Lehet, hogy ez az?
https://www.newnetwork.hu/draka-uc2000- ... fali-kabel
A sárga műanyag alatt a 8 drót van, vagy van alatta még valamilyen burkolat, ami összefogja az egészet?

És máris megint találtál egy drótot, ami minőségben talán felveszi a versenyt a Suprával, árban meg biztosan.
Az én elméletem az, hogy ebben a Media Markt és hasonló helyek a ludasak, ahol könnyen elérhetők ennek a márkának az olcsó kábelei, de más nem nagyon. Márpedig az a megfigyelésem, hogy legyen bármennyire is neves egy kábelgyártó, az olcsó szériákból nagyon kevés igazán jó hifis célokra.

Az Inakustik kábeleket én is nézegettem, jelenleg idehaza inkább a Premium elérhető (vagy csak nem jól kerestem), a tesztek azt írják, nem sokkal marad el az Exzellenztől, bár hallható a különbség. Valóban nem sokat lehet róluk tudni, nem egy hype-olt márka

Én már sokfajta LAN kábelt kipróbáltam (olcsót, drágát is), nagyon jól hallani a hangon történt változásokat, így erre a kábelfajtára is ráhúzható az, ami a többire: illik a rendszerbe, vagy nem, tetszik amit csinál, vagy nem. Én végül egy 3 méteres Inakustik Exzellenz Cat6-os kábelnél maradtam, mert ez egy melegebb hangú kábel mondjuk egy AQ Carbonhoz viszonyítva. Maga a márka pedig méltánytalanul alul értékelt idehaza.mishow írta: ↑2023.05.16., kedd 08:47Vagyis sok információval lettem gazdagabb, mégsem lettem oksabb, pláne még mindig fogalmam nincs, milyen kábelt vegyek és mennyiért? Úgyhogy ismét marad a kísérletezés és a saját rendszerben szerzett saját tapasztalat. Mondjuk egy Vention árkategóriában ez még bele is fér, de amikor több, vagy akár sok tízezer forintról beszélünk, akkor azért lehet parázni, kidobott pénz lesz, vagy egy jól sikerült fejlesztés?![]()

STP és FTP végződés. Ennyi különbséget látok...Elmo írta: ↑2023.05.15., hétf. 11:22Na, itt most elvesztem. https://www.alza.hu/search.htm?exps=vention+cat8 PC és router ill. TV box és router közé vennék kábelt. Valaki felvilágosítana, hogy ezek között mi a különbség?

Nekem is van, használtam is egy ideig. Árához mérten nem rossz, de ma már mást használok. Érdemes vele próbát tenni.Elmo írta: ↑2023.05.15., hétf. 11:22Na, itt most elvesztem. https://www.alza.hu/search.htm?exps=vention+cat8 PC és router ill. TV box és router közé vennék kábelt. Valaki felvilágosítana, hogy ezek között mi a különbség?

Szerintem teljesen jok ezek a Vention Cat8 kabelek. Nekem a textilboritasu tetszett meg. Olcso es jo minosegu. Nagyon jo a hangja, nelkule meg sem szolalna a stream.Elmo írta: ↑2023.05.15., hétf. 11:22Na, itt most elvesztem. https://www.alza.hu/search.htm?exps=vention+cat8 PC és router ill. TV box és router közé vennék kábelt. Valaki felvilágosítana, hogy ezek között mi a különbség?
Annyira nem ijesztő szerintem: nyilván más a hosszuk, ezen kívül van sima gumi (vagy mi) borítású, van kábelharisnyás és van a lapos. A cat 6-7-8 meg csak a hab a tortán.

Anno volt egy Nordost wyrewizard Hdmi kábelom a box és az erősítő között és úgy adódott, hogy ki tudtam próbálni egy vodka-t és egy caffe-t … mind a kettő jobb volt , mint a Nordost ….amint volt rá lehetőségem kicseréltem egy coffe-ra és azóta az van a rendszerben….próbáltam azóta több Hdmi kábelt de még nem akadt tőle jobb ami megfelelt volna a rendszeremnek….Rock60 írta: ↑2023.05.13., szomb. 23:12Egy kis off.
Érdekes dolog amit mondasz a szolgáltatás korlátolt képességéről.
Boztosan így van, éppen ezért, mielőtt a tv-t kicseréltem tavaly, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyivel jobb képet kapok a régi, nagyon szeretett 50" - os Samsung plazmához képest.
Egészen szürreális, hogy pl. a Columbo, vagy a Tenkes kapitánya is milyen zseniális.
Szóval, egy nyilvánvaló szűk keresztmetszet ellenére is lehet jobb a kép, és még a Carbon is rá tudott dobni egy pici lapáttal.
Nagyon ritkán bekapcsolom a blu-ray játszót, jellemzően akkor, amikor a szolgáltató haldoklik. Ott tuti, hogy jobban kijönne a kábelek közötti különbség, csak a sors fintora, hogy nem tudtam kipróbálni, mert pont a HDMI kimenete kukult meg.
Most éppen a ruhásszekrény aljában kuksol...![]()
Nem tudtok valakit, aki ért hozzá ?
Onon

Én szívesen adok neked kölcsön, ha jársz Székesfehérvár felé. Küldözgetésnek nem sok értelme lenne.Rock60 írta: ↑2023.05.13., szomb. 23:22Mishow, persze, igazad van, nincsen tervben másik HDMI, csak gondoltam rákérdezek, hátha az AQ - szkeptikusoknak van valami kihagyhatatlan tippje.![]()
Amúgy sem kicserélném, hanem vennék még egy drótot, mert csak beüzemelnék egy működőképes DVD lejátszót.
Ha majd ott tartok, lehet, hogy én is benevezek egy DeLock - ra.![]()