Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Miért kellene más DAC?

Vendég

Cd játszók

Egy ilyen van a vaterán nem ismerem...25-ben adja táv nélkül...TEAC CD-P4500 a típusa
nekem van a vaterán egy ONKYO C-711 (http://www.vatera.hu/onkyo_c_711_modifi ... 04435.html) optikai + RCA digit. kimenettel, távirányítóval. 15.000 HUF az ára, de fórumtársilag lehet valamicskét ócsítani rajta. Semmivel sem rosszabb, mint ez a TEAC!!!

A különbözetért pedig lehet CD-ket venni
marek

:lol!:

akkor más dac is kellene... arra tipp...

Vendég

Cd játszók

Ha eladók akkor tegyétek be az apróba ne ide :lol!: Nem akarok én venni CD-t legalábbis nem ezekből...Nekem egy stabil megbízható erős futóműs kell...

Arcuss
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Arcuss »

Helloo! Őket is érdemes megkukk...

BA full tunyingos philips 104:30e;350:35e.

még1 totikos...

My Webpage

További céépeket

Vendég

Cd játszók

Egy ilyen van a vaterán nem ismerem...25-ben adja táv nélkül...TEAC CD-P4500 a típusa
nekem van a vaterán egy ONKYO C-711 (http://www.vatera.hu/onkyo_c_711_modifi ... 04435.html) optikai + RCA digit. kimenettel, távirányítóval. 15.000 HUF az ára, de fórumtársilag lehet valamicskét ócsítani rajta. Semmivel sem rosszabb, mint ez a TEAC!!!

A különbözetért pedig lehet CD-ket venni
marek

Vendég

Cd játszók

és mit ajánlanátok futóműnek (hivox lupus, bubo és hd555)

Philips cd 304mk2 egy próba elejéig,aztán a dac-ot eladni,és az érte kapott pénzösszegért meg lehet lemezeket vásárolni.

Vendég

Cd játszók

Vendég

Cd játszók

óccsó teac félméretes. Igen keveset találni belőle használtan.

Vendég

Cd játszók

és mit ajánlanátok futóműnek (hivox lupus, bubo és hd555)

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: venomer »

két modell között vacillálok segítenétek pro és kontra véleményekkel és szubjektívekkel is...nad 541i vs CA 640c

melyiknek van vaskosabb hangja, egy kicsit dinamikusabb, teltebb hangot szeretnék, kicsit mélyebbet. (jazz rulez)

NAD-nak allitolag tobb melye van CA-hoz kepest.

Vendég

Cd játszók

két modell között vacillálok segítenétek pro és kontra véleményekkel és szubjektívekkel is...nad 541i vs CA 640c

melyiknek van vaskosabb hangja, egy kicsit dinamikusabb, teltebb hangot szeretnék, kicsit mélyebbet. (jazz rulez)

Vendég

Cd játszók

ja, és persze nem proceed hanem krell!!! Ezeket szeretem keverni

Vendég

Cd játszók

a híres VRDS mechanika van benne, épp ugyanaz ami a WADIA és a PROCEED high-end lejátszóiban is!!!! 

Csak némi kiegészítés: a Teac VRDS 7-esben CMK 4-es mechanika van, ami valóban megtalálható a Wadia 850-esben (valamint pl. a Krell KAV-300-asban és a Copland CDA 288-asban is), némileg ugyan módosítva. A Wadia 860-asban már CMK 3.2-es a mechanika (szintén módosítva), ami a CMK 4-essel ellentétben tiszta fém, utóbbi ugyanis részben valami zöld színű kompozit műanyagbó készül. A Wadia 830-asban viszont a Pioneer PD-S505-ös mechanikája van.

ez mind igaz, sajnos kifelejtettem a bevezető mondatomból, hogy a wadia és proceed "bizonyos" high-end lejátszóiban van ilyen mechanika, a Coplandot pedig ki is felejtettem. Sajnos nekem tényleg a műanyag tányéros mechanika van, aminél a fém öntvénytányéros mechanika jobb, de gondolom ahoz rendesebb, nyomatékosabb motor is kell, nem véletlenül drágább. Nemrég olvastam a neten egy interjút valamelyik hi-end cég tulajdonosával (amely cég CD játszókat is gyárt), aki kijelentette (ez a cikk pár éve készült), hogy nincsen jobb a VRDS mechanikánál, mert a legolcsóbb változata is nagyságrendekkel jobb, mint a többi gyártó legdrágább mechanikája (akkor gondolom még nem volt versenyben a Philips CDM-PRO2 öntvénymechanika). Nekem eddig ONKYO és Cambridge Audio D500-as CD játszóim szóltak ugyanazzal a DAC-al (DIY DDDAC 1543MKII) amivel most a TEAC megy, de el sem tudtam képzelni, hogy ekkora, ugrásszerű hangminőség javulást hoz a TEAC, még ezzel a "gagyi" műanyag tányéros mechanikával is akár. A zenének sokkal több tere lett, mélyei lettek és levegő is van pár száz köbméternyi Patricia Barber körül. Oda nem adnám semmiért...hacsak nem egy CMK-3,* mechanikásért vagy egy Esoteric-ért.
marek

Vendég

Cd játszók

ez T1-es vagy 7-es?
7-es

Vendég

Cd játszók

szugjektív: amellik jobban illik a rendszeredbe... :lol!:

Vendég

Cd játszók

két modell között vacillálok segítenétek pro és kontra véleményekkel és szubjektívekkel is...
nad 541i vs CA 640c

Vendég

Cd játszók

Nem hiszem, hogy a 830-ra gondolt...

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

a híres VRDS mechanika van benne, épp ugyanaz ami a WADIA és a PROCEED high-end lejátszóiban is!!!! 

Csak némi kiegészítés: a Teac VRDS 7-esben CMK 4-es mechanika van, ami valóban megtalálható a Wadia 850-esben (valamint pl. a Krell KAV-300-asban és a Copland CDA 288-asban is), némileg ugyan módosítva. A Wadia 860-asban már CMK 3.2-es a mechanika (szintén módosítva), ami a CMK 4-essel ellentétben tiszta fém, utóbbi ugyanis részben valami zöld színű kompozit műanyagbó készül. A Wadia 830-asban viszont a Pioneer PD-S505-ös mechanikája van.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Cd játszók

ez T1-es vagy 7-es?

Vendég

Cd játszók

Szép ez a TEAC 
Köszi, valóban szép...és persze nehéz is, van vagy 10 kg :lol!:

a képen - ahol a rendszerem van - látható triódás végfok pedig eladó, és a Dunaudio féle légpárnás hi-fi állvány (a képen szintén látható) is!!!

Vendég

Cd játszók

Szép ez a TEAC

Vendég

Cd játszók

ez pedig jelenleg a (majdnem) teljes rendszer:

van még hozzá egy SONY MiniDisc recorder, egy PIONEER 3 fejes magnó és egy NAD (rega) lemezjátszó, ezek nincsenek a képen.

Vendég

Cd játszók

Új Yamaha CD-S700 420euro-ba fog kerülni
Új Yamaha CD-S700 420euro-ba fog kerülni
nekem pedig ilyenre sikerült szert tennem:

Vendég

Cd játszók

Visszatérve az alapokhoz nekem úgy rémlik, az a 480-as Technics  jó tuningalap. Vagy télleg egy Hivox vagy Heed Dac. Vagy akármi más.  :lol!:
most akkor kicsit elbizonytalanodtam, a DACot rá lehet kötni RCA-val is a cdre?... mert a 480ason nem nagyon van más kimenet....

Kilehet vinni a digit kimenetet a hátlapra.Fülelek megcsinálja...

Valóban, a SLPG480-on meg lehet csinálni a digit kimenetet.

ja, némi fúrás-faragás na és egy kis forrasztás árán. Persze a tudomány ott kezdődik, hogy tudni kell, hol kell forrasztani :lol!:
marek

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5318

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Visszatérve az alapokhoz nekem úgy rémlik, az a 480-as Technics  jó tuningalap. Vagy télleg egy Hivox vagy Heed Dac. Vagy akármi más.  :lol!:
most akkor kicsit elbizonytalanodtam, a DACot rá lehet kötni RCA-val is a cdre?... mert a 480ason nem nagyon van más kimenet....

Kilehet vinni a digit kimenetet a hátlapra.Fülelek megcsinálja...

Valóban, a SLPG480-on meg lehet csinálni a digit kimenetet.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”