Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5319

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Visszatérve az alapokhoz nekem úgy rémlik, az a 480-as Technics  jó tuningalap. Vagy télleg egy Hivox vagy Heed Dac. Vagy akármi más.  :lol!:
most akkor kicsit elbizonytalanodtam, a DACot rá lehet kötni RCA-val is a cdre?... mert a 480ason nem nagyon van más kimenet....

Kilehet vinni a digit kimenetet a hátlapra.Fülelek megcsinálja...

Valóban, a SLPG480-on meg lehet csinálni a digit kimenetet.

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Bartek »

értem, köszönöm urak!

Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Visszatérve az alapokhoz nekem úgy rémlik, az a 480-as Technics  jó tuningalap. Vagy télleg egy Hivox vagy Heed Dac. Vagy akármi más.  :lol!:
most akkor kicsit elbizonytalanodtam, a DACot rá lehet kötni RCA-val is a cdre?... mert a 480ason nem nagyon van más kimenet....

Kilehet vinni a digit kimenetet a hátlapra.Fülelek megcsinálja...

szami
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 30

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: szami »

Ea típus a Technics SL PG 480? vagy valami ilyesmi?

Mert azon valóban csak sztereo kimenet van.
Azt nem lehet rákötni a DAC-ra (digital-analog converter).
A nevében is benne van. Digitális jelből állít elő analógot.

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

Visszatérve az alapokhoz nekem úgy rémlik, az a 480-as Technics jó tuningalap. Vagy télleg egy Hivox vagy Heed Dac. Vagy akármi más. :lol!:

Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...

Vendég

Cd játszók

Megalkották a 2000-es párost ami nekem is van most meg probálnak pár kisebb olcsóbb tipust is piacra dobni.Van már az 1000-es az nagyon hasonlitt a 2000-re most meg egy még kisebb tipus a 700 de ezen már fa oldalak sincsenek.De olyan hir is terjeng,hogy felélesztik az egykori csúcs 10000-es folytatását is aminek én nagyon örülnék.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2656

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: mishow »

Új Yamaha CD-S700 420euro-ba fog kerülni
Ez nem valami old hifi?

Nem, hanem most divatos retro design. Mégpedig egy nagyon jól sikerült fajta, szvsz!

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Ez nem valami old hifi?
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

Vendég

Cd játszók

Szerintem egy csomó rendszer szól a rendszerről, amin bizony elég sok felvétel hallgatható. Nem minden jó rendszer kegyetlen.

Vendég

Cd játszók

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 715

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

nem tudom, nekem ez már az a kategória, amikor a hifi maitt van a zene nem a zene miatt a hifi.... ennyire nem szeretnék elmenni, és szerencsére asszem ennyire a hallásom nem jó, legalábbis mikor jön már hogy nem mindegy hogy van bedugva akonnektorba a dugó meg a többi..... elhiszem én ezt mind, csak nekem nem számít és relméem nem is fog soha, mert ha idáig eljutnék valami folytán akkor az azt jelentené, hogy nagyon sok pénzt öltem az egészbe, és nem hiszek benne, hogy a beleölt pénz/nyujtott élvezeti érték jól alakulna..... :lol!:
nem hifizek, de összeállt egy "low budget" rendszer otthon (amin lehetne persze bőven fejleszteni), szépen zenél és ezen bizony hallom egy-egy cd "hiányosságát".
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

nem tudom, nekem ez már az a kategória, amikor a hifi maitt van a zene nem a zene miatt a hifi.... ennyire nem szeretnék elmenni, és szerencsére asszem ennyire a hallásom nem jó, legalábbis mikor jön már hogy nem mindegy hogy van bedugva akonnektorba a dugó meg a többi..... elhiszem én ezt mind, csak nekem nem számít és relméem nem is fog soha, mert ha idáig eljutnék valami folytán akkor az azt jelentené, hogy nagyon sok pénzt öltem az egészbe, és nem hiszek benne, hogy a beleölt pénz/nyujtott élvezeti érték jól alakulna..... :lol!:

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

élvezni akarom a meglevő zenéim a lehető legjobb minőségben, vagy pedig le kell cserélnem az egészet mert nem jó és akkor azért ide tegyük azt is hozzá, hogy ha ez örökérvényű igazság lenne, tehát, hogy a xarabb lemez mindenhol xarul szól akkor be is fognám a szám és örülnék hogy lyuk van a seggemen, de azért van olyan összeállítás amin valamiért jól szól a kevésbé jó minőségű CD is a saját fülem szerint..... így akkor adja magát a megoldás....   :lol!:
akkor nem hallgatom azt a lemezt

400 fölött vannak a cédéim, úgy 15-20%-a legalább nem igazán élvezhető, de háttérnek hallgatható, de az a gyanúm, hogy újabb ápgréddel, még ennyire se lenne jó :lol!: .
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Vendég

Cd játszók

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

]viszont egy jó rendszer, meg előhozza mondjuk egy cd lemez(ek) hibáit (pl. xar keverés) és szvsz ez lehet a gyakoribb.

ok de akkor meg el lehet dönteni amit ultrav is mond, hogy élvezni akarom a meglevő zenéim a lehető legjobb minőségben, vagy pedig le kell cserélnem az egészet mert nem jó és akkor azért ide tegyük azt is hozzá, hogy ha ez örökérvényű igazság lenne, tehát, hogy a xarabb lemez mindenhol xarul szól akkor be is fognám a szám és örülnék hogy lyuk van a seggemen, de azért van olyan összeállítás amin valamiért jól szól a kevésbé jó minőségű CD is a saját fülem szerint..... így akkor adja magát a megoldás.... :lol!:

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

hogy Vikibacsi is hozott magával lemezeket, amikre Béla mondta, hogy na azok nem valami jó minőségeűek és majd ő mutat jó minőségűt... Béla ezt ott meg is értette és nem erőlkdödött, hogy na márpedig csak az extraszuper lemezzel érdemes hallgatni....
Na ez az. meg ugye van ami jól szól egy rendszeren, van ami nem. Akarom mondani az egyiken ez a jó felvétel, a másikon meg az.....

viszont egy jó rendszer, meg előhozza mondjuk egy cd lemez(ek) hibáit (pl. xar keverés) és szvsz ez lehet a gyakoribb.

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

"... hiába szól jól a nem tudom milyen extra lemezzel ha én nem olyat hallgatnék rajta otthon..."
:lol!:

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Vendég

Cd játszók

Visszatérve az alapokhoz nekem úgy rémlik, az a 480-as Technics  jó tuningalap. Vagy télleg egy Hivox vagy Heed Dac. Vagy akármi más. 
na köszi, erre voltam egyébként főleg kíváncsi :lol!:

:lol!:

Vendég

Cd játszók

hogy Vikibacsi is hozott magával lemezeket, amikre Béla mondta, hogy na azok nem valami jó minőségeűek és majd ő mutat jó minőségűt... Béla ezt ott meg is értette és nem erőlkdödött, hogy na márpedig csak az extraszuper lemezzel érdemes hallgatni....
Na ez az. meg ugye van ami jól szól egy rendszeren, van ami nem. Akarom mondani az egyiken ez a jó felvétel, a másikon meg az.....

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

Visszatérve az alapokhoz nekem úgy rémlik, az a 480-as Technics jó tuningalap. Vagy télleg egy Hivox vagy Heed Dac. Vagy akármi más. :lol!:
na köszi, erre voltam egyébként főleg kíváncsi :lol!:

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

Ja hát Cdt mi is cseréltünk benne, nem csak a CAv szólt, de vélemény akkor is az maradt, ahhoz meg amit írsz ultrav, csak annyit, hogy Vikibacsi is hozott magával lemezeket, amikre Béla mondta, hogy na azok nem valami jó minőségeűek és majd ő mutat jó minőségűt, csakhogy akkor is azt dumáltuk amit te most, hogy ha jó a cucc, akkor szóljon már jól gyengébb minőséggel is mert hiába szól jól a nem tudom milyen extra lemezzel ha én nem olyat hallgatnék rajta otthon... Béla ezt ott meg is értette és nem erőlkdödött, hogy na márpedig csak az extraszuper lemezzel érdemes hallgatni.... kipróbáltuk saját lemezzel is....

Vendég

Cd játszók

Visszatérve az alapokhoz nekem úgy rémlik, az a 480-as Technics jó tuningalap. Vagy télleg egy Hivox vagy Heed Dac. Vagy akármi más.

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Idézem magam:
"A Raysonic Cd – 168 + Cav A12 + Cav FI-EX először nem nagyon jött be, bár rendben volt, csak nem estem hasra tőle, aztán Béla előrébb húzta fél méterrel és akkor meg szeretni kezdtem.
A Raysonic – Bladelius – Sony – Marantz cd-k ebben a tetszési sorrendben voltak nálam, a Raysonic – Bladelius nagyon közel egymáshoz, ízlés dolga, a Sony érezhető „műanyagos” hangzás és a sáv szélek hiánya miatt, míg a Marantz valami idegesítő torzítás következtében volt fényévekre az előző kettőtől, ha két utóbbi közül kellene mostantól ezen a rendszeren ezeket a zenéket hallgatnom, bizony a Sony-t választanám."

Én úgy emlékszem, mi nem (csak?) cav demo cd-t hallgattunk, arra biztosan emlékszem, h Béla lemezt cserélt, csak arra nem ez pontosan mikor volt.

...tovább gondolkodva: ha viszont csak a Marantz mutatta meg a valóságot, akkor mindenképpen ajánlom (többek közt) azoknak, akik szeretnék megállapítani mely lemezeik tökéletes hangminőségű és mostantól csak azokat akarják hallgatni...

Ezek a szubjektív érzeteim és nem vagyok Semmilyen szakember;)

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Vendég

Cd játszók

Ez nem botfülre utal, ez egy saját személyes ízlés ami normális esetben megingathatatlan...

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

nahát sztem én elég érezhetően szubjekítv vagyok/voltam pont az ilyenek elkerülése végett amiről írsz mert már unom a sok vitát ami kirobban ha valaki valamit állít... viszont ha ugy állítja hogy azt mondja én így gondolom, akkor semmi gond... én elhiszem hogy van akinek fáj hogy a Marantz nem csodaszuper volt ott és akkor de én attól még ugy hallottam.... most akkor ezzel mit kezdjek... nézzem meg az árcédulát és az alapján mondjam melyik szólt a legjobban, csak hogy nehogy valaki hülyének nézzen?... inkább nézzenek hülyének de én akkor is azt mondoam amit gondolok és egyáltalán nem örökérvényű igazságnak hirdetem csak egy véleménynek... hiszen véleménye a botfülűeknek is lehet :lol!:

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”