene ezen zenék hátrányaira (túl sok mély, nagyon csipogó magas), és az nagyon nem kellene nekem.
Az agyoncsépelt ízlések és pofonok itt is érvényes. Nekem ez a jelenlegi összeállítás nagyon bejön, és eszem ágában sincs cserélni. 

az e60 egy rossz fal, nagyon nincs közepe. e80-90 már teljesen jó, de az e90ben is talán sok már a mély.

Azt elviekben szeretem ha sok a mély, ha kiegyensúlyozott, és nem telepszik rá az egész hangképre. Nem brummogásra vágyom, hanem megfogott, de erőteljes, arányos mennyiségű mélyre.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

Turbo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 90

Hozzászólás Szerző: Turbo »

Plusz az E50 ára (60e HUF / db) a hangfalra szánt keret plafonja...
Micsoda? A digitalko.hu-n 89.990 Ft a pár! Ha már nem sikerül lebeszélni róla, legalább ne költs feleslegesen. Ha megrendeled tőlük, jobban jársz...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”