Nos :)
1) Ezektől a le meri írni dolgoktól kiégek. Az egész teljesen szubjektív (aki objetívet (sic) akar, az olvasgasson audiotudomanyreview.com-ot :) ). Miért ne írnám le mit hallottam/tunk.
Ugye esetemben egy bridgeről beszélünk, tehát egy tápcserétől nem várom a világ felfordulását fenekestül.
3 féle verziót próbáltam:
-Hydra CU-Gold kábel-TMP-Lindemann
-PC tápkábel - TMP- Lindemann
-Lindemann saját táp
A jobb tápkábelt nem éreztem, hogy drámaian változtatni bármin is, valami minimális volt, de nem megyek bele ezotériába.
A TMP klassz cucc, valamennyire másképpen szól vele a lindemann, de semmiképp sem mondanám drámainak a változást. Hangyányit karakteresebb lett az alsó tartomány, illetve a teljes hangképp egy kicsit nyugodtabb. Ugyanakkor a magas tartományt egy picit le is kerekítette. Ez a kép vagy tetszik valakinek vagy nem. A német forgalmazó is azt mondta anno, hogy nagyon sok lineáris tápot próbáltak a bridge-el és nem mondanák, hogy egyértelműen jobb lett, más lett, ami vagy tetszik valakinek vagy nem. Én is így vagyok vele, másként szól, de nem ég és föld a különbség. Ez viszont azt is jelenti, hogy a lindemann kis gyári hókuszpókusza egészen jól megépített dolog.
Azt mondtuk itthon, hogy amolyan pénztárcafüggő változást hozott, tegyük fel, hogy ez a táp 80-100 ezer, akkor nálam a változás marginal gain és valakinek vagy megéri vagy nem.
p.s.: a rendszerem, hogy lehessen mondani nem elég transzparens, nem mutatja meg :) amellett, hogy botfülem van.
Hegel H95-Audiovector QR3
Alex_Aston írta: ↑2022.01.30., vas. 19:31
audioline írta: ↑2022.01.30., vas. 19:25
Ha le meri írni amit hall. Az elhivatott máshogy hallók köveitől való esetleges félelmei miatt.
Mégis, mi történhet? Ha azt írja, nem jó a TMP táp, akkor mondjuk én eret vágok, és a csukott ablakon keresztül dobom ki a bal vállam felett?
Ha meg azt írja, hogy tök jó, akkor meg majd más mondja, hogy pedig nem is, és különben is süket?
Tényleg van ennek bármi jelentősége, ha valaki esetleg hasonlóan látja? Nem az lenne inkább a lényeg, hogy valaki megoszt egy tapasztalatot olyan témában, ami akár egynél több embert is érdekelhet, mert mondjuk hasonló cipőben jár?