De szerintem kiprobalom a node ot, mert egy van a kozelembe!
Plusz amit most latok hogy az Auralic csak Ios kompatibilis!?

De hallgatni hallgattam már valahol?
Köszönöm!

Békebeli, kellemes hangú készülékek, szerencsés összeállítás. A helyedben ide a Node-nál komolyabb forrást választanék.

Pontosabban melyik típusok?

Ennyire nem volna jo ez a node?Aszpirin írta: ↑2022.01.29., szomb. 11:16Ez nekem is feltűnt... Fura, hogy megveszik, és pár hét után itt (és máshol is) hirdetik. De talán az is sokat mond, hogy az egyik hirdetésben ezt láttam "Gedeontól vásárolva". Azt hiszem, innen kezdve érthető, gondolom Gedeon valamelyik videójában nagyon elégedett volt vele, és mellesleg épp akadt is a webshopjában... innen már nagyon rövid út vezet ahhoz, hogy a tömegek is megtapasztalják a pőre valóságot (komolyan nagyon jól csinálja Gedeon, remek üzleti érzéke van).mishow írta: ↑2022.01.29., szomb. 09:21Bocs, hogy megszakítom a netes szolgáltatásokkal kapcsolatos gondolatmenetet, de nem tudok elmenni amellett, hogy a hirdető tele van vadiúj Bluesound Node 2021gen lejátszóval.
OK, azt a Node2i kapcsán lehetett tudni, hogy megosztó a hangja, de sokakat ez vagy nem izgat, vagy egyszerűen a praktikuma elviszi a hátán.
Viszont most valamibe csak belenyúlhattak, netán a kényszerű chip hiány miatt húztak valami rossz lapot?
Nem vagyok célközönség, jól elvagyok az Auralic lejátszómmal, egyszerűen csak feltűnt, és kíváncsivá tett.![]()
Mellesleg a Bluesound cuccok korábban sem voltak (szerintem) hang szempontjából nagyon pengék (bár nem hallottam, de nem tudom elképzelni, hogy a 2021-es model rontott volna még ezen is...), de nekem is van egy Powernode 2-esem, mert hálószobába rendkívül praktikus és nagyon jó a szoftvere - azt bizony igen neves és jó hangú cuccok gyártói is tanulhatnák, hogy a jó (szép, könnyen kezelhető felületű, sok forrást támogató, és megbízható) szoftver a többségnél akár fontosabb is tud lenni, mint a hangminőség.

Ez nekem is feltűnt... Fura, hogy megveszik, és pár hét után itt (és máshol is) hirdetik. De talán az is sokat mond, hogy az egyik hirdetésben ezt láttam "Gedeontól vásárolva". Azt hiszem, innen kezdve érthető, gondolom Gedeon valamelyik videójában nagyon elégedett volt vele, és mellesleg épp akadt is a webshopjában... innen már nagyon rövid út vezet ahhoz, hogy a tömegek is megtapasztalják a pőre valóságot (komolyan nagyon jól csinálja Gedeon, remek üzleti érzéke van).mishow írta: ↑2022.01.29., szomb. 09:21Bocs, hogy megszakítom a netes szolgáltatásokkal kapcsolatos gondolatmenetet, de nem tudok elmenni amellett, hogy a hirdető tele van vadiúj Bluesound Node 2021gen lejátszóval.
OK, azt a Node2i kapcsán lehetett tudni, hogy megosztó a hangja, de sokakat ez vagy nem izgat, vagy egyszerűen a praktikuma elviszi a hátán.
Viszont most valamibe csak belenyúlhattak, netán a kényszerű chip hiány miatt húztak valami rossz lapot?
Nem vagyok célközönség, jól elvagyok az Auralic lejátszómmal, egyszerűen csak feltűnt, és kíváncsivá tett.![]()

Csak egy szokásos divathullám. Hősünk pozitívan nyilatkozik egy olcsó berendezésről, következésképp tömegek rohannak a boltba, zakatol az ajnározás, aztán pár hónap elteltével csillapodik a vihar, feldúsul az adás/vétel részleg, a vásárlásra kiéhezett nép várja az új hullámot.
A BS-ra nem érdemes lecserélni. Szerinted miért van vele tele az apró? Gyomrom forgott a hangjától...kupecke írta: ↑2022.01.29., szomb. 09:35No, figyelemmel kísérem a válaszokat. Nálam éppen egy Yami wxc 50 van, de mivel előfokként már nem használom (integráltra váltottam), megfordult a fejemben, esetleg merre tovább? Ebben az árkategóriában csak a Bluesound-ot látom, de azzal most tényleg tele az apró, Yami pedig ritka madár![]()

A T-nél 2Gbites csomag is van már... Én egy faluban lakom, itt választhatnám a 2Gbitet is. Nálam most 1000/1000-es fel/letöltési sebesség 800 alá egyik ágon se megy le, 900-950 szinte mindig megvan.
Mindenkinek nagyon köszi, nálam ugyanezek az adatok (kb), ugyanilyen előfizetéssel. Egyáltalán nem zavar a feltöltés lassúsága, csak kíváncsi voltam a különbség okára. Ahogyan alább írta valaki, ezt nem is használnám ki. Igazából a zene streamerem meg a gép, amin dolgozom egy régi 10/100-as switch-en van, az is bőven elég nekem (így is tabilab, mint wifin). Felőlem lezárhatjuk, ha ez it off. Még egyszer köszi.tomrider írta: ↑2022.01.28., pén. 10:43A koax kábeles neteknél (UPC, most Voda), asszimetrikus a le-, és feltöltési sebesség. Nekem 500M előfizetéssel max 22M a feltöltés, a letöltés (kábelen) elmegy 430-440M-ig.
Volt optikai DIGI előfizetésem, az is csak kb a felét, harmadát tudta felfele, és azt is csak kábelenviber_kép_2022-01-28_10-41-46-490.jpg

A csatolt képen optikai DIGI 1G internet sebessége van. Nálam sosem tudta az 1 gigát felfele...Alex_Aston írta: ↑2022.01.28., pén. 11:00Koax esetén valóban általában kb. a negyede volt feltöltés.tomrider írta: ↑2022.01.28., pén. 10:43A koax kábeles neteknél (UPC, most Voda), asszimetrikus a le-, és feltöltési sebesség. Nekem 500M előfizetéssel max 22M a feltöltés, a letöltés (kábelen) elmegy 430-440M-ig.
Volt optikai DIGI előfizetésem, az is csak kb a felét, harmadát tudta felfele, és azt is csak kábelenviber_kép_2022-01-28_10-41-46-490.jpg
Optikai gigabit Digi van nálam most, és az ugyanaz fel és lefelé is.

Koax esetén valóban általában kb. a negyede volt feltöltés.tomrider írta: ↑2022.01.28., pén. 10:43A koax kábeles neteknél (UPC, most Voda), asszimetrikus a le-, és feltöltési sebesség. Nekem 500M előfizetéssel max 22M a feltöltés, a letöltés (kábelen) elmegy 430-440M-ig.

A koax kábeles neteknél (UPC, most Voda), asszimetrikus a le-, és feltöltési sebesség. Nekem 500M előfizetéssel max 22M a feltöltés, a letöltés (kábelen) elmegy 430-440M-ig.
10/100 MBps lesz az helyesen. A gigabit az 1000 Mbps. Ezzel laptoppal így nem tudsz 100 Mbps-nál nagyobb sebességet, hiába tud az előfizetésed 10x ennyit.