De kb milyen szintet képvisel (mondjuk hanglejátszás terén)?
Pl hol lehet egy Logitech SB Classic-hoz vagy egy Dune D1, Prime 3-hoz képest?
Na és a másik hogy milyen dac-okkal lehet használni?
Sajnos hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz... :(
Én a Bodor Audio Pc-m és a switch (sima műanyagházas Tp-link) között próbáltam egy Gold Note 2m-es ethernet kábelt. Meg kell mondjam, digital spdif kábeleket kaptam tesztelésre ez csak véletlen került a csomagba. Nagy baromságnak tartottam az ethernet kábelek hangot befolyásoló hatását (korábban a digit spdif kábelekről is ezt gondoltam). A Gold Note-al tisztább, részletesebb lett a hang, bár óriási különbséget nem okozott (a hifizésben mondjuk nem is várhatunk bizonyos szint fölött hatalmas valtozásokat). Szóval szvsz igen is van a digit kábeleknek hangot befolyásoló hatása, a digit spdif kábeleknél ez jelentősebb, mint az ethernet kábeleknél.Quetz írta: ↑2018.06.26., kedd 21:55A hálózati kábeles javuláshoz szorosan hozzátartozó videó, főleg a vége fele érdekes, amikor zenehallgatás közben cseréli a pc-ben a kábeleket. Ennél nagyobb jitter nehezen lehetne generálni, mégsem hatja meg a lejátszót.
https://www.youtube.com/watch?v=anZeheEiff8
A hálózati kábeles javuláshoz szorosan hozzátartozó videó, főleg a vége fele érdekes, amikor zenehallgatás közben cseréli a pc-ben a kábeleket. Ennél nagyobb jitter nehezen lehetne generálni, mégsem hatja meg a lejátszót.
TSSS írta: ↑2018.06.20., szer. 17:54használ valaki raspberryt hálózati lejátszónak? Ezzel kapcsolatos tapasztalat érdekelne, van külső USB dac, így DAC modul nem kellene, csak egyszerűen TIDAL-t akarok streamelni rajta keresztül. FEl lehet pl. a Win 10 IoTCore alá tenni a Tidal Desktop appot? Ha nem Chrome alól próbálta már valaki?