Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Néhai Hydra Sound kábelei között is találsz komolyakat, és visszaküldheted Józsinak, ha nem tetszik...
Kösz!
Kábelezzünk
Tudom.
Néhai Hydra Sound kábelei között is találsz komolyakat, és visszaküldheted Józsinak, ha nem tetszik...
Kábelezzünk
De a Valhalla azért más árkategória, mint Fapaci, arra azért számíts...
Tudom.
Kábelezzünk
Kösz, de nem érdekel.
ValhallA kábelt hallotam a múltkor egyik barátomnál és az nagyon teccett.
De a Valhalla azért más árkategória, mint Fapaci, arra azért számíts...
Kábelezzünk
Üdv,
Én Genelec monitorok, Ethosz dac és hálózati lejátszó közé használtam/használok két éve Alisca Orange Black Line kábeleket nagy megelégedéssel. AES/EBU téren sikerült nemrég feljebb lépnem, persze más ársávban.
Egy 50 centist, ha egy próba erejéig betudod passzírozni a rendszeredbe - tudok kölcsön adni! Az Aliscában szerintem van 75 centis is demó darab.
Még annyit, hogy ez a cég nem a dizájnról híres . Ha ez is számít, nem ez lesz a te kábeled. Nagyon merev drótok, az enyém különösen, mert a standard 3x3 ér helyett 3x4-est csináltattam.
Kösz! Privát üzenetet küldök mindjárt.
A hang a legfontosabb.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Az Arzachel IC. gondolom árnyékolatlan . Lemezjátszó ( beépített phonos ) és erősítő közé jó lehet ? Nem szed össze semmilyen zajt ?
Köszi.
Nem kell tőle félni, én MC hangszedővel használtam és semmi kéretlen zaj nem volt.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Kábelezzünk
AES/EBU kábelek terén milyent ajálanátok?
Nagyon tiszta és valósághű hangzás, ne legyen válogatós zenei téren, továbbá megfizethető ár.
Max 1m-es hossz, de inkább csak kb. 75cm-es.
Megfizethetőség alatt értem, hogy nem 6 vagy több számjegyű forintban.
Genelec és Ethosz Audio rendszerhez kell.
Üdv,
Én Genelec monitorok, Ethosz dac és hálózati lejátszó közé használtam/használok két éve Alisca Orange Black Line kábeleket nagy megelégedéssel. AES/EBU téren sikerült nemrég feljebb lépnem, persze más ársávban.
Egy 50 centist, ha egy próba erejéig betudod passzírozni a rendszeredbe - tudok kölcsön adni! Az Aliscában szerintem van 75 centis is demó darab.
Még annyit, hogy ez a cég nem a dizájnról híres . Ha ez is számít, nem ez lesz a te kábeled. Nagyon merev drótok, az enyém különösen, mert a standard 3x3 ér helyett 3x4-est csináltattam.
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Kábelezzünk
Sziasztok,
6.3-as Jack (apa) - 3.5-es (anya) adaptert tudtok esetleg ajánlani? (Neutrikból nem találtam)
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Kábelezzünk
Sziasztok!
Az Arzachel IC. gondolom árnyékolatlan . Lemezjátszó ( beépített phonos ) és erősítő közé jó lehet ? Nem szed össze semmilyen zajt ?
Köszi.
Nálam nem szedett.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
Kábelezzünk
A bi, wagy triamplifikálást wixont ajánlom!
Perxe aktiw wáltowal és hangxoronkénti külön erösitöwel.
--------------------------------
Xerintem meg az is okozhat fázis eltolást. Mert ahogy írtad, a fül arra baromira érzékeny. Az egyszerűbb jobb, nemcsak olcsóbb. De az egy kábel jó legyen!
Kábelezzünk
Ebben nem is kételkedem
Csak gondoltam, hátha még hezitálsz...
Ki tudja, hogy mikor jelenik meg jobb alternatíva. Minden nap van új a nap alatt.
Kábelezzünk
Kösz, de nem érdekel.
Ebben nem is kételkedem
Csak gondoltam, hátha még hezitálsz...
Kábelezzünk
Fapaci Luxor kábele is színezüst volt eddig, néha van eladó... Szerintem nagyon jó kábel!
Vagy hasonló árban van már ezüst/arany kábele is, szerintem kérdezz tőle...
Kösz, de nem érdekel.
Kábelezzünk
Sziasztok!
Köszi.
Zene lejátszó: Advance WTX-Stream Tubes, Argon Audio Solo, DAC: Audio Note One 1.x, RIF DAC, Erősítö: Line Magnetic 211IA; Tápkábel:PS Prelude Sc; Hangsugárzó: Xavian XN 270; IC kábel: Audience Conductor, Arzachel; Hangfalkábel: van den Hul M.C. - FT The Inspiration Hybrid.
Kábelezzünk
Egyébb alternatívák még? Audioquest? Cardas?
Fapaci Luxor kábele is színezüst volt eddig, néha van eladó... Szerintem nagyon jó kábel!
Vagy hasonló árban van már ezüst/arany kábele is, szerintem kérdezz tőle...
Kábelezzünk
http://labkable.com/pages/Products.html
diy ezust kabel ha ram hallgatsz!!
Kábelezzünk
en ha tehetnem biztosan rendelnek walhallatol itt a forumon.De semmi draga csicsa es egyeb latvanytuning.
Kábelezzünk
Asszem tudom, melyik üzlet:) A " kedves úriember" jól mondta, szegénység van, és hát ugye neki abból kell kitermelni a hasznot, amiből lehet :lol!: Veled nem volt szerencséje. Mifelénk komoly hifisták se nagyon akadnak, nem hogy szaküzlet...
Mindegy. Azóta már Zozi fórumtárstól megvettem az általa kínált QED XT Evolution Reference kábelt, és nagyon bejött a hangja, szerintem passzol is a rendszerembe.
Eddig azt hittem van terem, kiderült, rosszul hittem. Gyakorlatilag jópár zenész nem fér be a szobába.
Tartottam tőle, hogy sok, vagy tolakodó lesz majd a magastartomány és elfogynak a mélyek, de ez sem így lett, hanem még több részletet kaptam. Chris Jones - Long After You're Gone felvételén mintha itt pengetne az öreg a szobában. Már csak valami jó IC kellene...
Sensing The Progressive Feeling...
Kábelezzünk
Kösz! Mely gyártó és mely szériáját ajálod?
en ha tehetnem biztosan rendelnek walhallatol itt a forumon.De semmi draga csicsa es egyeb latvanytuning.
Kábelezzünk
Asszem tudom, melyik üzlet:) A " kedves úriember" jól mondta, szegénység van, és hát ugye neki abból kell kitermelni a hasznot, amiből lehet :lol!: Veled nem volt szerencséje. Mifelénk komoly hifisták se nagyon akadnak, nem hogy szaküzlet...
gondoltam, körülnézek Kaposváron, miféle kábeleket tudnék újat venni hozzá...
Ez a kedves kereskedő nagyon próbálta arra terelni a dolgokat, hogy milyen szegénység van, és hogy hogy meg kell szenvedni minden egyes forintért
Kábelezzünk
nagy tisztasagu ezust vezeto,polirozhatod is,arnyekolhatod is,de nem feltetlen kell.Es soha nem akarod majd cserelni!
Kösz! Mely gyártó és mely szériáját ajálod?
Kábelezzünk
Nagyon tiszta és valósághű hangzás, ne legyen válogatós zenei téren, továbbá megfizethető ár.
nagy tisztasagu ezust vezeto,polirozhatod is,arnyekolhatod is,de nem feltetlen kell.Es soha nem akarod majd cserelni!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Sziasztok!
Ismeri valaki közületek a Wireworld Solstice 7 IC-t? Vélemény?
Köszi
Sensing The Progressive Feeling...
Kábelezzünk
Tud esetleg valaki egy Nordost hierarchia-táblázatot mutatni? Sajnos a Nordost honlapon csak az aktuális széria van feltüntetve, de engem a régebbi szériák érdekelnének.
Mire gondolsz?
Nekem megvan 2006 óta a teljes kínálat. De nagyon sok excel tábla.
Ha privátban küldesz egy email címet, átküldöm a teljes táblázatokat.