Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Triangle

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1501

Triangle

Hozzászólás Szerző: Szalon »

Én is így használom, szerintem is így szól legjobban.
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

Vendég

Triangle

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mindenféleképpen ajánlott ez a bekötési mód,főleg akik nem tudnak kettő jó minőségű hangfalkábelre költeni.Talán nem csak Triangle tulajoknak!

veba
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 16

Triangle

Hozzászólás Szerző: veba »

Az erősítő kérdéshez adalék, hogy nekem nagyon OK a Triangelek hangja Onkyo 875-ös HM erősítővel is.
(Kettős erősítéssel, de "csak" racionális Neotech 1cm átmérőjű, sodort réz, és ezüst kábelekkel.)
Csövessel lehet mégszebben szólnának, de még nem hallgattam azzal...
SAMSUNG UE65HU7500
MARANTZ PM-10 / ONKYO TX-SR 875 AVreceiver / MARANTZ SACD30n
TRIANGLE MAGELLAN QUATUOR / TRIANGLE MAGELLAN DUETTO / TRIANGLE GENESE VOCE / YAMAHA 515 sub, WalhallA Posseidon hagfalkábelek
Furutech e-TP80E betáp & elosztó, AgPt-RXF & AgPt-R (AMP) WalhallA tápkábelek

Arpi82
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 140

Triangle

Hozzászólás Szerző: Arpi82 »

Helló!

Most beszéltem a haverral,talált Unison-t és Prima Luna-t is eladót.Az a kérdés konkrétan melyik típust ajánlanátok?(Unison Research 6-7-8 vagy Prima Luna Prolpg vagy Dialog)

Köszi!
Naim Nd5xs2 ---->Gato Amp150 ---->Dynaudio Special 25

theo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 432

Triangle

Hozzászólás Szerző: theo »

Köszönöm mindenkinek a segítséget!Nem lesz egyszerű de majd nyitott szemmel járunk.

Esetleg ez? :
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... blokk-par/

Arpi82
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Triangle

Köszönöm mindenkinek a segítséget!Nem lesz egyszerű de majd nyitott szemmel járunk.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3489

Triangle

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

A Triangle és a könnyű csöves hajthatóság már inkább legenda, a mostani Magellan korszakban már kevésbe igaz. Sokkal inkább volt ez jellemző a 90-es évek széles-sávú korszakára, /Titus, Comete, Scalene, Graphite, Icare, Calisto, Octant/ ahol a 6dB-s váltás volt 8-12kHz környékén, könnyű papírkónuszos széles-sávú középpel, a nagyobbaknál meg sub jelleggel 100Hz környékén 1-2 mély-sugárzó. A hatásfok is kellemesebb 91-94db/W/m és 8ohm, ami megint csak a csövek barátja.
A Magellan leszármazottak bonyolult hangváltót kaptak 400/2800Hz váltáshoz, 91dB fölé egynek sem megy a hatásfoka

Vendég

Triangle

Sziasztok!

Milyen erősítők passzolnak a Triangle hangfalakhoz?
Egyik haverom vett egy pár Triangle Magellan Duetto hangfalat,és (átmenetileg)valami ősrégi Technics erősítővel hallgatja.
Milyen irányba érdemes keresgélni erősítő és cd ügyben?Összesen kb 400000 Ft (cd+erősítő)lenne a keret,ezért már biztos van választék.

Köszönöm a segítséget!
Árpi

Véleményem szerint, ezzel feltétlenül érdemes lenne egyszer meghallgatni, mert ez a kicsi és nem drága erősítő sok meglepetést okozott már azok körében, akik meghallgatták.

.

szigony
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1395

Triangle

Hozzászólás Szerző: szigony »

Igen,én is csodálkoztam,hogy gondolt egyet megvette most meg nézeget ,hogy milyen erősítőt meg mennyiért stb,mert hát nem szól jól...de hát valahogy el kell kezdeni.Köszi a segítséget!Majd nézegetünk csöves ügyben.

Amennyiben az anyagi lehetőségek korlátozottak.Úgy nem lesz egyszerű a történet.
Az említett összeghatárból "méltó" csöves partnert én nem tudnék ajánlani.Talán DP féle csövesek?
Pedig szinte biztos,hogy ezt kellene hozzá keresni.Ha erre nincs keret akkor esetleg MF vagy Electrocompaniet még szóba jöhet.
Amikor én a Duetto-t vettem akkor nekem egy Unico Secondo-m volt.Ez az amp a Triangle Antal-al remek páros volt.
A Duetto-val viszont érezhetően nem passzoltak össze.
Nálam végül egy Audio Research VSi60 lett a Triangle Duetto párja.
A kábelezés sem lesz egy egyszerű menet.Nekem ez lesz a következő lépés.(Analysis Plus,Siltech,Crystal Cable,Ákos kábelei?)
Én ebből a 4-es fogatból szeretném megtalálni a megfelelő kanócot.
a megfelelő amp kereséséhez.

vm69
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Triangle

Hozzászólás Szerző: vm69 »

Sziasztok!

Egyik haverom vett egy pár Triangle Magellan Duetto hangfalat,és (átmenetileg)valami ősrégi Technics erősítővel hallgatja.
Milyen irányba érdemes keresgélni erősítő és cd ügyben?Összesen kb 400000 Ft (cd+erősítő)lenne a keret,ezért már biztos van választék.

Köszönöm a segítséget!
Árpi

Szerintem egy igazán jó csövest kellene hozzá nézni,egy jó csövessel nagyon jól tudnak szólni a háromszögek!
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.

Daniel Nathan Leone

Arpi82
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Triangle

Igen,én is csodálkoztam,hogy gondolt egyet megvette most meg nézeget ,hogy milyen erősítőt meg mennyiért stb,mert hát nem szól jól...de hát valahogy el kell kezdeni.Köszi a segítséget!Majd nézegetünk csöves ügyben.
Egyik nap elviszem hozzá a CD5i/Nait5i párosomat,de akkor valószínű ez a vonal nem lesz nyerő.Mindegy, egy próbát megér.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Triangle

Hozzászólás Szerző: freeduck »

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!
Árpi

Szia!

Unison Research, Pathos, Audio Research, Octave, Prima Luna elektronikák jók lehetnek hozzá.
Ugyan nem tudom mennyiért vette a haverod, de gondolom tudja, h ez a csúcs Triangle szériából való és hozzá illő/méltó elektronika dukál neki... Azt a 400000-et én min. kapásból megdupláznám az elektronikára, ha ki akarja hozni belőle a tudását - a kábelekről nem is beszélve...

theo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 432

Triangle

Hozzászólás Szerző: theo »

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!
Árpi

Üdv.
Bár sosem volt Trianglem (és vlaszeg sosem lesz ) de, mindenképpen csöves vagy hibrid erősítőt vegyetek hozzá mert 10-ből 10 tulaj ezt ajánlja

Arpi82
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Triangle

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget!
Árpi

Vendég

Triangle

Gratulálok!
Ismét egy remek tesztet olvashattunk.Köszönjük.
Ha otthon lennének a Magellan monitorok akkor benevezném egy tesztre,hogy végre legyen egy magyar nyelvű teszt is ebből a szériból.
Gondolom ami késik nem múlik... és előbb utóbb horogra akad,majd egy igazi nagyvad is.

Így van. Ami késik...

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Genése Quartet Teszt.

Gratulálok!
Ismét egy remek tesztet olvashattunk.Köszönjük.
Ha otthon lennének a Magellan monitorok akkor benevezném egy tesztre,hogy végre legyen egy magyar nyelvű teszt is ebből a szériból.
Gondolom ami késik nem múlik... és előbb utóbb horogra akad,majd egy igazi nagyvad is.

Vendég

Triangle

Genése Quartet Teszt.

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Triangle+Mcinthos .2.

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Triangle+Mcinthos

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Jól saccoltál, jól járt vele aki megvette Kár, hogy nem szállította M.o.-ra... Akkor lehet nálam töltötte volna a karácsonyt

Valóban ennyiért jó vétel volt.Jól jártál volna vele.Futárral nem tudtad volna megoldani?Ilyen ár mellett talán még az is belefért volna.
A Trio-t eltaláltam,de ennél a HM csomagnál tippem sincs.
Itt van Londonban,de kinek van ekkore kéglije amibe ezek beférnek?
Brutál HM Triangle módra.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Triangle

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

kb 700-800EUR.?

Jól saccoltál, jól járt vele aki megvette Kár, hogy nem szállította M.o.-ra... Akkor lehet nálam töltötte volna a karácsonyt

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

szigony
V.I.P.
V.I.P.

Triangle

Kíváncsi vagyok mennyiért fog elmenni...

http://www.ebay.de/itm/Triangle-Trio-ma ... 3f1091f139

kb 700-800EUR.?
Valakinek egy kis házimozi Triangle módra...
http://www.ebay.co.uk/itm/Triangle-MAGE ... 502wt_1413
Ha valakit érdekel ez a kis hm csomag,de elég neki egy sub is akkor a másikra vevő vagyok.

tukacsin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Triangle

Hozzászólás Szerző: tukacsin »

Kíváncsi vagyok mennyiért fog elmenni...

http://www.ebay.de/itm/Triangle-Trio-ma ... 3f1091f139

"A zene egyfajta mantra, amely megnyugtatja a lelket. Ugyanúgy szükségünk van rá, mint az ételre."
/Michael Jackson/

Vendég

Triangle

Antal Ex.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”